Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 14. elokuuta 2013

NOITUUS POIS SUOMESTA JA ESIVALLASTAMME PIKAISESTI KANSALAISALOITE...


Allekirjoita/kannata noituus pois Suomesta ja esivallastamme! Levitä! ( Ei ole Israel vastaista... 1 Mooses 12:1-3 Vaan on maailmanlaajuisen hallitsevan eliitin lucifer / jah-bul-on noituuden vastaista!) 
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/470

http://www.ristintie.com/files/Meller-Leo-Maailmankirkko,-Bilderbergin-paljastettu-jumala-ja-Suomen-sensuroidut-uskovat-osa-2.-1994.mp3 (pahoittelu alhaisesta bittimäärästä/tasosta, mutta selvän saa.)

Kirkko
Poliisilaitos

Esivalta

Politiikka
Valtiot/koulutusjärjestelmät
Oikeuslaitos/tuomarit
Jne.

Porissa: Porin kaupunki mm. Tpk, Winnova, tuomareita, Porissa väkilukuun nähden suuri määrä noituuden harrastajia. 
Pori Sivu 13/20 http://aijaa.com/bqcYMO
Kaikkialla missä on/käytetään rahaa ja valtaa:

-Joka paikassa lierot häärää laittomuuksiaan-

(Tuntematon) kirjoitti 7.10.2010 10:40 SK

Vapaamuurarius on verkosto, jossa jäsenet saavat järjestettyä toistensa avustuksella muille halpoja lainoja, halpoja autoja, halpoja tontteja, halpoja asuntoja, halpaa elektroniikkaa. Useimmissa tapauksissa he saavat jopa täysin ilmaisia etuja. Tärkeä salassapitovelvollisuus on määrätty juuri tätä varten, ei siinä mitään mystiikkaa tarvita.

Samoin vapaamuurari ylenee asteikossa aina kun hoitaa ”asiallisen kauppakokonaisuuden” joista muut muurarit hyötyvät.

Valtiolta jää vuosittain miljardeja saamatta vapaamuurari toiminnan vuoksi. Viime kädessä rahat ovat poissa veronmaksajilta.

Veroprosentit ja muut maksut olisivat useita kymmeniä prosentteja pienempiä ilman vapaamuurareita. Suomen kansa köyhtyy koko ajan ja pieni prosentti rikastuu valtavalla vauhdilla. Kas kummaa kun rikastuvat löytyvät vapaamuurarilistoilta.

Jokainen voi itse tarkistaa oman paikkakuntansa vapaamuurarit ja katsoa, mihin ryhmään he kuuluvat edellä mainituista ottamalla selvää heidän asemastaan yhtiöissä ja yhteiskunnassa. Usein vapaamuurari on tärkeässä asemassa olevan henkilön perheenjäsen tai lähisukulainen, jolloin välitön suora yhteys jää piiloon. Monella päättäjänaisella on aviopuolisonaan vapaamuurari. Samoin päättäjien veljiä, poikia, isiä on muurareissa, joten äkkiseltään ei näyttäisi yhteyttä olevan. Perheen varallisuus kuitenkin kummasti vaan kasvaa, kun lähipiiristä löytyy muurari.

Viime aikoina esillä olleet vaalirahoitusselvitykset ovat minimaalinen pintaraapaisu Suomessa tapahtuvasta korruptiosta.

Ne yrittäjät jotka ihmettelevät tarjoustensa hylkäämisiä julkisissa kilpailuissa, voivat kummastua, kun taustoja hiukan tutkii, niin mitäs muuta sieltä löytyy kuin vapaamuuraripäättäjä – vapaamuurariyrittäjä yhteys. Jos ei ihan suoraan, niin lähipiiristä ainakin.

Sama koskee yksityisiä ihmisiä. Jos jokin asia ei suju viranomaisilla tai muussa julkisessa yhteisössä, niin kannattaa tarkistaa havitteleeko vapaamuurari samaa asiaa.
Vapaamuurari korruptio ”hyvät veljet”

Vapaamuurarit pitävät itse yllä uskomusta jonka mukaan heillä olisi salaisia menoja ja mystiikkaa. Tällä tavoin pidetään piilossa todellinen rahakas liiketoiminta. Todellisuudessa kyse on korruptiosta ja erittäin suurista summista.

1. ryhmä jäseniä on julkisissa yhteisöissä sellaisissa tehtävissä, joissa heillä on valtaa päättää hankinnoista ja muusta rahan käytöstä. Näitä ovat mm. kunnat, koulut, yliopistot, valtio, sairaalat, isot yritykset, KELA, vakuutusyhtiöt ym.


2. ryhmä jäseniä taas kuuluu yrityksiin, jotka myyvät edellä mainituille tuotteitaan ja palveluitaan. Näitä ovat mm. Rakennusliikkeet, kuntien yhtiöittämät palvelut (palvelusetelisysteemi yms.) ulkoistetut muut palvelut.

3. ryhmä jäseniä kuuluu pankkeihin, rahoitusyhtiöihin tms., jotka järjestävät rahoituksen 1. ja 2. ryhmän välisissä kaupoissa

4. ryhmä jäseniä kuuluu kuntien ja valtion päättäviin elimiin, jotka järjestävät sopivat olosuhteet muiden ryhmien välisille kaupoille.
Näitä ovat mm. kaavoitusviranomaiset, lakeja säätävät poliitikot, kuntien päättäjät
Hinnat, toimitukset, muut ehdot kuten pikku neuvottelupalkkiot sovitaan vapaamuurarien keskinäisissä tapaamisissa.
Samoin voidaan sopia kaikista muista järjestelyistä, joilla vältetään julkisia maksuja, kuten veroja työnantajamaksuja, alv, tullimaksuja

5. ryhmä muokkaa yleistä mielipideilmastoa vapaamuurareille sopivaksi, poliitikot puhuvat sopivien lakien puolesta, oppilaitoksissa opetetaan vaivihkaa markkinataloutta. Tähän ryhmään kuuluvat rehtorit, dosentit, professorit, luennoitsijat, opettajat, urheiluseurojen edustajat.

6. ryhmä jäseniä varmistaa sen, että muiden sopimat asiat eivät mene mönkään jonkin ulkopuolisen valituksen vuoksi Näitä ovat tuomioistuinten jäsenet (käräjäoikeudet, hovioikeudet, korkein oikeus, hallinto-oikeus), lääninhallitukset (nyk. aluehallintovirastot)

7. ryhmä varmistaa vielä sen, että jos joku jäsenistä rikkoo vaitiolovelvollisuutensa tai joku ulkopuolinen taho alkaa kysellä liikaa, niin kyseinen henkilö ohjataan sopivalle lääkärille, joka ”hoitaa” potilaansa sopivalla lääkityksellä, lääkeyhdistelmällä joka on potilaalle tuhoisa tai pikku hoitovirheellä. Eräs käyttökelpoinen vaihtoehto on psykiatrin diagnoosi mielisairaudesta tai jopa pakkohoitolähete. Kuka hullua sitten enää uskoo? Tähän ryhmään kuuluu lääkäreitä, psykiatreja, anestesiologeja, hammaslääkäreitä, kirurgeja, monenlaisia hoitoja, joissa voi vaikka puudutusaineen määrä lipsahtaa hiukan liialliseksi, tai leikkausveitsi lipsahtaa. Seurauksena mahdollisesti kirjallinen huomautus, ellei vapaamuurariveli oikeudessa totea pelkäksi vahingoksi.
Samoin on syntynyt koko joukko ”terapeutteja”, jotka käyttävät psykologeille tuttuja terapiamenetelmiä, mutta epäeettisesti ja vahingollisesti.

Oikea psykoterapeutti osaa hoitaa potilaansa alitajuntaa ja tunnetasoa parantavasti. Väärä ”terapeutti” tekee sen päinvastoin. Tätä voidaan verrata uskonlahkojen käyttämään aivopesuun. (Lisätietoa mm Uskontojen uhrien tukisivuilta).

-------------------------


Kommenttia:
Mystiikasta ja uskomuksista tarkennusta.


Siihen soppaan päälle egyptin ajoilta olevaa, saatanallisia valoja, loitsuja, riittejä ja epäjumalan baphometin / jah-bul-on palvontaa... sanktiona "petoksesta" eli pahanveljen pettämisestä on kuolema... mitä korkeemmalla asteissa olet, sen todennäköisempää on petoksesta seuraamuksena myös aito kuolema. Vähintään "piireissä" nimesi, elämäsi, perheesi, mammonasi täydellinen tuhoaminen. Toiminta on monin verroin raakempaa ylemmissä asteissa kuin esim. banditosissa tai helvetinenkeleissä! Kyseessä on sadat miljoonat, jopa miljardit, kaupunkien ja valtioiden kaikki globaaliset asiat. Melkein kaikki valta ja raha on telluksella heidän, pahuuden hallussa... Mutta onneksi hetken enää, eskatologisesti ajatellen.

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/todistus-vapaamuurarius-on-uskonto.html

-

3 kommenttia:


 1. Tuntemattoman aloitus suomi24:sella Pori palstalla, johon myös vastasin...

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/11665334
  Juha Vasama - porilaisten jumala?

  6+4 19.8.2013 13:030
  Niin, että onko tämä vapaamuurari Vasama porilaisille joku Mannerheim tai Runeberg? Pari vuotta täällä asuneena voi vain ihmetellä ukon esiintymistä lehtien sivuilla. Nyt sillä on helevetin ihana talo rantoineen... Kuinka moni masturboi ajatellen Vasaman rikkauksia?  -----------------------------

  Ihmisenä minulla ei ole Juha Vasamaa vastaan mitään, mutta hänen saatanallista harrastustaan vastaan on. Suomessa on jo täysin riittävästi tietoa/faktaa, että okkulstistinen mm. vapaamuurarius / freemason ja odd fellows toiminta voitaisiin vaikka tältä istumalta kriminalisoida, en tarkkaa Juhan astemäärä vielä tiedä, mutta autuaan tietämätön hän ainakin on, mitä pahaa ylemmillä "illuminaatti tasoilla tapahtuu ja näinhän tämä on suunniteltukin, että saatanalliset/luciferiset asiat paljastuu vasta lopussa. (baphomet/jah-bul-on/lucifer valona) Mutta paljon pahaa keritään sitä ennenkin tekemään pahaveliverkostoissa, riistäen köyhän selkä nahasta. Sensuroitu virsi 440 ja 441 kertoo hyvin em. toiminnasta.

  Tämän pahaveliverkoston kriminalisointi onkin erikoistehtävä Suomella, jo Suomen vaakunamme tähden, sekä tätä kirjoitan Porin vaakunan tekstin innoittamana; Deus Protector Noster! Olkoon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden takeena/turvana Porissakin! Asia on pikaisesti korjattava, koska esivaltamme, tuomarimme, poliisilaitos, koulumme etc. kaikkalla noin 10.000 rapparia ovat soluttautuneet kaikkialle missä valtaa, rahaa ja isoja titteleitä on... Luovat toinen toisilleen menestyksen... ja KÖYHIEN KUSTANUKSELLA/SALAISESTI KÖYHÄN IHMISARVOA HALVEKSIEN. (Politiikassa kok. eniten)

  Olen Juha Vasamaa kehoittanut/varoittanut luopumaan noin 2 vuotta sitten vapaamuurariudesta, kuulemani hyvän perusteella hänen nuoruudestaan... Kerroin hänelle, että minä tiedän mitä edestäsi löydät rappareissa, mutta sinä Juha et itse sitä vielä tiedä. Toisin sanoen olen AITOA hyvää työkawerilleni halunnut WinNovassa ja voin siltä osin pestä käteni. Vastineeksi sain kuulla, että vahtimestari toiminnot ajetaan WinNovassa alas... joka yksi titteleistäni on.

  Kaiken tämän maallisen hyvän annan sinulle, jos sinä minua kumarrat... kuvaa hyvin missä em. noituudessa mennään! (kuvassa mukana toki; ahneus, ilkeys, moraalittomuus, korruptio, välinpitämättömyys ja salaiset tulospalkkiot) Olen nähnyt 2008-2013 WinNovassa paljon... ja kaiken tapahtuneen keskellä itseoppinut työhyvinvointi- ja moraalikoordinaattoriksi ja edustan 150.000 Suomalaista, jotka joka arkipäivä joutuvat koulu- ja työpaikkakiusatuiksi, joista jopa n. 300 vuodessa päätyy loppuunkiusattuna, kaiken menettäneenä itsemurhaan. Siis parannettavaa löytyy Porissakin.

  Ps. Porin kaupungin "tiedottaja" mm. pällisteli Heikki Rakkolaisen vieressä, kun sateenkaariviiri Arhinmäki kävi 20.8 itäpuistossa... Olisi siinä ollut tiedottamisen aihetta vääryydestä tpk:sta ja Heikin tapauksesta vaikka parin vuoden ajaksi, mutta kun ei Furua kiinnosta kaikkien Porilaisten asiat... (enää? Vai onko koskaan?)

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/allekirjoita-noituus-pois-suomesta-ja.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/32-paivaa-syomalakkoa-ja-porin-kaupunki.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/05/winnova-lynkkaa-syyttoman-uhrin-yksin.html

  VastaaPoista
 2. Tämä oli sensuroitu suomi24 pori palstalta!!! Laitoin takaisin!

  VastaaPoista
 3. SUOMEN PELASTUS!
  Kaikki MAHDOLLISET yli 4000,- € brutto kk eli 48.000,- € vuodessa ylittävät tulot, eläkkeet, osingot, siis kaikki ja näiden yhdistelmät leikataan! Kaikki ylimenevät tulot leikataan Suomen valtion VELKOJEN PIKAISEEN POIS MAKSUUN. Sekä yli miljoonan omaisuuden omistavat niin korkeaan verotukseen valtiolle, että on jatkossa mielekkäämpää mammonalla huolehtia maamme vähä-osaisista kuin haalia sitä moraalittomasti aina vain lisää. Suomen kansallisvirreksi sensuroitu virsi 440 (441 varalle) muistuttamaan, että jah-bul-on loossilaiset saavat maassamme vain tuhoa aikaiseksi, epäjumala lucifer valonaan, joka paljastuu pahavelijärjestelmien eliitille ylemmillä asteilla. Nämä saatanan palvojat on maassamme kriminalisoitava, sekä palattava mitä pikimmin takaisin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan helmaan, suojaan ja moraaliin, joka liberaali humaanista portto paavin vallan kirkosta ja esivallastamme on täysin kadonnut. Sauli Niinistö, jos olette Jumalan mielen mukainen mies, aloittakaa toimet Suomen pelastamiseksi heti.

  KANNATA SINÄKIN NOITUUS POIS SUOMESTA JA ESIVALLASTAMME PIKAISESTI. SUOMI UUTEEN AITOON MORAALISEEN NOUSUUN!!!
  Allekirjoita/kannata noituus pois Suomesta!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/08/allekirjoita-noituus-pois-suomesta-ja.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.