Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 10. tammikuuta 2013

Ordo ad Chaoshttp://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194787245576/artikkeli/il+jukka+s+lahti+soitti+poliisille+ennen+murhaansa.html

Jukka S. Lahti soitti poliisille ennen murhaansa

Ulvilan surmajuttu saa uusia outoja käänteitä, kertoo keskiviikon Iltalehti. Lehden saamien tietojen mukaan surmatyön uhri Jukka S. Lahti oli yhteydessä Porvoon poliisiin ainakin kolmeen otteeseen juuri ennen kuin hänet murhattiin.

Tieto ilmeni Lahden matkapuhelimen teletunnisteista, mutta jostain syystä asiaa alettiin tutkia vasta viime kesänä. Silloin myös murhasta syytetyn Anneli Auerin puolustus sai tiedon asiasta. Jukka S. Lahti murhattiin kotonaan Ulvilassa loppuvuodesta 2006.

Numeron haltija oli Iltalehden tietojen mukaan Porvoon poliisissa työskennellyt vanhempi rikoskonstaapeli, joka ei ollut soittojen aikana työvuorossa. Tutkimuksissa ei selvinnyt, kuka konstaapelin puhelimeen vastasi.

Selvityksissä ei myöskään löydetty mitään syytä sille, miksi Lahti oli yhteydessä juuri Porvoon poliisiin. Porvoon poliisilla ei ollut vireillä mitään Lahteen liittyvää tutkimusta tai selvitystä.

Joku Porvoon poliisissa oli kuitenkin urkkinut Jukka S. Lahden henkilötietoja poliisin tietorekisteristä ennen Lahden murhaa. Urkkijan henkilöllisyyttä ei saatu selville. Poliisi, jonka tunnuksia oli käytetty, kiisti urkinnan. Hän epäili, että tunnuksia oli käyttänyt luvatta joku muu.

------------------------

Kommenttia:

Oliko Jukka vapaamuurari, odd fellowsissa? Oliko vaimo rebekoissa? Tai harrastettiinko okkultismia? Vai astuiko Jukka väärän ihmisen varpaille, joka kuului edellä mainittuihin saatanallisiin loosheihin, joissa oksettavissa/irstaissa valheen riiteissä ja valoissa kuoleman uhalla vannotaan paholaiselle uskollisuutta... Mm. Suomen laeista piittaamatta, käskyn käytyä ylemmältä veljeltä esim. laittomaan suojeluun tai asian ylösalaisin kääntämiseen, jotta aito totuus ei toteutuisi.

(alemmilla asteilla hetken ehkä tyhmän tietämättömänäkin, mitä saastaa/okkultismia ylemmillä asteilla sinut sitookaan... 1-33 tasoa/astetta valheen huipennukseen, luciferiin. Lähellä tätä olet jo niin monta saatanallista valaa tehnyt, että pelko tekee eroamisen vaikeaksi... Valat saatanalle rikottaessa, sanktiot näissä on mitä hirveimmät. Mutta Kristus Jeshua/Jeesus Nasaretilainen sovinto verineen on voittaja, pelastus on aina mahdollinen Hänessä!)


Puhelin soitot porvooseen sai viimeistään epäilemään (poliisissakin on vapaamuurareita) poliisia, esivaltaa... Väitän, että Suomessa jossain tiedetään, korkean asteen ns. "hyvissä veljissä" tarkalleen kuka tappoi ja miksi. Suomessa on n. 10.000 rapparia, jotka harrastavat noituutta, okkultismia, joka mädännyttää parhaillaan Suomen lintukotoa esivallassa, tuomareissa, politiikoissa ja jopa piispoissa sekä papeissa tuhoten aidon moraalin! Kaikkialla missä valtaa ja rahaa... siellä on myös hyvävelijärjestelmä. (Lue = pahuuden organisointia, valhetta, ahneutta, itsekkyyttä etc.)

Jukka S Lahden murha saattaa selvitä mitä ihmeellisintä kautta, mihin mediassa on totuttu... Mikään ei ole sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen... (mediakin on pääosin "veljien" hallinassa... ;) )

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster

Ratkaisu:

Okkultistiset järjestöt, seurat yms. kriminalisoitava Suomessa. Kuten asia Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan Sanassa (Tanakh + uusi testamentti) onkin erittäin hyvin ilmaistu.--------------------------
Freemason eli vapaamuurari, odd fellows ja illuminati eli vääryydellä/valheella "valaistunut"... Tällä "valolla" ei ole mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, lihaksi tulleelle Jeshualle (Jeesus) Kristukselle Nasaretilaiselle, syntiemme sovittajalle, armosta Uskon kautta, ettei yksikään "liha" kerskaisi!jah-bul-on / lucifer
Oletko minun pettämä?
Oletko valan vannonut minulle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.