Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. huhtikuuta 2016

Oliskohan aika antaa kansan päättää?Muutoksen puolesta aitoon hyvään, Porin Muutoksen pj Olli Hakala / -Satakunnan Olli- arvokonservatiivi

https://www.facebook.com/Porin-Muutos-ry-1417557358538535/?ref=ts&fref=ts---------------------------------------------------------

Ps. Omana agendana haluan kertoa. Olemme siirtymässä aikaan, jossa "tietty" valtaeliitti alkaa sensuroimaan (valtamediat etc. aluksi), ja sitten enemmän ja enemmän vainoamaan ns. aidon totuuden puhujia, ja se voimistuu nyt tänä keväänä, kesänä päivä, päivältä. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että maailman, Suomessakin oleva 0,6% eliittisuvut, joka todellisuudessa hallitsee rahoineen, (ei demokratia, vaan lume demokratia, joka palvelee juuri tuota eliittiä globaalisesti.) on pääosin (ei kaikki) okkultismissa lujasti kiinni eli noituudessa. 33 asteen tasolla olet jo esim. free pride masoneissa täysin saatananan marionetti, palvoja, jah-bul-on mies riitteineen ja valoinesi. (Rebekat vielä päälle.) Alemmat asteet pokkuroivat ylempiään ja nyhteiskuntamme on mädätetty jälleen kerran pääosin kauttaaltaan oikeuslaitostamme myöden.

Poliittisen sektorin korruptoitunut väki taasen pääosin on yllä mainitun "juoksupoikia", joistakin tulee jouksuttajiensa kaltaisia, jotka moraalittomasti myös palkitaan myyrän työstään... "Omaan pesään (Suomen) kusemisesta."


Lyhesti sanoen, että mädätetty asioilla, jotka on Jumalan sanassa toisin ohjeistettu. Suurimpia näkyviä mädätyksiä on invaasio, agenda 21 "väestönvaihdos", kuu epäjumala allahineen, 1/360 epäjumalasta, ja katolilaisuuden em. hyväksyen 2015, toisin sanoen parhaillaan maailman ns. yhteisen porttokirkon muodostuminen, sekä plutonium talous on yksi sellainen myös, johon maamme on n. 30 vuotta sitten mukaan eksytetty. Ja paljon muuta rakenteellista korruptiota, moraalittomutta etc. joka tarkoituksella on haluttu päästää valloilleen kaikilla sektoreilla maailmassa, Suomessakin, koska "he"; valtaeliitti sitä tahtovat, eikä ihme sinänsä, kun ovat myyneet itsensä ahneuden ja ylpeyden hekumasta "vihtahousulle"!
 

Itse asiani on seuraava: Olen nyt n. 15 taistellut valhetta vastaan, monella sektorilla ja sinäkin , joka taistelet, voit tehdä samoin. (*) Uskon ja tiedän, koska olen yleensä vielä hengissä, että Jumala on minua paljon varjellut. Haluan kertoa, että olen täysissä ruumiin, sielun, hengen voimissa ja terve ihminen, ihosairautta (olkivuoto säteily minun perimään?) lukuunottamatta. Liberaalit, okkultistit, lihanmielen hulluuttamat ovat siis ongelma Suomessakin, ei ihmiset, jotka kaipaavat oikeaa ohjausta, johtajuutta, aitoja Kristillisiä arvoja jne. mutta ovat saaneet yhä vain sokeampia, ja sokeampia "taluttajia" esivaltaamme, joka sektorilla, kirkkoa myöden!
 

(*) Eli, jos minulle tapahtuu jotain oikeusmurhaa, ikävää, outoa, katoan, etc. "he" ovat sen takana...
 

Ensimmäinen lääke maamme, Suomen pelastumiseen täydellisestä ordo chaoksesta/nwo:sta on rajat kiinni, eu:sta irti, ja okkultismin/noituuden/epäjumalien poistaminen kaikkialta esivallasta ensin ja sitten koko maastamme... Ja ottaa köyhiä jo vihdoinkin "kädestä kiinni".

1 kommentti:

 1. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1275621209118693&id=169238789756946

  "Nvo" vappu testiä, hyvää vappua/klara vappen... Olen ilmeisen hankala valtaa pitävälle, "tietylle" loosi eliitille... Siis melkein 2500 kaweria facebookissa. Kommentoi: I see, jos näet tämän ja onko facebook tehnyt jotain erikoista minuun liittyen, tai onko minun nimissä tullut jotain ns. törkeää? Geoge Orvellin aika joka tapauksessa kiihtyy nyt Suomessakin.

  Suomessakin "he" kiertävät jopa 40 miljardia vuosittain, jopa paljon, paljon enemmänkin, jos plutonium talous huomioidaan. Eu:n mädätyksen ja Invaasion lisäksi nyt "he" natottavatkin vielä ex-itsenäisen, puolueettoman Suomen lopulliseen ordo chaokseen... 20-30 vuotta kesti saada Suomi polvilleen, kaikessa. Fyysinen polvillaan olovaihe tulee hyvin pian tällä menolla.

  Ps. Naiset ja tytöt, (muutkin n. 80% kansasta) olkaa varovaisia jo nyt vappuna!!!

  Ps.2 natotusta vastaan keväällä 2015 Porin Puuvillassa 3 x kuvassa...

  http://veronkiertokello.fi/
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.