Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Piip, piip miehiä, makkaramiehiä ja luciferin palvojia...

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
Milloin Porissa saa aitoa oikeutta?

Piip, piip miehiltä, makkaramiehiltä ja luciferin palvojilta…?

Porissa varsinkin on vaarana kontrolloimaton vallankäyttö... mm. jäävejä tuomareita pitää varoa, jotka kuuluu jompaan kumpaan hyvävelijärjestelmään... http://www.youtube.com/watch?v=3JBvztl-9Gg&feature=recentlik
1. Porissa häärää kuuluisa poliittinen hyväveliverkosto sulle, mulle, sulle, mulle… tyyliin (on taustalla ateismia, liberaali humanismia, ”jäsenkirjalla ohi”… etc.)Makkaramies Pekka Välimäki on edelleen WinNovan suojatyöpaikassaan... Älä äänestä kunnallisvaaleissa (eikä missään muuallakaan) työpaikka kiusaajaa! Olin hänen syytön uhrinsa 2008-2009 Porin kaupungilla!


Porin Jhl 027 pelleliiton silloinen luottamusmies Tommi Raunela, joka syyllistää jäsenensä mm. marttyyriksi, ei suinkaan puolustanut! Sen takia vaihda sinäkin Loimaan liittoon ja rahasi ei mene turhuuteen...

2. Muttapa Porissa häärää toinenkin hyväveliverkosto, isolla ”voimalla” okkultistinen; mm. vapaamuurarit ja odd fellows loossit ja Pori on aivan kontallaan heidän ”voimansa” edessä, jonka saman tyyliset sulle, mulle, sulle, mulle ”lonkerot” yltävät kaikkialle esivallassa, politiikassa, jopa koulumaailmaan asti (mm. WinNova, loppupuolella lisää/Mikko Elo) etc. itsensä baphometin, eli luciferin voimalla ja raskailla valoilla vannottuna. Yläasteissa viimeistään piru on vienyt koko käden ja toiminta on ehdottomasti Porille ja Satakunnalle vahingollista joka sektorilla, vähäosaisten, työttömien ja sairaiden/sairastuneiden jäädessä aina ”maksumiehiksi” eli tyhmiksi lampaiksi, kuten nwo eliitti heitä kutsuu.
http://kotisivu.dnainternet.net/tonisoi/alku.html

---------

luciferin saatanan palvojia on Porissa siellä missä on valtaa, rahaa, vaikuttajia.

http://ollihakala.blogspot.com/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

 He turvaavat toistensa rahantulon ja tittelit saatanallisin riitein ja valoin 2000 luvullakin. Ja köyhät köyhtyy!

Rikoksia on ja jo jopa taivasta vastaan! Ei Tellus parane valkoisilla, eikä punaisilla! Ei oikeisto, eikä vasemmisto Politiikalla! (Ei kepullakaan...) Kaikkeen pahaan on syynä saatanallinen pahuus, okkultismi, ateismi ja epäjumalien palvonta sekä, että on unohdettu, tai tietoisesti ei ole haluttu elää Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kunnioituksessa, säätämyksien ja lakien mukaisesti.

Ihminen Telluksella, kansakunnat ja jopa Porilaiset ovat itse syypää onnettomuuksille kaikilla sektoreilla, itsekkyydessään, ahneudessaan, liberaali humanistisuudessaan... kautta historian! Älkää ainakaan Jumalaa syyttäkö mistään! Jumala ja Porin kansa odottaa vaakunamme tekstin toteutumista!

Porissa, esivallassa ja kaikilla sektoreilla on tehtävä hätäkorjaukset aitoon totuuteen, moraaliin ja oikeudenmukaisuuteen heti... Niinive kaupungin tyylisesti!
Kaikille potkut kunnallisella, valtiollisella, yksityisellä, kirkollisella, kaikilla sektoreilla, jotka ovat syyllistyneet henkiseen väkivaltaan, kiusaamiseen tai luciferi baphometin palvontaan, sekä poliittiseen tai okkultistiseen hyvävelijärjestelmään... tyylillä sulle, mulle, sulle, mulle salaisissa "kokouksissa" tai okkultistisissa valoissa/riiteissä... Rikoksia, korruptiota, kähmintää, ja jo jopa taivasta vastaan!


(Pahimpana Suomen salaiset ydinvoima/ase suunnitelmat!)

Pahan tekeminen Porissa/Suomessa riittää jo! Deus Protector Noster!
Eliitin toimesta sensuroitu virsi 440 kertoo kaiken. 

(Voi laulaa suvivirren sävelin...)

1. Jo vääryys vallan saapi
se huutaa taivaaseen,
se turmaa ennustaapi
vie kansat kurjuuteen.
Ken Herran oikeutta
nyt täällä julistaa,
ja ken vanhurskautta
nyt tahtois puolustaa?


2. Nyt viekas vilppi täällä
on noussut kunniaan,
on valhe vallan päällä
ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä
ja köyhää sorretaan,
ja lainkin rikkaat vääntää
vääryyttä puoltamaan.


3. Kas, köyhän leivän syövät
nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät
ja häntä vainoovat.
He kurjaa ahdistaapi
kuin käärme kiukussa,
korvansa tukkeaapi
tuon raukan huudoilta.


4. He armotonna veivät
osuudet orpojen.
He söivät lesken leivät,
on Herra nähnyt sen.
Hän vanhurskaasti kostaa
vääryydentekijät,
rankaisee ansiosta
nuo viekkaat ryöstäjät.


5. Vaan voitonpäivän kerran
vaivaiset näkevät,
vanhurskaus kun Herran
lyö väärät, väkevät.
Oi Herra, voimas näytä,
kansaasi armahda
ja hurskaan pyynnöt täytä
ja päästä vaivasta.


Haqvin Spegel psalmin 58 pohjalta 1694.
Elias Lönnrot v. 1867 virsikirjaehdotukseen
 

Kiusatut/henkisen väkivallan uhrit jne. ihmiset eivät ole sairaita; Yllätys, yllätys, he ovat usein rehellisiä, hyvään uskovaisia, ahkeria, luotettavia työntekijöitä, jotka jäävät ”saalistajien” käsiin syyttömästi. Saalistaja ”vainuaa” heidän hyvät ominaisuudet ja mm. kateellisuudessaan, vallanhimossaan etc. nauttivat alistaa kaikilla tavoin toista työkumppaniaan. Eläinmaailman lainalaisuudet on Suomessa päässet vapaasti valloilleen, ja Suomi onkin Euroopan pahin maa, mitä tulee työpaikka kiusaamiseen, sekä Porissa tätä lajia löytyy paljon…

Porin "tauti"...


Taitaa olla yhden käden sormissa Suomessa, ketkä voivat vääryydet (minun ja esim. Jari Lehti/”Oloneuvos” paljon SK:ssa, mielipidepalstalla kirjoitellut, häntä tuen 110%:sesti) Porissa oikaista, vai mitä mieltä olette? On käyty monissa instanseissa apua hakemassa, jopa kaupungintalolla audiensissa asian johdosta etc, etc... Eikö ole hirveää, että 150.000 Suomalaista joka aamu kohtaa "työpaikka" saalistajia, jotka vain pönkittävät omaa heikkoa egoaan, tai toteuttavat loossien suunnitelmia tietäen/tietämättään riippuen millä asteella on… (1-33 asteet/tasot)

http://tinyurl.com/ya2yeas

http://tinyurl.com/yjfrjet

https://www.facebook.com/group.php?gid=224174243936

http://www.facebook.com/group.php?gid=152220665810&ref=ts

http://www.tyopaikkakiusatut.net/

Porin kaupungin SALAISET KANSIOT päätöksiä kyllä tipahtelee postilaatikosta…

Ei anteeksi pyyntöä, ei korvauksia, ei yhtään mitään… Mutta salata pitää… ;)

Porin kaupunki on mielestään toiminut kaikissa asioiden kohdissa yleensä lakien/oikeudenmukaisuuden mukaisesti/nimissä…
-----------
Minun tapaustani hieman…

1. Jhl:län pääluottamusmies (haukkui marttyyriksi, jääväsi itsensä makkaramiehen lempisiivojan takia, lempisiivoojalla sama liitto kanssani, todellista apua ei millimetrin vertaakaan…erosin Porin Jhl:län ”Pelleliitosta”!

2. Porin kaupungin työsuojelupäälliikkö kehoitti; kun kaupunki on osuutensa tehnyt (Minkä osuuden???), niin… hakeutumaan vapaille työmarkkinoille jo silloin, kun minun ITSENI alulle syksyllä 2008 neuvottelemani, ainoa uudelleen sijoituskohde, epäonnistui minusta riippumattomista syistä maaliskuussa 2009!


3. Ammattiopiston vt rehtorin (WinNova) valheen mukaan minulle on tarjottu useita uudelleen sijoitus kohteita, mm. (28.10.09) ammattiopiston lautakunnalle kerrottuna?! 10.08.2009 tuli vasta seuraava uudelleen sijoitus, jossa olen parhaillaankin, hyvällä menestyksellä.

4. Kaupungin henkilöstö päällikön ja vt rehtorin asiani ”pomputtelu” edestakaisin, todella pitkään kestänyt uudelleen sijoitus ja kaikin puolin flegmaattinen kohtelu…

5. Vas.liiton kunnallispoliitikko makkaramies; Hän ei huomaisi vaikka TUOMMOINEN olisi poissa…työmaalta etc…

6. Makkaramiehen lempisiivooja; Ei kai toi ole tarttuvaa mitä sulla on (psori) käsissäsi, jos et kuule pidä vahtimestari suutasi kiinni, niin paljastan yksityisasioitasi täällä työpaikalla etc…

7. Porin ammattipiston nykyinen kehityspäällikkö ja Kullaan toimiala päällikkö saa kiitosta asiallisesta kohtelusta/yrittämisestä auttaa asiassani. Heissä on vilpitöntä oikeudenmukaisuuttakin, joka alkaa olla ”katoava luonnonvara” yhteiskunnassamme. 

Kohdat: 1-6 Menikö ”herrat ja rouvat” kaikki oikeudenmukaisesti? Joku olisi voinut vastaavassa tilanteessa 15kk ”minihelvetissä” oikeasti päättää päivänsä! Olisiko edes se muuttanut mitään?  Vuoden aikana 1000 tekee itsemurhan Suomessa... Moni heistä on henkisen väkivallan uhreja, loppuunasti suoritetun "rääkkäyksen" johdosta.

Oikeutta yhä odottaen: Porin kaupungin millenium 2000 tytön isä; Olli Hakala ”työhyvinvointi koordinaattori”, aito tiedottaja, sitoutumaton, aito kristitty, poliitikko, yrittäjä, ominansioin edennyt, en hyvävelijärjestelmissä, enkä vapaa muurareissa, tittelit pois tyyppinen, oikeudenmukaisuutta rakastava, vaakunamme tekstiä kunnioittava Porilainen.

Olen valmis tv, radio, sanomalehti, sähköposti haastatteluun/ohjelmaan, jos työpaikoilla tapahtuvaan henkiseen väkivaltaan/kiusaamiseen suhtaudutaan asiallisen vakavasti. Peli pelataan loppuun asti ja julkisesti, ellei sitten yllättäen sovittelua synny, olen valmis, jos vastapuoli myöntää edes johonkin syyllistyneensä julkisesti ja tapahtuneen pahan, hyvällä korvaten.

”Nykyään työntekijät laitetaan kilpailemaan siitä, kuka saa jäädä ja kenen vuoro on seuraavaksi joutua irtisanotuksi. Työpaikoilla, kohdellaan ihmisiä väärin ahneuden, kateuden ja erilaisuuden vuoksi, ne jotka ovat herkkiä, ahkeria, auttavaisia, ystävällisiä, tunnollisia ja joiden omatunto on vielä kohdallaan, yms... saavat maksaa yleensä kalleimman hinnan.”   
http://www.adressit.com/heka
----------
Siis, milloin Porissa toteutuu aito oikeus ja Deus Protector Noster?
Saako Porin kaupunkimme/Satakunta tuhoutua erilaisiin hyväveli verkostoihin? Ns. ”hyvienveljien” lonkerot ulottuvat mm. Porin kaupungille, politiikkaan, työpaikallani WinNovassa, poliisilaitokselle, tuomareihin, kirkon piireihin… ihan kaikkialle missä vähänkin valtaa Porissa on.

PORIN/SATAKUNNAN KANSA, AITO TIETO ON VALTAA, TIETÄ AITOON TOTUUTEEN… JOKA VAPAUTTAA VALHEESTA.
Mikko Elo kummastelee Porin kaupungin johdon vapaamuurareita… Ja niin kummastelee Olli Hakalakin, pikemminkin kauhistelee luciferin hallintaa Porin esivallassa etc.
http://www.edustaja.suntuubi.com/?cat=7&lang=fi&y=2011&m=10&d=02

Lasse Schulz ei ollut asiastani kiinnostunut 2009, WinNovan alun lähestyessä, vaikka ehdottelin; Eikö kaapit olisi hyvä puhdistaa "luurangoista" ja aloittaa puhtaalta pöydältä...

Kommentti: Tittelini oli liian pieni, asia "vähäpätöinen" ja ei ollut "hyviäveljiä" apuna...

WINNOVA ARVOJA 2011 - MM. IHMISLÄHEISYYS


Arvostamme työtovereitamme, opiskelijoita ja muita yhteistyökumppanejamme sellaisina kuin he ovat. Hyväksymme erilaisuuden.
Kohtelemme toinen toisiamme tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.
Olemme kanssakäymisessämme avoimia ja rehellisiä, unohtamatta hienovaraisuutta ja hyviä käytöstapoja.

Pidämme hyvää työilmapiiriä ja työolosuhteita arvossa.

Kannustamme toinen toisiamme työn ja vapaa-ajan tasapainoon sekä jaksamista tukevaan toimintaan.
Tuemme yksilön kokonaisvaltaista kasvua ja kehittymistä.

-----------

Porissa tapahtuu siis ikäviä asioita, kulissit kiiltää, suhteilla pääsee, loossilaiset vannomalla eliittiin...


-----------
Aina teidän: Olli Hakala Pori, aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta; Deus Protector Noster Hengessä, Porin vaakunan mukaisesti…  Em. asiat tulevat toteutumaan Porissa aikanaan, hyvin piankin!

Ps. Olli Hakala ja Jari Lehti ("Oloneuvos") eivät ole vapaamuurareita, ei okkultisteja, ei hyväveliverkostolaisia, eikä tule! Ajamme oikeudenmukaisuutta Poriin, jota "kummatkin" hyväveliverkostot parhaansa mukaan tuhoavat monella sektorilla Porissa!
SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
FACEBOOK SIVULLE (OLLI HAKALA "HYVINVOINTIKOORDINAATTORI") KERÄÄN SEN 5000 FACEBOOK KAVERIA. JOS SIIS VÄHÄÄNKÄÄN KAIPAAT AITOJA ARVOJA TAKAISIN SUOMEN YHTEISKUNTAAN, NIITÄ JOTKA OVAT TÄHÄN ASTI FINLAND NEITOA PITÄNEET PYSTYSSÄ, LIITY HETI KAVERIKSENI! KATSO GOOGLESTA LISÄÄ; OLLI HAKALA PORI


---------

2008
Tästä kaikki alkoi 01.04.2008 (15kk ”minihelvetti”)

Koettelemusten 4 kuukautta (Vakituinen, koeaika), Pekka ja TXXXX ”klikissä”…?!

Tässä eräs tosikertomus henkisestä väkivallasta jonka vaikutus on todella laajaa ja pitkäkestoinen.
Voit miettiä miten se olisi omalla kohdallasi vaikuttanut… vai olisiko mitenkään. Sen voin kertoa että omalla kohdalla se vaikutti hyvin voimakkaasti ja minä en ole niitä ihan herkimpiä tapauksia.

Kaikki alkoi TXXXX pikku naljailuista ensimmäisillä viikoilla kunnes tuli täysilaidallinen Pekka Välimäeltä!

Tässä seuraavassa on vastine Pekan vuodatukseen asiakkaiden, oppilaiden, opettajan ja myyjien kuullen hissistä raivoamisesta, halventaen ja nolaten minut täysin. Yllätyin tilanteessa niin totaalisesti että vastasin Pekalle e-maililla. Uskomatonta käytöstä mieheltä jolta sitä ei odottaisi.


15.5.2008 klo:10.42 e-maili

Olen Pekka Välimäki pahoillani oven aukaisu yrityksestä 1 kerroksessa vaikka hissi oli alakerroksessa (0 kerros). PXXXXXXX sain kyllä ohjeistuksen hissin/ovien käyttöön. Tulin silloin juuri työpaikka lääkärin tarkastuksesta ja hieman ajatuksissani ilmeisesti oletin hissin olevan samassa kerroksessa. Olen 6 viikkoa ollut talossa ja yritän sisäistää sisäisiä asioita ja ohjeita kokoajan lisää... Mutta inhimillisiä virheitä aina sattuu kaikilla....olettaisin.

Pyydän anteeksi että juuri silmiesi alla syyllistyin hissin kahvasta vetoon. Jos hissi kuitenkin minusta johtuvasta syystä menee epäkuntoon, lupaan kantaa lihoja ylös ja alas remontin ajan ja niinkauan kuin henki pihisee...

Olen 6 viikkoa hissiä käyttänyt ja pyrkinyt hissiä ihan oikeasti asiallisesti käyttämään. Minulla on vaihtelevia määriä postia kannettavana, välillä todella painaviakin ja se olisi erikoista jos vahtimestari ei saisi hissiä käyttää.

Pyrin jatkossa olemaan tarkkaavaisempi.


15.5.08 Kunnioittaen ja yhteistyön merkeissä:

Vahtimestari Olli Hakala

Ja käy vaikka juomassa maksetut pullakahvit...

……………………………………………….

22.5.2008 Palaveri "Pekan" tiloissa. Läsnä TXXXX XXXXXXXXX, Pekka Välimäki, LXXXX XXXXXXXX ja Olli Hakala.


-Pekka aloitti hissin käytöstä vuodatuksensa suureen mahtipontiseen ääneen... Hän ei vanhana miehenä jaksa lihoja kantaa jos vahtimestari rikkoo hissin/käyttää väärin etc. Kehotti käyttämään portaita kun hissikin on herkkä hajoamaan ja KXXXXXXX kävelee portaita…

-LXXXX XXXXXXXX totesi että on raskasta postiakin sekä puolusteli varovaisesti hissin käyttöä ja totesi että talossa tarvitaan Ollia ja huomataan jos vahtimestari on päivänkään poissa.

-Pekka: Hän ei huomaisi vaikka tuommoinen olisi poissa…

-Olli: Kuulkaahan nyt makkaramestari Pekka Välimäki.  Tuo sinun käytökseksi täällä talossa on todella perseestä. Minut on sitä paitsi ohjeistettu hissiä käyttämään. Ja sinä Pekka, monien asiakkaiden, oppilaiden, opettajan ja myyjien kuullen raivosit hissistä halventaen ja nolaten täysin. Jos sinulla on kotona tuollaiset käytöstavat pidä ne siellä, äläkä niitä tänne työmaalle tuo!

-Pekka: Pyydän anteeksi.

-Pekka: LXXXX sovitaanko niin sitten, että vahtimestari saa käyttää hissiä?

-Pekka: Kyllä olen silti sitä mieltä vahtimestari saisi mennä portaita pitkin…

-Olli: Samanlainen tyyli delegoida asioita kuin Pekalla on tuolla siivoja TXXXXXXX.

-TXXXX: Jos et kuule vahtimestari pidä suutasi kiinni niin paljastan sinun yksityisasioitasi täällä työpaikalla.

Hetken hiljaisuus!

-Olli: Kuulitko LXXXX mitä tuo ihminen sanoi juuri äsken? Tuohan on kunnian loukkaus.

-LXXXX: Kyllä täytyy olla niin, että vaikka asiat riitelee, ettei silti ihmiset riitele…

-Olli: Poistuin tilanteesta todella hämmentyneenä ja totesin että, ehkä vielä jotenkin Pekan kanssa tulen toimeen mutta TXXXX XXXXXXXXXXX kanssa se on mahdotonta.


Pekka ja LXXXX jäivät vielä hetkeksi keskustelemaan, josta en tiedä mitään.

……………………………………………

29.5.2008 Kysyin viikon päästä TXXXXXXX että milloin hän oikein alkaa paljastaa yksityisasioitani täällä työmaalla?

-TXXXX: Ei hän ole niin sanonut (valehtelu). Hän sanoi, että hän paljastaa niitä yksityisasioita minulle itselleen…

……………….

5.6.2008 TXXXXXXX valituspaperi LXXXX XXXXXXXXXX: huutamisesta, lukkojen aukioloista, postista etc. (minusta tekaistuja tai minusta riippumattomia asioita, kuten olivat hänen kärkevät huomautuksensa lukoista jo heti alkuviikoilla työhön tullessani.)

………………

6.6.2008 TXXXXXXX loukkaava/piruilu ilmoitus teipattuna lisäksi, vahattuna varoitus kylttiin; Koskee myös vahtimestaria!

………………

10.6.2008 TXXXXXXX aamulla loukkaava kysymys: Ei kai toi ole tarttuvaa mitä sulla on käsissäsi. Kysymyksestä tuohtuneena vastasin koko talolle e-mailitse että; Psori ei tartu. Tein näin, koska tiedän jo nyt miten hän toimii ja puhuu työyhteisössä pahaa seläntakana. En halua olla hänen seuraava savustuksensa uhri työyhteisössä.

E-maili: Henkinen väkivalta jatkuu talossa
Siivoja TXXXX XXXXXXXXXXX tiistain aamulliseen "virkistävään" kysymykseen; Ei kai toi ole tarttuvaa mitä sulla on käsissäsi? Vastaus: Psoriasis ei tartu.

Tiedoksi: Vahtimestari Olli Hakala

16.6.2008

Olen nyt jälkeenpäin saanut selville että muutama talossa toivoi SXXXXXX saavan paikkani. (SXXXXX XXXXX on varalla.) Olen omin ansioin saanut paikkani ilman poliittisia suhteita, ilman jäsenkirjaa etc. On järkyttävää että ”klikki” sen minulle kostaa mitä erilaisimmilla pirullisilla tavoilla kun SXXXXX ei saanut paikkaa.

Henkisen väkivallan kohde on väärä! Pekka ja TXXXX ”klikki” voisivat kiukkunsa/patoutumat purkaa työpaikan ulkopuolella jonnekin… Olen poliittisesti sitoutumaton ja tällainen touhu on järkyttävää ajojahtia. Monet yö unet ovat menneet tilanteen johdosta…

Katsotaan kuinka kauan minä jaksan tätä, olen koeajalla heinäkuun loppuun ja odotettavissa tältä kaksikolta on ihan mitä vaan… Pekka tosin pyysi anteeksi, mutta kuinkahan ”kokosydämisesti”? Tiedän jo, että TXXXX on muutamia onnistunut valheilla/ilkeydellä savustamaan pois ”tieltänsä”…

T: Oikeudenmukaisuutta rakastava vahtimestari: Olli Hakala

23.6.2008 Palaveri

Läsnä UXXX XXXXXXXX, PXXXXX XXXXX, LXXXX XXXXXXXX, TXXXX XXXXXXXXX, Tommi Raunela ja minä.
TXXXXX hätä valheita ja asioiden pyörittelyä. Puhetta paljon, kenenkään oikeastaan sanomatta ja tekemättä asialle yhtikäs mitään. Jätin asian sitten avoimesti korkeimman käsiin!

Tulos: Nyt sitten seurataan ja katsellaan, sekä mahdollisesti työn ohjausta…

Realismia: Ei ole enää kiva lähteä aamulla töihin…Väsyttää/stressiä, ”tuommoinen” vaihtaa työpaikkaa sisäisesti Porin kaupungilla esim. kuljetustehtäviin jos se vain on mahdollista.

3.7.2008 (ei sana tarkasti mutta asia tarkasti ainakin…)

Pekalta 3 puhelua joista ensimmäinen todella inhoittava. Loput makkaran kuljetuksista.

-Pekka: Olet sitten saatana tehnyt jotain valitus papereita minusta, tämähän on kuin jotain ajojahtia minua kohtaan, papereissa lukee Pekka, Pekka teki sitä ja tätä etc. voimakasta ”pärräämistä”.

-Olli: Sanoin, että minua on neuvottu vain laittamaan ylös asioita joita makkara mestari on suustaan päästellyt ja lempi siivojasi, eikä muuta! Pekka olet saanut ilmeisesti 23.6 palaverin muistiin panot jotka luovutin jokaiselle. Tilanne varmaan mielestäsi oli loppuunkäsitelty mutta korostin vain palaverissa seuraava lausettasi kerran: ”Hän ei huomaisi vaikka tuommoinen olisi poissa…” Arvostin kyllä anteeksi pyyntöäsi mutta kumosit jo seuraavassa lauseessa melkein kaiken.

Onko kaikki ok ja kaikkea tapahtunutta katsotaan villasormikkaiden läpi vain?! Jos näin on, niin minulle ainakin jäi ISOHKOA luokkaa oleva stressi/luottamuspula. Ihmettelen edelleen jos kaupungin valtuuston 2 varapuheenjohtaja tuollaisia suustaan päästelee työpaikalla… Katkaisin jopa 1 puhelun ”pärräämisen” vuoksi. Seuraavana viikonloppuna palautui taas kaikki mieliin ja painajaisia katseltiin Teljä 5:sesta.

Ja kuinka ollakaan, viikolla 32 SXXXXX XXXXX töihin Porin ammattiopistolle… Hän jolta työpaikkani muka varastin… ;) En ole katkera, mutta luottamuspulan takia hakeudun muihin tehtäviin Porin kaupungilla.

Uudelleensijoitus epäonnistui viikolla 12 / 2009 minusta riippumattomista syistä.

Syksystä 2008 sairaslomalla, koska paluu vanhaan työkohteeseen on mahdotonta...

Periaatteessa terveenä, mutta ”teknisellä lomalla” tilanne jatkuu 2009 elokuun loppuun ainakin…?

Olen nyt viikolla 12 pyytänyt "lopputiliä" ilman karenssia + huomioimaan RAHASSA henkinen väkivalta (törkeä kunnianloukkaus), uran loppuminen kaupungilla ja ansiomenetykset tähän asti. Ellei sitten yllättäen löydy asiallista työtä...
En suostu itse ottamaan lopputiliä, vaikka siihen hienoisesti ”painostetaan” eli annetaan ymmärtää!

En ole siis itse mitään sellaista tehnyt, että kylmäkiskoista käsittelyä nyt ansaitsisin kaupungin työsuojelupäälliköltä, henkilöstöjohtajalta, jota valitettavasti on jo tullut…
Mitä mieltä tapaus herätti? Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Hyvistä ja huonoista!

T: Olli Hakala Pori 20083 kommenttia:

 1. Winnova, Jukka Salminen kiinteistöpäällikkö (kiinteistöpalvelut, ICT-palvelut) - ennen Porin ammattiopisto (rehtori) Sanoi minulle 01.04.2008 1 työpäivänä; Tervetuloa taloon, mutta Olli, muista, se ei ole sitten sinun vikasi, jos joku sinua vihaa tai käyttäytyy ilkeästi tms. Pyörittelin päätäni, aprillipilaa vai mitä tämä on...!? Mutta kyllä kaikki selvisi aika piankin, karvaamman kautta....

  VastaaPoista
 2. Henkilökunnan aloitusinfo, puheeni 8.8.2012

  WinNova voi monella sektorilla moraalisesti huonosti.

  - Mitä johtoryhmä on tehnyt 2010 ja 2011, että 4 miljoonan vaje pääsi näin yllättämään?

  - Viimeisen tiedon mukaan useita kymmeniä määrä-aikaisia saivat potkut perssauksiin 2012. Hekö yksin ovat niitä vastuunkantajia nyt sitten? Johtoryhmistä 2010–2011 ei ollut vastuunkantajiksi. Yli suuret palkat ovat kyllä kelvanneet.

  Pari ihmetyksen aihetta.

  - WinNova kouluttaa nuorisoamme ja myös aikuisia. Missä on moraali, jos rehtori harrastelee okkultismia vapaamuurareissa, jossa heidän ”valonsa” on baphomet, itse lucifer (jah-bul-on), ylä-asteissa paljastuen + poliittista hyvävelijärjestelmää, jotka vaikuttavat päätöksiin mm. WinNovassakin.

  - Toimitusjohtaja on taasen Rauman Helluntai seurakunnan hallituksen puheenjohtaja ja kuuluu vanhemmistoon. Internet sivuilla TJ:lla on seurakuntatiedoissaan WinNovan puhelinnumero. Se ei ole rikos, mutta moraalitonta, kuten yli 105.000,- brutto palkkakin vuodessa WinNovalta.

  - Oy ei ole tuonut kuin ongelmia, ihmisen ahneus on niin suurta…

  Kullaalla 8.8.2012 Olli Hakala

  VastaaPoista
 3. 2010-2011 johdon "vastuunkannon" seurauksena 2012 yli 100 määräaikaisen potkut... Huom! yli 100 potkut!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.