Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 7. syyskuuta 2015

Maahanmuutto jihad...Liberaali humanismia vaiko aitoa totuutta...?!

Kriittistä, tutkivaa "harrastelija" journalismia 2001-2015
Hyvin on tämäkin toteutunut...
Kari tiesi jo 25v sitten...

 Next Finland?
 Next Finland?
 Next Finland?
Next Finland?


Aktiivinen islam, mm. isis: "Tappaa niin talossa, kuin puutarhassa" kaikki kafiirit (kuffar) pääosin valtaan päästyään... (hudna) Ja etenee kaikella valheen voimalla (taqiahia, kitman) Euroopassa, Suomessa.
Sellaista on aktiivinen kuuepäjumala allahin islam.


Tutkittavaksi! Juha Ahvion arvio tilanteesta, on sitä mitä minäkin olen kertonut, mutta Juha tekee sen vielä paljon paremmin kuin minä...


Terveisin: -Satakunnan Olli- Pori Deus Protector Pori
1. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/maahanmuuton-salatusta-agendansta.html

2. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

3. http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html


Mutta nyt: Bon apetit Juhan tekstiin...!

 

--------------------------------------------------

Juha Ahvio

Juha Ahvio, teologian tohtori, dosentti, Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja
Linkkihttp://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/744/syyrian_pakolaistilanne_maahanmuuttojihadin_valossa

Syyrian pakolaistilanne maahanmuuttojihadin valossa


Syyrian kriisin ja muun Lähi-idän sekä Pohjois-Afrikan sisäisten tilanteiden nyt akuutisti kärjistämällä yleiseurooppalaisella pakolais- ja maahanmuuttotilanteella on monia erilaisia ulottuvuuksia, joita tulee tarkastella ja arvioida huolellisesti erikseen. Kullekin erilliselle ulottuvuudelle tulee antaa sille kuuluva painoarvo osatakseen arvioida kokonaisuutta realistisesti ja perustellusti. Nostan seuraavassa esiin joitakin näistä ulottuvuuksista.   
Syyrian sisällissodan synnyttämä kriisi on tähän mennessä tuottanut 200 000 kuolonuhria, 4 miljoonaa pakolaista ja kaiken kaikkiaan 7,6 miljoonaa kotinsa menettänyttä. Kuten islamintuntija Robert Spencer toteaa 4.9.2015 päivätyn artikkelinsa ”The Hijrah Into Europe” alussa, kriisin aiheuttama pakolais- ja maahanmuuttovirta suuntautuu ennen kaikkea Eurooppaan, jossa tapahtuu nyt laajuudeltaan ja tapahtumisnopeudeltaan ennennäkemättömän suuria demografisia muutoksia.
Mistä nyt akuutisti kärjistynyt ja satoihin tuhansiin ja miljooniin ihmismäärällisesti noussut pakolais- ja maahanmuuttoelementit sisältävä väestöliikehdintä on saanut alkunsa? Erilaisten muslimiryhmittymien välisestä Syyrian sisällissodasta, jossa käyteaineena ovat sunnien, shiiojen ja paikallisen alaviittisen islamilaisen hallintokoneiston vastakkainasettelut. Islamismin ideologia ja islamilaisen maailman omat sisäiset ristiriitaisuudet ja väkivaltaperinteet lukeutuvat kriisin perustaviin syihin. On syytä pitää mielessä, että kaikki nämä lähtökohtaiset ongelmat siirtyvät pakolaisten ja siirtolaisten mukana myös Euroopan sisälle.  
Keskeinen vaikuttaja ja tämänhetkisen kriisin akuutein aiheuttaja on ollut kalifaattiaan ja islamilaista sharia-lain hallitsemaa valtiotaan rakentava islamistinen terroristijärjestö ISIS, jonka aggressiivinen vaikutus on tuntunut radikaalisti ja verisesti Irakin ja Syyrian alueilla.
Näiden lähtökohtaisten perussyiden vuoksi ei myöskään ole mitenkään yllättävää, että humanitaariselta kannalta katsottuna kriisin kaikkein todellisimpia uhreja ovat Lähi-idän kristityt ja muut vähemmistöt kuten kurdijesidit. Kristityt ja muut ei-islamilaiset vähemmistöt ovat olleet avoimen jihadin uhreja. Voidaan pelkistetysti todeta, kuten Joseph Klein tekee selkoa 26.4.2015 päivätyssä artikkelissaan”Abandonment of Christian Victims of Genocide Today”, että Lähi-idässä on meneillään, muiden pienempien vähemmistöryhmien järjestelmällisen tuhoamisen ohella, kristittyjen kansanmurha. Tämä meneillään oleva kansanmurha on verrattavissa islamilaisten turkkilaisten toimeenpanemaan kristittyjen armenialaisten kansanmurhaan ja joukkotuhontaan ensimmäisen maailmansodan aikana vuonna 1915. Myös Afrikassa Boko Haram -ja Al Shabaab -islamistiterroristiorganisaatiot toteuttavat järjestelmällistä kristittyjen tuhoamista. Tuhoamisen kohteina ovat olleet niin Etiopian kristityt kuin egyptiläiset koptit, joihin lukeutuvia kristittyjä myös Pohjois-Afrikkaan toimintansa vahvasti ulottanut ISIS on murhannut Libyassa. 
Monet muslimipakolaiset tai -siirtolaiset ovat sen sijaan lähteneet liikkeelle jäätyään alakynteen muslimien sisäisissä konflikteissa. Osa näistäkin on toki joutunut pakolaisiksi humanitaarisesta näkökulmasta tarkasteltuna täysin perustellusti.
Mutta kuten radikaalin islamin tuntija Daniel Greenfield osoittaa dokumentoidussa artikkelissaan ”The Syrian Refugee Crisis Is Not Our Problem” 4.9.2015, Syyrian kriisin Eurooppaan matkansa suunnanneet muslimipakolaiset eivät suinkaan kaikki ole aidon pakottavista humanitaarisista syistä liikkeellä. Omien todellisten henkilötietojen tarkoituksellinen hävittäminen ja Syyrian passien väärentäminen eurooppalaisten viranomaisten harhaanjohtamistarkoituksessa on tunnettu ilmiö. Bulgariassa pakolaiset ovat valittaneet siitä, ettei heille ole heti tarjolla työpaikkoja. Ruotsissa on valitettu sään liiasta kylmyydestä ja Italiaan saapuneet afrikkalaisperäiset pakolaiset ovat kieltäytyneet syömästä pastaa ja vaatineet omien lähtöalueidensa kotiruokaa. Italiassa pakolaiset heittivät poliisia kivillä vauhdittaakseen vaatimustaan langattomien nettiyhteyksien järjestämisestä. Kreikassa syyrialaiset, irakilaiset ja afganistanilaiset muslimipakolaiset eivät ole tulleet toimeen keskenään, vaan ovat ajautuneet keskinäisiin yhteenottoihin. Ja kuten Greenfield myös dokumentoi, islamistihenkiset muslimipakolaiset ovat murhanneet hukuttamalla kristittyjä kanssapakolaisiaan matkalla Välimeren yli kohti Eurooppaa.
Tällainen toiminta ei vaikuta aitojen ja todellisista humanitaarisista syistä pakolaisiksi joutuneiden käyttäytymiseltä. Mutta, kuten todettu, muslimipakolaistenkin joukossa on todellisia pakolaisia, jotka suuntaavat toisten mukana nimenomaan Eurooppaan.
Mutta jos ja kun muslimipakolaisistakin monet ovat aidon humanitaarisen avun tarpeessa, herää kaksi oleellista kysymystä. Miksi pakolaiskansanvaelluksen tulee kohdistua Euroopan maihin? Miksi eivät maantieteellisesti ja kulttuurillisesti lähimpänä olevat arabivaltiot ja muut islamilaiset maat halua ottaa vastaan näitä pakolaisia?
Turkkiin ja Jordaniaan on perustettu pakolaisleirejä, mutta näillä mailla ei ole aikomustakaan integroida tulijoita täysivaltaisiksi yhteiskuntiensa jäseniksi. Miksei ainakin öljyvarojensa osalta vauras Saudi-Arabia osoita islamilaista lähimmäisenrakkautta ja auta hädässä olevia muslimiveljiä? Voisi kuvitella, että kriisialuetta lähimpänä olevat islamilaiset maat ja arabimaat auttaisivat ensin ja perusteellisimmin tilanteessa, jonka syvimmät synnyt juontavat islamilaisen maailman omaan kulttuurilliseen, uskonnolliseen ja historialliseen sisimpään. Mutta islamilainen maailma ei näköjään halua kantaa niin kutsuttua humanitaarista vastuutaan. Inhorealistisia perussyitä tähän on kaksi.
Ensinnäkään Turkki ja arabivaltiot eivät halua, ei varsinkaan Saudi-Arabia, Syyrian sisällissotaa omalle alueelleen, mikä väistämättä olisi todellisuutta siinä tapauksessa, että Syyrian islamilaisen kriisin osapuolten edustajia siirretään suurin joukoin niiden alueelle tai peräti pysyviksi osiksi niiden yhteiskuntia.
Toiseksi islamilaisessa maailmassa ylipäätään ja varsinkin arabimaissa kuten etenkin Saudi-Arabiassa nähdään, että islamilaiset pakolaiset ja siirtolaiset tulee ohjata nimenomaan Eurooppaan ja eurooppalaiset valtiot tulee velvoittaa tarjoamaan pakolaisille ja siirtolaisille käytännössä samat edut ja yhteiskunnallinen asema kuin eurooppalaisilla itsellään on. Tällöin Eurooppaan suuntaavat islamilaiset pakolaiset ja maahanmuuttajat nähdään maahanmuuttojihadin tehokkaina välineinä. Tätä käsitettä selostan laajemmin kirjani Eurooppa ja Suomi islamisoituvat (Kuva ja Sana, 2015) sivuilla 107–136. Pakolaiset ja siirtolaiset halutaan ohjata Eurooppaan, koska se on islamilaisten maiden kannalta taloudellisesti edullista ja edistää ohjelmallisesti Euroopan islamisaatiota.
Tosiasia on, että myös ISIS käyttää tämänhetkistä pakolaiskriisiä strategisesti hyväkseen. Kuten Daily Mail -lehden 18.2.2015 päivätty artikkeli osoittaa, ISIS on dokumentoidusti tämän vuoden alussa uhannut hukuttaa Euroopan puolen miljoonan pakolaisen tulvan alle Libyasta käsin psykologisena jihadistisena hyökkäyksenä läntisiä ”ristiretkeläisvaltioita” vastaan.                     
ISIS:n suunnitelma on luettavissa myös The Quilliam -säätiön englanniksi toimittamasta ISIS:n rekrytointi- ja strategiapaperista Libyan geostrategisesta hyväksikäyttämisestä paitsi koko Pohjois-Afrikan haltuun ottamiseksi myös Eurooppaan tunkeutumiseksi Välimeren yli suunnatun ”pakolaisuuden” suojissa.”Libya: The Strategic Gateway for the Islamic State” -paperi on luettavissa täällä.
Euroopan unioni joutuu nyt joka tapauksessa maksamaan raskaasti siitä, etteivät se ja USA ole saaneet aikaan mitään sotilaallisen tehokasta ISIS:iä vastaan sen enempää Irakissa ja Syyriassa kuin Libyassakaan.
Oleellista tässä on toki ollut se, ettei USA:n presidentti Barack Obama ole myöskään toiminut millään konkreettisella tavalla Syyrian Bashar al-Assadin alaviittihallintoa – jota Venäjä on kaiken aikaa tukenut pitääkseen samalla yllä Moskovan ja Teheranin strategista akselia – vastaan, koska al-Assad on Iranin suojatti eikä Obama ole halunnut millään tavalla närkästyttää Iranin shiialaista islamistijohtoa saadakseen aikaan taannoin solmitun ja Israelille ja USA:lle itselleenkin tuhoisan ”sopimuksen” Iranin ydinaseohjelman neutraloimiseksi sotilaallisilta osiltaan. Syyrian sodan ja ISIS:n ihmisoikeusrikkomukset, kansanmurhien tapahtuminen ja toteen näytetyt joukkotuhoaseiden kuten kaasuaseen käyttämiset eivät ole olleet riittäviä perusteita Obaman hallinnolle puuttua sotilaallisesti tilanteiden kulkuun.
Al-Assadin toimet Syyriassa ovat puolestaan olleet omiaan vahvistamaan ISIS:n asemaa ja kannatusta. Joka tapauksessa on selvää, että USA:n sekä esimerkiksi Britannian ja Ranskan ajoissa toimeenpannut yhteiset sotilaalliset iskut olisivat voineet pysäyttää ja lyödä ISIS:n islamistisen terrorismin ja estää varsinkin kristittyjen ja alueen muiden ei-islamilaisten vähemmistöjen kansanmurhan tapahtumisen, ja myös osaltaan vaikuttaa siihen, ettei nykyisenkaltaista Syyrian humanitaarista kriisiä olisi tässä laajuudessa syntynytkään.
Mutta kriisi on nyt kuitenkin syntynyt, ja on selvää, että kaikkia aitoja pakolaisia kuten etenkin kristittyjä ja muita ei-islamilaisia vähemmistöjä on autettava tehokkaimmilla mahdollisilla tavoilla.
Todellinen humanitaarinen vastuunkanto ei kuitenkaan merkitse eikä voi merkitä eurooppalaisten kansojen eikä eurooppalaisten kansallisvaltioiden demografista eikä kulttuurillista itsemurhaa.
Eurooppa ei ole velvoitettu tuhoamaan itseään maahanmuuttojihadismille antautumalla. Eurooppa, Euroopan unioni, ei myöskään ole velvollinen tuhoamaan itseään sisäisesti sellaisella lainsäädännöllä, joka käytännössä estää maahanmuuttajien, siirtolaisten ja pakolaisiksi esittäytyvien identiteetin ja todellisten tarkoitusperien selvittämisen ja tällaiseen selvittämiseen nojaaviin asianmukaisiin toimiin ryhtymisen.

16 kommenttia:

 1. Tiesitkö, että taisteluni kuuepäjumala allahin invaasiota vastaan Suomessa alkoi jo yli kymmenen vuotta sitten mm. suoli24:sen islam palstalla?! (suomi24) Kaikki islam kriittinen sensuroitiin ja Gohar niminen "sheriffi" palstalla toimi ulkomailta käsin! http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/tottakai-aktiivinen-muslimi-nai.html Oli epäilyä myös siitäkin kuka suoli 24:sen oikeastaan omistaakaan...?! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/05/profetoin.html

  VastaaPoista
 2. Vaate ym. keräyksistä vastaanottokeskuksiin...

  Kysykää nyt hyvät ihmiset meneekö aktiiviselle muslimille?! Etteivät polttaisi kokoissa, heitä metsään tai roskiin... Ei kelpaa pääosalle vääräuskoisten Suomalaisten antamat hyväkuntoiset käytetyt vaatteet, peitot, patjat etc, koska ovat olleet kafiirin päällä tai alla joskus... http://mvlehti.net/2015/09/05/lukija-pansion-vastaanottokeskuksen-lahjoitukset-metsassa/

  VastaaPoista
 3. Useita, useita vuosia sitten jo tälläistä materiaalia oli saatavilla, eli varoituksen sanaa siitä, että Euroopassa on tunnilleen, minuutilleen tuhansia aktiivisia muslimeita valmiina yhtäaikaiseen suureen järkyttävään joukkotuhontaan kafiireita kohtaan (kuffar).Mutta Euroopan esivalta, politiikoineen, kirkot etc. uskoivat islamin taqiahiaa, kitmannia enemmän kuin factaa aktiivisesta järkyttävästä islamista kuuepäjumala allahineen...Ellei Jumalan ihmeitä tapahdu armossaan esim. Suomen kääntymyksen, katumuksen johdosta monista, monista synneistään, seurauksena on selkeästi Jumalan ruoska ensiksiksi islamin invaasiolla... Jota tyhmyydessään isojoukko Suomalaisia jopa haluaa tänne, uskonnosta viis veisaten... ;) Humanismin hulluutta, ilman aitoa oikeaa tietoa! ISIS! http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.1872/just-wait.html
  Blogistani mm. saatavilla lisää aitoakin tietoa. http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Jos vauhti pysyy samana, jouluna luku on jo 2 miljoonaa vuodessa... ;) Onhan eu laskeskellut, että Suomeen mahtuu n. 57 miljoonaa uutta asukasta... Ei mulla muuta. https://www.suomenuutiset.fi/suomeen-40-000-turvapaikanhakijaa-halla-aho-kansalaistaan-piittaava-valtio-julistaisi-hatatilan/

  VastaaPoista
 5. Ewankeliumia muslimeille, katso myös kommentit:
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

  VastaaPoista
 6. Muslimien taivas? Jo 2009! No nyt on sitten se invaasio käynnissä! Haloo esivalta????!!! http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/77741-arabilehti-ylistaa-suomea-muslimien-taivas

  VastaaPoista
 7. Antti Vuolanteen Pori (Sdp) laittamaan linkkiin aikajanalleen vastasin 3 kohdassa seuraavaa... (kopioitu tähän, koska bitit tahtovat aina joskus sensuroitua bittiavaruuteen... ;) )

  http://m.satakunnankansa.fi/satakunta/vain-varvassandaalit-omaisuutena-harjavallassa-toivotaan-lahjoituksia?v=1

  Olli Hakala Oikeastaan varmaan aika turha kertoa, enään... Mutta kerronpa silti. Paljon on siis turvapaikan hakijoissa islamia mukanaan Suomeen tuojia ja he eivät pidä ollenkaan Suomalaisten käytetyistä kafiirien (kuffar) hyväkuntoisista jalkineista, vaatteista, peitoista, tyynyistä, patjoista, lakanoista etc. Ne päätyvät pääosin kokkoihin pihalle tai roskikseen... Ruoka politiikkakin on erilainen. Suomen lakeja aktiivinen muslimi ei ikinä "suvaitse"! Vääräuskoisten on vaikea auttaa näitä ns. oikeauskoisia ja kun aika on... Saamme vielä "tuta" mitä aktiivinen islam on ja blokistani lisää, sekä muistakaa kirjoitukseni...

  Olli Hakala Jos kertomani tekee jonkun pääkopassa (humanistin) vieläpä minusta rasistin... Niin en sille voi mitään. Pyrin kertomaan kuitenkin factoja, en korvasyyhyyn yhtikäs mitään.

  Olli Hakala Ja yleensäkin erittäin huonon Suomen omankin tilanteen takia, pitäisi auttaa maksukyvyn mukaan, joka meillä on melkeinpä nolla... Mutta ei sitä tajua ellei kuulu itse 30-40%:sentin Suomenkin uusköyhällistöön... Eliitti ja ns. hyvempiosaiset ovat jo ajat sitten vieraantuneet köyhän oloista... Jälleen historia toistaa itseään!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/maahanmuuton-salatusta-agendansta.html

  VastaaPoista
 8. Marjaana Toiviainen moi! (Avoin kirje Suomelle...)

  Aidoille turvapaikan hakijoille apua tottakai, mutta huomioiden , että Suomessa on 30-40%:sentin uusköyhällistö, jolta Suomen rikas eliitti on jo melkein kaiken "kupannut". Eli auttaminen pitää suhteuttaa myös maamme maksukykyyn, eli ei voi leikata köyhältä enään, mutta jos rikkaat avaavat paksun lompakkonsa, esim. sen miljardin vuodessa Suomen verotuloista kusettamansa määrän veroparatiiseista, niin mikä ettei! Mutta silloinkin mieluummin kristittyjä, jotka sopeutuvat yhteiskuntaamme. Aito muslimi ei alistu koskaan kafiiri Suomen lakien alaisuuteen.

  islamista tässä on kysymys siis, jonka pastori Helsinkissä tulisi (tarkoin) tietää! Onneksi Suomessa on paljon valveutuneita ihmisiä, jotka ovat tarkoin tutkineet koraanin ja huom. kuuepäjumala (historiallinen facta 1/360) allahin taustat ja tekstit. islamilla ei ole Marjaana Toiviainen mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, joka on kristillisyyden ja juutalaisuuden takana historiallisestikin.

  Aktiivinen muslimi haluaa valloittaa kokomaailman ja tuhota kaikki muut ihmiset ja uskonnot, ja ns. "hudna" vaiheessa vähintään korkealle verolle-2 luokan kansalaiseksi, jollaiseksi he Suomen sosiaaliturvan salaisesti laskevatkin. Eli kafiirin (kuffar) vero oikea oppisille muslimeille...

  Marjaana, kisuli pöydälle nyt! Vastaa sinä tai kuka tahansa islamin invaasioon myönteisesti suhtautuva Suomalainen! Eikä kannata ihan sinisilmäisesti uskoa kaikkea ("median" ja ;) ) musllmin taqiahiaa ja kitmannia!

  KUINKA MONTA PROSENTTIA TURVAPAIKAN HAKIJOISTA ON AKTIIVISIA TAI PASSIIVISIA MUSLIMEITA? JA KUINKA MONTA PROSENTTIA HEISTÄ ON PERÄTI SOLUTTAUTUNEITA ISIS KOULUTUKSEN SAANEITA JIHAD TAISTELIJOITA?

  KUINKA MONTA PROSENTTIA EDELLÄ MAINITUISTA TULIJOISTA SAA JÄÄDÄ ODOTTAMAAN TURVAPAIKKA PÄÄTÖSTÄ JA VIELÄ YKSI KYSYMYS, KUINKA MONTA SAA TURVAPAIKAN SUOMESTA, "ALISTUNEENA" ALLAHILLE, ODOTTAEN SOPIVAA HETKEÄ TOIMIA (HUDNA) ISLAMIN UMMAN LEVIÄMISEEN ETEEN SUOMESSA.

  FACTANA VOIN KERTOA JO MARJAANA, ETTÄ KAIKILLA KAFIIREILLA ON ISLAMIN AKTIVOITUESSA (ISLAMIN PASSIIVISETKIN PAKOITETAAN SIIHEN TAI TAPETAAN PETTUREINA!) AINA TUKALAT OLTAVAT, JOITA ET EDES PÄIVÄ/YÖUNISSASI OLE NÄHNYT.

  Marjaana, että semmosta. Monikultuurisuus ok. Monikulttuurisuus islamilla petosta. Ei mulla muuta. (antistubb)

  Terveisin: -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
  Sherwood † Real † Media † News from Pori

  https://medium.com/@marjaana.toiviainen/avoin-kirje-yleisradion-johdolle-ja-ajankohtainen-kakkonen-ohjelman-tuotantotiimille-5b1d89972991

  VastaaPoista
 9. Yksi kysymys Juha Sipilä! (Ja muutkin asuntojensa luovuttajat...)

  Annatko kotisi maailmassa eniten vainotuille ja tapetuille 2000-luvulla, eli kristityille turvapaikan hakijoille vaiko aktiivisille ja passiivisille kuuepäjumala allahiin alistuneille, vaiko peräti isis jihadisti "sotaurhoille" vaiko jollein muille?

  Jo riittää liberaali humanismi! Minulla on sellainen olo nyt, itken, suren, rukoilen... "heitän jo volttia" tuskissani Suomen puolesta.

  Todellisesti Suomen kansa kaikki tulee kärsimään nyt syntiensä takia, synnin mitta on täynnä. Historiasta kun tutkii, viimeinen asia ennen suurta katastrofia on ollut aina vapaamielinen irstas eros rakkaus, moraaliton seksi käyttäytyminen ja se raja ylitettiin jo ajat sitten... Pieni toivo on enään, että Suomi tekisi niinkuin Niiniveen kaupunki teki Joonan saarnan vaikutuksesta historissa/kirjoituksissa. Eli katui tekojaan koko kansa säkkipuvuiissa ja tuhkassa, ylhäisimmästä alhaisimpaan!

  Jumala armahda Suomea, vapaamielinen ihmisviisaus tuhoaa Suomi Finlandian... Auta meitä, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala AUTA MEITÄ! Anna meille Sanasi mukaista voimaa kestää tämä kaikki tai johdata mieleisesi kansa pois täältä hulluuden keskeltä, ilman sinun lakejasi/arvojasi etc. kaikki on raiskattu ihmisviisaudessa ja erilaisten vähemmistön toimesta, sekä agendoin...

  Deus Protector Noster, Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti!

  Terveisin: -Satakunnan Olli- ja kaikki kunnia totuuden esille tuonnista em. Jumalalle, ei minulle...

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441428597384.html
  http://marttyyrienaani.fi/
  http://mattikorh.blogspot.fi/2012/07/tutkintapyynto.html?spref=fb
  http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1&kirjat=roo
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 10. Nyt olisi oivallinen hetki islam invaasion keskellä myös Suomen päättäjien muistaa 90-luvun noin 58.000 alasajattua yrittäjää!!! Seurannaisvaikutukset monissa sadoissa tuhansissa! Antakaas rahaa ja oikaisua heille myös, maksajaksi vaikka rikas eliitti, jotka pimitätte mm. ainakin miljardin vuodessa verotuloja... Tuhansia, tuhansia päätyi muuten itsemurhaan Mauno Koiviston mahti käskystä. Nyt ilmeisesti on eu:n ja agendojen mahtikäskyt toteutumassa taas Suomessa ja Suomi ajetaan totaaliseen tuhoon pääosin islam invaasion avulla... Että sillälailla... Ei mulla muuta. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html

  VastaaPoista
 11. Suomi, oikeusvaltio? Hah, hah... Niin paljon salaista rakenteellista korruptiota "kuin vain maailma päällänsä kantaa", sitä on Suomessa!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/spr-virkamiehet-esivalta-korkein-oikeus.html

  VastaaPoista
 12. Oikeudenmukaisuutta Suomen, oikein huipussaan joo... ;) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

  VastaaPoista
 13. Putin... Vladimir Putin...

  Onko parempi jo venäjän tulo kuin islam invaasiolla itsemurha...? Esivalta ei tee juuri mitään Suomessa tilanteen korjaamiseksi...

  On asiat sitten Suomessa todella sekaisin, liberaali humanismi jyllää/jauhaa kaikkialla, aidot arvot on ajettu alas monilla agendoilla ja vähemmistöjen kirkumisella... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/putinin-puolue-paljasti-heterolipun.html

  VastaaPoista
 14. Olen käytettävissä neuvonantajana, jos esivaltaa, Sipilää, Stubbia, Soinia kiinnosta aito totuus... Suomi on itsemurhan tiellä... https://www.youtube.com/watch?v=2Qi_hD_a2HE

  VastaaPoista
 15. Avoin kirje SK Inka Partaselle
  (Kehitysjohtaja/toimittaja)

  Paljon, paljon pahempaa on tulossa kuin pikkutyttöjen ahdistelu...

  SK:n kirjoituksen perusteella olen käytettävissä Inka sitten kun alkaa aktiivisen islamin invaasio hirvittää... Jota aika vähän media Suomessa käsittelee... Materiaalia olisi vaikka kuinka paljon ulkomaita myöten. Olen mm. islam invaasiota seurannut ja tutkinut toistakymmentä vuotta ja paljon muutakin... Ville Hammarbergille terkui... 2011 paikkeilla hän tyynessä kyntäjässä kertoi minun olevan äärioikeiston lipunkantaja (lue: natsi) oikein 120.000 levikin voimin... Edesmenneeltä Behmiltä vaadin aikoinaan anteeksi pyyntöä ja oikaisua, mutta ei mitään... Se on sitä vahingoittamista ja mustamaalaamista, vihapuhetta... ilman sanktiota, poliittisessa- ja okkultistisessa pahavelijärjestelmässä rebekoineen ja Porissa tälläistä on eniten Suomen kaupungeista väkilukuun nähden.

  Vaikka todellisuudessa olen konservatiivinen kristitty, ns. puoluekurin "puukkoa" kahdesti saanut selkääni jo, aitojen kristillisten arvojen ja moraalin takia niin paljon saanut lokaa päälleni elämässä... En tarkoita silti, että olisin täydellinen, pois se, mutta sentään yritän kilvoitella aitojen arvojen/moraalin mukaisesti... Ei ole rasismia tuoda factaa esiin, mitä media ei enää tee Suomessa... (Ehkä harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, sillä liberaali humanismi on levinnyt kaikkialle aitojen lakien/moraalin tilalle. Historia toistaa itseään.)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/maahanmuutto-jihad.html

  Olen myös henkisenväkivalta asioiden itseoppinut asiantuntija...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

  Ja lopettaisi esivalta sen leikkaamisen jo 30-40%:sentin Suomen uusköyhällistöltä ja ottaisi ainakin sen miljardin nyt ensiksi alkuun käyttöön varattomampien turvaksi, jotka rikkaat veroparatiisien kautta keinottelevat pois Suomen verotuloista vuositasolla.

  Monikultturi on ok. Mutta monikulttuuri islamilla petosta.
  Ei mulla muuta. (antistubb)

  Terveisin: Olli Hakala Pori / -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  (Inkan kommentti SK 8.9.2015: http://www.satakunnankansa.fi/Kolumnit/1194997123117/artikkeli/kommentti+vastuullinen+aikuinen+ei+levita+ahdisteluhuhuja+netissa.html )

  VastaaPoista
 16. Arabic modern standard Jeshua (Jesus) Bon apettit... (Saa sen monille, monille muillekin kielille, jopa Suomeksikin... ;) )
  http://jesusfilmmedia.org/1_22658-jf-0-0/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.