Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 9. syyskuuta 2014Onko tosiaan näin kawerit.....?

------------------------

Reima Kultalahti ex-Ps.

Näin perussuomalaisissa Ps määrää jo facekamutkin, luulevat kai että oman puolueen jäsenillä saadaan riittävä kannatus: kopioitu Laura Huhtasaaren sivulta jonne kirjoitin: Näin perussuomalaisissa Ps määrää jo facekamutkin: Reima Kultalahti on erotettu jo pitkän aikaa sitten Perussuomalaisista. Poistakaa nyt ihmeessä tälläiset erotetut kaverilistoiltanne, että eivät pääse näillä sivustoilla hihhuloimaan. Terveisin Pekka Kataja, Perussuomalaisten järjestösihteeri.

------------------------

Oh hoh, onko "puolueryhmäkuri" Ps:sissakin pilaamassa kaiken hyvän, vai mitä tämä tarkoittaa... Terveisin: Aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden esille tuojista, Poriin eniten vähään aikaan ja sen takia selkään puukotettu mm. Porin Ps:ssä.

Kristtitynä isolla K:lla, no enkö minäkin ole sitten hihhuli? Pitääkö minutkin poistattaa kawerieni kaweri listoilta Pekka Kataja, kun sinä sanot niin?

Onko todella niin, että Ps:ssä ei tarvita hihhuleita, Porin paikallis Ps:ssa ei varsinkaan suvaita "Hakkaraisia ja Halla-ahoja"...  ja niitä hihhuleita, jotka haluavat noudattaa Johanneksen evankeliumia 3:16-21...

Todellisuudessa eduskunnassa on enään muutaman käden sormissa ne, jotka Suomi Neidon aitoa parasta enää ajattelee, siten että sodat ja miehitykset synnin takia voitaisiin välttää! Liberaali-humanismi/ateismi, kaikkisuvaitsevaisuudessaan tuhoaa Finlandiaa silmienne edessä parhaillaan, ettekä edes sitä näe tai halua nähdä.

Olli Hakala Pori, en täydellinen, mutta armosta kilvoitellen voittopalkintoa kohden, taivaan kotia, Isän luokse!
Deus Protector Noster --> olen käytettävissä aina näillä arvoilla, kuten PORIN VAAKUNASSA lukee.

http://ollihakala.blogspot.fi/
https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-Eduskuntaan-2015/169238789756946?ref=ts&fref=ts
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/10/sydameni-sykkii-yha-perussuomalaisittain.html

Ja kuulkaas, kyllä ne "Brutukset" useimmin vielä kiertävät puukkoa haavassa, jotta kipu olisi sietämätöntä... Kun he oikeasti eivät edes tiedä mitä tekevät, ahneina, rahan ja vallan sokaisemina...

Ps. Ehkä pääsen piakkoin asoista keskustelemaan face to face, ehkä en, mutta viikon 38 jälkeen teen varmaankin jotain päätöksiä tulevaisuuteni suhteen... monilla sektoreilla... politiikankin suhteen.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.