Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Satakunnan Kansa sensuroi KANSAN ÄÄNEN...

Päivitetty 11.1.2012 10:42, julkaistu 3.1.2012 08:57

SK24.fi:n uutisten kommentoinnissa kokeillaan ennakkomoderointiaSatakunnan Kansa

Uutisten kommentit luetaan ja mahdolliset asiattomuudet poistetaan jatkossa jo ennen julkaisua Satakunnan Kansan verkkosivuilla.
Niin sanottua ennakkomoderointia kokeillaan aluksi helmikuun loppuun asti. Jatkosta päätetään saatujen kokemusten perusteella.
Ennakkomoderoinnissa kommentit tulevat lukijoiden näkyviin viiveellä. Kommentteja käydään läpi ja julkaistaan pääsääntöisesti arkisin kello 8.30–21 ja viikonloppuisin kello 10–21.
Aiemmin kommentit luettiin ja poistettiin tarvittaessa jälkikäteen.

Kirjoittaja vastaa edelleen itse

Myös ennakkomoderoinnissa kirjoittajat ovat itse vastuussa viestiensä lainmukaisuudesta ja voivat joutua oikeudelliseen vastuuseen, jos kirjoituksessa rikotaan lakia.
SK24.fi:n sivun säännöissä kielletään kunnianloukkaukset, rasismi, lainvastaiset linkit, tekijänoikeus- ja muut rikokset. Esimerkiksi väkivaltaan, muuhun rikokseen tai muutoin sopimattomaksi tai loukkaavaksi katsottavaan tekoon kehottaminen on ehdottomasti kielletty.
Myös yksityishenkilöä koskevien henkilötietojen esittäminen ilman puheena olevan henkilön suostumusta on kielletty. Kiroilua ja muuta alatyylistä kielenkäyttöä sisältäviä kommentteja ei julkaista.
Säännöt löytyvät osoitteesta SK24.fi/mielipide.

Avoin keskustelupalsta poistuu

Satakunnan Kansan verkkosivut uudistuvat tammikuun puolivälissä. Uudistuksen yhteydessä avoin keskustelupalsta suljetaan. Uutisia voi jatkossakin kommentoida nykyiseen tapaan.
Muutoksilla pyritään siihen, että SK24.fi-keskustelut liittyisivät entistä paremmin ajankohtaisiin aiheisiin ja että asiattoman kirjoittelun määrä saataisiin vähenemään.

---------------------------------

Kommentti: Yllä olevan suomennos: Vääryyden kokeneilta kansalaislta tukitaan turpa... Köyhät kyykkyyn. Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta ei suvaita. Sensuroitu virsi 440 konkretisoituu Porissa. Asiat käännetään/väännetään väärinpäin ja ylösalaisin.

Deus Protector Noster!

http://ollihakala.blogspot.com/ xx http://www.youtube.com/user/HakalaOlli#p/u xx http://tinyurl.com/cx3fv4v Googlesta lisää: Olli Hakala Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.