Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Perheet surmaa vapaamuurarit, esivallan korruptoiduttua ja mädäntyen kaikilla sektoreilla!

Todisteet saatanallisesta valheesta, moraalin ja aidon kristillisyyden alasajosta globaalisesti, tästä kirjasta mm.!


baphomet on tosiasiassa onnellinen jokaisesta murhasta, itsemurhasta ja kuolemasta. Koska hän on (nwo) valheen isä ja haluasi varsinkin Suomen tuhota.Perhesurmat Suomessa on suoraan saatanan kanssa yli 10.000 Suomalaisen babhomet lahkolaiseen liittoutuneiden syytä. He ovat todellinen syypää aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden katoamiseen Suomesta, kaikilla esivallan sektoreilla. Hävetkää mm. vapaamuurarit ja odd fellowslaiset, ottkaa selville kuka "herranne" on salaisuuksienne/valojenne yläasteissa!


Virsikirjauudistus 13 päivä helmikuuta 1986 sensuroi (ei olisi pitänyt, koska on nyt arkipäiväistä, tuhovimmassaan kiihtyen) virret 440 ja 441!

Virsi 440

1.     Jo vääryys vallan saapi. Se huutaa taivaaseen. Se turmaa ennustaapi. Vie kansat kurjuuteen. Ken herran oikeutta, nyt täällä julistaa, ja ken vanhurskautta nyt tahtois puolustaa?

2.     Nyt viekas vilppi täällä on noussut kunniaan. On valhe vallan päällä ja vääryys voimassaan. Ei kuulla kurjan ääntä, ja köyhää sorretaan, lainkin rikkaat vääntää vääryyttä puoltamaan.

3.     Kas köyhän leivän syövät nuo jumalattomat, he viatonta lyövät ja häntä vainoovat. He kurjaa ahdistaapi kuin käärme kiukussa. Korvansa tukkeaapi tuon raukan huudoilta.

4.     He armotonna veivät osuuden orpojen. He söivät lesken leivät. On Herra nähnyt sen. Hän vanhurskaasti kostaa vääryydentekijät, rankaisee ansiosta nuo viekkaat ryöstäjät.

5.     Vaan voitonpäivän kerran vaivaiset näkevät. Vanhurskaus kun Herran lyö väärät väkevät. Oi Herra voimas näytä. Kansasi armahda ja hurskaan pyynnöt täytä ja päästä vaivasta.

Jatko sopii hyvin edelliseen... Liberaali humanismi, saatanallisen suvaitsevaisuus sanan kera, tuhoaa jäljellä olevia aitoja arvoja Suomen lintukodosta, mitä nyt enään jäljellä on. Esivalta, kirkko kaikilla sektoreilla on uppoamassa Titanicin tavoin valheeseen, moraalittomuuteen ja oikeudettomuuteen...

Virsi 441

1.     Maailma täällä iloitsee ja hekumassa leikitsee, Siks kun se kerran hukkuu. On saanut vallan laittomuus ja julkijumalattomuus, kun ihmisraukat nukkuu. Nyt murha, verenvuodatus ja viha, vaino, sadatus merellä, maalla pauhaa. Ei ole maassa rauhaa.

2.     Nyt täynnä huoruutta on maa ja saastaisuutta kauheaa, se nuoret vanhat täyttää. He himoissansa kulkevat, myös muit houkuttelevat ja vilppiänsä käyttää. Niin iloita saa saatana, joukkonsa kanssa riemuita, kun synti vallan saapi, ja totuus katoaapi.

3.     On Herra näistä nuhdellut ja sanassansa uhkaillut, myös suonut kuritusta. Hän neuvoo meitä sanallaan ja kutsuu meitä palaamaan ja vaatii parannusta. Maa, meri, tähdet taivahan, ne merkeillänsä neuvovat ja varoittavat meitä karttamaan synnin teitä.

4.     Myös vilja maasta vähenee ja köyhyys meitä lähenee elämän korskan tähden. Ja lihassaan ken kylvääpi, hän turmelusta niittääpi. Saa palkan kaikkein nähden. Rakkaus, rauha raukenee, ja sydän paatuu, kovenee, ja uskon voimat nääntyy. Niin kaikki loppuun kääntyy.

5.     Ah, kerran kaikki lopun saa, ja kaikki hukkuu, raukeaa, maan perustukset kaatuu, kun taivaan torvi kajahtaa ja taivaan voimat vavahtaa, niin Herra Kristus saapuu, ja kuolleet kaikki haudoistaan Sun etees, Jeesus, kutsutaan, saa palkaks pahat vaivan, ijäisen itkun aivan.

6.     Vanhurskaat riemuun saatetaan ja autuus heille annetaan Sun Herra armostasi. He kiitoksensa antavat ja ylistystäs veisaavat Sun rakkaudestasi. On siellä heillä majansa valossa, kirkkaudessa, kun loistaa itse Luoja, pyhäinsä turva, suoja.

7.     Oi Jeesus lainaa viisaus, suo voittaa synnin kiusaus. Mä omas olla soisin. Suo, että päivääs muistaisin ja synnin teitä karttaisin, ja kilvoitella voisin. Kun kutsus minut saavuttaa ja kuolo rintaa kolkuttaa, oi Jeesus, kätke huomaas, ruumis ja sielu suojaas.

2 kommenttia:

  1. Hävetkää mm. vapaamuurarit ja odd fellowslaiset, ottakaa selville kuka "herranne" on, salaisuuksienne/valojenne yläasteissa! ... wipä tämän premmin voi sanoa. Tuhoa kohti olemme menossa besebubin johdossa.

    VastaaPoista
  2. http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/presidentti-sauli-niinisto-auta.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.