Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 17. tammikuuta 2014

Winnovalta tuli noottia....


Kuuleminen oli ja meni...3 varoitus tuli, mutta ei potkuja?! Kuulemistilaisuus sujui asiallisesti, asia kylläkin oli sitä samaa farssia 3: nen kerran. Olen siis kolmenkertaisesti lynkattu avun/oikeudenmukaisuuden pyyntöjen ja totuuksien esille tuomisen takia. Tilanne on aivan uskomaton tapahtuneeksi opetusalalla!

NYT MIETINTÄ TAUKO WINNOVA ASIASSA, NYT ON PAKKO LADATA AKKUJA.

Tutkitaan mm. 80 minuutin tallenne kuulemistilaisuudesta tarkkaan (en julkaise netissä), joka ensi kuuntelulla sai ahdistusta uudelleen aikaiseksi ja tipan linssiin, sekä huomion huonosta kirjaamisesta, niukkuudesta. 

Edellisessä blokissa jo ollut uhrilammas kuva on ainakin totisinta totta.


Ystävällisin terveisin:

Winnovassa pakosta itseoppinut; työhyvinvointi- ja moraali koordinaattori, mutta ilman muhkeaa palkanmaksua. Mutta lyöntejä, lyönnin päälle olen saanut kiitettävästi.

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, konservatiivisesti, tutkivan journalistisesti, jo vuodesta 2001 alkaen.

Porin kaupungilla ja Winnovassakin tulee aika, aika piankin, jolloin oikeudenmukaisuus tulee toteutumaan.
---------------


Niin, minusta ollaan tekemässä syntipukkia kaikkeen Winnovan alamäkeen ja siihen minä en suostu! Minun käsiini ei miljoonat ole sulaneet... Winnovan käynnistykseen, sopeuttamiseen saatu 5 miljoonaa!

 Minun käsiini ei ole hallituksen "määräämät" opetusalalla laittomat tulospalkkiot tulleet, minun käskystäni ei ole toistasataa m-a potkittu pihalla edellisissä yt:ssä, eikä tukevissa uusissa yt:ssä minun käskystä ajeta taas toista sataa Winnovasta pihalle, että talomme eliitti saisi jatkaa opetusalalla ylipalkatuissa "tehtävissään" osa vieläpä poliittisissa suojatyöpaikoissaan, sekä osa noitariittejä harrastellen, vapaamuurariutta joka pahavelijärjestelmänä todellista valtaa on Porissa ja Winnovassa, ohi poliittisen vastaavan järjestelmän reilusti, kaikkea halliten.

Jos Hilkka Ahde sai oikeutta henkiseen väkivaltaan etc. niin eikö Olli Hakalakin sitä voisi saada n. 6 vuoden taiston jälkeen 15kk helvetistä 2008-2009, kummassakin tapauksessa mm. henkistä väkivaltaa... 3 laitonta varoitusta olen saanut Winnova Oy johtoryhmän toimitus johtajalta, avunpyyntöjen ja factojen esille tuomisen takia, jotka on vääristelty henkilökunnan kiusaamiseksi ja Winnovan maineen, sekä tuloksen heikentäjäksi, syntipukiksi yksin kaikkiin ongelmiin. Tilanne aivan uskomaton opetusalalla. Enhän ole Hilkka Ahdetta arvottomampi työntekijä mitenkään, vaikka Porissa asunkin...
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288646731471.html

Timo Räty tuomittiin Hilkka Ahteen kiusaamisesta - 12 000 euron korvaukset

.

2 kommenttia:

 1. Winnovan ja Porin kaupungilla on paljon, enemmistö hyviä työntekijöitä... Olen kirjoittanut blokissa pienestä osasta, eliitistä, joka pääosin on ahnetta ja epäoikeudenmukaista ja jopa pätemättömiä johtamaan Poria ja Winnovaa. On kummassakin poliittisia ja okkultistisia suojatyöpaikkoja, on ahneutta, ilkeyttä, välinpitämättömyyttä etc. jonka takia henkilöstö voi huonosti.

  En minä ole syypää asioihin, vaan olen huutava ääni porissa, että vääryyden teoillakin on rajansa ja minä en ole kenenkään tuomari, olen vain tuonut epäkohtia esiin, kuten esim. Jari Lehti ja Heikki Rakkolainen. On turha itkeä kokkari ja demari eliitti Porissa ja yleistää, sekä syyllistää minut yksin syylliseksi kaikkeen. Siihen ei Olli Hakalakaan sentään pysty.

  Aika tulee ja katsotaan sitten ketä on ollut aidon totuuden puolella ja ketä ei... Omatuntoni on puhdas ja ns. haukkumiseksi ja Winnovan (Porin kaupunki / ammattiopisto 2008-2014) maineen tuhoajaksi minua nyt yritetään tehdä. Henkisessä väkivallassa näin juuri tehdäään eli täysin syytön uhri pyritään syyllistämään, näinhän jopa jhl-027 pelleliiton Raunelakin teki minulle kun nostin kisulin pöydälle. Porissa on tehty paljon laittomuuksia tavallisille työntekijöille, jotka ovat peränneet oikeuksiaan. Aivan hirveitä, jäävuoren huippuja vasta on esillä, kirjaan asti löytyy materiaalia.

  Porissa mitään demokratiaa ole, oikeudenmukaisuudesta puhumattakaan, voi kumpa Pori saisi YHDEN kunnon kaupungin johtajan, joka toimisi kuten Tarsiissa aikoinaan Joonan varoituksesta. Pori on tiellä, joka vie turmioon, nyky eliittimme ansiosta moraalittomuudessa ja ahneudessa!

  Piru oot, jos porista oot tuntuu oikein muuttuvan näkyväksi, kun on seurannut em. ihmisten taistoa omani ohella... Haukkujia riittää varsinkin omissa "towereissa" yllin kyllin + adjutanttit kuorossa määkii provojaan, että mm. demari ja jhl packa hyvältä näyttäisi. Mutta kun ei näytä, mädäntynyttä, mädäntynyttä porsastelua pääosin ja meidän kaikkien verorahoilla vielä??! Häppeisitte!

  Mitä vielä sanoisin... Kaikki asiallinen, totuus, moraalin puhehan on mielestänne vain kitinää. Mutta se kitinä kuuluu kauas kun köyhän selkänahasta hamuatte kaiken itsellelle, työkawerit vielä ohessa lyöden, laittomasti kohdellellen, vastuuta kantamatta, kaikki salaten... Sellaisen kaupungin loppu on lähellä, jos tuollainen eliitti hallitsee, esivallan eri sektoreissa.

  Ottakaa Tarsiista mallia, ehkä Pori vielä pelastettavissa on. Vaakunamme tekstin mukaisesti toivoa vielä on ja siihen USKON, että Pori moraalittomuudesta, liberaali humanismistä, ateismista ja okkultismista etc. nousisi vielä.

  Mutta ei pääosin yksin jumalattomalla politiikalla, ateismilla, humanismilla ja noituudella rapaten... ei ikinä.

  Ystävällisin terveisin:
  Viaton uhrilampaanne
  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster
  Ja blokista loput...

  VastaaPoista
 2. Aluehallintokantelusta pelottelua Porin Winnovan oppilaille
  http://www.etvk.fi/?p=2099

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.