Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. tammikuuta 2013

MENETETTY ÄITIYS PORISSA


Porin perusturvan sosiaali- ja perhepalvelut.

Henkistä väkivaltaa huipussaan! Yhteiskuntamme on sairas!

Hävettää tälläinen toiminta Porissa, no Porissa saa hävetä paljon muutakin esivallassa; Poliittista- ja okkultistista (miehet 1-33 loossi tasoissaan/asteissaan, naiset rebekoissaan etc.) hyväveli/siskojärjestelmää joka paikassa aidon moraalin kustannuksella ja oikeudenmukaisuuden tuhoten. Bisnestäkö huostaanotossa...?!

Linkki: http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopic.php?t=6163Pitävätkö päiväkorvaus summat todellakin paikkaansa?!

1. kirjoitus) Minusta tapaus on järkyttävä ja kansan enemmistö tuntuu olevan samaa mieltä. Henkisen kiusaamisen huipentumaa, sekä vahvasti alkaa näyttelemään sijoitus bisnekseltä, jos 250,- / 500,- / 750,- euron päivä korvaus taksat diagsoinnin perusteella pitää paikkansa! Olen itse pian 5 vuotta taistellut Porissa tutkainta vastaan ja se on hyvä, että vielä joku jaksaa "kissan nostaa pöydälle"! Aitoa oikeutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta Porin esivalta monella sektorilla suorastaan huutaa!!! Ahneus, valhe, itsekkyys, moraalittomuus, korruptio, hyväveli/siskojärjestelmä etc. on Poria tuhoamassa!

2. kirjoitus) Olen pian viisi vuotta hakenut oikeutta kaikista instansseista Porista, saamatta sitä... Vuosien mittaan minua, syytöntä uhria on alettu syyllistää, mikä on aina toistuva kuvio henkisessä väkivallassa, jota kärsii Suomessa yli 150.000 joka arkipäivä työpaikoilla ja kouluissa...

Tässä tilanne on osin saman tyylinen syyllistämisessä ainakin ja Hanneksen tekstiä komppaan hyvinkin pitkälti, ehkä piru sanan vaihtaisin toiseen Smile Mutta asian ydin tulee hyvin esille. Ongelma on myös 250,- / 500,- / 750,- päiväkorvaus summat, joita monet ahnehtivat! Jos nuo euro määrät todellakin pitävät paikkansa, tämän päivän moraalittomassa yhteiskunnassa, on melko takuuvarmaa, että laiton bisnes alkaa rehoittamaan myös huostaanotoissa suurien korvaus rahojen takia!

Salomon kaltaisia tuomareita sitten vaan tutkimaan asiat ja mm. vapaamuurarit (rebekat) tms. tuomarit ja tälläiset esivallan edustajat suksikoon sudaniin Suomesta. Aito totuus, moraali ja oikeudenmukaisuus on löydettävissä, jos halutaan!!!


Mikään ei ole sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen... (Porissakin)


Terveisin:

Olli Hakala Pori
https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
Googlesta tuttu: Olli Hakala Pori

- Vapaamuurari-, eu- ja ydinvoimavapaa vyöhyke Suomesta, on lintukotomme, kansamme yksi pelastuksen takeista! -
Deus Protector Noster!
Halleluja, Amen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.