Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

WinNova lynkkausta heti vuoden 2014 alusta alkaen! (Avoin tiedote)


Olli hei

Ohessa kutsu kuulemistilaisuuteen 17.1.2014 klo 15. Paikkana on Professorintie 5 Pori, hallinnon neuvottelutila.


Terveisin,

Lasse Schultz
Toimitusjohtaja
Länsirannikon Koulutus Oy
WinNova


----------------------------


Olli Hakala halutaan totuuden/faktojen esille tuomisen takia lynkata maanrakoon jälleen...

Voi tätä epäoikeudenmukaisuuden ja moraalittomuuden runsautta WinNovan "esivallassa"!

Miten kauan WinNovaa johtaa pääosin esteellinen, moraaliton, valehteleva, väärinperustein syyllistävä, poliittinen- ja okkultistinen hyvävelijärjestelmä, koulutus sektorilla reilusti ylipalkattuine suojatyöpaikkoineen ja laittomineen tulospalkkioineen?!

Hei, minähän tässä olin 2008-2009 täysin syyttömänä henkisenväkivallan kohteena 15kk, henkiin onneksi jääneenä, oikeutta etsien ja oikeutta saamatta tähän päivään asti!

Miten Lasse Schultz edes kehtaat, uskovanako miehenä tällaiseen lähteä? Häpeisit!

Ystävällisin terveisin: Olli Hakala


Jos tukijoita löytyy henkilöstöstä, nyt niitä kaivattaisiin sitten! Taistelen loppuun asti, sillä paperini on puhtaat, mutta en luciferistisen (jah-bul-on) vapaamuurari tuomarien edessä, enkä myöskään sellaisen rehtorin! http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Kaikki apu mitä Suomesta vain löytyy, on nyt tervetullutta...
Deus Protector Noster!

Tälläisissä jah-bul-on loosseihin kaikki okkultistinen rahanvalta (mm. mammonan, tittelien ja hyvän jako keskenään, sekä tietysti köyhän selkänahasta.) keskittyy, päätöksineen Porissakin... WinNovankin. Toinen vastaava mätäpaiseke, melkein yhtäpaha on pahaveli- ja siskojärjestelmä politiikassa... Kummassakin löytyy korruptioita, moraalittomuutta ja ahneutta.

.

2 kommenttia:

 1. Avoimia tuntemuksia ennen "lynkkaus" nro: 3:sta WinNovan johdolta!

  Olen palvellut hyvin työyhteisössäni, vika ei ole minussa. Olen kohdannut täysin syyttömänä henkistäväkivaltaa, moraalittomuutta, suojatyöpaikkoja, korruptiota ja rikollisuutta jne. WinNovassa. Minulla on ollut kunnia-asia jo vuosia tuoda esiin vääryydet, sekä tuoda totuutta asioista konservatiivisesti, journalistisen krittiisesti tutkien esiin kansan tiettäväksi, useimmiten media valheen vastapainoksi, Porissakin!

  Sydämeni on puhdas ja käteni olen pessyt, eli työkawerina olen varoittanut noita vapaamuurauksen, riittien ja salaisten lupausten kohteesta, joka yläasteissa vasta (31,32 ja 33 asteet) paljastuu; lucifer / -jah-bul-on- , sekä seurauksistakin! Olen n. 2 vuotta sitten Juha Vasamaa face to face kehoittanut eroamaan satakunta loosista ja nyt kehoitan sen tekemään WinNovasta, esteellisenä opetusalan rehtorina toimimiseen noita "harrastuksensa" takia.

  Politikoinnin vähentäessään (kuten aikoinaan lupaili) ja noita harrastuksestaan luopuessaan, anteeksiantoa riittää, jatkakoon rehtorina.

  http://ollihakala.blogspot.fi/

  "Europarlamentaarikko, keskustan varapuheenjohtaja Riikka Manner (kesk.) vaatii päiväkoteihin, kouluihin ja työpaikoille ehdotonta kiusaamiskieltoa, nollatoleranssia.
  Hän kirjoittaa Suomenmaan Verkkoapilan maanantaikolumnissa, että kiusaaminen on rikos, tapahtuipa se millä muotoa tahansa.
  –Se tulisi tekona kriminalisoida ja saattaa tekijät todelliseen vastuuseen.
  Hän katsoo, että kiusaamisen kitkeminen on meidän jokaisen tehtävä.
  Mannerin mielestä kiusatun ei tulisi enää olla se, joka joutuu vaihtamaan henkisen väkivallan vuoksi koulua tai asuinympäristöä.
  –Kiusaajan ja kiusaajien tulisi olla niitä, jotka lähtevät, hän hahmottelee.
  Opettajille Manner antaisi jatkossakin valtuudet puuttua kiusaamiseen järeinkin keinoin ilman, että heidän täytyy pelätä itse rangaistuksia.
  –Toisaalta meillä kaikilla on myös suuri vastuu siitä, miten yhteiskuntana suhtaudumme kiusaamiseen. Jos arjessaan törmää kiusaamiseen, pitäisi olla kunnia-asia puuttua siihen.
  –Se voi olla Sinulle pieni asia, mutta kiusatulle elämää suurempi pelastus, hän kirjoittaa.
  Manner pitää selvänä, että lähes aina myös kiusaajalla on omassa elämässään vaikeaa.
  –Silti en koe minkäänlaista myötätuntoa ihmisiä kohtaan, jotka tietoisesti viiltävät haavoja koulu- tai työkaverin sisimpään."

  LÖYTYY OLLIN HAKALAN BLOKISTA KOKONAISUUDESSAANI.

  Tämän päivän lynkkaus tilaisuus klo 15.00 on pöyristyttävää WinNovan johdolta... no aikansa kutakin

  VastaaPoista
 2. Joko Porissakin jopa oikeudenmukaisuus alkaisi toteutua vai jatkuuko rakenteellinen korruptio, moraalittomuus ja luciferin okkultismi?!

  Heikki Rakkolainen jatkaa oikeudenmukaisuuden hakemista Porin kaupungissa. Asiaan on minutkin mukaan liitetty, eli tutkinnan osalta Poliisi tutki olenko osallistunut rikokseen, koska olen Heikki Rakkolaisen tekstejä tuonut esiin mm. blokissani, toisin sanoen taistelua Porilaista moraalittomuutta vastaan Porin kaupungin mädäntyneessä henkilöstöpolitiikassa, henkisessä väkivallassa, laittomissa irtisanomisissa, moraalittomassa työterveyshuollosta Porin kaupungilla, sekä suurimpana Porilainen huippuunsa viety poliittinen ja okkultistinen pahavelijärjestelmä, eliitin, virkamiesten, esivallan edustajien etc. toistensa suojelu, välittämättä juurikaan enään siitä toteutuuko oikeus oikeudenmukaisesti vai ei.

  Minä itse koin myös henkilökohtaisesti 2008 henkisen väkivallan Porin kaupungilla ja oikeudenmukaisuutta vuosia etsineenä, lopputuloksena oli rikolliset potkut Winnovasta 2014 toukokuussa. Jari Lehti mm. ja monet muut ovat tämän Porissa kokeneet. Osa jopa on rääkätty systemaattisesti aivan loppuun asti Porissa, mutta minä olen jäänyt henkiin ja arkistoinut Porilaisen em. eliitin kauheuksia, sekä olen monasti kehunut Heikki Rakkolaisen jaksamista taistella asiansa eteen, vaikkakin ihmisinä olemmekin hyvin erilaisia. Mutta asiat, negatiiviset kokemukset, vääryydet, rikokset ovat Porilaisissa työyhteisöissä etc. hyvinkin kummallekin tuttuja ja monelle, monelle muulle!

  Johtajat, johtoryhmät, eliitti, esivalta ja muut moraalittomat Porilaiset mennä porskuttaa vaan etiäpäin mm. salaisia tulospalkkioita odottaen, hanke- ja koordinaattori sekä pakasteviroissa/tehtävissä, nepotismissä, sulle mulle ja kaikessa enemmän tai vähemmän rikollisessa toiminnassa, Porin "tavalliseksi" muodostuneeseen tyyliin, välittämättä kansasta enää tuontaivaallista!

  Ahneus, itsekkyys, moraalittomuus jne. on lisääntynyt yli 4000,-/kk tienaavien joukossa hälyyttävälle tasolle koko Suomen maassa, mutta etenkin Porissa, jossa looshi porukkaa (mm. rapparit) on rebekat päälle lukien yli 250kpl, eli eniten väkilukuun nähden Suomessa ja siitä tämä Porin tauti enimmäkseen johtuukin: okkultismista, riitein ja saatanallisten valojen kautta oikeudenmukainen oikeus vääristetään ja ajaetaan vaan ns. omia asioita köyhän kustannuksella, pääosin ja enentyvästi kaikkialla Porissa. https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.