Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Zakaria, apostoli islamilaiseen maailmaanErikoishaastattelussa Al-Qaidan tappolistalla oleva


TV-pappi Zakaria, apostoli islamilaiseen maailmaan
TEKSTI ja HAASTATTELU Hannu Haukka, Robert Spencer, FrontPage Magazine 6/2009 KUVAT Hani H.
"Isä Zakaria on kautta historian ensimmäinen sananjulistaja, joka on uskaltanut julkisesti puuttua Koraanin ja islamilaisuuden suuriin harhoihin. Hän on Jumalan lähettämä apostoli islamilaiseen maailmaan", sanovat monet arabipastorit Lähi-idän maissa.


Isä Zakaria Botros vihittiin 1950-luvulla papiksi Kairossa, kotimaassaan Egyptissä. Hänen isännöimää 90 minuutin TV-ohjelmaa katselee noin 50 miljoonaa muslimia päivässä Pohjois-Afrikassa, Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa. Ainakin 1000 muslimia kuukaudessa ottaa Kristuksen vastaan Botroksen puhelinpalvelun kautta. Jotkut tulevat uskoon suoraa lähetystä katsoessaan. Lisäksi Isä Zakarian internetsivuilla käy miljoonia vierailijoita. Al-Qaidan mukaan Isä Zakaria Botros on “eräs etsityimmistä uskottomista maailmassa”. Hänen hengestään on luvattu huikea 60 000 000 dollarin palkkio. Miksi? Lue Isä Zakarian monivuotisen tutkimuksen perusteella tehdyt paljastukset Koraanista, Allahista ja profeetta Muhammedista.Saarnaatte muslimeille. Mikä on motiivinne?


– Yksinkertaisesti sielujen pelastuminen. Sanon aina, että vaikka vastustan islamia, niin rakastan muslimeja. Jotta he pelastuisivat, minun on näytettävä, miten väärä uskonto islam on. Kristus käski meidän levittää Hyvää sanomaa. Ei ole mitään sääntöä, joka sanoo, että kristittyjen pitää käännyttää maailma mutta ei muslimeja!


Motiivini on sielujen pelastuminen. Vaikka vastustan islamia, niin rakastan muslimeja.Miten teistä tuli lähetyssaarnaaja islamilaiseen maailmaan?


– Kun olin vähän yli 20-vuotias, minusta tuli pappi. Muslimienemmistöisessä Egyptissä kristityt eivät puhu uskonnosta muslimien kanssa. Vanhempi veljeni, joka oli innokas kristitty, oppi tämän läksyn liian myöhään: Kun hän oli saarnannut muslimeille, hän joutui muslimien väijytykseen. He leikkasivat irti hänen kielensä ja murhasivat hänet. En vihannut muslimeja, vaan tunsin pakottavaa tarvetta kertoa heille Hyvän sanoman. Tämä luonnollisesti aiheutti monia ongelmia: Minua ahdisteltiin ja uhkailtiin jatkuvasti, ja lopulta minut laitettiin vankilaan ja minua kidutettiin vuoden ajan, vain sen takia, että olin saarnannut muslimeille. Egyptiläiset sotilaat murtautuivat kotiini ja asettivat kiväärinsä päätäni vasten. Kertomatta syytä he pidättivät minut ja laittoivat minut hyvin pieneen selliin toisten pidätettyjen kanssa. Siellä oli hyvin kuumaa, huono ilmanvaihto, eikä ikkunoita tai valoa ollut. Ei ollut vuoteita, me nukuimme vuorotellen lattialla, koska kaikille ei ollut kerralla tilaa. Hapen puutteen takia makasimme vuorotellen sellin ovenraon edessä saadaksemme sieraimiimme ilmaa.


Seurauksena sain munuaistulehduksen. Sääsket vaivasivat meitä. Ruoka tarjottiin sangossa. Vartijat sylkivät usein ruokasankoomme.TV-ohjelmissanne vertaatte islamia ja kristinuskoa...


– Uskon, ett ä vain kristinusko tarjoaa totuuden. Uskoni perusteella hylkään muut uskonnolliset järjestelmät ihmistekoisina ja siten ei-jumalallisina. Ja vielä enemmän, eräs Muhammedin suurimmista rikoksista, jota hänelle ei anneta koskaan anteeksi, oli se, että hän kielsi Kristuksen tuoman armon. Kaikista uskonnoista islam on ainoa, joka uhkaa kannattajiaan kuolemalla, jos he yrittävät hylätä sen. Se on alusta asti omistautunut joillekin ihmisen alhaisimmille haluille: valloittamiselle, seksille, ryöstämiselle ja ylpeydelle “ostaakseen” seuraajia. Historia osoittaa tämän. Kristinuskoa alkoivat levittää kristityt, jotka uskollisesti uhrasivat elämänsä vain siksi, että uskoivat Kristukseen. Islamia taas levitettiin väkivallalla, miekankärjellä, pelolla, uhkauksilla ja räikeillä houkutuksilla, jotka perustuvat ihmisen alhaisimpiin haluihin. Islam on harhaantunein uskonto.Miksi muslimipappien on niin vaikea keskustella kanssanne islamista?


Muslimeilla ei ole suurempaa vihollista kuin heidän omat kirjoituksensa erityisesti [perimätietokokoelmat] hadith ja sira jotka jatkuvasti hämmentävät muslimeja.


Tähän päivään mennessä olen tehnyt yli 500 TV-ohjelmaa, joissa kerrotaan islamin eri aiheista. Ja kaikkiin näihin ohjelmiin kaikki aineistoni tulee islamin tekstilähteistä, erityisesti Koraanista, hadithista ja idzhmasta [muslimioppineiden kertomukset]. Niinpä, mitä islamin imaamit voivat tehdä? Jos he yritt äisivät puhua kysymyksestä, jonka nostan esille islamin teksteistä ja sharia-laista, heidän olisi pakko myöntyä esimerkiksi että jalkavaimon pitäminen on laillista tai että kamelin virtsan juominen on puolusteltavaa. Siispä heidän ainoa strategiansa on olla välittämättä mistään, mitä esitän, tai hyökätä minua vastaan henkilökohtaisesti.


Islam ei ole niinkään uskonto kuin valtataistelun väline. Sillä mitä syytä henkilöllä on tiukasti suojella ja seurata uskontoa, jota hänen on itse tehtävä järkeväksi,laiminlyötävä, minimoitava, jatkuvasti tulkittava uudelleen, vääristeltävä ja niin edelleen?
Tosiasia on, että useimmat muslimit eivät tiedä, mitä on heidän omissa teksteissään. Yleensä he tietävät ja yrittävät hapuillen seurata vain islamin viittä pilaria [keskeisintä velvollisuutta].


Toiset järkevämmät muslimit, jotka todella etsivät totuutta, heräävät lopulta suurimmasta huijauksesta, joka on esitetty ihmiskunnalle 1400 vuoteen, ja monet heistä tulevat tuntemaan perimmäisen totuuden.


Miksi islamin papisto piilottaa nämä asiat sekä toisuskoisten tutkimuksilta että keskivertomuslimeilta? Usein käy niin, että jos siteeraan ongelmallisia kappaleita tietyistä islamilaisista kirjoista, nuo kirjat näyttävät häviävän arabimaailman kirjahyllyistä. Monet muslimit pitävät islamia enemmän tai vähemmän elämäntapana jota ei voi kyseenalaistaa.Kristus käski meidän levittää Hyvää sanomaa. Ei ole mitään sääntöä, joka sanoo, että kristittyjen pitää käännyttää maailma mutta ei muslimeja!


Hadith neuvoo naisia imettämään miehiä. Mitä muslimioppineet sanovat tästä?


– Tämä on hyvä esimerkki siitä, mitä äsken sanoin. Kun julkistin islamilaisen käsityksen, että naisten täytyy “imettää” vieraita miehiä ollakseen heidän kanssaan, mikä on ristiriidassa heidän


muiden pyhien kirjoitustensa kanssa, papisto hyökkäsi minua vastaan. Miksi? Koska heillä ei ole vastausta. Heidän on paljon


helpompi kääntää asia nurin ja panetella minua sen sijaan, että he tarkastelisivat omia tekstejään.


Miksi naisten pitäisi tehdä tätä?


Koska Muhammed sanoi niin. Kuka loi sellaisen käytännön? Muhammed. Miksi? Kuka tietää. Tekstit sanovat, että hän nauroi käskettyään naisia rintaruokkimaan miehiä. Ehkä hän pilaili yrittäen saada selville, kuinka pitkälle ihmiset pitivät häntä profeettana. Kuullusta hadithin kirjoittajat kirjoittivat sen ylös säilyttäen sen myöhemmille sukupolville. Mitä tarkoitusta tämä palvelee? Sitä voidaan kysyä hyvin monista asioista, joita Muhammed sanoi. Mikä tarkoitus on kamelin virtsan juomisella? Mikä merkitys on musiikin kieltämisellä? Mikä on syy koirien kiroamiseen? Mikä tarkoitus on määräyksellä, että ihmisten tulee syödä vain oikealla kädellään eikä koskaan vasemmalla? Mikä päämäärä on käskyllä nuolla kaikki sormet ruokailun jälkeen? Yksinkertaisesti: sharia-lain totalitaarinen tapa pyrkii aivopesemään muslimit ja tekemään heistä automaatteja, jotka eivät koskaan kyseenalaista uskontoaan. Eli Koraanin sanoin: “Älkää kysykö kysymyksiä, jotka voivat osoittautua vahingollisiksi.”– Islamin Allah ei ole Jumalamme. Hän ei ole Luoja. Allah oli epäjumala, jota kutsuttiin nimellä Eld, ja hänen vaimonsa nimi on Elad, mikä merkitsee aurinkoa.Millainen ihminen Muhammed oli alkuperäisten islamilaisten dokumenttien mukaan?


Tämä on minulle hyvin kiusallinen aihe puhua. Teen sen vain rakkaudesta muslimeihin vaikka


tiedän, että se on heille tuskallista kuultavaa. Mutta paraneminen alkaa kivulla ja kärsimyksellä. Lyhyesti sanottuna islamilaisten kirjoitusten mukaan Muhammed oli perverssi. Hänellä oli tapana imeä nuorten poikien ja tyttöjen kieliä. Hän pukeutui naisten vaatteisiin ja sai “näkyjä” tuossa tilassa. Hänellä oli ainakin 66 “vaimoa”. Allah ilmeisesti antoi hänelle “erityisnäkyjä” sallien hänen harrastavan seksiä miniänsä Zainabin kanssa ja salli hänelle enemmän vaimoja kuin muille muslimeille. Hän puhui jatkuvasti seksistä ja oli sen riivaama – hänen ensimmäinen kysymyksensä “puhuvalle aasille” oli, pitikö se seksistä.


Muhammed rakasteli kuolleen naisen kanssa. Painotan jälleen, että minä en itse pidä näitä käsityksiä yllä, vaan islamin omat kirjat. Monet arabiaa taitamattomat eivät tiedä näistä asioista, koska niitä ei ole koskaan käännetty.


Koraanin mukaan (33:37) Allah antoi Muhammedille oikeuden mennä naimisiin himoitsemansa miniänsä kanssa. Muutamia jakeita myöhemmin (33:50) Allah antoi Muhammedille luvan rakastella kenen tahansa naisen kanssa, joka “tarjosi” itseään hänelle. Tämä etuoikeus sallittiin vain Muhammedille.


Nämä “näyt”, jotka antoivat hänelle nämä seksuaaliset halut, olivat usein toistuvia.


Uskollisille seuraajilleen Muhammed antoi luvan ottaa jalkavaimoikseen kaikki uskottomat naiset, jotka he pystyisivät kaappaamaan (Koraani 4:3) Kaikki tämä on Koraanissa. Kestäisi useita tunteja käydä läpi hadithien ja siran kohdat, jotka kertovat Muhammedin seksuaalisista perversioista.


Teen tämän vain rakkaudesta muslimeihin – vaikka tiedän, että se on heille tuskallista kuultavaa. Mutta paraneminen alkaa kivulla ja kärsimyksellä.


Mikä on Allahin alkuperä?


– Muhammedin ja islamin Allah ei ole Jumalamme. Hän ei ole Luoja. Ennen islamia Allah oli epäjumala, jota kutsuttiin nimellä Eld, ja hänen vaimonsa nimi oli Elad, mikä merkitsee aurinkoa.


Eld tarkoitti kuuta tai etenkin kuunsirppiä. Uskottiin, että kuunsirppi symboloi miestä. Aurinko on vaimo. Siksi nykyään joka moskeijasta löytyy minareetin päältä kuunsirppi ja tähti. Kuunsirppi symbolisoi Allahia ja tähti hänen tytärtään. Näin on kirjoitettu muslimien kirjallisuudessa, ja puhun niiden perusteella. Näihin kirjoihin on kirjoitettu todisteet, että näin on.


Muhammed halusi voittaa arabit puolelleen. Hän yritti saada puolelleen myös kristityt, mutta epäonnistui siinä. Hän yritti voittaa puolelleen juutalaiset Arabiassa, mutta epäonnistui siinäkin.


Hän kehotti arabeja palvomaan epäjumalia ja halusi saada heidät puolelleen. Hän kertoi, että uskoi heidän jumalaansa Allahiin eli Eldiin.


– Vastustan islamia, mutta rakastan muslimeja. Kristus käski meidän levittää Hyvää sanomaa. Ei ole käskyä, joka sanoo, että kristittyjen on saarnattava parannusta kaikessa maailmassa
mutta ei muslimeille!


Mitä tiedetään Muhammedin enkeli-ilmestyksistä?


– Muhammedin ensimmäinen vaimo oli rikas liikenainen Khadidzha. Hän omisti puolet koko heimon kameleiden muodostamasta kauppakaravaanista. Hän oli hyvin älykäs nainen ja halusi tehdä tiet Mekasta Syyriaan ja Jemeniin turvallisiksi. Hän halusi yhdistää heimot ja antaa vallan keskushallinnolle. Khadidzha halusi, että Muhammed on profeetta, ja saadakseen hänen puolelleen porukkaa, vaimo kokosi kaikki heimot, kuten kuningas Daavid. Khadidzha vei Muhammedin ylös vuorille elämään eristyksissä niin, että tämä saisi näyn jumalalta.


Yhtenä päivänä Muhammed tuli alas vuorilta itkien. Jotain valui ulos hänen suustaan. Hänen silmänsä olivat punaiset. Khadidzha kysyi: "Mitä sinulle on tapahtunut?" Muhammed sanoi: "Näin paholaisen ja jouduin dzhinnin [pahan hengen] valtaan." Muhammed tunnusti sen. Tämä asia on kirjoitettu myös hänen elämäkertaansa, jonka on kirjoittanut Al Halabi (1 osa, sivu 227).
Mutta Khadidzha sanoi Muhammedille: "Älä sano noin. Kun taas näet sen olennon,jota nimitit paholaiseksi, kerro minulle ja minä teen sille testin." Kun Muhammed taas näki tuon olennon, hän kertoi vaimolleen: "Hei, tuolla se on." Sitten Khadidzha paljasti vasemman reitensä ja pyysi Muhammedia istumaan sen päälle. Khadidzha ajatteli, että jos olento on enkeli, se olisi häpeissään nähdessään naisen reiden ja lentäisi pois. Khadidzha sanoi: "Näetkö hänet?" Muhammed vastasi: "Kyllä." Nainen paljasti oikean reitensä ja kysyi: "Näetkö hänet?" "Kyllä", Muhammed vastasi. Khadidzha otti Muhammedin syliinsä ja kysyi: "Näetkö sen?" "Kyllä", Muhammed vastasi. Sitten Khadidzha paljasti kasvonsa ja kysyi taas, näkeekö Muhammed olennon. Muhammed sanoi: "En, se pakeni." Khadidzha huusi: "Hei, tämähän on enkeli eikä paholainen!" Miksi? Koska olento häpesi Khadidzhan kasvoja? Kysyn muslimeilta TV-lähetyksissä: Millainen enkeli häpeää katsoa naisen kasvoja mutta ei piilossa olevia paikkoja? Tämä on kirjoitettu muslimien kirjoihin. Siellä on todisteet. Ja Muhammed tunnusti, että se oli paholainen. Kysyn muslimeilta usein, mitä uutta Muhammed on kertonut teille? Onko hän kertonut mitään uutta Uuteen ja Vanhaan testamenttiin verrattuna? Mitä se voisi olla? Vastaan itse: Ei mitään.


Oliko Muhammed millään lailla Jumalan profeetta?


– Asetan kysymysmerkin Muhammedin käytöksen kohdalle. Hän meni naimisiin nuoren tytön kanssa. Tytt ö oli 9-vuotias Aisha. Muhammed oli naimisissa myös miniänsä Zainabin kanssa. Hän meni adoptoidun poikansa Zaidin kotiin. Muhammed näki miniänsä alasti ja alkoi himoita häntä. Sitten hän käski poikansa eroamaan vaimostaan Dzhibrilin [Muhammedille ilmestyneen "enkelin"] käskystä ja meni itse Zainabin kanssa naimisiin. Tämä on Koraanissa. Kuinka surullista. Tällainen oli Muhammed. Hän tappoi ihmisiä omalla kädellään. Mainitsen yhden esimerkin. Hän tappoi kaikki miehet koko Beniakuraizan, juutalaisten heimosta. Heitä oli 900 miestä. Hän valitsi itselleen kauneimmat heidän vaimoistaan. Muut vaimot hän antoi omille sotureilleen. Hän otti myös lapset itselleen, myi heidät ja osti aseita. Voiko tällainen ihminen olla profeetta?


Suomenkielisessä Koraanissa ei lue näin...


– Näin on, koska tappaminen tai surmaaminen käännetään toisella, kauniimmalla sanalla, joka on "taistella". Taistelemisella tarkoitetaan taistelua sodassa ja väittelyssä. Se ei ole tappamista. Mutta oikea sana alkutekstissä arabian kielellä on qaatilu eli "tappaa". Muslimit haluavat esittää islamin hyvässä valossa. Mutta tosi islam ei ole sellaista.


He vain haluavat saada sen näyttämään kauniilta.Onko Koraani kokoelma pyhiä kirjoituksia kuten Raamattu?


– Onko Koraani ollut Jumalan inspiroimaa? Kerron, kuinka inspiraatio sai alkunsa. Muhammedin mukaan paholainen tuli hänen luoksensa, mutta Khadidzha ei uskonut siihen vaan väitti, ett ä kyse on enkelistä, joka toi hänelle Koraanin. Koraani on täynnä seksuaalisuuteen liittyviä kirosanoja. Koraanissa on kummallisia oppeja. Täytyy mennä naimisiin kahden, kolmen tai neljän naisen kanssa, täytyy olla niin monta vaimoa. Ja mennä naimisiin jokaisen kanssa, jonka pystyy ottamaan kiinni oikealla kädellä tai ostamaan. Tämä on haureutta, aviorikos. Voisiko Jumalan inspiroimassa kirjassa olla jotain tällaista? Ja murhat. Olen laskenut 35 213 Koraanin ja hadithin sanaa tai jaetta, joissa puhutaan ihmisten tappamisesta. Kehotetaan tappamaan toisia ihmisiä. Kaikkia, jotka eivät ole muslimeja. Niin on kirjoitettu Katumuksen suuran jakeissa 5 ja 29. Ja monissa muissa jakeissa Koraanissa. Koraanissa sanotaan, että islamissa marttyyrillä tulee olemaan 72 sivuvaimoa taivaassa. Tai ei oikeastaan taivaassa vaan Zhenna-puutarhassa. Joissain muissa kertomuksissa puhutaan tuhansista sivuvaimoista. Marttyyrillä tulee olemaan 7-kerroksinen talo, jonka joka kerroksessa on noin 70 huonetta. Joka sängyssä on 70 sivuvaimoa. Onko tämä Jumalan kirja? On paljon vastaavanlaisia asioita. Kun puhun näistä asioista, en vain totea, että tällaista islam on tai ei ole, vaan totean, että näin on kirjoitettu muslimien omissa kirjoissa.
Päätitte siis aloittaa näiden tosiasioiden esittämisen TV-ohjelmissa, jotka ovat satojen


miljoonien muslimien nähtävissä arabimaissa...


– Vuonna 2003 aloitin saarnata Life TV:llä evankeliumia muslimeille. Puhuin kerran viikossa. Paljastin islamin valheellisuutta ja kutsuin ihmisiä Jeesuksen Kristuksen luo. Strategiani on puhua neljästä asiasta:


• kolmiyhteys


• Jumalan ihmiseksi tuleminen


• ristiinnaulitseminen


• Raamatun totuudenmukaisuus


Toinen osa strategiaani on väittely, polemiikki, islamin paljastaminen. Tämän yhteydessä puhun viidestä pääasiasta:


• Onko Koraani Jumalan inspiroima?


• Onko Muhammed Jumalan lähettämä profeetta?


• Kertooko hadith oikeasta profeetasta, jonka Jumala on lähettänyt?


• Onko Dzhibril todellinen enkeli vai saatana? Enkeli Gabrielin ja islamin Dzhibrilin välillä on suuri ero. Gabriel on enkeli, mutta Dzhibril on sielunvihollinen.


• Onko islamin Allah todella Jumala? Nyt pian alkavalla uudella TV-kanavalla haluan esittää jotain erilaista. Olen puhunut mainituista viidestä teemasta aiemmin, mutta uudella kanavalla haluan nostaa esiin omat kysymykseni Koraaniin liittyen. Uuden suunnitelman mukaan puhun


uudella TV-kanavalla seitsemänä päivänä viikossa. Kanavalla on erilaisia ohjelmia, ja se toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Ohjelmani voi kestää neljä tuntia ja se uusitaan neljä kertaa vuorokaudessa.


Tarvitsen rukoustukea tätä uutta TV-kanavaa varten. Olemme valmistautumassa ohjelmien aloittamiseen. Meillä on pieni studio, mutta tarvitsisimme suuremman. Tarvitsemme rukouksianne ja rohkaisuanne.


Mikä on ollut 7-vuotisen TV-työnne vaikutus islamilaisessa maailmassa?


– Ohjelmieni lähettäjät ja minä saamme päivittäin lukemattomia sähköposteja muslimeilta, jotka ovat kääntyneet kristinuskoon.


Ohjelmamme tavoittavat miljoonia arabiaa puhuvia katsojia ympäri maailmaa. Ne on jopa kielletty joissakin maissa, kuten Saudi-Arabiassa, vaikka sielläkin ihmiset onnistuvat katsomaan


ohjelmiamme. Monet heistä kertovat minulle, että olen heille kuin isä, joka on minulle kunnianimitys, vaikkakin muistutan, että meillä on vain yksi Isä. Esimerkiksi eräs mies otti minuun hiljattain yhteyttä ja kertoi kyynelin, että ollessaan muslimi hän tahtoi tappaa minut – leikata irti pääni!


Hän vietti paljon aikaa selvittäen, miten voisi löytää minut ja tappaa minut ja siten “miellyttää” Allahia ja hänen profeettaansa. Niin hän katsoi TV-ohjelmiani toivoen jotenkin löytävänsä johtolangan, jonka avulla voisi löytää minut. Sen sijaan tapahtui ihme. Vähitellen hän tajusi, etten keksinytkään asioita vaan että kaikki, mitä sanoin, oli olemassa islamin kirjoissa. Hän lakkasi vihaamasta minua. Ja aikanaan hänestä tuli kristitty. Tällaiset kertomukset pitävät minua liikkeellä.


Tämän TV-evankelistan hengestä Al-Qaida on tarjonnut kuusikymmentä miljoonaa dollaria. Pappi Zakaria ei pelkää. Hän sanoo: "Tiedän elämäni olevan Jumalan kädessä ja että hän minua varjelee.


Raamatussa on 366 lupausta, joihin turvaten ei tarvitse pelätä." Siksi islamin "ykkösvihollinen" jatkaa eteenpäin. "Ihmiset näkevät ohjelmani, mutta minä näen Jumalan käden teot heissä taivaallisissa. Näen, kuinka Jumala vaikuttaa muslimimaailmassa tänään. Voin olla vain kovin


onnellinen, kun elämäni päättyy täällä maan päällä, sillä silloin alkaa ikuinen elämäni Kristuksen kanssa, jota rakastan," toteaa Isä Zakaria Botros.


• Zakarian 90 minuutin TV-ohjelmaa on katsellut n. 50 miljoonaa muslimia päivässä


• Hänen internetsivuillaan www.fatherzakaria.com käy miljoonia vierailijoita


• Noin 1000 muslimia kuukaudessa ottaa Kristuksen vastaan Zakarian puhelinpalvelun kautta


• 1000–3000 henkilöä käy Zakarian kanssa keskustelua joka viikko Paltalk-nettipalstalla


• Hän uskoo, että kaikki muslimit eivät ole radikaaleja mutta että he ovat hengellisesti hukassa, ja hän haluaa auttaa heitä löytämään tien anteeksiantoon ja sovintoon Jumalan kanssa.


• Zakaria tarvitsee apua uuden arabiankielisen satelliittikanavan käynnistämiseen.


Lähi-idässä lukematon määrä muslimeja seuraa Isä Zakarian TV-ohjelmia. Säännöllisiä katsojia arvellaan olevan noin 60 miljoonaa. Zakaria on hyvin tunnettu kautta arabiankielisen maailman. Hänen TV-ohjelmiensa johdosta monet muslimit ovat kääntyneet kristinuskoon. Myös Suomessa tunnettu "Hamasin poika", Hamas-järjestön perustajan Sheikki Hassan Yousefin poika Mousab on kertonut maailmalle tulleensa uskoon ja kieltäytynyt radikaaliislamilaisesta Hamas-järjestöstä. Hän katseli salaa Zakarian TV-ohjelmia ja tuli vakuuttuneeksi islamin harhasta. Isä Zakaria käy myös totuuskeskustelua netissä jopa 3 000 muslimin kanssa viikoittain. Zakaria vastailee muslimien esittämiin kysymyksiin kristillisestä uskosta. Kahden kesken netissä Zakaria viettää aikaa niiden kanssa, jotka tahtovat lähteä kristillisen uskon tielle. Zakaria on käynnistämässä tärkeää uutta arabiankielistä satelliittikanavaa. Hän tarvitsee apua. Voit saada lisätietoa numerosta 0207 120 240.

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html

.

12 kommenttia:

 1. http://www.answering-islam.org/suomi/index.html

  Varoitus!

  Jos pelkäät, että mieleesi vaikuttaa "sairaus" nimeltään ajattelu ja et ole valmis vaihtamaan mielipiteitäsi toisten ihmisten kanssa, joilla on erillaisia mielipiteitä uskonnosta, tai jos ajattelet, että sinun ei pidä kyseenalaistaa uskontoasi tai keskustella siitä, tai jos sanot että jokainen henkilö, jonka ajatukset ovat erilaisia kuin sinun, on "kafer", tai ajattelet, ettet erehdy koskaan - silloin nämä sivut eivät ole tarkoitettu sinulle.

  Mutta jos uskot, että Jumala on antanut ihmisille monia lahjojaan ja että niistä yksi tärkeimpiä on ajattelukyky, etkä pelkää ajatella, kyseenalaistaa ja kuunnella, tai jos olet vakuuttunut, että on olemassa enemmän asioita, joita et tiedä kuin niitä, joita tiedät, tai jos uskot, että voimme olla erilaisia erilaisine mielipiteinemme kuitenkin yhä kunnioittaen toisiamme ja vuoropuhelua tai jos haluat tutkia ja syventää uskoasi - silloin nämä sivut ovat sinulle.

  VastaaPoista
 2. Mikä on Allahin alkuperä? – Muhammedin ja islamin Allah ei ole Jumalamme. Hän ei ole Luoja. Ennen islamia Allah oli epäjumala, jota kutsuttiin nimellä Eld, ja hänen vaimonsa nimi oli Elad, mikä merkitsee aurinkoa. Eld tarkoitti kuuta tai etenkin kuunsirppiä. Uskottiin, että kuunsirppi symboloi miestä. Aurinko on vaimo. Siksi nykyään joka moskeijasta löytyy minareetin päältä kuunsirppi ja tähti. Kuunsirppi symbolisoi Allahia ja tähti hänen tytärtään. Näin on kirjoitettu muslimien kirjallisuudessa, ja puhun niiden perusteella. Näihin muslimien pyhiin kirjoihin on kirjoitettu todisteet, että näin on.– Islamin Allah ei ole Jumalamme. Hän ei ole Luoja. Allah oli epäjumala, jota kutsuttiin nimellä Eld, ja hänen vaimonsa nimi on Elad, mikä merkitsee aurinkoa.

  VastaaPoista
 3. http://atuubi.yle.fi/keskustelu/id-20011942?page=15

  VastaaPoista
 4. http://ilkkahyttinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56193-islam-on-kuoleman-vakavasti-otettava-perverssi-uskonto

  VastaaPoista
 5. Uusin... http://ollihakala.blogspot.fi/2014/08/isisislamkoraani-etc.html

  VastaaPoista
 6. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 7. http://www.avainmedia.org/ajankohtaista/uutiset/2015/2/4373/evankeliumilla_nyt_huikea_kysynta_muslimien_parissa

  VastaaPoista
 8. http://ollihakala.blogspot.fi/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html

  VastaaPoista
 9. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html

  VastaaPoista
 10. No, no, lie, lie... Finland people, i tell now. This is big lie. Moon false god is not same as Abraham, Isak and Jakob God (Jeshua Christ Nasareth). Pope is big liar and "free pride mason 33 degrees mason lucifer bankers" global, secret, ordo chaos and nwo number one, two face, jah-bul-on misleading.
  https://biblicalnewstoday.wordpress.com/2016/01/18/pope-francis-says-islam-has-same-god-as-judaism-and-christianity/

  So, it is true Jews and true Christians, and they have been for the last 2000 years mocked, persecuted and killed ...

  But it is also only nominally Jews and Christians, and their name is done much evil to this day. It is Satan's synagogues, 33-degree mason and many other similar occult "branches", as well as Global agendas. (eg. 21 / Invasion)

  It is also obviously the papacy fraud (including a sword broadcasts etc.), the moon idol creation (allah) Islam 600's, as well as many, many others in the world (history also testifies to everything) resulting from pagan idol worship of the religion of their concoctions, and then in addition to liberal humanism already badly leavening Lutheranism and Protestantism still on top ...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/katolilainen-kirkko-luonut-islamin-ja.html

  So it is only one God ... "I am" that is, Abraham, Isaac, and Jacob, the God who is the God of Jacob, indeed, the offspring of historical fencing (12 tribes of Israel), and genuine Christians.

  In other words, we have a more or less correct info about Finland as a nation that the only way of salvation from sin and the human innate original sin of Adam the state of the home of heaven, rather than hell is Yeshua (Jesus) Christ of Nazareth and through the New Testament gospel message EVENT rebirth in the Holy Spirit Eg. https://www.biblegateway.com/passage/?search=John%201&version=ESV

  (Google translation)

  -Satakunnan Olli- Pori
  Deus Protector Noster
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.