Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. toukokuuta 2012

Suomen rehellisin politiikon alku...

1 Mooses 12:1-3


Olen Suomen rehellisin politiikon alku, mutta en täydellisin... ;)

Omana agendana ajan aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, joiden avulla Suomen lintukoto on pysynyt pystyssä joinkuin tähän asti. Liberaali humanistinen suvaitsevaisuus on tuhoamassa kaiken. Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan moraalissa ja säädöksissä on ainoa toivomme, Deus Protector Noster, Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaan!

T: Olli Hakala Pori


1 kommentti:

 1. Jotenkin arvaten politikoiminen loppui 9.8.2012

  NE, JOTKA JULISTAVAT TÄNÄ PÄIVÄNÄ RAAMATUN TOTUUTTA JOUTUVAT HUUDAHTAMAAN LAILLA JEREMIAAN:

  "Voi minua, äitini, kun minut synnytit riidan ja toran mieheksi koko maalle! ... kiroavat minua kaikki." (Jer.15:10)

  * Juuri sen takia, että Totuuden julistamisesta joutuu maksamaan kovan hinnan, hyvin harva uskaltaa tänä päivänä julistaa Raamatun Totuutta. Jeremiaa syytettiin "riidan ja toran mieheksi" -...samoilla sanoilla syytetään tänä päivänä niitä jotka julistavat Korkeimman salaisuuksia ketään ihmistä kumartamatta.
  ...
  KYSYMYS KUULUUKIN: KUULUTKO SINÄ HERJAAJIEN VAI TOTUUDEN JULISTAJIEN JOUKKOON? HERJAATKO SINÄ - VAI HERJATAANKO SINUA? SYYTETÄÄNKÖ SINUA "RIIDAN JA TORAN MIEHEKSI (tai naiseksi) VAI SYYTÄTKÖ SINÄ NÄILLÄ SANOILLA TOTUUDEN JULISTAJIa?

  Kommentti: Juuri näin käy kun aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta yrität ajaa... Näin minulle kävi jo politiikassakin eilen... Ei jäsenyyttä, ei kunnallisvaali ehdokkuutta, ei yhtään mitään...

  Mutta jopa synninkin suvaitseva liberaali humanismi senkun jyllää Suomessa...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.