Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 16. helmikuuta 2012

”Suomen laki ja islam eivät ole ristiriidassa” – Nämä väittämät (5kpl) eivät pidä paikkaansa, sanoo Husein Muhammed


"Suomen laki ja islam on ristiriidassa melkeimpä kaikessa"

Nämä 5 väittämää pääosin ja monet muut faktat kertovat karua kieltä islamista, tätä mieltä on Suomen kansan enemmistö 
  
TAMPERELAINEN
Ennakkoluulojen murtajana tunnettu Husein Muhammed tyrmää viisi yleistä väittämää muslimeista.
Mitkä ovat suomalaisen kulttuurin ja islaminuskon kipeimmät leikkauspisteet? Husein Muhammedin mukaan sellaisia ovat lähinnä tietämättömyys ja ennakkoasenteet – kulttuurien välisiä ristiriitoja ei käytännössä ole.
 
Valhe. Ei tyrmää mitään... Suomalaistenpa tulisi tuntea islamin salaisuudet paremmin!
 
Husein on Irakissa syntynyt suomalainen lakimies, joka vastustaa länsimaissa asuvien muslimien erivapauksia. Hän osallistuu aktiivisesti suomalaiseen maahanmuuttokeskusteluun ja pyrkii murtamaan ennakkoluuloja.
Husein sai tyrmättäväkseen viisi tyypillistä muslimeja koskevaa ennakkoluuloa, joihin maahanmuuttokeskustelussa usein törmätään.

Totuus on; Suomen kansa ei halua muslimeita Suomeen, varsinkaan kun (tietoisuus lisääntyy) salainen agenda on tuhota (tai korkeasti verolle, b-luokan kansalaiseksi) jokainen kafiiri eli vääräuskoinen Suomalainen, myöhemmässä umman valtausvaiheessa.

Vihreä kirjailija ja juristi

Husein Muhammed on syntynyt vuonna 1980 Irakin Kurdistanissa. Asunut Suomessa vuodesta 1994.
Ammatiltaan lakimies. Töissä pakolaisneuvonta ry:n lakimiehenä, tällä hetkellä koti-isänä.
Viime vuonna häneltä ilmestyi kirja Yhtä erilaiset – Islam ja suomalainen kulttuuri, joka kertoo muslimeista suomalaisessa yhteiskunnassa.
Poliitikkona vihreiden ehdokkaana kuntavaaleissa 2008 ja eduskuntavaaleissa 2011.
Asuu Helsingissä. Perheeseen kuuluu vaimo ja 1,5-vuotias poika.

Etunenässä vihervasemmiston ja rkp:n liberaali suvaitsevainen, synninkin suvaitsevainen politiikka on ylläolevan mahdollistanut... Oma kansamme ja eritoten aidot kristilliset arvot alasajaen ja mm. homo-ja lesbo synnin presidentin lounaalle asti mahdollistaen...

1. Kaikki muslimit kulkevat huivi päässä ja ovat terroristeja.
– Jos näin olisi, maailma olisi tuhoutunut jo ajat sitten.
– Islamistiterroristien suurin uhriryhmä ovat muslimit itse. Vaikka yksittäisiä terroristi-iskuja on tehty länsimaissa, on niitä tehty erityisesti muslimimaissa, kuten Irakissa, Afganistanissa ja Pakistanissa. Tätä taistelua ei käydä asetelmassa muslimit vastaan länsimaat, vaan muslimit vastaan äärimuslimit. Taistelu tullaan voittamaan sillä, että valtaväestö niin länsimaissa kuin muslimeissa liittoutuu keskenään ja tietää, että heillä on se yhteinen paha vihollinen.

V: Aloitetaanpa näin; Kaikki muslimit inhoavat kafiireita ja äärimuslimi, kiihkomuslimi sanan tilalle täytyy vaihtaa; AKTIIVINEN MUSLIMI JA PASSIIVINEN MUSLIMI! Muslimin 1. vihollinen on juutalaiset ja sitten 2. aidot kristityt 3. sitten tulee kaikki muut uskonnot/ateistit, sekä tietysti veljeskansan omat sisäiset tappelunsa...

Eskatologisesti tämä pitää paikkansa; "valtaväestö (nimikristityt ja liberaali humanistit ateisteineen) niin länsimaissa kuin muslimeissa liittoutuu keskenään (Ekumeeninen porttokirkko) ja tietää, että heillä on se yhteinen paha vihollinen" (Juutalaiset ja aidot kristityt globaalisesti)


2. Valtaosa muslimimiehistä elättää Suomessa perheensä sosiaaliturvan avulla, jonka maksavat työssäkäyvät suomalaiset.
– Osa muslimeista on toki työttöminä, kuten on osa suomalaisistakin. En ole silti kertaakaan törmännyt sellaisiin ihmisiin, jotka väittäisivät olevansa mielellään työttömänä. En usko kenenkään haluavan vapaaehtoisesti niin elää.
– Niille jotka näin väittävät, suosittelisin tarjoamaan työtä muslimeille ja muille maahanmuuttajille, jotta he voivat itse katsoa, suostuvatko he ottamaan työtä vastaan.

V: Useimmiten Suomalaisten elätettävinä... Ja aktiivisen islamin päämäärän tietäen... tilanne on todella korni. Mitä enemmän muslimi saa tukia, sen nopeammin umma valtaa Suomen.

He ovat toki Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalle rakkaita ihmisiä, mutta kuuepäjumalan allahin palvominen muuttaa, aktiivisen muslimin, kafiirin tappajaksi... allah on siis epäjumala, jolla ei ole mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, Telluksen ainoan Jumalan kanssa...


3. Islam on sukupuolten välistä tasa-arvoa syrjivä uskonto.
– On totta, että islamissa on sääntöjä, jotka kirjaimellisesti otettuna eivät vastaa tasa-arvoa. Sen vuoksi en kannata esimerkiksi šaria-lain minkäänlaista käyttöönottoa länsimaissa.
– Islam oli aikoinaan edelläkävijänä parantamassa naisten asemaa. Vaikka täydellistä tasa-arvoa ei silloin saatu aikaan, naisten asema parani huomattavasti moniin muihin uskontoihin verrattuna. Koraaniin tuli määräyksiä, jotka takaavat naisille esimerkiksi oikeuden erota miehestään. Valitettavasti islamilaiset maat jäivät noin sata vuotta sitten tasa-arvokehityksessä länsimaista jälkeen, mutta se ei johdu ensisijaisesti uskonnosta.

V: Saria seuraa aktiivista islamia.... AINA! islam on varsinkin naiselle järkyttävää... siis aktiivinen islam! En puhu esim. passiivisesta muslimista, jotka jotkut on eurooppalaisempia kuin me itse... ;)


4. Muslimit eivät voi sopeutua Suomeen, koska maan kulttuuri poikkeaa niin paljon keskeisistä muslimimaista.
– Suomalainen kulttuuri eroaa jonkin verran monien muidenkin maiden kulttuureista. Islamissa ja suomalaisessa kulttuurissa ei ole mitään täysin päinvastaista, siis sellaista mitä islam edellyttäisi ja suomalainen lainsäädäntö kieltäisi, tai päinvastoin.
– Suomalainen kulttuuri itsessään on hyvin monimuotoista. Esimerkiksi kaupungissa ja maaseudulla elävillä suomalaisilla saattaa olla keskenään paljon erilaisemmat elämäntavat kuin kaupungissa asuvalla kantaväestöllä ja kaupungissa elävillä muslimimaahanmuuttajilla.

Ei ole mitään sellaista asiaa, mitä islam edellyttäisi ja suomalainen lainsäädäntö kieltäisi, tai päinvastoin.”
V: Aktiivinen muslimi ei sopeudu ikinä Suomalaisen lain ja kulttuurin alle! Taqiahialla ja kitmannilla tosin siihen pyritään... Taqiahia on vääräuskoiselle Suomalaiselle sallittua valehtelua, jopa palkittavaa sellaista... kitman on asian vierestä puhumista. 

5. Muslimit tekevät suhteessa paljon enemmän rikoksia kuin suomalaiset. – En ole nähnyt yhtään tilastoa, missä nämä ryhmät olisi eriytetty toisistaan. Tyypillisesti rikoksiin syyllistyvät ovat syrjäytyneitä. Rikollisuus kumpuaa enemmän ihmisten sosiaalisesta tilanteesta kuin uskonnosta tai kulttuurista. Islam ei yllytä rikoksiin, vaan suhtautuu niihin erittäin kielteisesti.

V: Aktiivisen muslimin tekemät rikokset ovat pöyristyttäviä siksi, että kohde on usein Suomalainen nuori nainen... joka aktiivisessa muslimi joukossa ei ole eläimenkään arvoinen, ja kafiirina suorastaan raiskattava!

PASSIIVISELLA MUSLIMILLA ON TOIVOA!
JA KAIKILLA, JOTKA USKOVAT JESHUAAN SYNTIENSÄ SOVITTAJANA!
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.