Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 16. syyskuuta 2014

167 ääntä 2011 ensikertalaisena...

167 ääntä 2011 ensikertalaisena...


En niinkään katkera (enään), mutta faktoja pöytään ladellen...


Keskustelut viikolla 37 antavat aihetta kovastikin erota PerusSuomalaisista, vaikkakin sydämeni yhä sykkii PerusSuomalaisittain. Porin piirin jäseneksi minulla ei ole mitään asiaa ennenkuin mm. seläntakana pahaa manipuloivat tai epäoikeudenmukaisesti toimivat Taina Lehtonen, Reijo Lehto ja heidän lojaali tukijansa + ehkä muutama vastaani manipuloidut, saavat mielivaltaisesti tuhota kaiken hyvän PerusSuomalaisuuden ideassa ja tarkoituksessa Porin piirissä, omien vallan ja ahneuden himojensa takia, sekä epäoikeudenmukaisesti toimien. Heinäkuussa 2014 hain viimeisen kerran piirin jäsenyyttä, vastausta ei ole tullut minulle unohduksen takia, mutta kautta rantain "oli kuulemma päätetty", etten vieläkään pääse. Syynä tragedia 2012 jossa edellä mainitut organisaattoreina...
Porin piirissä ei kuulemma Hakkaraisia (viitataan alkoholin käyttöön) ja Halla-ahoja (viitataan mm. maahanmuutto kritiikki) tarvita lisää, sekä porukkaa on potkittu pihalle tai ei päästetä sisälle Porin piirin jäseneksi, mutta muutamat ei todellakaan näe omaa "malkaansa" silmissään... Nämä muutamat pilaa koko "sopan" hiljalleen Porissa.

Ps. Porissa ja Satakunnassa on silti pääosin mukavaa porukkaa ja toimii koko Suomen ja Suomen kansalaisten yhteiseksi hyväksi ja terveisiä uusille mukaville tuttavuuksille, joita tapasin viime viikonloppuna Satakunnan Ps. reissulla Viking Gracella! (mm. Tommiiiiii.... ;) )

Minulle nyt vain kävi näin... eikä 2 vuoden odottelustakaan mitään hyötyä ollut, ja viimesuuntauksen takia (porukkaa pihalle) turhaa on parempaa enää odotella. Tuuliviiri en ole, enkä tule, aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta edustan loppuun asti... fiksusti, etiketillä ja oikeudenmukaisesti... jossei kelpaa kyynerpää taktikoiville, vallan ja rahan himoisille, niin ei sitten.

-Deus Protector Noster-
Olli Hakala Pori

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

Vapaana toimintaan; politiikkaan, jossa aidot arvot, moraali ja konservatiivisuus on arvossaan ja myös suvaitaan! (Suomen aidoksi hyväksi ja pelastukseksi)

Ai niin Ps. jäsenmaksua en enää maksa... olkoon tämä nyt sitten julkinen ero, koska minulle on annettu ymmärtää, ettei Porissa asuessani toivoa ole Ps:ssä eikä vaaleissa 2015, mikä oli päätavoitteeni. Olisin monelle, monelle Porilaiselle ehdokkaalle pärjännyt... mutta kun ei anneta kansan päättää ;) Vaan poliittisten pahaveliverkostojen... (tiettävästi Porin Ps:siin ei okkultistiset pahavelijärjestelmät ole vielä sentään rantautuneet...)


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.