Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Suomen islamilaiset yhteisöt ja yle


Häpeä jo yle ja ota asiosta selvää, äläkä valhe propagandaa suolla SUOMEN KANSALLE!

On se vaan kumma, kun eivät oman koraanin tekstejä kafiiria (kuffar) kohtaan tunne tai myönnä! Joko ovat passiivisia aidolle islamin ideologialle tai tämä on vain taas sitä taqiahiaa (taqiyaa) ja/tai kitmannia... (taqiahia; vääräuskoiselle sallittua valehtelua, jopa palkittavaa sellaista...) Sanon 99,9% varmuudella, että pääosin valhetta kiire tuoda nyt esille... Sitten kun Suomessa alkaa jihad, mitä sitten selitetään? Passiiviset muslimit, jos eivät tottele silloin aktiivista aitoa islamia, tapetetaan myös kafiireina...

Esivalta ja Suomen kansa Wake up todellisuuteen jo vihdoin, kallis lasku rajojen (agenda 21) aukipidosta tulee! Ellei tapahdu suurta Jumalan ihmettä! (Ja se ihme ei tule kuu epäjumala allahilta ainakaan!) Uutisista seurattuna ei edes presidenttimme ole enää tiedossa ajan tasalla islamin agendasta/ideologiasta ja moskeijan rahoituksen todellisista päämääristä... Mediassa on pääosin ihmisjärjen seli, seli, selityksiä, mm. vihreän punaista suvakkiälymystön ja muiden liberaalien, factaa on hyvin vähän.



.

7 kommenttia:

 1. Jos minulle tai muille factan esille tuojille sattuu jotakin, tietäkää tämä jo vuosien takaa... Suomea esivallasta käsin ohjataan mm. liberaali humanismin valheilla pääosin ja factan esille tuojia on läpi historian, pilkattu, vainottu ja jopa...

  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/eliitti-rankaisee-mm-pakkohoidolla.html

  VastaaPoista
 2. TOUKOKUU 2015!

  (Profetointia on myös aidon totuuden esille tuonti... )

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/05/profetoin.html

  VastaaPoista
 3. Kaikella valheen voimalla.

  -Suvakki älymystö, hyvällä SPR:n avustuksella on avannut helvetinportit Suomessakin, kaikella mm. liberaali humanismin valheen voimalla...

  "Free mason pankkiirit, Rothschild jne."

  -"Heidän" globaalinen yksi tehokkaimmista agendoista, 21:nen tekee tuhoaan maailmalla, Euroopassa ja Suomessakin!

  Hyvän ja pahan loppunäytöksiä menossa telluksella.

  -Onko Sauli Niinistö ja Kari Mäkinen myöhäistä jo... Aika näyttää! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html

  https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=suvakki%C3%A4lymyst%C3%B6&tbs=qdr:y

  https://www.google.fi/search?q=suvakki%C3%A4lymyst%C3%B6&biw=1024&bih=505&source=lnms&tbm=isch&tbs=qdr:y&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMInbuDpsmUyQIVKcByCh2V3g3g

  VastaaPoista
 4. Mutta Sauli Niinistö! Miten enää agenda 21 toteuduttua Suomen rajoilla, voisi venäjän ja usan "yhteinen" tekeminen meitä auttaa? 28000 pääosin kuu epäjumalan kannattajaa on jo ns. "rajojemme" sisäpuolella. Ja aktiivinen islam ideologiansa mukaisesti tuottaa "hedelmiään" takuuvarmasti, passiiviset pakolla mukaan vetäen... Sauli, se kansallinen itsemurha on jo käynnissä maassamme, eikö Kari Mäkinen ole varoittanut mitään...? Ai niin, kuuluu myös suvakki älymystöön. Olisiko jo aika aidolle tiedolle Suomen johto? Tämä oli 20-30 vuotta siten melko kristitty maa vielä, mutta liberaali humanismi lyö nyt läpi joka sektorilla Suomen maassa... Tuhoonko asti, kyllä, jollei esivaltamme nöyrry jo aidon Jumalan edessä ja pian... Blogistani lisää ymmärrystä siihen mitä tarkoitan... http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Liberaali humanismi mm. mahdollistaa agenda 21:sen Suomessakin...

  Fb:stä lainattua

  "Suuri hengellinen salaisuus on se, että ihmiset jotka ovat erkaantuneet Jumalasta, menettävät terveet arvot elämästään. Se valheen henki joka mahdollistaa tappokultin pääsyn ainakin muodollisesti kristilliseen Eurooppaan, sotii aktiivisesti jokaista Jumalan totuutta vastaan. Sen hengen takia ne ovat niin sokeita, kun ovat tahtoneet hyljätä todellisen Jumalan ilmoituksen. Ja nyt ne hyökkäilevät jopa Ranskassa, terroria vastustavien kimppuun, luullen olevansa parempia ihmisiä. Näin ne mahdollistavat uusia iskuja ja muslimien tuloa. Luovat uutta pelikenttää iskuille. Syy tähän on yllättävä, liberaaliteologia ja todellisen Jumalan tahdon hylkääminen. Näin he itse tulevat korjaamaan, tämän väärän hengen hedelmää."

  VastaaPoista
 6. Rovasti Eero Kavastolta tuhtia tekstiä Porista...

  POLIISIVALTIO - POLICE STATE

  Toimittaja Sanna Ukkola haastatteli Aamu-tv:ssä terrorismitutkija Atte Kalevaa, joka jossain vaiheessa väläytti vääjäämätöntä poliisivaltio-sanaa näissä terrorismikäsitteiden viidakoissa.

  Hienohelmat ja muut hörhöt voivat taas lopettaa lukemisensa tähän.

  Me muut voimme jatkaa niillä tutuilla käsitteillä, jotka vääjäämättä nousevat esiin myös Raamatusta: Saatana, maailman joutuminen yhä enenevässä määrin pahan valtaan, suojattomien ihmisten ratkaisumalli ottaa vastaan mikä tahansa oman henkilökohtaisen turvallisuuden takaava järjestelmä, vähät välittäen siitä joutuuko sielu pahan valtaan vai ei, tutut käsitteet mikrosirusta ja siitä että vain ne saavat ostaa ja myydä, joilla on pedon merkki ja lopullisena huipentumana kristittyjen vaino.

  Ainoa ongelma tässä on tietysti se, kuinka Jumala aikoo varjella uskossa olevat, kun kaikkialla on pahuutta ja pimeyttä ja heti kun pistät nenäsi ovesta ulos, saat luodin naamaasi tai nenä väännetään solmuun.

  Ei kai se Jumalakaan sentään ihan mitä tahansa voi tehdä!

  Mutta kun Raamatussa luvataan, että Jumala pitää omistaan huolen, myös poliisivaltiossa, jota kohden olemme siis myös matkalla terrorismitutkija Atte Kalevan yhden option mukaan.

  Option mukaan.

  Mikäs hienohelma se sitten SINÄ oikein luulet olevasi, kun tuollaisia sanoja käytät, senkin Kavasto.

  Totta, meidän onkin puhuttava niin yksinkertaisesti, että Hilma ja Verneri siellä Porin Noormarkun Lassilan Kairilan kylän viimeisimmässä mökissäkin ymmärtää. Raamattuhan on niin selvä kirja näissä suhteissa, ettei lapsikaan pysty eksymään siltä tieltä, joka vie taivaaseen.

  Niin niin, mutta miten me säilytämme sen nenämme antikristillisessä ja pimeässä maailmassa, vastaapas siihen, senkin tötterö.

  Jumalalle on kaikki mahdollista. Jos olette ahkerasti lukeneet näitä minun plokejani, muistanette kertomuksen Kiinasta. Hengellisiä ilmoituksia ei saa julkaista lehdissä eikä puhelintakaan uskalla käyttää, silti kristityt tiesivät tulla sen ja sen kadun siihen ja siihen kotiin eri puolilta kaupunkia.

  Kuinka se oli mahdollista? No problem (taas ulkomaata), Pyhä Henki oli yksinkertaisesti ilmoittanut JOKAISELLE uskovalle erikseen mihin mennä.

  Saatana, jos sinä luulet voittavasi tämän, olet dead wrong, surkeasti väärässä.

  SUMMARY

  In Paris aftermath we face a new situation yet peculiarly familiar: After every such terrible incident a pack of professionals sprout out in the open to explain the event and give wise and sophisticated explanations.

  We need explanations like these to grasp and fathom the otherwise complicated phenomena.

  In today´s Morning TV a renowed terrorism specialist Atte Kaleva brought out in the open the famous concept of Police State.

  Now there´s an often-tangled possibility many think it belongs out in the boonies. There is no such thing EVER coming into existence. But the evidence shows the opposite.

  The Bible tells there will be a time nobody - and I mean nobody - can sell nor buy without the sign of the Beast.

  Aw c´mon, Eero, you don´t even believe that yourself, you no-good son of a gun, you.

  But I do.

  I´ll tell you something. God has ways and ways to overcome ANY plot the wise-crack Satan tries to create around believers.

  You just wait and see.

  http://charis.club/kavasto/

  VastaaPoista
 7. http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.