Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. tammikuuta 2014

MUSTA LISTA N:RO 5 / PLUTONIUM TALOUS. TSERNOBYL TÄHÄN MENNESSÄ TAPPANUT YLI MILJOONAN, FUKUSHIMA YLI 1000 KERTAA PAHEMPAA... MIETI!

Maailman ylin jah-bul-on illuminaatti eliitti  (31, 32, 33 asteet) loossissaan haluaa telluksen väkiluvun 500-700 miljoonaan, jolloin saatana/lucifer "rappareiden" valhevalo on tyytyväinen miljardien murhaamiseen mm. säteilyllä. Sallivat mielellään plutonium talouden, eli ydinohjukset plutonium-239 varustettuna, sekä plutoniumin jatkuvan ylläpidon/uusimisen n. 5 vuoden välein ohjuksiin, ns. valheellisten siviiliydinvoimalaitosten avulla, jotka ovat itseasiassa salaisia plutonium tehtaita ja energianegatiivisiä sähkön tuottajia. Tämän kaiken mm. stuk ja tvo kieltää, kansalle valehdellen, kuten kaiken muunkin...

http://www.youtube.com/user/artolauri/videos  N:ro 32 huh, huh...

http://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos


http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-4-tvo-molokin-temppelit.html


Deus Protector Noster
Olli Hakala Pori

---------------- Henri Markku Mikael Lentosen FACEBOOK sivulta.


Mitä tapahtuu Fukushimassa 2014?

4. tammikuuta 2014 kello 17:54

Kuvia  Fukushiman ydinvoimalasta vuonna 2011:


Japanissa Sveitsin lähetystön tiedeosasto julkaisi kuvan mitä Fukussa tapahtuu. Yhä useammat pyramidimafian palikat alkavat tajuamaan, että on aika jättää uppoava laiva ja hylkäävät salailun ja korruptoituneet tapansa.

Sulaneet ytimet ovat porautuneet maan läpi, koska ovat useiden tuhansien asteiden kuumuudessa yhä.

Nyt ne ovat kosketuksissa pohjaveteen ja sieltä vuotaa nyt about kuukaudessa Tshernon verran ydinjätettä tuonne mereen.

Syökää tonnikalaa? Tätä ette muuten kuule STUK:lta.. Ikinä.

(edit. nyt sivuilla lukee että koska heille tuli "palautetta että kuva on epätarkka, on se sensuroitu ja korvattu sillä kuvalla minkä TEPCO itse on tehnyt! Samasta syystä sensuroitiin vuonna 2011 Japanin ja Norjan yliopistojen laskeumavideot netistä, koska ydinmafia painosti ne hiljaiseksi! Mutta internetistä ei voida poistaa mitään, kaikki on kyllä tallella!)

Lähde: http://www.stofficetokyo.ch/reports/201312_Contaminated_Water.pdfFukushimassa pohjavesi on yhä saastuneempaa: nyt arvot yllättäen ovat pompanneet tuhat kertaiseksi!

TEPCO alkaa myös itse viimein myöntämään, että sulaneet ytimet ovat yhteydessä pohjaveteen ja sitäkautta ytimet vuotavat suoraan mereen: näitä kanavia on monia ja mahdotonta tukkia.

Ytimiin ei päästä käsiksi, ainoastaan voimme toivoa ettei ne räjähdä siellä maan sisässä uudestaan jolloin suihkuvrtaus kuljettaa laskeumat tehostetusti myös Suomeen: koko tuo tyyni valtameri on saastunut jo nyt useiden Tshernobylien verran. Muutaman vuoden päästä sitä on jäljellä pelkkää veristä mössöä, kun kaikki elävä on kuollut sinä..

Thsernosta ei vuotanut juuri ainkaan plutoniumia, Fukussa tuo yksi reaktori on uudentyyppinen MOX-plutoniumreaktori, missä käytetään aseperäistä plutoniumia: myös muissa reaktoreissa on plutoniumia, koska ne olivat käytettyjä; Tshernosta oltiin juuri vaihdettu polttoaine, jolloin siinä oli pelkkää uraania.

http://enenews.com/jiji-highly-radioactive-groundwater-now-flowing-under-fukushima-unit-1-levels-skyrocket-since-last-test-now-1000s-of-times-higher-8-locations-hit-record-in-recent-days

Suosittelen täällä Suomessakin vähentämään ilmastointia ja istuttamaan kasveja sisätiloihin, jotka tuottavat happea ja hengittävät sinun hiilidiksidisi: puhdistaen ilmaan.

Suomessakin STUK tästä kertoo, että Tshernobylin laskeumat yhä tänäkin päivänä tällä tavoin tekevät kesäisin kun lumet ovat sulaneet. On siis ihan maalaisjärjellä ajateltuna johtopäätös, että ainakin sisätiloissa olisi puhdasta ilmaa kun olet kotona:

https://www.facebook.com/notes/henri-markku-mikael-lentonen/bonsai-ekosysteemi-luomuilmaa-kotiisi/544070455681095

Tässä linkissä on koottu viranomaisten tekemiä malleja siitä miten laskeuma etenee. Miksi Suomenkaan media ei kerro halaistua sanaakaan tästä ja STUK vain julkaisee iltasatuja että ihmiset pysyvät pimennossa tilanteen todellisesta vakavuudesta?

Miksi vain muutama hassu sivusto ja blogisti tuo näitä uutisia esille? Kyse on kuitenkin yliopistojen tekemistä tutkimuksista: on hyvin selvää, että Suomenkin lehdistö ja viranomaiset ovat vakavasti korruptoituneita ja internetin aikana tämä fakta on käymässä hyvin selväksi.

http://enenews.com/newspaper-ignores-scientific-models-show-fukushima-radiation-impacting-west-coast-fails-inform-readers-reporting-only-discredited-tsunami-wave-height-map-illness-mind-people-lie-about-threat-map

MIT tapahtumassa (yksi maailman kuuluisin ja ansioitunein yliopisto) eräs vanhempi tutkija kertoo suoraan: "Japanin tiedemiehet sensuroitiin, heidän ei annettu julkaista dataa joka vertaa Fukushimaa ja Tshernobyliä - Fukushimasta kiistatta isommat päästöt".

http://enenews.com/senior-scientist-at-mit-event-japanese-scientists-censored-not-allowed-to-publish-research-that-compared-fukushima-to-chernobyl-fukushima-arguably-bigger

Japanissa nousi mediassa suureksi uutiseksi tämä, kun tv-juontaja yllättäen kertoi, että "meidän ei annettu raportoida ydinuutisista ennen kuin vaalit ovat ohitse - jonkun pitää tuoda nämä asiat esille".

Jos seuraa Suomen mediaa, kuvitteletteko asian olevan jotenkin erilainen, etteikö suurimpia medioita kontrolloitaisi eliitin taholta?
http://enenews.com/shock-outrage-japan-tv-host-reveals-being-told-he-cannot-discuss-nuclear-power-until-pivotal-tokyo-election-ends-somebody-needs-to-bring-these-issues-into-the-media

Asia on niin laaja, että tästä Fukushimastakin voisi kirjoittaa jo kirjan: jonka yhden kappaleen nimi on "korruptio, salailu ja mediapimento".

Tshernobylissä reaktoreita: 1
Fukussa reaktoreita: 3 sulanut, 1 paskana + käytetyn polttoaineen altaat olivat tulessa ja nyt vuotavat edelleen.

-

Tshernossa polttoainetta: 180 tonnia
Fukussa polttoainetta: 1,600 tonnia


Ei myöskään tuoda sitä esille, että Tshernosta vaihdettiin juuri tuo polttoaine ennen onnettomuutta: sieltä levisi pääasiassa uraania, kun Fukussa taas nuo käytetyt polttoaineet levittivät plutoniumia, kaikissa sulaneissa reaktoreissa oli plutoniumia ja yksi reatkoreista oli erityinen MOX-reaktori, joka itseasiassa toimii aseperäisellä plutoniumilla jota kierrätetään täten siviilireaktoireihin.

Koko plutonium, joka siis kun se keksittiin: nimettiin helvetin vartijan mukaan, koska se tosiaan on saatanallinen aine.. Yksikin sisäänhengitetty hiukkanen aiheuttaa lähes 100% elämäsi aikana syövän jossain vaiheessa: mitä enemmän hiukkasia, sitä nopeammin tulee syöpä mutta aina se tulee.

Japanissa ja Amerikassa ovat alkaneet jo syövät näkyä Fukushiman takia, eläimet kuolevat rannikolta ja nyttemin mm. kotkat.

Onko ihmekään, että tuo plutonium on täysi tabu viranomaisille, kun laitokset vuotavat sitä hieman vaikka toimisivatkin kunnolla?

Tässä parisataa tutkimusta jotka todistavat tämän:


http://www.frankmckinnon.com/plutonium.htm

Oli tästä Suomessakin juttua kun Saksan säteilyturvakeskus teki tuon tutkimuksen, mikä todistaa tämän. Mutta koska maamme tapa on korruptio, asia haudattiin hiljaa maton alle.. Onhan meillä tuiki tärkeä työ meneillään, kun rakennamme uutta ydinpommia tänne josta on tulossa maailman kallein rakennus.

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/7330-ydinvoimalan-lahella-asuminen-aiheuttaa-syopaa

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194854246201/artikkeli/olkiluoto+3+sta+voi+tulla+maailman+kallein+rakennus.html

Omat viranomaisemme tämän myös tunnustavat, mutta nämä kaaviot pitää kaivaa esille asiakirjoista, jotka ovat aika hyvin jemmattu pois ihmisten silmistä:

http://naurunappula.com/1089345/niin-hyvaa-ydinmurhaa.jpg


Hei, ja vielä tällainen pieni juttu että miksi se voimala höyryää yhä vuonna 2013 kun se on ollut "kylmäsammutustilassa" jo yli vuoden virallisesti?

Fukushimasta nousee kokoajan radioaktiivista höyryä - tämä alkoi muutamia viikkoja sitten.

Miksi kun kerran koko laitos on "kylmäsammutustilassa"? Eihän kylmästä ja sammuneesta laitoksesta mitään höyryjä nouse?

Se on vaan hieno nimi, mikä keksittiin että media voi toistaa sitä kuin mantraa.

Mutta eihän niitä sulaneita ytimiä mikään siellä sammuta.. Kytevät ja nyt on jotain tapahtumassa kun alkaa höyryä taas nousta.

http://rt.com/news/fukushima-steam-nuclear-reactor-064/

Maailmankuulu tiedemies paljastaa totuuden julkisessa lähetyksessä "Ne valehtelivat meille!"

http://www.youtube.com/watch?v=Rrxmy6R3m90

Yksi maailman kuuluisin yliopisto, Harvard, antaa raportin: media sokeasti toistelee TEPCO väärennettyjä raportteja.

Hienoa että alkaa tieremiehetkin puhkomaan korruption sysimustaa verkkoa!

Tämä on erittäin suuri juttu, että julkisesti antoivat tämän lausunnon ja isku vasten koko ydinteollisuuden kasvoja:

http://news.harvard.edu/gazette/story/2013/03/with-radiation-worries-about-food/

http://scholar.harvard.edu/kleelerner/blog/fukushima-japan-inside-exclusion-zone

Kesällä katosivat lohet, nyt sardiinit Amerikan rannikoilta. Amerikan ympäristöviranomaiset: "emme tiedä mikä tämän aiheuttaa, nuoret yksilöt eivät vain selviä."

Fuku muuttaa koko meren vereksi..

http://enenews.com/theyre-all-gone-shock-as-sardines-vanish-off-california-fishermen-didnt-find-a-single-one-all-summer-scientist-this-is-about-the-entire-pacific-coast-noaa-the-young

Ytimet ovat sulaneet ja yksi ydin tuottaa vieläkin n. miljoona wattia lämpöä. Miten tässä voi olla mitään kylmään viittaavaakaan ja millä tavoin se varsinaisesti on sammutettu, kun ytimet jatkavat ydinreaktioita siellä omin päin?

http://enenews.com/steam-coming-from-fukushima-unit-3-reactor-building-observed-multiple-times-this-week

http://enenews.com/gundersen-very-visible-steam-releases-at-fukushima-unit-3-are-radioactive-coming-from-hot-rubble-not-new-meltdown-or-explosionMyöskin koska koko homma saattaa edelleen räjähtää, niin ei olisi mikään huono idea jo nyt alkaa kasvattelemaan kasveja koska tuo suihkuvirtaus mikä kulkee Japanin ylitse, tulee suoraan Suomeen lopulta: suihkuvirtaus on  pysyvä, erittäin voimakas ilmavirta jota mm. lentokoneet käyttävät hyväkseen.

Se tiedetään kyllä hyvin tarkkaan, että laskeuma kulkeutui planeetan joka kolkkaan pohjoisella puoliskolla: Suomen se voi saavuttaa jopa kolmessa päivässä.

Näistä kaksi vedettiin pian pois viranomaisten sivuilta, koska ne olivat "epätarkkoja". Ja varmasti ovatkin koska kukaan ei tiedä tarkkaa määrää mitä sieltä pääsi. Mutta ne kuitenkin antavat sen tärkeän tiedon, että laskeuma kulkeutuu jokapuolelle:

http://www.youtube.com/watch?v=AyODAieB51M


Ranskan ilmatieteen laitoksen video on kuitenkin vielä online:

http://www.irsn.fr/FR/popup/Pages/irsn-meteo-france_Film-Global_8avril.aspx

Pari muuta kuvaa:


STUK olisi pitänyt kertoa ihmisille, että pysyvät sisällä. Sensijaan nettisivunsa kaatuivat viikoiksi ja viranomaiset ympäri maailman aliarvioivat onnettomuuden INES 1 luokkaan ensin kun myöhemmin se nostettiin korkeimmalle 7 tasolle.

Yleisin virhe laskeumasta puhuttaessa on, että verrataan säteilyä esim. banaaniin. Tämä on erittäin harhaanjohtavaa sillä on totta, että banaani säteilee jonkin verran.

Banaani kyllä säteilee siis, mutta kyse onkin siitä MIKÄ säteilee. Kaikki aine säteilee jonkin verran ja kun verrataan sitä, että banaani säteilee yhtä paljon kuin miljoonia kertoja hiekanjyvää pienempi laskeumapartikkeli: se on varsin vääristynyttä vertailua.

Itseasiassa, voisimme sanoa tämän vertauskuvan siten, että "banaani säteilee miljardeja kertoja vähemmän, kuin yksi laskeumapartikkeli Fukushimasta".

Pointti onkin se, että kun nuo säteilevät hiukkaset pääsevät kehoosi sisälle ja varastoituvat mm. luuhun, kiveksiin, aivoihin: eri laskeuma-aineet varastoituvat eri paikkoihin. Banaanin luonnolliset ainesosat kuuluvat kehoosi ja osallistuvat siinä aineenvaihduntaan, kunnes ne aikanaan poistuvat kehostasi.

Radioaktiiviset synteettiset partikkelit eivät poistu, vaan ne jämähtävät kehoosi sisälle. Uraania ei ole luonnossa puhtaana juuri lainkaan, vaan se on uraniittina eli sitoutuneena toisiin aineisiin. On siis myös harhaanjohtavaa kun STUK lässyttää, että vesistöissä on uraania koska se ei ole puhdasta uraani-alkuainetta.

Plutonium on näistä vaarallisin ja se on nimetty nimenomaan sen takia helvetin vartijan mukaan. Jos saat yhdenkin plutoniumhiukkasen sisällesi, eläinkokeissa gramman miljoonasosa pieni hiukkanen aiheuttaa lähes 100% syövän jossain vaiheessa elämää.

STUK ei tee Suomesta plutonium mittauksia, miksi? Asia on ollut varsin selvä alusta asti: viranomaiset yhteistyössä median kanssa keskittyvät ongelman peittelemiseen.. Miksi? Ehkä kyseessä on korruptio, ehkä he eivät halua pelästyttää ihmisiä. Jokatapauksessa, ongelmat eivät häviä sillä että ne haudataan maton alle.

Tässä linkissä on tuotu esille tuo, kun juuri toimittajia käsketään olemaan kertomatta mitä oikeasti tapahtuu:

http://isupportorganic.blogspot.fi/2014/01/10-facts-about-fukushima-radiation-risk.html

Miksi Suomi ei lähetä Japaniin esim. puhdasta vettä? Miljoonat ihmiset asuvat alueilla, jotka ovat yhtä saastuneita kuin Tshernobylin evankointi-alue. Japani ei ykysinkertaisesti pysty evakuoimaan näitä ihmisiä: he ovat oman onnensa nojassa ja jo viime vuonna sairaalat lakkasivat vastaanottamasta säteilysairaudesta kärsiviä potilaita..

Vaikka tässäkin lastentarhassa on maa jo kertaalleen vaihdettu, tuollaisesta tuhansienkin eurojen mittarista loppuu asteikko kesken. Japanin lapset leikkivät kuoleman kanssa hipppaa..

http://www.youtube.com/watch?v=I1tx3HYFusE

Liettuan viranomaiset löysivät Fukushiman plutoniumia maastaan:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22206700

Hiekka, joka on miljoonia kertoja isompaa kun laskeumapartikkelit, siirtyy myös mannerten välillä tuulen mukana. On täysin absurdia väittää, että laskeumaa ei tulisi tänne kokoajan varsinkin kun sulaneet ytimet luovat jatkuvan kuuman ylöspäin suuntautuvan ilmavirtauksen:

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288509404251.html

Myöskin merivirtaukset tunnetaan hyvin, tässä toinen yliopiston tekemä videosimulaatio laskeuman kulkeutumisesta:

http://iopscience.iop.org/1748-9326/7/3/034004/

Se virallisestikin myönnetään että ne kolme ydintä on sulaneet ja ei kukaan tiedä missä ne sulaneet ytimet on. Reaktoriin ei tulla pääsemään sisälle ainakaan kymmeniin vuosiin säteilyn takia, joka tuhoaa robotitkin.

On suuri mahdollisuus sille, etä sulaneet ytimet ovat sulattaneet itsensä pohjaveteen asti joka selittäisi miksi vasta muutamia viikkoja sitten säteilyennätykset mereen menivät rikki ja epäilen, että TEPCOn vuotavat vesisäiliöt on itseasiassa tahallaan puhkaistu jotta sillä voitaisiin peittää se, että ytimet ovat nyt suorassa kosketuksessa pohjaveteen ja sitä kautta valuvat valtamereen jatkuvalla syötöllä.

Itseasiassa, viime mittaukset ovat kokoajan rikkoneet ennätykset uudestaan. Onnettomuus ei ole ohitse, minkä ruusuisen kuvan media haluaa maalata kun puhelee "kylmäsammutustilasta" ja muista sokerisanoista: onnettomuus on vasta alussa ja pahenee kovaa vauhtia!

http://fukushima-diary.com/2013/12/contamination-level-in-seaside-of-reactor2-still-gets-highest-every-time-measured-all-%CE%B2nuclide-2100000000-bqm3/

Radioaktiivisia aineita löydetään jo 80 jalan syvyydestä joka on erittäin huolestuttava löyty ja puhuu vahvasti juuri sen puolesta, että ytimet ovat sulamassa kovaa vauhtia kohti pohjavettä:

http://enenews.com/nhk-worries-at-fukushima-as-radioactive-materials-found-80-feet-beneath-unit-4-record-high-contamination-in-groundwater-near-unit-2-video

Asiantuntijalausunto aiheesta:

http://enenews.com/nuclear-expert-fukushima-reactor-cores-melted-down-ground-radioactive-material-being-washed-pacific-ocean-audio

Laskeuma meressä on saavuttanut Amerikan rannikon, viranomaisten mittaukset:

http://topinfopost.com/2013/12/26/fukushima-radiation-hits-san-francisco

http://enenews.com/just-in-official-detects-radiation-at-500-normal-level-on-california-beach-befuddled-as-to-why-its-so-high-claims-its-no-immediate-public-health-concern-video

http://enenews.com/official-expect-more-airborne-radiation-releases-from-fukushima-seafood-catches-off-u-s-pacific-coast-more-likely-to-be-contaminated-than-ones-far-closer-to-japan-gravest-danger-to-public

Muistakaa nyt, että tiedetään tasan tarkkaan paljonko niissä ytimissä on polttoainetta. Tässä ei puhuta enää mistään Tshernobylistä vaan potentiaalisesta maailmanlopusta jos räjähtää pahasti tai koko valtameren muuttumisesta verilammikoksi, jos ytimet pääsevät kokonaan mereen.

Mieti, miksi näistä asioistat kertovat vain muutaman harvat julkaisut? Näistä asioista, jotka dramaattisesti vaikuttavat jo nyt jokapäiväiseen elämäämme.

http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=3576

Media ja viranomaiset myös mielestäni vääristelevät tilannetta, kun puhutaan pelkästä jodista ja cesiumista. On jännittävää, kuinka juuri tuo plutonium on täysi tabu vaikka jodi ja cesium ovat varsin kilttejä aineita siihen verrattuna.

Kun ydin sulaa, se alkaa sulattamaan kaikkea mihin se koskee koska se on todella: hehkuvan kuumaa laavaa joka spontaanisti tekee nyt samaa fissiota, mitä se tekee ydinvoimalan ollessa toiminnassakin.

Ongelma on nyt se, että koska suojakuori on sulanut ja säätösauvat eivät enää vaimenna reaktioita: kaikki radioaktiiviset aineet vuotavat ilmaan. Myöskin muodostuu uusia, ennaltanäkemättömiä radioaktiivisia yhdisteitä kun sulanut ydin reagoi reaktorin metallirakenteiden kanssa ja lopulta: itse maaperän kanssa. Radioaktiiviset aineet myös ionisoivat kaiken ilman, happimolekyylit, typpimolekyylit jne. jonka kanssa ne ovat kosketuksissa.

Ionisoitunut ilma, vaikka se olisi happea, on myös kudoksia tuhoavaa.

Jos seuraat yhtään uutisia niin koko planeetalla on täysin sekaisin. On täysin selvää, että Fukushima on muokannut ilmastoa rajusti juurikin tuon ionisoitumisen takia mielestäni:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288638864258.html

Tshernobylistä mitattiin n. 500 erilaista radioaktiivista ainetta vapautuneen. Fukussa asia on eri, koska sulaneita ytimiä huljutellaan merivedellä kuin kuumia saunan kiviä. Merivedessä on lukemattomia yhdisteitä luonnostaankin plus ympäristömyrkkyjä, jotka reagoivat ja höyrystyvät ilmaan.

Tästä syystä Fukusta karkaavien aineiden määrä lähentelee tuhatta:

http://enenews.com/asahi-sources-reveal-about-1000-kinds-of-radioactive-materials-released-from-fukushima

Asiaan liittyy myöskin se, että tsunamin seurauksena tuhannet kemikaalitehtaat  olivat ilmiliekeissä ja näiden vaarallinen savu sekoittui laskeumapilveen: luoden ennen näkemättömän vaarallisen superlaskeuman!

Tässä pari kuvaa tästä:


http://i.imgur.com/SPp2ggL.jpg

http://i.imgur.com/DsvfpAY.jpg

http://i.imgur.com/Kf76kSR.jpg

http://i.imgur.com/VnJmLfX.jpg

http://i.imgur.com/6TynzWA.jpg

http://i.imgur.com/921U9OO.jpg


Vaikka päästöt ilmaan loppuisivat nyt heti niin laskeuma pyörii ilmakehässä vielä 2-3 vuotta kunnes se pikkuhiljaa on sateen mukana tullut alas.

Kai tiesit,että STUK on selitellyt vuosikausia ihmisille iltasatua että "nykypäivänä ydinvoimalat eivät voi räjähtää, tämä on estetty fysiikan lakien avulla"?

No, STUK keksimät uudet fysiikan lait menivät rikki kun Fukushima räjähti: kahteen kertaan.

Joko STUK ei tiedä hölkäsen pöläystäkään miten hoitaa työtään tai sitten tahallisesti antaa ihmisille väärää informaatiota.
STUK on myös aktiivisesti poistaa sivuiltaan henkilöt, jotka kysyvät kiusallisia kysymyksiä tai sitten ovelasti piilottavat koko kommentin jolloin sitä ei näy kukaan muu kuin sinä ja STUK. Huomasimme tämän muutaman kaverin kanssa kun vielä pystyimme puhumaan STUK seinällä.

Kai tiesit, että STUK mittarit ovat "sensuroituja" ja STUKitse tämän myös myöntää? Ensin mittarien lukemasta tehdään 10 minuutin keskiarvo paikan päällä ja sitten data kulkeutuu STUK konttoriin, jossa siitä tehdään vielä tunnin keskiarvo.

Myöskin mittareiden ohjelmistossa on toiminto, joka poistaa kaikki piikit koska STUK tulkitsee sellaiset "virheiksi" koska ei ilmassa pitäisi heidän mielestään olla mitään vikaa. STUK ei suostu paljastamaan mittareiden tarkempaa lähdekoodia.

Kaikki näyttää siis kokoajan STUK mittareiden mukaan tasaiselta ja normaalilta, mutta ilmassa leijuu jatkuvasti mm. plutoniumia ja lukemattomat suomalaiset tulevat saamaan syövän ja ehkä kuolevat siihen Fukushiman takia.

Mittariverkosto ei myöskään mittaa kuin gamma-säteilyä vaikka partikkeleita on monia eri säteilytyyppejä.

Tässä STUK video:

http://youtu.be/SrqZok0r8CA

Sinä tulet hengittämään Fukushima ydinjätettä koko loppuelämäsi - ja niin tulevat sadat sukupolvet jälkeesi. Pilve syntyvät 80% meristä ja Fukushimasta vuotaneet aineet satavat Suomeenkin tuolta merestä.

Pilviin nousee merestä mm. suoloja ja mikrobeja myös, tämä on varsin hyvin tutkittu asia: säteilypartikkelit taas ovat paljon pienempiä, kuin nämä isot molekyylit tai mikrobit.

Me emme tarvitse ydinvoimaa: ihmiset selviäisivät ilman sitä, mutta teollisuus ei. Suurin osa teollisuudesta on täysin turhaa ihmiskunnalle tai jopa haitallista, kuten talvivaara.

Pelkästään vaihtamalla LED valoihin voisimme sulkea kummatkin voimalat.

Uusi ydinvoimalamme on rakentumassa maailman kalleimmaksi rakennukseksi. Nykyään aurinkopaneelit tuottavat sähköä myös pimeälllä muista energioista kuin itse auringonvalo. Suomi voisi olla kokonaan toimiva mm. tuuli, vesi ja aurinkovoimalla mutta eliitti ei halua sitä koska se tarkoittiais vähemmän tuloja heille.

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194854246201/artikkeli/olkiluoto+3+sta+voi+tulla+maailman+kallein+rakennus.html

http://www.kauppalehti.fi/etusivu/olkiluoto%203%20viivastyy%20taas%205%20vuoden%20sijaan%2013%20vuotta/201401594879

http://uutiset.fi.msn.com/talous/lehdet-ydinaseet-rosatomin-toinen-p%C3%A4%C3%A4toimiala#tscptmf


Uraani on loppumassa ja sen kaivaminen on käynyt niin hankalaksi, että itse ydinvoima tuli vuonna 2008 energianegatiiviseksi joka tarkoittaa, että uraanin valmistukseen kuluu enemmän energiaa mitä voimaloista saadaan.

Talvivaarassakin sitä louhittiin satakertaisin häviöluvuin eikä koko kaivosta olisi saatu perustettua alunperinkään, jos ei olisi valehdeltu että se on vain tavallinen metallikaivos ja sitten kun se oli valmis, ilmoitettiin "yllättäen" että on itseasiassa ympäristölle parempi mikäli myös uraania erotetaan.

Nyt meillä on käsissämme miljoonia kiloja ydinjätettä ydinvoimaloista joka aiotaan haudata peltipurkeissa maan sisään pohjavesiin Suomessakin..

Lopuksi vielä nuo räjähdykset voimalassa:

http://www.youtube.com/watch?v=7naSc81WSqA

http://www.youtube.com/watch?v=wE2eTebInJ8

Nykyisten tietojen mukaan Fukushima tulee tappamaan miljoonia. Tshernobyli on tappanut "vain" noin miljoonan tähän mennessä:

http://www.youtube.com/watch?v=4ITrXVJMKeQ

Mutatoituneita koivun lehtiä Suomessa 2011, kiitos Arto Lauri kuvasta:5 kommenttia:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=G0xZw_NZtZ4&feature=youtu.be
  Kuunteleppa eräs keskustelu syksyltä 2013 stukin kanssa... taltioi!

  VastaaPoista
 2. Rubidium
  mossad mossad

  - Tiedätkö Arto sellasen aineen kun rubidium?

  *37 Rb-84 . Näyttäisi muodostuvan kun neutronit reaktorissa osuu kryptpn jalokaasuun. Ei sano suoraan mitä haet aineen ominaisuuksita? Aine tuntuu siis SUORAAN ydinjätteestä jatkojalostetulta.

  - Se aine on nestemäistä ja tosi erikoista koostumukseltaan..Sen jos kaataa esim. auton lattialle niin se syövyttää reiän lattiaan..Se hiukkaskiihdytettynä eli rubidium isotoop maksaa ehkä noin 35-55 000e gramma, (55miljoonaa kilo)..Ei mitään halpaa..Joku voimalaitos oli aikoinaan ostamassa kaverilta sitä ja kaveri oli innoissaan että saa sijoituksilleen vastinetta..He olisivat tarvinneet vaan yhden gramman sitä..Hehe sitä oli kuitenkin useempia kiloja..Tuli vaan mieleen tosta sun uudesta hyvästä videosta että oisit saattanu törmätä aineeseen..Siitä ne suppo miehetkin on varmaan saaneet pontta pelleilyilleen.

  * Mossad ja Libanon ja erikoisbunkkerien lukon murto. Venäläisten erikoistukikohdan murtamattomista bunkkerin ovista nyt puhutaan. Kerrotaan tämän "mystisen säteilyisotooppiaineen" kyvyistä syövyttää tieltään mitä TAHANSA erikoisaineita, jopa timanttia:

  Israelin MOSSAD sai tiedon, että Venäjän hallitu oli tehnyt sopimuksen silloisen Libanonin hallituksen kanssa. Asentaa Välimeren rantaan maan alle ydinsukellusveneitten erikoistukikohtansa. Tilanteen teki erityisen vakavaksi se, että nyt Venäjällä oli kauan kaivattu Välimeren ydinsukellusveneitten huoltokeskus suoraan NATO:n selän takana.

  USA ja Mossad käynnistivät Libanonin sodan murtautuakseen tähän huippusalaiseen tukikohtaan. Sota voitettiin muutamassa päivässä. Mutta venäläiset olivat laittaneet bunkkeriensa oviin "murtamattomat lukot". Niissä oli mm. timantista työstetyt porauksen estotulppaukset. Mistä ei päästy läpi sitten millään rikkomatta koko rakennusta räjähdyksin. Maailmassa kuitenkin ON ydinjäteisotoopeista kustomoituja erikoisaineita. Sitä ei olisi tarvittu kuin tuo vaivainen gramma.

  Ja hintaan mihin tahansa. MOSAD ja USA kun halusivat murron jossa tukikohdan huippusalaisuudet olisivat EHJINÄ kassakaappiovien murskaamistenkin jälkeen. No venäläisille tapauksen jälkeen aiheutti kovaa päänkivistystä se millä aineella murtumattomat lukot viimein tuhottiin. Tuolta myös sen nimen löytää, eli ydinjättestä tehdyllä "rubidiumhapolla". Aineella jonka vertaansa vailla olevat kanavasäteilyeroosion kaasuksi kaiken muuttavat mekanismit survoutuivat läpi timanttisen venäläisten tulppaustenkin! Että näin ne SYYT, ja seuraukset ydinteollisuuden pyörittämisen PAKKOON aukeavat tapaus tapaukselta.

  VastaaPoista
 3. Ja "he" (jah-bul-on) haluavat maailman väkiluvuksi vain 500-700 miljoonaa ihmistä, muut "ylensyöjät" turhakkeet tapattakoon eri tavoin...
  http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=9458
  Huhtikuussa 1984 tohtori Robert Gallo jätti patenttihakemuksen keksimästään HIV / AIDS -viruksesta. Normaalisti kun patenttia haetaan ja se hyväksytään, kuten Dr. Gallon tilanteessa, jokainen tuotteen tai keksinnön käyttäjä joutuu maksamaan maksun keksijälle.

  Lähde: TIP News
  Toimittaja: Seppo KJ Utria
  5.1.2013, Verkkomedia.org  Mies joka loi Aidsin: Robert Gallo

  Kun tilanne on tämä niin täytyy vain ihmetellä, miksi tohtori Gallo joutuu yhä käymään oikeutta halutessaan periä vahingonkorvausta keksintönsä käytöstä? Niin oudolta kuin tämä skenaario saattaa kuulostaa, sitä on syytä tutkia tarkemmin.

  Tieteellinen näyttö on vakuuttava, AIDS Virus on Yhdysvaltain virusohjelman sivutuote (Special Virus program), joka oli liittovaltion virusten kehittämisohjelma Yhdysvalloissa vuodesta 1962 vuoteen 1978. Se lisättiin sitten "täydennyksenä" rokoteohjelmiin Afrikassa ja Manhattanilla.

  Pian tämän jälkeen maailma oli hukkua humaaniretrovirusten infektiotulvaan, jotka poikkesivat ihmisen mistään tunnetuista taudeista ja se oli erittäin tarttuva - mikä tärkeintä, se saattoi tappaa.  Special Virus Flow Chartin ("tutkimus logiikka") tarkastelu paljastaa Yhdysvaltojen etsineen "virus hiukkasta", joka vaikuttaisi negatiivisesti immuunijärjestelmän puolustusmekanismiin. Ohjelman kohteena oli muokata viruksen geenistöä niin että siihen saataisiin liitettyä Visnaksi kutsuttu eläintauti.

  Yhdysvaltojen hanke perustuu siihen, että AIDS on visnaviruksen, joka havaittiin ensin Islantilaisissa lampaissa, evolutiivinen laboratoriotuote. Äskettäin Yhdysvaltain ja maailman tiedemiehet vahvistivat 100 % varmuudella AIDS viruksen olevan laboratoriotuote.

  Tämä seikka varmentuu entisestään, kun virusgeeniä tutkitaan tarkemmin.

  Gallon 1971 Special Virus tutkimuspaperi on identtinen hänen 1984 AIDS paperin kanssa. Lähemmässä tarkastelussa se paljastaa, että hän jätti AIDS patenttianomuksen ennen kuin hän teki ilmoituksen pääsihteeri Hecklerin kanssa.

  Aiemmin tänä vuonna tohtori Gallo myönsi roolinsa "projektisihteerinä" liittovaltion virus kehittämisohjelmassa (Special Virus program).  Ohjelma ja sen 15 kehityskertomusta ovat kiistattomia todisteita Yhdysvaltojen salaisesta suunnitelmasta tappaa tai tuhota maailman väestöä salakavalasti biologisin asein.

  Tämän valossa todellisuudessa Yhdysvallat ovat velkaa maksukyvyttömille uhreille. Jokainen AIDS uhri ansaitsee virallisen anteeksipyynnön ja taloudellinen hyödyn estämisen kuoleman ja epätoivon keksinnöltä, johon maa on syyllistynyt.

  Kirjanpitovirastossa terveydenhuollon tiimi William J. Scanlonin johdolla käytti vuosien 1964 ja 1978 välillä salaiseen liittovaltion virusohjelmaan 550 milj. dollaria veronmaksajien rahaa keksiäkseen AIDSin.

  Nyt on tarpeen kaikki mitä tahansa se vaatiikin keksinnön tuhoamiseen, joka on johtanut suurimpaan ihmiskuntaa vastaan ​​tehtyyn rikokseen maailman historiassa.  Hieman tiivistetty käännös alkuperäisestä linkin uutisesta:

  The Man Who Created Aids : ‘Robert Gallo’

  http://topinfopost.com/2013/12/27/the-man-who-created-aids-robert-gallo

  VastaaPoista
 4. http://www.youtube.com/watch?v=_yB0HtPRjx8&noredirect=1
  Kunnia maininta Arto Laurille, uraauurtavasta atominhalkomoiden vaaroista kansalle kertoen... Video 36

  VastaaPoista
 5. Kaikki säteily on elävälle elämälle vaarallista, käsittääkseni geeniperimämme aikaan saa sen, että toiset "sietävät" säteilyä sairastumatta paremmin kuin toiset. Minulla esim. geeniperimäni kautta, iho ja nivelet reagoivat jo yli 30 vuotta olkiluoto 1 ja 2 ydinvoimalat.kakkoseen + maailman säteily onnettomuudet, kokeet ja kaikki toimivat, ehjinäkin seulan lailla säteilyä vuotavat. Eli seurauksena minulla krooninen nivelpsori. Ja sitten suomalaisten kilpirauhasongelmat, kaihi, ns. ikänäkö + muut säteilyperäiset syövät... ;) Säteilystä kaikki on peräisin ja siitä säteilystä juuri, jonka ihminen on itse täällä tuottanut, saadakseen ydinohjukset tuhoarsenaaliinsa, joiden plutoniumi-239 pitää uusia 4-5 vuoden välein pysyäkseen toimintakuntoisina, ei minkään sähkön takia! Kuinka paljon SUOMEN KANSALLE ONKAAN VALEHDELTU!

  Säteily, mm. tuulien mukanaan (esim. Fukushimasta asti) tuoma laskeuma on aina vaarallista ihmiselle, maapallon elämälle, mutta vaarallisinta on aktiivisen partikkelin, pienen pienen säteilevän hiukkasen hengittämisen aiheuttama mm. keuhkosyöpä. Hiukkaset pääsevät kehon sisääsi myös ihon läpi ja tekevät tuhojaan mm. luuhuytimessä, kiveksissä, aivoissa jne. kaikkialla!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.