Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 22. elokuuta 2013

Juha Vasama - porilaisten jumala?


(Kopioitu 22.08.2013 "Suoli24:n" Pori palstalta. Korostan, että en ole tobickia aloittanut, olen kommentoinut sitä... ja kommenttini on laittomasti sensuroitu jo 3 kertaa! T: Olli Hakala Pori / Deus Protector Noster)http://keskustelu.suomi24.fi/node/11665334
Juha Vasama - porilaisten jumala?

14 VASTAUSTA 150 LUKUKERTAA
·         Tilaa palstan RSS-syöte
·         Aloita uusi keskustelu
·         Poista kirosanafiltteri käytöstä
6+4
19.8.2013 13:03
0
Niin, että onko tämä vapaamuurari Vasama porilaisille joku Mannerheim tai Runeberg? Pari vuotta täällä asuneena voi vain ihmetellä ukon esiintymistä lehtien sivuilla. Nyt sillä on helevetin ihana talo rantoineen... Kuinka moni masturboi ajatellen Vasaman rikkauksia?
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        

·          
·         Ilmoita asiaton viesti

250 käyntikorttia
Nyt ilmaiseksi! Nopea ja helppo tilaus netissä.
www.vistaprint.fi
Kutista kaikki kommentit
Ei jumala
19.8.2013 13:07
0
Talot ja rihkamat sikseen... Hepun hymykorvissa irvistys lehdissä milloin kenekin kanssa ihmetyttää. Mitä saanut oikeasti aikaan ???
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
ArvostanKovaJätkä
19.8.2013 13:12
0
Läntisen suomen suurin PYRKYRI! Joka paikkaan ehtii naamansa tunkea. Mutta yksityishenkilönä todella mukava ja fiksu ihminen.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
oon kateellinen
19.8.2013 19:58
-1
Kai sitä voi valtuutettu hieman leveillä about sadan tonnin vuosipalkallaan suojatyöpaikassaan winnovassa.

Hienoa saada tollasta rahaa oikeastaan tekemättä mitään.

Ei silti, tässä maassa kaikilla on alunperin samat mahdollisuudet.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
Tosi utelias
20.8.2013 06:55
+1
Mikä, kuka, ketä? Joku vasama, en tunne. Mikä puolue ja mikä duuni?
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
yli 100 000
20.8.2013 16:54
-2
Rehtori Winnovassa, kokoomuksen pääjehu Porissa, vapamuurari jne, jne...
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
mikä ihmeen Oy
22.8.2013 20:28
0
Tässä toinen suojatyöpaikkalainen

http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194833988522/artikkeli/bergroth-lampinen+demarien+kunnallisjarjeston+ehdokkaaksi.html

Unohtamatta monta muuta politikkoa Winnovassa! Helppo oli noille aikoinaan työpaikkoja järjestellä.

Jos viestintäpäälliköltä kysyy jotakin niin hän siirtä sen rehtorille. Ei jumal... jos joku lehti laskis joskus ne isot ja pikkupomot sieltä niin kaikilla olisi varmaan jotakinkytköstä politiikkaan tai on demarin tai kokoomuspolitiikon kaveri.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
SK - Suuret Konnat
20.8.2013 09:17
0
Satakunnan Kansa tekee parhaansa saadakseen kokoomuslaiset hyvin esiin lehdessä. Hiljattain oli samassa numerossa jutut Vasamasta asuntoasiassaan ja Laitinen-Pesola. Turha kuvitella muiden puolueiden edustajien saavan samanlaista ilmaista mainosta vaalien välillä.
Lehti ilmeisesti pelkää, että kokoomus menettää Porissa asemansa seuraavissa kuntavaaleissa.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
Leikon space
20.8.2013 10:08
+5
No kyllähän Pikku-Jaana Laitinen-Pesula on jo mainoksensa saanut TEHY:n johtajana. Ei häntä kannata verrata johonkin Vasamaan.
Jaanahan menisi takaisin töihinkin mutta kun siellä leikkuusalissa tulisi liian ahdasta.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
Y.Yrittäjä
21.8.2013 10:46
0
Näitä julkisen sektorin tulevaisuuden tähtiä taas. Sieltä kun liikenee aikaa muulle kuin varsinaiselle työnteolle ja 700 000 kanssaelävää Suomen maassa takaa äänet luottamustoimeen kuin toimeen....
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
ent.kokkkari
21.8.2013 11:50
0
Hyvä esikuva ja esimerkki I Kanerva Turuusta.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
-Nyman-
22.8.2013 00:34
0
Etsin tätä edellistä juttua, mutta ehkä joku ruskeakielinen, joka ei ymmärrä, että Suomessa on sananvapaus ja poisti sen. Kas kummaa nyt sen löysinkin. Joku oli sen palauttanut. Halusin vaan kertoa, että lastentarhan opettaja näköjään pärjää hyvin yli sadantonnin palkalla, hyvävelijärjestelmän ansiosta. Pitää jatkossa ohjata oppilaitanne sataloossiin. Sieltä pääsette helpolla hyviin hommiin, ohi paremmin koulutettujen.
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
exkokkari
22.8.2013 07:19
+2
Onko tämä kokkareiden perintöprinssi koulutukseltaan lastentarhanopettaja?
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
OlliHakalaPori2013
22.8.2013 16:37
+1
-Nymannille- "Jutun" kolmas palautus laittoman sensuurin takia. (Sensuroitu siis jo 3 kertaa laittomasti!)

Ihmisenä minulla ei ole Juha Vasamaa vastaan mitään, mutta hänen saatanallista harrastustaan vastaan on. Suomessa on jo täysin riittävästi tietoa/faktaa, että okkulstistinen mm. vapaamuurarius / freemason ja odd fellows toiminta voitaisiin vaikka tältä istumalta kriminalisoida, en tarkkaa Juhan astemäärä vielä tiedä, mutta autuaan tietämätön hän ainakin on, mitä pahaa ylemmillä "illuminaatti tasoilla tapahtuu ja näinhän tämä on suunniteltukin, että saatanalliset/luciferiset asiat paljastuu vasta lopussa. (baphomet/jah-bul-on/lucifer valona) Mutta paljon pahaa keritään sitä ennenkin tekemään pahaveliverkostoissa, riistäen köyhän selkä nahasta. Sensuroitu virsi 440 kertoo hyvin em. toiminnasta.

Tämän pahaveliverkoston kriminalisointi onkin erikoistehtävä Suomella, jo Suomen vaakunamme tähden, sekä tätä kirjoitan Porin vaakunan tekstin innoittamana; Deus Protector Noster! Olkoon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden takeena/turvana Porissakin! Asia on pikaisesti korjattava, koska esivaltamme, tuomarimme, poliisilaitos, koulumme etc. kaikkalla noin 10.000 rapparia ovat soluttautuneet kaikkialle missä valtaa, rahaa ja isoja titteleitä on... Luovat toinen toisilleen menestyksen... ja KÖYHIEN KUSTANUKSELLA/SALAISESTI KÖYHÄN IHMISARVOA HALVEKSIEN. (Politiikassa kok. eniten)

Olen Juha Vasamaa kehoittanut/varoittanut luopumaan noin 2 vuotta sitten vapaamuurariudesta, kuulemani hyvän perusteella hänen nuoruudestaan... Kerroin hänelle, että minä tiedän mitä edestäsi löydät rappareissa, mutta sinä Juha et itse sitä vielä tiedä. Toisin sanoen olen AITOA hyvää työkawerilleni halunnut WinNovassa ja voin siltä osin pestä käteni. Vastineeksi sain kuulla, että vahtimestari toiminnot ajetaan WinNovassa alas... joka yksi titteleistäni on.

Kaiken tämän maallisen hyvän annan sinulle, jos sinä minua kumarrat... kuvaa hyvin missä em. noituudessa mennään! (kuvassa mukana toki; ahneus, ilkeys, moraalittomuus, korruptio, välinpitämättömyys ja salaiset tulospalkkiot) Olen nähnyt 2008-2013 WinNovassa paljon... ja kaiken tapahtuneen keskellä itseoppinut työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattoriksi ja edustan 150.000 Suomalaista, jotka joka arkipäivä joutuvat koulu- ja työpaikkakiusatuiksi, joista jopa n. 300 vuodessa päätyy loppuunkiusattuna, kaiken menettäneenä itsemurhaan. Siis parannettavaa löytyy Porissakin.

Ps. Porin kaupungin "tiedottaja" mm. pällisteli Heikki Rakkolaisen vieressä, kun sateenkaariviiri Arhinmäki kävi 20.8 itäpuistossa... Olisi siinä ollut tiedottamisen aihetta vääryydestä tpk:sta ja Heikin tapauksesta vaikka parin vuoden ajaksi, mutta kun ei Furua kiinnosta kaikkien Porilaisten asiat... (enää? Vai onko koskaan?)

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/allekirjoita-noituus-pois-suomesta-ja.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/32-paivaa-syomalakkoa-ja-porin-kaupunki.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html
·         VASTAA

·        
·        
·        
·        
·         Ilmoita asiaton viesti
KiitosOllille
22.8.2013 18:38
+2
Täällä joku pikkutyttö poistelee kommentteja jotka eivät hänen vihervasuri mielipiteitä vastaa. Miten tuollaiset keskenkasvuiset täällä "moderoimassa". Laitoin palautetta suomi24 ylläpidolle. Sananvapaus. Aivan turhia poistoja. Jos olli ei näitä muurari juttuja kaivelisi niin vielä törkeämmin julkisenpuolen pikkuporvarit juhlisivat verorahoilla.
·         VASTAA

·        
·        
·        ---------------------

Suoli24:sen Pori palstalla käy vinha sensuurin tuuli. Paljon on riina00 sheriffi poistanut tekstejä varmaankin ominpäin ja eliitin vaatimuksista... Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta ei kestetä/suvaita enää, varsinkaan Porissa.
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/mm-porin-kaupungilla-winnovassa-ja-jhl.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/09/julkinen-kirje-porin-esivallalle-ja_17.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/06/pori-tuo-pieni-poliittisen-ja.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html  Porissa yli 250 okkultistia...!

.
·        

·         

2 kommenttia:

 1. SUOMEN PELASTUS!
  Kaikki MAHDOLLISET yli 4000,- € brutto kk eli 48.000,- € vuodessa ylittävät tulot, eläkkeet, osingot, siis kaikki ja näiden yhdistelmät leikataan! Kaikki ylimenevät tulot leikataan Suomen valtion VELKOJEN PIKAISEEN POIS MAKSUUN. Sekä yli miljoonan omaisuuden omistavat niin korkeaan verotukseen valtiolle, että on jatkossa mielekkäämpää mammonalla huolehtia maamme vähä-osaisista kuin haalia sitä moraalittomasti aina vain lisää. Suomen kansallisvirreksi sensuroitu virsi 440 (441 varalle) muistuttamaan, että jah-bul-on loossilaiset saavat maassamme vain tuhoa aikaiseksi, epäjumala lucifer valonaan, joka paljastuu pahavelijärjestelmien eliitille ylemmillä asteilla. Nämä saatanan palvojat on maassamme kriminalisoitava, sekä palattava mitä pikimmin takaisin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan helmaan, suojaan ja moraaliin, joka liberaali humaanista portto paavin vallan kirkosta ja esivallastamme on täysin kadonnut. Sauli Niinistö, jos olette Jumalan mielen mukainen mies, aloittakaa toimet Suomen pelastamiseksi heti.

  KANNATA SINÄKIN NOITUUS POIS SUOMESTA JA ESIVALLASTAMME PIKAISESTI. SUOMI UUTEEN AITOON MORAALISEEN NOUSUUN!!!
  Allekirjoita/kannata noituus pois Suomesta!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/allekirjoita-noituus-pois-suomesta-ja.html

  VastaaPoista
 2. http://keskustelu.suomi24.fi/search/s24search/winnova%2Btid%3A3374?term_keywords=winnova

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.