Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Porin tauti

Suomi24:selle Pori palstalle: (Porin kaupungin työttömät.) tarkoittu teksti

----------------

"Arvon oloneuvos Lehti. Jos laittomasti irtisanottu, niin olet saanut siitä korvauksen, eikö? Miksi valitat, oikeus on tapahtunut, jatka eteenpäin! Se, ettei sinulla ole koulutusta, ei ole demarien syy, vaan omasi. Hae töitä äläkä rutise!"

Taitaa mm. demarien syytä olla paljonkin ja muidenkin... Jari Lehti "Oloneuvos" hienosti jatkaa itsensä puolustamista ja oikoo valheita, sekä tuo totuutta esille. Porin kaupungilla on todella paljon poliittisella hyvävelijärjestelmällä (myös luciferistisellä hyvävelijärjestemällä) hyväpalkkaisissa titteleissä mitä ihmeellisimmillä koulutuksilla, luulisi nöyränä tekevän tällöin oikeudenmukaisia ratkaisuja/päätöksiä, mutta kun ei.

Ahneudessa, ilkeydessä ja mm. henkisenväkivallan harjoittamisessa nousee lopullisesti nesteet päähään... ja toisten Porilaisten kustannuksella tietysti. Jari toki olisi halunnut pitää työpaikkansa, mutta laittomasti toverit savustivat pihalle...koko "koneiston" voimalla. Ja tuon "koneiston" olen myös itse joutunut läpikäymään.

Otetaanpa 2000,-/kk palkka x 12 = 24.000,- x 7 vuotta = 168.000 Euroa Jari on oikeutettuja tuloja hävinnyt, tai kaupunki laittomasti säästänyt, kertoimella n. x 1.72 288960 Euroa kaikkine kuluineen...

Jaria voi asiasta ymmärtämättömät tuomita, mutta jos koko paskalasti osuisi omalle kohdalle... esim. työsuojelu- tai henkilöstöpäällikolle etc.... millaiseen ilmeeseen se suu vääntyisi... n. 6 vuotta 350,-/kk tuloilla??

Ja vieläpä omaisuuttaan, taloaan realisoiden/myyden...

Mutta, mutta... toki työ on annettu muille ja kelle? Näistä on kysymys! Miksi toisille laki on Porissa erilainen kuin toisille? Miksi Porissa sulle, mulle, sulle, mulle järjestelmät voi toimia 2000 luvulla?

Kunnallisvaaleissa nähdään!

Suomen Satakunnan Olli
Deus Protector Noster
2008-2009 Porin kaupungilla laittoman henkisen väkivallan uhri

http://ollihakala.blogspot.com/ xx http://tinyurl.com/cx3fv4v Googlesta lisää: Olli Hakala Pori

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.