Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. joulukuuta 2013

Red Alert! Suomessa ydinvoima ja plutonium-239 talous kiellettävä! In Finland, nuclear and plutonium-239 Economic banned! Do it now, before it's too late! Tee se nyt, ennenkuin on liian myöhäistä!
Red Alert! Suomessa ydinvoima ja plutonium-239 talous kiellettävä! In Finland, nuclear and plutonium-239 Economic banned! Do it now, before it's too late! Tee se nyt, ennenkuin on liian myöhäistä!


Tästä sisään ja vaatii vahvan tunnistautumisen. Tunnistautumisen jälkeen voit kannattaa myös muita aloitteita. Nimesi ei tule näkyviin Kansalaisaloite.fi:ssä.  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/645 Kannata nyt tai ei sitten koskaan! 50.000 kannatusta vaaditaan!

Varovaisesti arvioiden atomien halkomisen aloittamisen, onnettomuuksien ja pommien etc. takia Tellukselta on säteilyn takia kuollut nopeasti ja hitaasti kituen säteilyperäisiin sairauksiin 300 miljoonaa ihmistä! Ja luku on vielä pieni jos eskatologinen 2/3 osa ihmisistä tuhoutuu sodissa ym. katastrofeissa toteutuu...

SINÄ VOIT NYT VAIKUTTAA! KANNATTAA! VIELÄ HETKEN! VETOAN SINUUN NYT KAIKILLA KEINOILLA MITÄ TAIDAN JA OSAAN! PLEASE! PELASTA SUOMI! LAITA ALULLE TELLUKSEN PELASTUMINEN SAATANALLISELTA YDINVOIMALTA, KAIKISSA TAPPAVAN SÄTEILEVISSÄ MUODOISSAAN. JUURI NYT!Aloitteen sisältö

Suomessa ydinvoima ja plutoniumtalous on kiellettyä! Suomen maaperällä, ilmatilassa, meren päällä tai alla ei saa valmistaa/kuljettaa/säilöä/käyttää ydinpolttoainetta (mox) tai ydinjätettä missään muodossa, eikä jälleenkäsitellä. Kaikki atomi (uraani-235/239, plutonium 235/239) ytimien halkomiseen pyrkivä toiminta hengenvaarallisena/säteilevänä elämää tuhoavana Suomessa kielletty.

Perustelut

Ydinvoima tulee lopulta tappamaan käyttäjänsä. -Albert Einstein
Nykyiset "siviili" ydinlaitokset toimivat ainoastaan sivutuotteen plutonium-239 takia ydinohjuskärkiin, ei todellakin energia nekatiivisen, erittäin kalliin sähkön takia. Suomen kansaa ja "vähän muitakin" on asian tiimoilta totaalisesti petetty/valehdeltu.

Nykyiset Suomen 4 ydinvoimalaamme on yliaikakäytössä, erittäin riskialttiisti, metallien entisestään heikentyen ja säteilyä yhä enemmän läpäisevänä maaperään, ilmaan ja vesistöön, tappavaa säteilyä levittäen esim. olkiluodossa yli 2000kg polttoainetta kaasuksi/säteilyksi vapautuen per/laitos vuodessa!

Suomeen rakennettava (maailman pisimpiä ja 1.000.000 euron uhkasakolla humppilan johdon suut tukittu...) Humppilan 3,150km pitkä lentokenttä ja Rauman Lakarin alue mitä todennäköisemmin "valjastetaan" plutoniumtalouden käyttöön.

Areva 3 olkiluodossa on Suomen vaipumista lopulliseen syväuneen, itsemurhaan, lapsiemme murhaamiseen, nykytiedoilla voimme sen jo tietää. Makaaberia! Yrjö Kallinen, Albert Einstein ja monet muut asiantuntijat ovat jo varoittaneet... Oi ihminen, voisitko totuuden jo uskoa?!

Lisää plutonium taloudesta kirjasta: Robert Jungk; Ydinvoiman armoilla 

Linkit muihin verkkosivuihin


  Facta! Tämä tappava säteily on lisääntynyt jyrkästi ja yksin ihmisen toimista... Ei minkään avaruussäteilyn takia! Ns. ehjätkin ydinvoimalat vuotavat kuin seulat säteilyä, etenkin yliaikaisessa käytössään! Ajattele edes lapsiasi ja lapsenlapsiasi, mietihän hetken, miksi säteilyperäiset sairaudet, kaihi, syövät lisääntyvät hurjaa tahtia?! Uskotko kaikessa Stukkia/viranomaisia!? Blokeistani löytyy myös mm. vapaamuurareista ja odd fellowsista, heidän hallinnassaan on media, politiikka, valta ja lopulta se ydinvoimakin! Tutki!!!  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Konservatiivi, tutkiva journalisti ydinvoima 
  asiantuntijan Arto Laurin opissa/tiedotettavana... Arto Lauri on ollut 
  Olkiluoto 1:sellä ja 2:sella töissä vajaa 30 vuotta. Ja tietää

  paljon factaa ydinvoimasta!  Tämän näköinen äänestys/kannatussivu on! Kannata Suomi vapaaksi tappavasta säteilystä! Please! Tee se nyt!

  .

   4 kommenttia:

   1. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

    Haluan myös kertoa tämän yhteydessä... Porissa saattaa tulla Joulumarttyyri, nälkään mahdollisesti kuoleva syytön uhri, joka etsii oikeudenmukaisuutta Porin "eliitin" mielivaltaisuutta vastaan...

    HEIKKI VOI KUOLLA ETSIESSÄÄN OIKEUDENMUKAISUUTTA PORISTA! JOULU MARTTYYRIKÖ?

    Joulumieltä vaan ahneelle, moraalittomalle ja märäntyneelle Heikkiä kiusaavalle henkilöstölle Porin kaupungilla, tpk:ssa, jhl-027:ssa, työterveydessä, esivallassa jne.

    62PVÄ + 26PVÄ NÄLKÄLAKKOA! Kaikki vaan Porin kaupungin joulukadulle itäpuistoon Heikki Rakkolaista tapaamaan kun on hengissä vielä... Porin kansallissankari, mitä tulee laittomuuden ja moraalittomuuden esilletuontiin Porissa ja Porin kaupungin henkilöstö "Bölliitiikasta!"

    JOS HEIKKI RAKKOLAINEN KUOLEE, OIKEUDENMUKAISUUTTA HAKIESSAAN VIIMEISENÄ KEINONA HENGISSÄ OLLESSAAN... AINAKIN KAHDEN KÄDEN SORMISSA ON (MÄDÄNNÄISELLÄ/KORRUPTOITUNEELLA) PORIN KAUPUNGILLA JA ASIAAN LIITTYVIÄ HENKILÖITÄ TÄYSIN VASTUUSSA HEIKIN MAHDOLLISESTA KUOLEMASTA. TULEN PITÄMÄÄN HUOLEN NIMIEN ESILLÄ PITÄMISESTÄ JOS TÄLLÄINEN VÄÄRYYS DEUS PROTECTOR NOSTER KAUPUNGISSA PÄÄSTETÄÄN TAPAHTUMAAN!

    http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

    KYSYMYS KUULUUKIN; ONKO PORIN KAUPUNKI + ASIANOMAISET SYYLLISTYNEET TAPPOON, MURHAAN VAI EI MIHINKÄÄN... OTAPPA KANTAA NYT! (MUTTA EI ELIITTI TAI DEMARI PORVARI!)

    VastaaPoista
   2. Hienoa huomata, että Olli jaksaa taistella paremmman maailmamme puolesta. Jota ihmiskunnan kattta aikain massiivisin IAEA- ydinrikollisuus tuhoaa tässä ja nyt voimalla, rahalla ja kaikella irtovalla raivollaan jota Telluksella EI ole nähty. Luoja meitä auttakoon. Koska tilanne ON todella paha!

    VastaaPoista
   3. Kyllä Arto, aitoa totuutta vaan eetteriin! (ja kiitos!)
    ----------
    Salon "lääkkeet" sopivat Porillekin...

    Deus Protector Noster! / Sherwood † Real † Media † News...
    http://www.iltasanomat.fi/tyoelama/art-1288630761676.html

    Tätä olen pitkään odottanut näkeväni Porin kaupungilla, jossa korruptio/moraalittomuus rehoittaa! 4000,-/kk (tai 100,-/kk alemmas, niin monta kertaa, että kohtuullisessa ajassa saadaan velat pois!) palkkaleikkuriin vaan pääosin ahneet peukalonpyörittäjät, myös ylempine johtoineen, tai potkut... Näin saadaan talous balanssiin rehoittavasta korruptiosta/pahaveli- ja siskojärjestelmistä poliittisella ja okkultistisella sektorilla!

    "Salon kaupunki irtisanoo enintään 11 esimiestä eri toimialoilta.
    Lisäksi muutamia esimiehiä jää eläkkeelle ja parikymmentä siirtyy muihin tehtäviin pienemmällä palkalla.

    Kaupungin arvion mukaan esimiesten vähentämisellä saavutetaan noin 1,4 miljoonan euron säästöt vuosittain.

    Yt-neuvotteluissa ei päästy yksimielisyyteen. Neuvottelut päättyivät tänään työnantajan aloitteesta."

    Rupiaa eliitil hätäpaskoi tippuilemaa housuihins ja hameisii Satakunnasa... syystäki! a) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html b) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/red-alert-suomessa-ydinvoima-ja.html c) news http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

    VastaaPoista
   4. Pöyristyttävän hirveää plutonium taloudesta ja maailman eliitiin (jah-bul-on/lucifer) toiminnasta ja suunnitelmista ketä saa elää, ketä ei... n. 500-700 miljoonaa saa, loput ihmiset....
    http://www.scribd.com/doc/75585901/Chernobyl-Raporttivuoto
    http://www.slideshare.net/syottovasikka
    http://www.wordpress.com/

    VastaaPoista

   Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.