Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. elokuuta 2013

ILTA-SANOMAT; KUKA MURHASI MARIN?ILTA-SANOMAT; KUKA MURHASI MARIN?
To 24.02.2005 päivän muistan lopun elämääni...

Ruokatunnilla kävin kaupassa jotain "särvintä" ostamassa ja kassajonossa se tapahtui! Etusivun juttu raakasti tapetusta serkustani Mari Johanna Vaittisesta "räjähti" tajuntaani...


http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288335108998.html

Pari sivullista surullista luettavaa...

http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=2&t=2556


Eipä ole ollut jo ennempää "tapaturmaisesti" kuolleen enoni useista miljoonistakaan apua todellakaan... Eihän se raha itsessään aitoa onnea tuokkaan, toki köyhää helpottaa laskujen maksussa... ;) 


Olen sanaton, suku on pahin sanotaan useasti... eipä ole sukua auttaneet alkoholi, viinit ja raha/mammona etc, eikä liberaali humanismi...  päinvastoin!

Olen onneksi saanut yli 30 v tutustua hengellisiin ja eskatologiaan. Kiroukset ovat ainakin Porin suunnalla katkaistut, omista valinnoistahan kaikki on kiinni... Ymmärtää aidot totuudet tai pilkata niitä. Joko tai...


Johanneksen evankeliumi
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi. 
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. 
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. 
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. 
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt." Hyviä lisäinfo sivuja on paljon, tässä yksi hyvä aloitus; http://www.reinosav.net/jeshuati.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.