Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 1. elokuuta 2013

Otto Gustafson-Arto Lauri. Oton 10 kysymystä/väitettä ja Arton vastauksilla.

Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012 27150 Eurajoki Arto Lauri 30.07.2013 No: 678 kuuleminen@tem.fi
SUPO/ Mossadin agentti Otto Gustafson on eräs lukuisista ydinrikollisuuden palkkaamista miliiseistä. Jotka kokopäivätoimisesti "koettavat turhaan" mustamaalata niitä faktoja joita ydinrikoollisuutensa on tietovuotoinani joutunut myöntämään julkisuuteen. Tässä jälleen suoraan MOSSAD/ SUPO POLIISIARKISTON raporttejaan. Ensin siis POLIISIEN VALE. Ja sitten* - merkillä totuus asiasta: Arto Lauri
1) Betasoitu-ihmiötä ei ole olemassa. Tiede ei tunne "Supon salainen tapa ottaa valokuva"-tyyppistä höpötystä. Mistä tahansa rakennuksesta voi ottaa "betasoihtukuvan", koska kun näitä vertaa alkuperäiskuviin, näkee että Arto on vähentänyt sinisen ja vihreän värin määrää, jolloin punainen korostuu. Mikä tahansa (ei-musta) rakennus heijastaa hieman valoa, joka näkyy taivaalla tai pilvissä. Jos olisi näkyvän valon alueella (digitaalikuvassa ei paljon muuta dataa ole) näkyvä ilmiö, se olisi havaittu ja voitaisiin toistaa missä päin maailmaa vain.
* Kun Suomen ainoa virallistettu SUPO:n ydinvoimaloitten beettasoihtukuvia ottanut POLIISI menetelmänsä minulle OL-2 pihalla esitti. Hänen käyttämänsä tekniikka perustui JO 1956 Ruotsissa kehitettyyn sikäläisen uranuurtajan kehittämään tekniikkaan. Jota sitten TVO:n valokuvausosastokin käytti ja julkaisi myöhemmin SUPO:n takavarikoimassa Ytimekäs 1978 julkaisussa. TässäKÄÄN kuvassa EI käytettu minkäänlaista punakorostusta. Eikä ollut syytäkään, koska kuvassa reaktorien läpi tulleet säteilyenergiat viritti hapen PINKKISEEN sekundäärivaloon ja taas typen SINISYANIIN. Kaikki silloin käytetyt beettasoihtukuvat olivatkin systemaattisesti MUSTAVALKEITA. Kuvassa näkyi siis 10m säteilyn valohuntu suoraan ydinvoimalan seinämien läpi. Esim savupiippua EI edes kuvattu! Vesa vsta vuosia myöhemmin alkoi asiaa videollaan eteenpäinkehittää värimaailmaan.
2) Olkiluodon kohdalla ei mene mannerlaatan raja tai ole laattasaumaa. Se on yhtenäistä kallioperää koko Pohjoismaissa. Kysy vaikkapa haluamasi yliopiston geologian laitokselta miten asia on. Arto on itse piirrellyt ne kuvat, joissa mannerlaatan saumoja menee. Ne Olkuluodon maanjäritykset, joihin hän väittää heränneensä, ovat tapahtuneet hänen mielikuvituksessaan. Kävin huvikseni läpi USGS:n datan "maanjäritysaamulta" ja siellä ei ollut minkäänlaista maanjäritystä havaittu kyseiselle päivälle tai sen lähelle koko Pohjois-Euroopasta.
* Posiva kutsui paikkakuntalaiset tiloihinsa joskus 2005. Seuranneessa keskustelussa oli KOKO Posivan silloinen johto. Posivan päänaisgeologi myönsi suoraan, että Olkiluoidon lävistää ei kuten olin sanonut LitoRIINItektonisama, Vaan LITORAANItektonisauma. Tarkempia mittoja he käskivät etsiä mm. GTK:n Kansalaisen kivioppaasta v 2004. Jossa tuon maailman syvimmän tektonisauman syvyys oli tupla Kuolleestamerestä 1000m . Olkiluoto Pori väli on mitattu 30km leveäksi. Myöhemmin kuulin lisätietoja Ruotsissa kokoontuneelta Nynashamnin 17 mestarigeologien kokouksessa. että tämä KOKO Suomen katkaisevan (Skotlanti- Ruotsin suurjärvet- olkiluoto- Viiala- laatokan pohjoisranta-Keskisiperia) tektonisauman oli GTK virallistanut liikuneen uskomattomat 16 000m! Eli 2 000kpl Kaolakin maailman suurimman tektoniliikunnon veran. Olkiluodossa tutkinut Nils-Axel Mörner taas kertoi maaperän muljanneen uskomattomat 830m pelkästään ylöspäin! Viimeisen 10 000v aikana on mitattu kymmenkunta jättitsunamia ja 58kpl 7-9Richterin maanjäristystäkin. Jonka taas tänä keväänä mm. STU:n johtaja Jorma Lehtinen kertoi olevan juuri kuten olen aiemmin kertonutkin.
3) Kymmeniä Arton työkavereita ei ole kuollut säteilyyn tai räjähdyksiin. Pyydä nimiluettelo, niin tarkistetaan. Tällainen asia ei pysy nykypäivinä salassa, vaikka yritettäisiin salailla, jos se olisi totta. Työkaverit ovat kuolleet hänen mielikuvituksessaan.
* Ydintyöläisissä mm. Sammon henkilöbvakuutus totesi tapahtuneen 10-kertaa enemmän säteilykuolemia, leukemiaa, syöpää ja plutoniumnmyrkytyksiä. TVO totesi, että ydinturvalaki SALLIIKIN kymmenkertaistuneet kuolemien - todennäköisyydet ydinorjissa! Koko yhtiön tutkimus asiasta kiellettiin SUPO:n puuttuessa jyrkästi aiheeseen. Samalla kaikki TVO:n mm. henkilöstökortit lopetettiin. Vastuulääkärit kortistoineen poistettiin TVO:lta! Koska niissä kuulema näkyi kaikki suoraan. Poliisit hakivat näitä kortteja meiltä ydinorjien kodeistakin. Vain minulla enää se edes on! Terttu Vartianen A- talkissa sanoi 2007 että puolet syöpäkasvuista tuleekin ainoasta mailmaan LISÄÄ säteilyä tuottavista , eli reaktoreista! Kuolleisuus on niihin 50%. Silloin syöpään sairastui 20 000 paikkeilla. Nyt määrä on räjähtänyt TVO:n myötä JO 32 000kpl/v. Tampereella julkaistu syöpätutkimus kertookin säteilysyöpien kasvun takia sairastumisten tuplautuvan joka 10 vuosi jo! Puolet syövistä 2007 oli vielä kemikalisaatiosta. Koska vaaralliset kemikaalit on EU poistanut rajusti, samoin mm. tupakit ja alkoholin käyttöä. Kaiki kasvut tulevat ainoasta joka ydinasekieltojen jälkeen kasvaa ELI SIVIILIREAKTOREISTA!.
4) Chemtrail on täyttä pötyä. Se mitä näkyy tiivistysjuovina taivaalla on tiivistysjuovia. Taivaalle ei levitellä kemikaaleja tai mitään muutakaan (ainakaan Pohjoismaissa) suihkukoneista. Arton säteilyionisaatiojutut ovat täyttä roskaa. Hän on ymmärtänyt täysin väärin ionisaation (tapahtuu molekyylitasolla) ja liittänyt sen omissa jutuissaan säteilyyn. Ilmakehässä on, varsinkin kesällä, mutta yleensä meren lähellä joskus tavellakin, varauksia ilman ja maan välillä. Näiden purkautuminen näkyy salamointina, joka on tunnettu jo muinaisista ajoista alkaen.

*Chemikemikaalit keksi 1986 Venäjä mätkiessään Tshernon ydinsäteilysaasta 100 lentokoneellaan alas ennen Moskovaa. Idea toimi ja nykyään käytäntö räjähti käsiin erityisesti 2003 kun lisääntyneet ydinionisaation taivastasot aiheutti 93% mehiläiskuolemat. Useissa parlamenteissä ja YK:hon asti näistä miljardeja maksavista säteilyionisaation alas myrkyttämisen tarpeista on keskusteltukin. Jo 1930 luvuilta asti Alber Einstein laski milloin sätteilyionisaation kasvut sytyttää typpikehät happihaloonsa kriittisenä massana. Merkkinä oli nimenommaan ionisaatiokasvun eksyttämien mehiläisten nähty massatuho! Itse Röntgen JO määritteli Röntgenij säteilyarvot sillä paljonko kuiva perusilman cm3 sisältää IONISOITUJA ATOMEJA. Kaikki aineet ionisoituu kuin atomikohtainen energia ylittää noin 10eV/ atomi. Siloin uloin valenssielektroni irtoaa. Irtoavasta kaasuionista tulee +..ioni. Klassinen polttoaineen kaasuuntuminen IONIKSI on vaikka kynttilän liekkki! Kun happi luovuttaa kasuuntuvaan C-hiili- ioniin elektroninsa se vapauttaa tyypillisen 11eV sekundäärisen valofotonin. Jonka näemme keltavaloemissiona. Ruotsalaistutkija Edlen tutki ilmiötä ja tunnetuin säteilystä kaasuuntuva kaksoisioni muodostuu HELIUMJALOKAASUN ytimistä. Joka tunnetaan ALFFASÄTEILYNÄ . Tämä jalokaasuille ominainen ++..kaksoisionisaation muotoa pidetäänkin kaikkein vaarallisimpana säteilyn fyysisen hiukkaspommituksen, muotona!
5) Viranomaisia ei kiinnosta Arton höpötykset tipan vertaa. Jos ne pyrittäisiin salaamaan, niin selitä miksi Työvoima- ja elinkeinoministeriön sivuilta kaikki hänen sinne lähettämänsä diaroitu tavara on kenen tahansa luettavissa. Laita Googleen vaikkapa tämä: "site:.tem.fi Arto Lauri"
* TVO:n johto ilmoitti minulle suoraan, että heillä EI ollut vielä todisteita toimintaani vastaan. Mutta Sisäministeriö, CIA ja SUPO olivat ottaneet suoran ukaasin sanoen paljastukseni ydinalastaan olevan uhkan koko ydinteollisuutensa paljastumiselle. Myöhemmin kuulin saman myös mm. Suomen GB:n pääjohtajalta Myllyvirralta kun oli vieraana Raumalla. Kuulin suoraan mm. että JOS nämä huipputasoiset tietoni pääsisi julkisuuteen maailman KAIKKI ydinvoimalat olisi PAKKO sammuttaa 3kk sisällä! Tarkemmin minulle ei silti kerrottu miksi noin nopeasti! Siitä asti kansainvälinen ydinturvaosastot onkin pitäneet TIIVISTÄ kontaktiaan mm. suorilla agenttikontakteillaan! 99% Bannaamisten lisäksi nettimaailmoistsa ja lehdistöistä. Ydinteollisuus on lähettäen agenttejaan kanssani keskustellut useasti aina TVO:n Rauno Mokkaa myöten mm. suurellakoi summalla lakkaisin paljastamasta ydinsalaisuuksiaan! Esim. maailman korkein ydinturvaosasto USA IPPAS käynyt takiani Suomessa KAHDESTI. Tätä ennen koko Euroopassa aimmein vain 2 kertaa. SUPO, SA- armeija on mm. uhkaliilujensa lisäksi tehnyt 3kpl iskujaan vesivoimalaamme. Metrisiä rautakankia käyviin sabotoituihin turbiineihin. Voimalamme harkittua rikollista polttamista kivijalkaan ja vastaavaa. Suomen armeijalta meni viime vappuna koko päivä tuhotessaan vesivoimalaamme, kertovat kymmenet silminnälkijät. SUPO oli ollut koko päivän piirittämässä vesivoimalaamme ensin tuhoten myös mm. tuulivoimalan ja maailman suurimman biolaitoksenkin samalla IPPAS käskemänä!
6) Metsätuhot, kampamaneetit, mehiläisten joukkotuho yms. luonnonilmiö ei johdu ydinvoimaloista. Niille on täysin luonnollinen selitys olemassa. Mehiläisten joukkotuhon syistä kiistellään, mutta sille on hyviä teorioita olemassa. Arto vetää aina mutkat suoriksi ja yrittää etsiä aivan mille tahansa ilmiölle selityksen ydinvoimasta. Sinun (Olli Hakalan) psoriaasiksesikaan ei johdu Olkiluodosta, vaan on perinnöllinen. Anna sille UV-valoa kesäisin ja solariumia talvella (kuten varmaan olet tehnyt), niin se helpottuu.
* Ydinvoimalan lauhdejätevedestä läydettiin tämä M74 säteilytauti Forsmarkista 1974. Koko Selkämeren säteilysterilisoitumista tutki mm Turun- yliopisto, TVO ja Metsäntutkimuslaitos 1993! SYKEsarja B7 on saatavissa salaisena VAIN TVO:n tiedotuksesta koska paljastaa aivan oleellisimmat! Pohjoismaiden 2006 MILKAS taas mittasi TVO:n saastuttaman meren maailman säteilevämmäksi. Suomalaisen ydinvoimalan tämä tutkimus kertoi saastuttavan jopa 1 000-kertaa enmmän kuin venäläisvoimalloiden!
7) Yhdessäkään Pohjoismaisessa ydinvoimalassa ei käytetä plutoniumia polttoaineena. Eikä ole käytetty.
Talvivaara on tähän menneessä ottanut talteen 0 grammaa uraania. He ovat hakeneet lupaa sen talteenottoon, mutta eivät ole saaneet. Kaikkialla kallioperässä on Pohjoismaissa uraania tasaisesti ja sitä on siten myös kaivosjätteessä. Tämän hetkinen lupa vaatii sen päästämistä luontoon.
* Kolmannes perusreaktorin energiasta tulee U- 238 >n >Pu- 239 muunoksen takia. Eli jokaisessa ydinvoimalan perusjätteessäkin on 1% Pu-239. Mikä ONKIN MAAILMAN AINUT tunnettu tapa ylipäätään tehdä tätä ydinaseteollisuuden ostohimoamaa plutoniumia! Plutoniumia kun EI saada edes kaivoksista mistään luonnosta! Talvivaaran mm . Kauppalehti ilmoitti tuottavan vuodess 400 000kg uraania. Todellisuudessa Talvivaaran tästä tuotoksesta rikastuksessa saadaan talteen vain promillen osia 200kg/v sanoi YLE vieraillessaan OMG Kokkolan suomalaisessa uraanijalostamossa. Määrä voidaan maksimissaankin saada vain 400kg pellelukuun vuodessa. MIT USA laski jo 1988 että kun uraanin malmi laskee alle 0,4% se muuttuu 2008 energianegatiiviseksi. Näin tosiaan kävikin. KAIKKI Euroopan ja Venäjänkin kaupallinen energianegatiivinen kaivuu ja kauppa lopetettiin. Venäjän Putin kertoi tämänkin asian 3 kertaa aina YK:hon asti. Talvivaara Euroopan ainoa jätetty koekaivos tuottakin uraaninsa 20- kertaa energianegatiivisesti. Ja on JO NYT konkkurssikypsä siksi! Australia puolitti samana vuona tuotantonsa malmin alitettua 0,4% tason. Senkin 30% naailman osuus puolittui. Eikä myy grammaakaan kuin energiasta riippumatonta Kiinan ASEuraania.
9) Uraanin louhiminen ei ole kannattamatonta, vaikka Arto on näin väärin laskenut. Suurin osa uraanista ei tule Venäjältä, vaikka hän niin väittää.
* Uraanin kaivuu on todellisuudessa olut AINA energianegatiivista kertoi TVO:lla opettaneet ASEA- atomin insinöörit! Mutta tuon 0,4% rajan halusi USA erityisesti alleviivata siksi koska USA laski ihan oikein silloin maailman keskeisimpien uraanimalmioiden lopullisesti loppuneen. Uraania on toki esim. kokonaan suurenergialouhimattakin saatavilla merivedessä valtavat näennäisesti määrät. Mutta siitä uraanin irrottamisen lasketaan vievän Jo satoja kertoja ENEMMÄN kuin "vesikaivuun" uraaneilla tuotettaisiin! Jokainen tajuaakin miten valtavasti energiaa vie esim. graniitin murskaamiseen happopölyksi. Ja tuostakaan esim. pelkkä isotoopppierotus EI TVO:n tietojen mukaan saa talteen kuin pelleluvun 0,4%. Vastaavia prosesseja on tuon päälle toki lukuisia takaamassa energiamuotona sen kannattamattomuuden . Kun 3 000MW isotooppijalostamo kuluttaa sähköä VUODEN se tuottaa vain 52kg puhdasta uraania! Kun taas esim. TVO:n 890MW reaktorin vuosilataus on 86 000kg! Sopii laskea energiataseita tästäkin.)
10) Yleensäkin Arto on luonut mielikuvitukseensa selitykset omille käsityksilleen, jotka tukevat näitä hänen käsityksiää, mutta eivät pidä paikkaansa reaalimaailmassa. Hän ei ole tuonut julkisuuteen yhtään sellaista asiaa, joka olisi salainen (Olkiluodon turvajärjestelmien esittely taisi liipata lähimpänä jollain Youtube-videolla). Yksikään hänen esittämänsä fysiikan teoria (jota ei kirjoista löydy) ei pidä paikkaansa. Ei yksikään.
*Kaikki mitä esitän löytyy TIETYSTI KIRJOISTA! Koska SUPO on tuhonnut säännöllisesti nettiarkistot aina kun sieltä löytyy. Klassisimpia paljastuksiani on mm Malenkan-, Azenbergin-, Lauritsenin- kuorimalliteoriat, lisäyskerrointaulukot ja vaikka se totuus, että reaktorin energiasta mm. parinmudostussäteilyn ANTIAINEET muodostaa merkittävän osan! Näitä löytyy mm. Pekka Jauhon Atomi ja ydinfysiikka kirjoista. Edlenin tutkimukset, JJ. Thompsonin laitteet ja vaikka KANAVASÄTEILYN kirjamuodot löytää kirjasta kaikki. Viimeisin mm. Otavan Radioaktiivisuus No 8. Näitäkin kirjoja tiedän olevan SUPO:n tuhon jäljiltä VAIN 2 kpl ylipäätään jäljellä! Tietenkään MINUN vikani ei ole se, että SUPO poltti mm. kaikki Jauhon kirjat maastamme kun aloin paljastaa sen kertomia ydinsalaisuuksia. Esim. SYKEsarja B7 Turun ylioposton tutkimusraporttia ei ole kenelläkään, vaikka onkin julkaistu 1993. Koska SUPO ei salli sen julkaisemista esim. lainkaan neteissä saati lehdistöissä. . . Kuvaavaa onkin, että tällaisia vastaavia SUPO:n kyselyitä olen vastaillut kymmenin kerroin! SUPO EI KERTAAKAAN ole näihin kyennyt vastaamaan. Vaan esittää reikäpäisyyksiään muutaman kuukauden päästä jälleen. Siksi laitan tämänkin SUPO suojattuun TEM arkistointiin. . . Asiakasnumero TEM/2955/08.05.01/2012 27150 Eurajoki Arto Lauri 30.07.2013 No: 678- kuuleminen@tem.fi Joten etsiköön SUPO valheittensa paljastumisia jatkoon sieltä!...

Kommenttia: Otto (lonkero?) on aina silloin tällöin ottanut yhteyttä ja yleensä asiana on ollut ystäväni Arto Laurin haukkuminen ja solvaaminen valehtelijaksi etc. Pyysin Ottoa tekemään numeroituja kysymyksiä sitten... ja tässä ollaan. Minulla ei ole asioihin itsekin vajaa 2 vuotta tutustuneena, pienintäkään epäilystä enää, etteikö Arto ole suorastaan kansallissankari tuodessaan ydinhelvetin/plutonium-239 asiat esille kansalle, telluksen säteilytuhon ennakoiva viisas ja rohkea hieno mies! (plus muutamia muitakin asiaan "vihkiytyneitä" on toki Suomessa, mutta Arto on nro: 1) 6. Kohdassa Otto puhuu psoristani jne. ja vastaan hänelle näin; Kukaan lääkäri ei ole ratkaissut syytä, mutta kysyessäni, että voisiko krooninen nivelpsorini (ihosolujeni liian nopea [mutaatio?] uusiutuminen voisi olla kehon reaktio päästä liiasta säteilystä eroon...) johtua minun geeniperimälläni, herkemmin reagoiden yli 10 kertaiseksi kohonneesta ydinhalkomoiden, kokeiden, onnettomuuksien (fukushima) ja ydinaseiden takia ns. "taustasäteilystä"?

Vastaus lääkärin suusta; Onhan tuo mahdollista! Jos siis yleinen mielipide on (pimeällä plutonium rahalla) manipuloitu ei:n puolelle, voin hyvin manipuloida mahdollista totuutta kohden ja väittää melko varmasti törkeesti säteilyä vuotavien (ns. ehjienkin) ydinhalkomoiden tappavan ja sairastuttavan miljoonia ja miljoonia telluksella erilaisiin syöpiin ja sairauksiin... ehkäpä mm. psoriin!

Terveisin Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster!
Konservatiivista tutkivaa journalismia, aitoa
totuutta, moraalia ja oikeudendenmukaisuutta
jo vuodesta 2001 alkaen.
Ydinvoima tappaa lopulta käyttäjänsä...
Albert Einstein

1 kommentti:

  1. Arto Lauri on tehnyt paljon töitä asian eteen... Useita satoja... voi tuota tiedon määrää...!
    Laita googleen...
    site:.tem.fi Arto Lauri

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.