Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

piina00, suoli24 Pori palstan sheriffi politiikkaa...

Suomi24:sen, Pori palstan riina00 (piina) sheriffi ja kavereidensa (voi olla poliittisia hyväveli demareita, kokoomuslaisia baphometti hyväveli loossilaisia, vihervasemmistoa etc.) sensuuri on taas yltynyt... Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta ei siedetä. Liberaali humanismia ja paskaa, sekä valhetta yksin siedetään... + lisäksi ahneutta, nepotismia, suojatyöpaikkoja, hyvävelijärjestelmiä ja laittomuuksia.
Tässä esim. riina00 porukan/tai kavereidensa julkista pilkkaa minusta re85-muunnos palstalta! Porin syyttäjä harkitkoon onko tämä laillista Porissa? Deus Protector Noster kaupungissa, hyvä syyttäjä!
http://re85-muunnos.wikidot.com/forum/t-468611/mercedes-c-200-kompressor-2001
Reply  |  Options Unfold Re: Mercedes C 200 Kompressor - 2001 by VW APQ, 16 May 2012, 07:01 GMT+03 Fold Hakala lataamoon (guest) 16 Jun 2012, 23:45 GMT+03

Olli Hakala.Eikö sulle riitä että nolaat itsesi ja perheesi julkisesti Facebookissa ym. Foorumeissa kertomalla kaikille tajunnanvirtaa jotka ovat suoraan Harjavalta kamaa,nyt olet ostanut jonkun kuppaisen vanhan Hagertillekin kelpaamattoman mersun ja pähkäilet yllämainituilla lukuisilla kysymyksillä polttoaineen sekoitussuhdetta!?Herää jo tähän päivään kylähullu,kaikki nauraa sulle.Ja jos sun kaltaisia kylähulluja otetaan Persujen listoille,kunnallisvaaleissa ei nähdä jytkyä,vaan mötkö=paastolla olisi taas iso tilaus.Ps.Olen Facebook kaverisi joten mietipä pääsi puhki kuka niistä.

-------------------

http://jeshua-morsiusseurakunta.webs.com/2004wiccataistoa.htm
Piina00 taistossa on "historialliset" juuret jo 2004...!! Eskatologisesti paha vain lisääntyy, noin morsiusseurakunnan globaalisten häiden puoleen väliin (3 1/2 v.) asti. Sitten pahan suopaisten ihnisten pelleily on loppu jopa Porissakin ja Deus Protector Noster toteutuu vihdoin!

T: Olli Hakala

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.