Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 23. elokuuta 2016

Yli 30 vuotta ollut uskossa, kilvoitellut vanhurskaasti, langennut, noussut, ylämäkiä, alamäkiä, kilvoitellut vanhurskaasti taas, mutta miten (Pappisen) Jumalan valtakuntaan pääsee...?Käsittääkseni tämän kuvan takia facebook sivullani olen menossa ilmeisemmin helvettiin ja monen muun syyn takia (arkistoitu) noin 2 vuoden aikana, "lahko tuomari?" Pentti Kalevi Pappisen mielestä.

Olen pitkään seurannut ja todella monet ovat kokeneet samanlaista Pappisen "lakikotelo" käsittelyssä...

Häntä myötäilee myös pieni joukko "adjutantteja" lohkoista tai lahkoista...

Pentti Kalevi Pappinen on eräällä facebook sivuilla erikoistunut toisten ihmisten syntien, vajavaisuuksien kaivamiseen, syyttämiseen oikein sitten rankimman kautta.

MUTTA EI OMIEN SYNTIENSÄ!


Pentti myös erikoistunut "oikein uskomisen" opettamiseen, haukkumiseen ja manipulaatioon, jopa toisen nimissä hyvin usein. Sanoisinko lyömisen ja pilkkaamisen mestari ja itsensä jalustalle koroittaja.

Pentti Kalevi Pappinen elää vanhan liiton ajassa, judaismissa, laki henkisyydessä, eli lain kirousta kylväen. Hän vaati muilta sitä, mihin ei itsekään pysty, eikä juutalaisten esi-isätkään.

Olen pitkään ut:n monilla kirjoituksilla yrittänyt hänelle kertoa, että olisiko aika siirtyä jo "jalan pesuun", sillä on suuri hengellinen merkitys, koska se on aitoa veljen palvelemista, aitoa johtajuutta, aitoa lähimmäisen rakkautta, sen kaltaisessa toteutuu KAIKKI laki ja profeetat...


Mutta Pentti tietää hengellisistä kaiken, kuin fariseus, kirjanoppinut konsanaan, lakia lain päälle tulee vuodesta toiseen... Ei Uskolla ole juuri mitään merkitystä, kasvamisella Kristukseen, puolustajalla Pyhällä hengellä,  vaan lakipykälä viidakolla, ihan kuin lain kirous pelastaisi!? Hän "leijuu" monia metreja veljien ja siskojen yläpuolella ja "jalan pesun" erittäin tärkeästä hengellisestä merkityksestä hänellä ei ole mitään tietoa.Matteuksen evankeliumi:

7:12 Sentähden, kaikki, mitä te tahdotte ihmisten teille tekevän, tehkää myös te samoin heille; sillä tämä on laki ja profeetat.Matteuksen evankeliumi:
 
22:36 "Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?"
22:37 Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi.' 
22:38 Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky. 
22:39 Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi.' 
22:40 Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."Galatalaiskirje:
 
2:16 mutta koska tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista, vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista.
2:17 Mutta jos meidät itsemmekin, pyrkiessämme vanhurskautumaan Kristuksessa, on havaittu syntisiksi, onko sitten Kristus synnin palvelija? Pois se! 
2:18 Sillä jos minä uudestaan rakennan sen, minkä olen hajottanut maahan, osoitan minä olevani lain rikkoja. 
2:19 Sillä minä olen lain kautta kuollut pois laista, elääkseni Jumalalle. Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, 
2:20 ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa; ja minkä nyt elän lihassa, sen minä elän Jumalan Pojan uskossa, hänen, joka on rakastanut minua ja antanut itsensä minun edestäni. 
2:21 En minä tee mitättömäksi Jumalan armoa, sillä jos vanhurskaus on saatavissa lain kautta, silloinhan Kristus on turhaan kuollut.Minä rakastan Penttiä, kuten Jumalakin, mutta lain kirous todellakin hajoittaa...
------------------------------


osa 2


Maapallolla on laskettu olevan yli 4000 kpl ihmisen kaikenlaisia korvikkeita yhteen ja ainoaan Jumalaan uskomisessa...

On monenlaisia lahkoja, lohkoja, kirkkoja, jokaiselle "korvasyyhylle" jotakin, varsinkin nykyään...

On tosiaan väärää juutalaisuutta, on väärää kristillisyyttä, edellisten pahojen ominaisuuksien tavallaan yhdistelmä islam + muut isot pakana uskonnot, new age, okkultismi oikeastaan kaikkien taustalla sitten kaiken kukkuraksi.


Jeesus (Jeshua) Kristus Nasaretilainen on ainut tie Jumalan luo, muuta ei ole annettu!

Jeshuan sovintoveren koko maailman syntien sovitus ja KAIKEN lain täyttäminen puolestamme!

Mutta vain yksin Uskon kautta!MISTÄ OIKEIN KERSKAAT?


(Penteille, Juhaneille, Olleille, kaikilla maailman ihmisille... ;) )MIETI TARKKAAN, SILLÄ LAIN KIROUS ON NOSTANUT PÄÄTÄNSÄ SUOMESSA! (FARISEALAINEN JUDAISMI)

Sekä vielä korostan asiaa, eli kun sinä olet tullut Uskoon ja kilvoittelet vanhurkaasti, lankeatko koskaan enään syntiin, edes pieneen, entä ajatuksisssasi?


Tarkoitan tällä sitä, että fariseus voi olla todella julma tuomitessaan sinua asioista, joita itse tekee...

Enkä voi olla korostamatta "jalan pesun" tärkeyttä maallisessa ja hengellisessä mielessä, aidossa johtajuudessa, toisen palvelemisessa, aitoa rakkautta Jumalaan ja lähimmäiseen, sillä tuollaisessa riippuu laki ja profeetatkin.


"KERSKA" SUOMI


Roomalaiskirje:

1:30 ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,

2:17 Mutta jos sinä kutsut itseäsi juutalaiseksi ja luotat lakiin ja Jumala on sinunkerskauksesi

2:23 joka laista kerskaat, häväiset lainrikkomisella Jumalaa? 

3:27 Missä siis on kerskaaminen? Se on suljettu pois. Minkä lain kautta? Tekojenko lain? Ei, vaan uskon lain kautta.
4:2 Sillä jos Aabraham on teoista vanhurskautettu, on hänellä kerskaamista, mutta ei Jumalan edessä.
5:2 jonka kautta myös olemme uskossa saaneet pääsyn tähän armoon, jossa me nyt olemme, ja meidän kerskauksemme on Jumalan kirkkauden toivo.
5:3 Eikä ainoastaan se, vaan meidän kerskauksenamme ovat myös ahdistukset, sillä me tiedämme, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, 
5:11 emmekä ainoastaan sovitetut, vaan vieläpä on Jumala meidän kerskauksemme meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta, jonka kautta me nyt olemme sovituksen saaneet. 
15:17 Minulla on siis kerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa palvellessani Jumalaa;


1.Korinttolaiskirje:

1:29 ettei mikään liha voisi kerskata Jumalan edessä.

1:31 että kävisi, niinkuin kirjoitettu on: "Joka kerskaa, sen kerskauksena olkoon Herra." 

3:21 Älköön siis kukaan kerskatko ihmisistä; sillä kaikki on teidän,

4:7 Sillä kuka antaa sinulle etusijan? Ja mitä sinulla on, jota et ole lahjaksi saanut? Mutta jos olet sen saanut, niin miksi kerskaat, ikäänkuin se ei olisi saatua?
5:6 Ei ole hyvä, että kerskaatte. Ettekö tiedä, että vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan?
9:15 Mutta minä en ole ainoatakaan näistä oikeuksistani hyväkseni käyttänyt. Enkä kirjoitakaan tätä siinä tarkoituksessa, että niitä minuun sovitettaisiin, sillä mieluummin minä kuolen. Ei kukaan ole minun kerskaustani tyhjäksi tekevä.
9:16 Sillä siitä, että julistan evankeliumia, ei minulla ole kerskaamista; minun täytyy se tehdä. Voi minua, ellen evankeliumia julista! 
13:4 Rakkaus on pitkämielinen, rakkaus on lempeä; rakkaus ei kadehdi, ei kerskaa, ei pöyhkeile,
15:31 Joka päivä minä olen kuoleman kidassa, niin totta kuin te, veljet, olette minunkerskaukseni Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


2.Korinttolaiskirje:

1:12 Sillä meidän kerskauksemme on tämä: meidän omantuntomme todistus siitä, että me maailmassa ja varsinkin teidän luonanne olemme vaeltaneet Jumalan pyhyydessä ja puhtaudessa, emme lihallisessa viisaudessa, vaan Jumalan armossa.

1:14 - niinkuin meitä osaksi myös olette oppineet ymmärtämään - että me olemme teidän kerskauksenne, samoin kuin tekin meidän, Herramme Jeesuksen päivänä. 

5:12 Emme nyt taas suosittele itseämme teille, vaan tahdomme antaa teille aihettakerskata meistä, että teillä olisi mitä vastata niille, jotka kerskaavat siitä, mikä silmään näkyy, eikä siitä, mikä sydämessä on.

7:4 Paljon minulla on luottamusta teihin, paljon minulla on kerskaamista teistä; olen täynnä lohdutusta, minulla on ylenpalttinen ilo kaikessa ahdingossamme.
9:3 Lähetän nyt kuitenkin nämä veljet, ettei kerskaamisemme teistä tässä kohden näyttäytyisi tyhjäksi, vaan että olisitte valmiit, niinkuin olen sanonut teidän olevan;
10:8 Ja vaikka minä jonkun verran enemmänkin kerskaisin siitä vallastamme, jonka Herra on antanut teitä rakentaaksemme eikä kukistaaksemme, en ole häpeään joutuva.
10:13 Me taas emme rupea kerskaamaan yli määrän, vaan ainoastaan sen määrätyn vaikutusalan mukaan, minkä Jumala on asettanut meille määräksi, ulottuaksemme teihinkin asti. 
10:15 Emme kerskaa yli määrän, emme muiden vaivannäöistä, mutta meillä on se toivo, että teidän uskonne lisääntyessä me oman vaikutusalamme mukaan kasvamme teidän keskuudessanne niin suuriksi, 
10:16 että saamme viedä evankeliumin myöskin tuolla puolen teitä oleviin maihin - tahtomatta kerskata siitä, mikä jo on valmista toisten vaikutusalalla. 
10:17 Mutta joka kerskaa, hänen kerskauksenaan olkoon Herra. 
11:10 Niin totta kuin Kristuksen totuus on minussa, ei tätä kerskausta minulta riistetä Akaian maanäärissä.
11:12 Mutta mitä minä teen, sen olen vastakin tekevä, riistääkseni aiheen niiltä, jotka aihetta etsivät, että heidät siinä, missä kerskaavat, havaittaisiin samankaltaisiksi kuin mekin. 
11:16 Vielä minä sanon: älköön kukaan luulko minua mielettömäksi; mutta vaikka olisinkin, ottakaa minut mieletönnäkin vastaan, että minäkin saisin hiukan kerskata. 
11:17 Mitä nyt puhun, kun näin suurella luottamuksella kerskaan, sitä en puhu Herran mielen mukaan, vaan niinkuin mieletön. 
11:18 Koska niin monet kerskaavat lihan mukaan, niin kerskaan minäkin. 
11:30 Jos minun kerskata täytyy, niin kerskaan heikkoudestani. 
12:1 Minun täytyy kerskata; se tosin ei ole hyödyllistä, mutta minä siirryn nyt näkyihin ja Herran ilmestyksiin.
12:5 Tästä miehestä minä kerskaan, mutta itsestäni en kerskaa, paitsi heikkoudestani. 
12:6 Sillä jos tahtoisinkin kerskata, en olisi mieletön, sillä minä puhuisin totta; mutta minä pidättäydyn siitä, ettei kukaan ajattelisi minusta enempää, kuin mitä näkee minun olevan tai mitä hän minusta kuulee. 
12:9 Ja hän sanoi minulle: "Minun armossani on sinulle kyllin; sillä minun voimani tulee täydelliseksi heikkoudessa." Sentähden minä mieluimmin kerskaan heikkoudestani, että Kristuksen voima asettuisi minuun asumaan. 


Galatalaiskirje:

4:15 Missä on nyt teiltä kerskaaminen onnestanne? Sillä minä annan teistä sen todistuksen, että te, jos se olisi ollut mahdollista, olisitte kaivaneet silmät päästänne ja antaneet minulle.

6:4 Mutta tutkikoon kukin omat tekonsa, ja silloin hänen kerskaamisensa on vain siinä, mitä hän itse on, ei siinä, mitä toinen on;

6:13 Eiväthän nekään, jotka ympärileikkauttavat itsensä, itse noudata lakia, vaan he tahtovat teitä ympärileikkauttamaan itsenne saadakseen kerskata teidän lihastanne. 

6:14 Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle! 

Efesolaiskirje:

2:9 ette tekojen kautta, ettei kukaan kerskaisi.


Filippiläiskirje:

1:26 että teidän kerskaamisenne minusta olisi yhä runsaampi Kristuksessa Jeesuksessa, kun minä taas tulen teidän tykönne.

2:16 tarjolla pitäessänne elämän sanaa, ollen minulle kerskaukseksi Kristuksen päivänä siitä, etten ole turhaan juossut enkä turhaan vaivaa nähnyt.

3:3 Sillä oikeita ympärileikattuja olemme me, jotka Jumalan Hengessä palvelemme Jumalaa ja kerskaamme Kristuksessa Jeesuksessa, emmekä luota lihaan,

1.Tessalonikalaiskirje:

2:19 Sillä kuka on meidän toivomme tai ilomme tai meidän kerskauksemme kruunu? Ettekö myös te, meidän Herramme Jeesuksen edessä hänen tulemuksessaan?


2.Tessalonikalaiskirje:

1:4 niin että me itsekin Jumalan seurakunnissa kerskaamme teistä, teidän kärsivällisyydestänne ja uskostanne kaikissa vainoissanne ja ahdistuksissa, joita teillä on kestettävänä


2.Timoteuksen kirje:

3:2 Sillä ihmiset ovat silloin itserakkaita, rahanahneita, kerskailijoita, ylpeitä, herjaajia, vanhemmilleen tottelemattomia, kiittämättömiä, epähurskaita,


Hebrealaiskirje:

3:6 mutta Kristus on uskollinen Poikana, hänen huoneensa haltijana; ja hänen huoneensa olemme me, jos loppuun asti pidämme vahvana toivon, rohkeuden jakerskauksen.


Jaakobin kirje:

1:9 Alhainen veli kerskatkoon ylhäisyydestään,

2:13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

3:5 Samoin myös kieli on pieni jäsen ja voi kuitenkin kerskata suurista asioista. Katso, kuinka pieni tuli, ja kuinka suuren metsän se sytyttää!

3:14 Mutta jos teillä on katkera kiivaus ja riitaisuus sydämessänne, niin älkääkerskatko älkääkä valhetelko totuutta vastaan. 
4:16 Mutta nyt te kerskaatte ylvästelyssänne. Kaikki sellainen kerskaaminen on paha.Galatalaiskirje:

1:8 Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.

1:9 Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu. 

3:10 Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia; sillä kirjoitettu on: "Kirottu olkoon jokainen, joka ei pysy kaikessa, mikä on kirjoitettuna lain kirjassa, niin että hän sen tekee."


USKO ja kilvoittele vanhurkaasti, sekä "jalan pessuun",  varsinkin joka aito johtaja olet, tai pyrit olemaan...


.

12 kommenttia:

 1. Kuvia/tekstejä klikkaamalla saat niitä isommaksi ja bon appetit, lukemisretkelle, joka on todella hyödyllinen...

  VastaaPoista
 2. Omatekoisen turvasumutteen testasin tänään... http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/mm-forssan-tapahtumien-johdosta-seka.html

  VastaaPoista
 3. Suomesta paljolti puuttuu maallisessa ja jopa hengellisessä johtajuudessa "Jalan pesu" asenne, palveleminen, jonka kaltaisessa toteutuu laki ja profeetatkin, eli aito lähimmäisen rakkaus... "Leijuvat" metrejä ylä puolellasi... Usein lyöden, kiusaten monin eri tavoin...

  VastaaPoista
 4. Ehkäpä yksi raskaimmista blogeista kirjoittaa oli tämä, ja vajaa 2 vuotta mietin ja harkitsin... Nimittäin ordo chaos, mm. 33* globaalinen monenlainen loosi mädätys on maassamme nyt hyvin totaalinen, kaikilla sektoreilla, mutta se on myös kaikkialla hengelliselläkin sektorilla, tilanne on todella paha! Heikoimpia, herkempiä, petetyimpiä, lain kiroukseen (takaisin) eksytettyjä päätyy jopa lopulta itsemurhaan, pitkäkestoisen judaismin, lakihenkisen farisealaisuuden takia. Ovat tehostuneesti alkaneet vaatimaan lakia, lain päälle, lain kirouksen kautta pelastusta, elämää, johon ei ulkokultaiset vaatijat itsekkään pysty, puhumattakaan juutalaisista esi-isistä! Nämä fariseukset eivät voi sietää ut:n opetuksia ja varsinkaan Saulus Tarsolaisen kirjoituksia (oikein paha ex-fariseus!) eli Paavalin, Jumalan "valitun aseen" tekstejä! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html

  VastaaPoista
 5. Juhani Starczewski

  "Olisi tärkeää, että Suomen Juutalaisen Yhteisön ja Israelin Suomen ja Viron suurlähetystön välirikko Israelin Ystävät ry:n välillä jo loppuisi! Se on kestänyt jo liian pitkään, kohta yhdeksän vuotta!"

  ------------

  Välirikko korjaantuu kyllä, Jeshuassa / Jeesuksessa

  Luin ja totean, että Suomessa nostaa päätään nyt myös judaismi ja lain kirous. Jumala valitsikin "valitun aseen", Saulus Tarsolaisen, jota Paavaliksi myös kutsutaan, hän oli expertti vt:n asioissa. On totta, että "lain kirouksen" kautta Jumalan luokse ei pääse, vaan vain yksin Uskon, Jeshuan / Jeesuksen kautta. Tasa-arvo ns. ekumeniassa, humaaneissa uskonnoissa ja vanhan liiton lain kautta pelastus onkin petosta. Uuden liiton ja Jeshuan ewankeliumi tulee hallita, kuten tanakhikin, eli vt, joka kertoo Jeshuan tulosta, Uskosta. Laki oli kasvattaja Kristukseen ja ei ole muuta nimeä (Jeshua / Jeesus) missä pelastuminen Jumalan luo on mahdollista.

  Ihmettelen kovasti judaismin / lain kirouksen uutta nousua Suomessakin, monissa lohkoissa ja lahkoissa. Ut:n, Roomalaiskirjeen 9, 10 ja 11, sekä judaismin inhoaman/kieltävän/halveksivan Paavalin kirjeiden kokonaisvaltainen hallitseminen avaa kyllä silmiä! Rakastan Israelia kirjoitusten takia etc; mutta on turha kiistää väärää juutalaisuutta, kuten väärää kristillisyyttäkin! Aktiivisesta islamista puhumattakaan, joka on "kautta rantain" em. pahimmat ominaisuudet yhdistettynä...

  Ehkäpä yksi raskaimmista blogeista kirjoittaa oli tämä, ja vajaa 2 vuotta mietin ja harkitsin... Nimittäin ordo chaos, mm. 33* globaalinen monenlainen loosi mädätys on maassamme nyt hyvin totaalinen, kaikilla sektoreilla, mutta se on myös kaikkialla hengelliselläkin sektorilla, tilanne on todella paha! Heikoimpia, herkempiä, petetyimpiä, lain kiroukseen (takaisin) eksytettyjä päätyy jopa lopulta itsemurhaan, pitkäkestoisen judaismin, lakihenkisen farisealaisuuden takia. Ovat tehostuneesti alkaneet vaatimaan lakia, lain päälle, lain kirouksen kautta pelastusta, elämää, johon ei ulkokultaiset vaatijat itsekkään pysty, puhumattakaan juutalaisista esi-isistä! Nämä fariseukset eivät voi sietää ut:n opetuksia ja varsinkaan Saulus Tarsolaisen kirjoituksia (oikein paha ex-fariseus!) eli Paavalin, Jumalan "valitun aseen" tekstejä! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html

  Olli Hakala

  VastaaPoista
 6. Loppuvuoden 2016 lukemisiksi, mitä minuun ja teksteihini tulee..
  - http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/
  - https://vk.com/id357217808
  - http://ollihakala.blogspot.fi/
  - https://www.facebook.com/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017-169238789756946/?fref=ts
  - https://www.facebook.com/olli.hakala.7
  - http://www.etvk.fi/
  Porin Puskaradio free
  - https://www.facebook.com/groups/1723599144587025/?fref=ts
  - https://www.facebook.com/Porin-H%C3%A4t%C3%A4tilaradio-Porilaisten-turvaksi-945694178881484/?fref=ts

  Sitten kiusa ja hengellinen puoli...
  Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
  - https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
  - https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts

  Poppareita tekemään ja jokaiselle jotakin... ❤

  VastaaPoista
 7. Helmikuulta... Nämä Suomen erilaiset sudet n. 10% / 550.000 "kusettavat" lähes kaikessa (esivaltaan sokeasti luottavaa lammas kansaa) 90% / n. 5 miljoonaa Suomen kansalaista... Suomi on ajat sitten ollut ex-oikeusvaltio, rippeitä jäljellä enään aidosta totuudesta, moraalista ja oikeudenmukaisuudesta. Saatana (okkultismi globaalein agendoin) on liberaalit lonkeronsa ujuttanut 20-30 vuodessa kaikkialle maassamme!

  Itse asiassa, esivaltamme on pääosin rakenteellisesti korruptoitunutta, ei tälläistä maanpetosta olisi voinut tapahtua esim. 40 vuotta sitten ja niin monella sektorilla! (Joka paikassa liberaali humanismi / okkultismi "jyrää"...!?)

  Wake UP Suomen Kansa! Rajat Kiinni!

  1 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html
  2 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/02/porin-kaupungin-valtuuston-kokous.html
  3 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/suomen-kansa-paaosin-syyllistetaan.html
  4 https://www.facebook.com/olli.hakala.7
  5 https://www.facebook.com/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-kunnallisvaalit-2017-169238789756946/?fref=ts
  6 https://www.facebook.com/Jeshua-Kristus-Nasaretilainen-214804151871116/?fref=ts
  7 https://www.facebook.com/Porin-Jeshuan-Kristuksen-Nasaretilaisen-morsiusseurakuntalaiset-305221759657647/?fref=ts
  8 https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
  9 https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
  10 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/avoin-rikosilmoitus-poliisille-221-yon.html
  11 http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html
  12 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-pelastaa-enaa-aito-totuus.html
  13 http://ollihakala.blogspot.com/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html
  14 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html
  15 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/nyt-se-alkoi-george-orwell-ordo-chaos.html
  16 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html
  17 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html
  18 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html
  19 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/viimeisia-varoituksia-jihadista.html
  20 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html
  21 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/juha-vasama-porilaisten-jumala.html
  22 http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/julkinen-kirje-porin-esivallalle-ja_17.html
  23 http://ollihakala.blogspot.fi/2014/12/uuden-vuoden-puheeni-2015-5775.html
  24 http://ollihakala.blogspot.fi/2014/02/porissa-paskaa-paalle-totuuden-esilla.html

  Tärkeä juuri nyt!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  Suomen kunniakansalainen Arto Lauri
  1 http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html
  2 http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/atomin-paluu-paattymaton-tarina.html

  Tämä blogi alkoi näin 2011
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/03/esivalta-suomen-laki-2011.html

  VastaaPoista
 8. Muutaman päivän tämä on mielessä pyörinyt. Minun voimani ovat todellakin vähäiset, mutta "roikun" Hänen lupauksissaan, Sanassa, sovintoveressä kiinni. Kunnia Jumalalle. <3

  "Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt. Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan. Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi."

  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Haluaisin pestä jalkasi...

  VastaaPoista
 9. Hyvä kirjoitus tutkittavaksi, mutta, Israelilla nimen omaan on olemassa olon oikeutus "kauempaa" historian kautta, mutta miten, se onkin jo toinen juttu se... http://magneettimedia.com/juha-ahvio-pyrkii-kiistamaan-george-sorosin-israel-rakkauden/

  VastaaPoista
 10. Toivoa ON, ON, ON!

  Aika on paha, mutta veljet, meidän on pakko jaksaa hetki vielä!

  ME JAKSAMME USKOSSA, koska olemme aidosti vapaat lain kirouksesta!

  Paavali niin hienosti kertoo Jeshuan täydellisestä syntien lunastuksesta ja Kaiken lain täyttämisestä puolestamme... Vapaana kaikesta lain kirouksesta. Hän rakasti meitä, ja me kilvoittelemme vanhurskaasti, missä vaiheessa kukin olemme ehtineetkään, samalla tiellä...

  Filippiläiskirje, luku 3
  http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=fil%203

  (Itsestään selvyys) 10 käskyn noudattaminen on halumme, mutta, kun ajassa emme ole vielä täydellisiä, ja vuosien kilvoittelun jälkeenkin voi lankeamus (ns. isokin) tapahtua "PARHAIMMALLAKIN", niin älä nyt itseäsi tapa ainakaan, sillä "veli?" joka niistä sinut tuomitsee (tuomio on Herran, sävyisä oikein ohjaaminen ok) , lankeilee itse vielä enemmän...

  1.Johanneksen kirje:
  2:1 Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
  2:2 Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.

  7 x 7

  Jatka kilvoittelua, mihin jäit, Jumala tietää mitä tekoa olemme... Tämä on AITOA vanhurskaasti kilvoittelua, koska täydellistä "pappista" ajassa ei ole olemassakaan...  Latokoon vaikka koko vt:n "nenäsi" eteen + pilkkoinensa, hehettelyin omalla nimelläsi varustettuna... Se on ulkokultaista farisealaisuutta, judaismia, LAIN KIROUSTA!

  VastaaPoista
 11. http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/eurajoen-kunnantalolla-2192016.html

  VastaaPoista
 12. Täältä lisää, youtubesta Olli Hakala tili... - Satakunnan Ollin - gosbel, sensuroitu 440! Katso kommentit myös! https://youtu.be/TSJvG75CaRQ

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.