Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 19. toukokuuta 2011

ISLAM TULISI HETI KRIMINALISOIDA SUOMESSA!

Onko meillä/Suomella itsesuojeluvaistoa vielä? Uskommeko kaiken taqiahian ja kitmannin jota meille ns. vääräuskoisille/kafiireille syötetään? Kesäkuussa 2011 alkaen; Saako näitä enää kysyä Suomessa?

Islam on vaara Suomelle ja tulee kriminalisoida välittömästi! Tämä ei ole mitään luuloa, vaan tietoa. Islam on irvikuvaa todellisuudessa mielikuviimme yritetystä tiedotusvälineiden ja Jaakko Hämeen-Anttilan syötöksestä; "rauhan uskonto"!

Islam myös eniten lisää juutalais vihaa nykyään mm. Suomessa ja Ruotsissakin... Koraanin pöydän suura on järkyttävää/rikollista Suomessa! 5:60. Sano: »Onko minun lueteltava teille eräitä, jotka Jumalan kostoa ovat vieläkin enemmän kokeneet? Näitä ovat ne, joilta Jumala on riistänyt suosionsa ja jättänyt vihansa heidän päälleen.Ne, joiden keskuuteen Hän on siittänyt apinoita ja sikoja ja jotka paholaista palvelevat, - nämä ovat vielä kurjempia ja etäämmälle eksyneitä oikealta tieltä.»

---------

Nämä ei kaipaa enää selityksiä...
3 kommenttia:

 1. US blokini suljettu!
  --------------------------

  Totuudesta islamin takia vai minkä? Milloin tilini aukeaa?

  Olli Hakala Pori / yrittäjä/tutkija/kristitty politiikko/työhyvinvointikoordinaattori


  Lähettäjä: webmaster@uusisuomi.fi [mailto:webmaster@uusisuomi.fi]
  Lähetetty: 19. toukokuuta 2011 21:56
  Vastaanottaja: ope.hakala@dnainternet.net
  Aihe: Käyttäjän OlliHakala tiedot sivustolla Olli Hakala / Muutos 2011 / Blogi (suljettu)

  OlliHakala,

  Käyttäjätilisi Puheenvuoro-palvelussa on suljettu.

  VastaaPoista
 2. Ps. Jos islamin mielestä (pöydän suura 5:60) juutalaiset on apinoita ja sikoja... Keitä ovat sitten esim. Suomen yli 6500 "umj" vapaamuuraria ja "valaistunutta" lusiferin palvojaa, asteet 1-33?

  VastaaPoista
 3. Musliimien pappi (Imam) Malmöstä julisti ruotsin radiossa tappotuomion kaikille jotka Islamin uskosta kääntyvät kristinoppiin. Imam sanoi näin ruotsin radion lähetyksessä " Jokaisen musliimin velvollisuus on tappaa sen joka jättää Islamin"!... http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=275603

  Jos uskonto, aktiivinen islam, humaani uskomus kyhäelmä itse isästä perkeleestä on tällä tasolla hyvät Suomen kansalaiset... niin mitäs nyt tuumaatte?! Seuraava vaihe tuosta on kaikkien kafiirien murhaaminen ja/tai korkealle verolle... Tämä on 110%:tista faktaa!!!!!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.