Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 18. lokakuuta 2016

Orwell Suomi 2016, esivallan 20-30 vuoden kiirehdityn mädätyksen huipentumana, historian toistona...


Pyyteetöntä työtä tehty vuodesta 2001 alkaen monessa asiassa Suomen hyväksi, tässä joitain... https://ollihakala.blogspot.fi/2016/10/arto-lauria-ollia-fenno-voimaa.html

Kommenteissa myös Suomenkin suurimpien ongelmien aiheuttajasta, looseista! Uudessa Hymyssä, lokakuun ja marraskuun numeroissa näet ketkä ovat "itämässä / sikiämässä" saatanalliseen petokseen, sekä itsenäisen, kansallisen maamme Suomen tuhontaan lopulta monin mädätyksin...


.

7 kommenttia:

 1. VAPAAMUURARIT VALOON - MASONS EXPOSED

  http://areena.yle.fi/1-3119673

  Olipas paksua mössöä nieltävänä!

  Oj-joj, de´ va´ tungt att svälja!

  Yle Femmalta tuli ohjelma, jota en nähnyt eilen maanantaina, koska olin Israel-tilaisuudessa Teljän kirkossa, mutta kerrankin on jotain hyötyä Areenasta, josta ohjelman voi katsoa jälkeenpäin, halleluja!

  Kymmenennen minuutin paikkeilla Paraisten ruåtsinkielisen seurakunnan eläkkeellä oleva kirkkoherra Henric Schmidt avoimesti kertoo, että sekä hänen silloinen esimiehensä että samoin hänen piispansakin vuonna 1974 olivat kumpikin vapaamuurareita.

  Nopea tarkistus papin vaimojen Raamattuun eli Pappismatrikkeliin paljasti että Porvoon hiippakunnan piispana oli tuohon aikaan John Vikström.

  Ilmankos Jukka Paarma ei halunnut ottaa minua vastaan eikä Kari Mäkinenkään suostu asiasta sen syvällisempää puhumaan!

  &%¤#"?*&%¤#"!

  Ohjelma oli täynnä verukkeita, välistä vetämisiä, tökeröitä selityksiä ja uskotteluja niin että heikompaa alkoi jo hävettää.

  Äijiä kokoontuu Erasmus-loosiin tai Suurkapituliin (Höh!) 50-60 joka kerta, jota Henric pitää hyvänä määränä veljiä, joihin voi "luottaa".

  Totta mooses ja sippora voi luottaa! Ovathan samanmieliset äijät koolla!

  Mikä voimavara onkaan poissa seurakunnan miestyöstä!

  SUMMARY

  Well, there it is, black on white or colors on tape, any way you want it.

  It is a well-known fact that there is special form of Freemasonry in Scandinavia called The Christian Freemasons - which makes them believe they´re better off than the "normal" more or less antichristian masonry members found in other countries.

  How do you fit the Egyptian idolatry with Christ, that´s what I would like to know.

  http://areena.yle.fi/1-3119673

  If you can follow Swedish or Finnish subtitles in the program you will easily find out that the retired Head Pastor belonging to the Finnish Swedish minority voices openly that his Bishop at that time in the 1970´s was also a Freemason - the renowed John Vikström.

  No wonder his follower as Archbishop Jukka Paarma refused to meet me and no big wonder eighter, why the present Archbishop is reluctant to answer my questions as how you combine Belial and Christ (2 Cor 6:15,16 Living Bible LB using the word devil instead of Belial).

  Rovasti Eero Kavasto Pori

  VastaaPoista
 2. Löytyyköhän Maarit Tastulan kysymykset videolla Mäkiselle jostain?! (Pikaisesti etsien en löytänyt...)
  --------------------
  VAPAAMUURARIT VALOON - 2 - MASONS EXPOSED

  Sain muutaman palautteen veispuukissa. Pekka A. Immonen:

  " Eikös rapparit kiellä Jeesuksen Kristuksen koko (pyhän ) olemuksen ?

  Vastasin:

  "Joo Pekka, Jeesuksen nimeä saatetaan käyttää ihan pokkana ja näin lepyttää ja sumuttaa epäileviä varsinkin aloittavia muurareita, jotka ovat joko tietämättömyyttään, typerää uteliaisuuttaan, kokeilun haluaan ja aivan tietoisen valinnankin kautta saatu mukaan, vasta sitten kun on syvempi ystävyys saatu muodostettua "veljien" kesken, huomataankin kauhuksi, ettei voidakaan enää pyristellä irti pimeyden syövereistä ja onkaloista eikä enää oma ylpeyskään anna oikein periksi - paitsi tietysti Jeesuksen avulla voidaan vapautua Pahan kahleista"

  Vielä Anne Lindell:

  "Arvon herrasmiehet, saatatteko muistaa Maarit Tastulan haastettelua ohjelmassa "Punainen lanka", missä haastateltavana oli uunituore arkkipiispamme Kari Mäkinen. (Maarit muuten kuuluu sukuuni --- tosin kaukaista sukua). Maarittia oli evästetty kysymysten laatimisessa. Hän mm. kysyi kolme (3) kertaa arkkipiispa Mäkiseltä, että kuuluuko hän vapaamuurareihin. Kolme (3) kertaa arkkipiispa Kari Mäkinen vaikeni. Maarit odotti vastausta joka kysymyksen jälkeen todella pitkän aikaa ja täydellisessä ja piinaavassa hiljaisuudessa saamatta minkäänlaista vastausta. Pelkkä hiljaisuus. Viimen hän sanoi, että taisimme saada vastauksen, ja siirrtytäämpä sitten seuraavaan kysymykseen. Arkkipiispa oli kasvoiltaan punainen kuin kekäle. Suuri osa katsojista tiesi, että pappeja, piispoja ja tietenkin myös arkkipiispaa oli kehoitettu vaikenemaan, jos heiltä kysyttäisiin vapaamuurarijäsenyydestä, koska silloin ei heidän tarvitsisi valehdella"

  Vastasin:

  "Anne, kyllä uudet nuoret pappisvapaamuurarit oikein ylvästelevät kuulumisestansa järjestöön, varsinkin heitä kaivataan mukaan, jotka osaavat musisoida ja voivat näin auttaa liturgisissa menoissa, samoin kanttorit ovat haluttuja jäseniä samasta syystä."

  - En kaivanut mistään esiin Maarit Tastulan ohjelmaa, mutta jos tuo kolminkertainen puhumattomuus on totta, menee se ainakin yksiin yleisen puhumattomuuden kanssa. Surullista.

  Ei mitään, mennään eteenpäin voittovoimassa!

  SUMMARY

  It´s interesting to see that there are people who spend time trying to figure out the depths of it all to the very foundations of TRUTH.

  I want to give tools to people to distinguish the perils of secret societies before it is too late to turn back from their evil ways.

  This is my understanding and to tell you the truth, it has worked at least in one particular case, namely a man turning back fifteen minutes before he was dead.

  Think about that, you member in any secret society.

  Rovasti Eero Kavasto Pori

  VastaaPoista
 3. 90- luvulla 58.000 Suomalaista yrittäjää ajettiin alas, toistakymmentätuhatta teki itsemurhan, vieläkin iso osa velkavankeudessa!!! Nyt maassamme on islamisaatio ja miljardi veloin, he saavat vaikka mitä, eikä pääosin ikinä integroidu lakeihimme, eikä yhtään mihinkään... Suomessakin jo huhuja, että joillekin olisi kustannettu jopa ajokortit, autot etc. kansan "piikkiin". Ruotsin hulluus leviämässä Suomeen ja on jo levinnytkin... ?! "%}-!%?&¤#"\@£.. http://mvlehti.net/2016/10/19/ruotsi-tarjoaa-isiksesta-palaaville-ajokortin-asunnon-ja-muuta-mukavaa/

  VastaaPoista
 4. http://mvlehti.net/

  MV-lehden suosio jatkaa kasvuaan – valhemedia vaikeuksissa

  http://mvlehti.net/2016/10/17/mv-lehden-suosio-jatkaa-kasvuaan-valhemedia-vaikeuksissa/

  http://mvlehti.net/arkisto/

  Murkut listaa valtamediasta poikkeavia, vaihtoehtomedioiden tuottamia uutisia.

  http://www.murkut.org/

  VastaaPoista
 5. Suosittelen myös Radio Patmosta, Porissakin pysyvä toimilupa 89,1 mhz

  Pysy ajan hermolla, sillä valtamedia ei kerro kaikkea!

  http://patmos.studio24.fi/artikkelit/ohjelmakartta

  Netin kautta kuuluvuus toki koko maapallo!

  http://patmos.studio24.fi/

  VastaaPoista
 6. Miten George Soros tuhoaa yhteiskuntia https://www.youtube.com/watch?time_continue=67&v=tj9WJmBnfa4

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.