Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

ETVK Yrityksille, julkiselle sektorille jne. Viestitätte, että teihin voi luottaa!


ETVKEettisten sääntöjen tiedotus- ja valvontakeskus
EETTINEN LUOKITUS YRITYKSILLE JÄSENETUNA! Arvoisa yrittäjä!Nyt on pienelläkin yrityksellä mahdollisuus saada eettinen luokitus yhdistyksemme jäsenenä voimaan todella edullisesti.

Luokitusmerkkimme kertoo yhdellä vilkaisulla hyvästä, tutkitusta ja valvotusta yhteiskuntavastuusta yrityksessä. Asiakkaanne ei tarvitse syventyä tutkimaan monimutkaisia raportteja asiasta. Niiden laatiminen on aikaa vievää ja kallista. Siksi ne soveltuvat lähinnä vain suuryrityksille.

Tiesittekö, että tutkitusti 98 % yrityksistä panostaa vastuullisuuteen ja lähes yhtä moni pitää vastuullisuutta erittäin tai jokseenkin olennaisena toimintansa kannalta. Yritysmaineen ja brändin rakennusta pitää tärkeimpänä syynä panostaa vastuullisuuteen 95 % yrityksistä. 86 % vastaajista pitää ympäristökysymyksiä oman toimintansa kannalta olennaisimpina vastuullisuuskysymyksinä. Kuluttaja-asioita pitää olennaisina joka toinen yritys.

Jäsenyydestämme on paljon etua

Jäsenyydellä viestitätte, että teihin voi luottaa. Se lisää arvopohjaa julkisuuskuvaanne. Jäsenyydellä teette eettisyydestä yrityksellenne kilpailuedun. Yhteistyökumppaneita valitessa kannattaa kiinnittää huomiota heidän mahdollisten eettisten ongelmiensa olemassaoloon. Näin voitte ennaltaehkäistä konfliktitilanteisiin mukaan joutumisenne. Jäsenverkostosta on tässäkin hyötyä. Jäsenverkostosta saatte apua kiistoihin, päätöksentekoihin, perusteluihin ja velvoitteiden ristiriitoihin liittyviin ongelmiin. Yhdistyksenä autamme toisiamme tunnistamaan eettiset riskit ja mahdollisuudet. Yhdessä kehitämme toimintaa niin, että jokainen huomioi myös päätöksensä seuraukset. Näin saadaan koko organisaation kehitys kestävämmälle pohjalle. Eettinen johtajuus lisää luottamusta koko organisaatioon.

Jäseneksi kannattaa liittyä heti

Etujen vuoksi kannattaa liittyä heti. Jäsenenä tuet rakenteellisen korruption vastaista työtä. Autat meitä kaikkia edistämään reilumpaa ja tasapuolisempaa kilpailua liike-elämässä ja yhteiskunnassamme. Jäsenmaksumme on vain 150 € vuodessa pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä. Lue yhdistyksen säännöt ja lähetä hakemus. Laitathan hakemukseesi asiamiehen nimen, kiitos.

Ystävällisin terveisin Olli Hakala, asiamies.


YHDISTYKSEN KOTISIVUT TÄSTÄ HAKEMUS

Yhdistyksen sivut osoitteessa ETVK.FI | Seuraa meitä myös link link

Copyright © 2013 ETVK.FI Pidätämme kaikki oikeudet.

 

1 kommentti:

 1. ETVK / Eettisten sääntöjen ja tiedotus- ja valvontakeskus ry / http://www.etvk.fi

  Finnish social responsibility organization.

  Olemme Suomalainen yhteiskuntavastuu järjestö. Tule mukaan tukemaan 90-luvun ja tämän päivän laman uhreja! Heitä on jo paljon! http://www.etvk.fi/palautelomake/

  Auta uhreja, heitä on jo paljon, koska yhteiskuntamme rakenteellinen korruptio, ahneus ja moraalittomuus on jo aiheuttanut sadoille tuhansille Suomalaisille köyhyyttä, työttömyyttä, henkistä ja hengellistäkin väkivaltaa, monen sektorin vakavia ongelmia ja jopa paljon itsemurhia (n. 1000kpl vuodessa), josta onneksi selviydyin... Auta; jos koet nyt sydämessäsi näin, autamme Suomalaisia uhreja ilman raskaita varoja syöviä "väliportaita", aidolla kristillisellä arvokonservatiivisellä pohjalla...

  Terveisin sihteeri: Olli Hakala Pori (-Satakunnan Olli-)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.