Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 13. lokakuuta 2015

SUOMI FINLAND CASE CLOSED...?!

SUOMI FINLAND CASE CLOSED...?!

RUKOILEN, MAHDOLLISEMMAN MONIEN LUKIJOIDEN PELASTAVAN SIELUNSA TÄMÄN KIRJOITUKSEN JOHDOSTA... EN TIEDÄ, ONKO AIKAA ENÄÄ ESKATOLOGISESTIKAAN AJATELLEN PALJOA JÄLJELLÄ... MUTTA VAIKEAMMAKSI AINAKIN MENEE, SILLÄ EKSYTYS MENEE YHÄ OVELAMMAKSI, TUNTEISIIN VEDOTEN VÄÄRIN, LIBERAALI HUMANISMILLA ETC

ESIVALTA / ELIITTI; HERÄJÄ KUIN NIINIVEEN KAUPUNKI HISTORIASSA!

SUOMEN KANSA; ROSKAT, TURHAKKEET, YLENSYÖJÄT JNE.

TIEDÄTTEKÖ, TEIDÄT OLLAAN TIETYN GLOBAALISEN ELIITIN TOIMESTA SUUNNITELTU MONIN ERI AGENDOIN TUHOTA JA TAPPAA...!? (SUOMESSAKIN)

1986 VÄÄRYYDELLÄ SENSUROITU VIRSI 440 KERTOO "TIETYN" ELIITIN KAIKKIEN SAASTAISTEN, LIBERAALI HUMANISTISIEN AGENDONJEN, AITOJEN ARVOJEN ALASAJON TILAN SUOMESSA NYT IHAN KAIKILLA SEKTOREILLA. LOOSHEISSA, SUOMESSAKIN KAIKKI PAHUUS JA RAHAN HIMO SIKIÄÄ, VOIMANA KAIKKI VALHEET LUCIFERIN, PAHIMPINA NYT KUUEPÄJUMALA...

(ALLAH (1/360) EI OLE YHTÄ JA SAMA JUUTALAISTEN JA KRISTITTYJEN JUMALAN KANSSA, VAIKKA ESKATOLOGISESTI TULEVAN PORTTOKIRKON PAAVI KUINKA NIIN VALEHTELISI. TÄMÄ ON HISTORIALLINEN FACTA MYÖS. NE JOTKA LÄHITULEVAISUUDESSA JULISTAVAT TÄSSÄKIN TOTUUTTA, JOUTUVAT VAINOTTAVIKSI, TAPETTAVIKSI, SILLÄ TÄMÄN VALHEEN PUOLESTA TIETTY ELIITTI KIIVAILEE RAJUSTI!)

...INVAASIO, TÄLLÄ MENOLLA PIAN ENTISEEN KRISTITTYYN MAAHAAN, JOSSA TOSIN TIETYT VÄHEMMISTÖT ON JO TODELLA PITKÄÄN SUOMEA ALASAJANUT / RAISKANNUT MORAALITTOMUUKSIIN MONELLA SEKTORILLA, JOPA JOHDOSTAMME ALKAEN SUVAITEN IHAN KAIKEN, ELIITTIMME JOPA 13-17 MILJARDIN VERONKIERROT VUOSITTAIN JA KAIKKIEN AITOJEN KRISTILLISTEN ARVOJEN ALASAJO MAASSAMME. SUOMI ON SYKSYLLÄ 2016 TUHOTTU TÄLLÄ VAUHDILLA, "IHMISVIISAUDELLA" JA LUCIFER VOI MAASSAMME HYVIN ESIVALTAMME SALLIESSA KAIKEN HULLUUDEEN JA TYÖNTÄESSÄÄN KAIKEN AIDON KRISTILLISEN TUNKIOLLE.

GLOBAALISEN ELIITIN TARKOITUS ONKIN MONIN ERI AGENDOIN TUHOTA MONIA MILJARDEJA TURHIA YLENSYÖVIÄ IHMISIÄ (TERVON ROSKIA) KUOLEMAAN JA TAVOITTEENA HEILLÄ ONKIN AINOASTAAN N. 600-700 MILJOONAN POPULAATIO TELLUKSELLE. KAMALAA ON TULOSSA JA PALJON, IHMISVIISAUDEN, ITSEKKYYDEN JA SUUNNATTOMAN RAHAN AHNEUDEN TAKIA. PÄÄOSIN TIETTY ELIITTI LOOSHIEN ON KAIKEN TÄMÄN TAKANA JA SUOMESSAKIN!

ESIVALTAMME HAISEE PAHALTA, LIBERAALI HUMANISMIA, LOOSHEJA, OKKULTISMIA, SAATANALLISIA VALOJA JA RIITTEJÄ, IRSTAUTTA, MORAALITTOMUUTTA, AHNEUTTA ETC. KAIKKEA KAUHEAA.

ESKATOLOGISESTI NYT TOTEUTUU KAIKKI JUURI RAAMATUN ENNUSTUSTEN MUKAISESTI, KAIKKI NÄMÄ INVAASIOT, AGENDAT OVAT TARKOIN TIETYN ELIITIN SUUNNITTELEMAA JA ON POLITIIKAN TAKANAKIN PÄÄOSIN, KAIKKIALLA. SAATANA VOI HYVIN SUOMESSA JUURI NYT.

1. KAIKEN TUHOUTUMINEN (AITOJEN ARVOJEN, MORAALIN) ON LÄHELLÄ, KUN SODOMAN SYNNIT TOISTUVAT HISTORIASSA JA HISTORIAHAN TOISTAA AINA ITSEÄÄN, HYVÄ SUOMEN ESIVALTA!!!
http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1&kirjat=roo

2. VIRSI 440 BLOGEISSANI ETC. https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=ollihakala.blogspot.fi+VIRSI+440

3. ORDO CHAOS / NWO ON KAIKKI TIETYN ELIITIN SUUNNITTELEMAA...
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

4. 2015 PUHE https://www.youtube.com/watch?v=2Qi_hD_a2HE

5. JA MITKÄ OLIKAAN SODOMAN SYNNIT?!!!

SAMOJA KUIN MM. SUOMESSAKIN JO MONIA VUOSIA SITTEN... MM. 90-LUVUN YRITTÄJÄT 58.000 KPL! JA SILLOIN ALKAA KOHTA YHDEN (1.) ASIAT TOTEUTUMAAN, HISTORIA TOISTAA ITSEÄÄN JA HENGELLISET LAINALAISUUDET...

Hesekiel:
16:49 Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut.

6. SAATANA SUOMESSA... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html

7. SUOMEN JA TOTUUDEN MIELISTEN PELASTUS KAIKESTA ORDO CHAOKSESTA ON KUITENKIN JESHUA (JEESUS) KRISTUS NASARETILAINEN, JOKA SOVITTI RISTIN KUOLEMALLAAN SINUN JA MINUN SYNTINI. AMEN.

Johanneksen evankeliumi:
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ottakaa-kaste-syntienne.html

MUSLIMILLE: http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

SENSUROIDUN VIRREN 440 SANAT, OVAT SUOMEN NYKY ELIITILLE!

1. Jo vääryys vallan saapi
se huutaa taivaaseen,
se turmaa ennustaapi
vie kansat kurjuuteen.
Ken Herran oikeutta
nyt täällä julistaa,
ja ken vanhurskautta
nyt tahtois puolustaa?

2. Nyt viekas vilppi täällä
on noussut kunniaan,
on valhe vallan päällä
ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä
ja köyhää sorretaan,
ja lainkin rikkaat vääntää
vääryyttä puoltamaan.

3. Kas, köyhän leivän syövät
nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät
ja häntä vainoovat.
He kurjaa ahdistaapi
kuin käärme kiukussa,
korvansa tukkeaapi
tuon raukan huudoilta.

4. He armotonna veivät
osuudet orpojen.
He söivät lesken leivät,
on Herra nähnyt sen.
Hän vanhurskaasti kostaa
vääryydentekijät,
rankaisee ansiosta
nuo viekkaat ryöstäjät.

5. Vaan voitonpäivän kerran
vaivaiset näkevät,
vanhurskaus kun Herran
lyö väärät, väkevät.
Oi Herra, voimas näytä,
kansaasi armahda
ja hurskaan pyynnöt täytä
ja päästä vaivasta.8 kommenttia:

 1. Facebookissa: Veli-Pekka Kortelainen : "1992 maailman johtajille YK:n kautta lanseerattu Agenda 21 on se paketti, jolla ihmisiä ohjaillaan maailmanhallituksen alaisiksi lampaiksi ..eli päinvastoin kuin harhaanjohtajillemme on annettu ymmärtää. Kyse ei ole maailmasta ja paremmasta tulevaisuudesta, vaan hallinnasta. Vallan siirtämisestä yksin käsiin."

  http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/751/maahanmuuttoinvaasio_ja_yk_n_agenda_21

  VastaaPoista
 2. 90-luvun n. 58.000 Suomen yrittäjää kohdeltiin todella kaltoin... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html

  VastaaPoista
 3. Oikeudenmukaisuutta...?!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/onko-karajaoikeuden-tuomarilla-kyky.html

  VastaaPoista
 4. Varautumisesta: http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  VastaaPoista
 5. Vainoihin varauduttu jo esivallassa... http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/fema-leirit-pahuudenluciferin.html

  VastaaPoista
 6. BENSAA ISLAM INVAASION LIEKKEIHIN!

  "KORAANI JA RAAMATTU YHTÄ...????!"

  Iso eskatologinen nytkähdys 7 vuoden vihan aikaan!!!

  (Päivitettu versio 7)

  Todistus porttokirkon synnystä... Yksi maailman uskonto! (muutkin uskonnot siihen vielä yhdistetään.) Profetiat toteutuu nyt hämmästyttävällä nopeudella!

  Franciscus valkoisessa talossa: "Koraani Ja Pyhä Raamattu ovat samat"??!

  http://civictribune.com/pope-francis-at-white-house-koran-and-holy-bible-are-the-same/

  23.09.2015 Uutisoitu valkoisessa talossa!!! Jesus Christ, Jehovah, allah! ☹ (Maailman käännöskoneetkin virheellisesti pääosin kääntävät allahin Jumalaksi, vaikka oikea muoto on kuuepäjumala!) Suurin petos maailmassa on nyt tätä päivää ja huomioi päivä! Okkultistien suuri juhlapäivä ja cernin käynnistyksenkin päivä... Nyt on portti virallisesti auki helvetin saatanallisiin syvyyksiin, pimeyden henkivaltoihin kaikilla sektoreilla maailmassa. Mutta tämä kaikki on ennalta kerrottu Raamatussa... (Tanakh + uusi testamentti.) Antikristus/väärä profeetta ja 7 vuoden vihan aika alkamassa/alkanut.

  Jaksa nyt hetki vielä... Sinä joka tiedät... On aika riemuita, sillä vapautuksen päivä on nyt todella lähellä. Sinulle, joka et ymmärrä minua ja koet foliohattu puheeksi, rukoilen; lue Joh. 3:16-21 Nyt alkaa olemaan viimeiset hetket aitoon totuuteen, sillä esim. allah kuuepäjumalalla ei ole mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, sekä se on myös historiallinen facta! (1/360) Koraani on petosta ja kafiirille (kuffar) erittäin, erittäin julma.

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/miksi-islam-on-uhka.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/satoja-miljoonia-tulossa-tuhoaako-islam.html
  (vaakunastakin lopussa)
  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/katolilainen-kirkko-luonut-islamin-ja.html

  Oletan nyt myös ylläolevan lausuman seurauksena, aidon totuuden vainon kiihtyvän monella tavoin (ordo chaos, nwo), Suomessakin, mutta vielä uskon Suomen eskatologiseen tehtäväänkin Pyhässä Hengessä. Katso ja tutki mm. Suomen vaakuna. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/suomen-vaakunan-merkityksen-on.html

  VastaaPoista
 7. Finnwhatch...

  Tässä on hyvä palvelu netissä sitten kun joskus alkaa eliitin rötöksiä paljastumaan.... Voi sitä hälytyksien määrää ympäri Suomea kun kaikki "kusetukset" paljastuu... Saa mm. poliisi ajaa pariviikkoa rikasta eliittiä putkaan yötä päivää... Joutuvat rakentamaan varmaan rikosten, veronkierron tunnustus ja vastaanottokeskuksia ympäri Suomea.  Laitappa muistiin vastaisuuden varalle... http://www.tilannehuone.fi/halytysmap.php

  VastaaPoista
 8. PIRU ON OIKEASTI IRTI! (AGENDOJEN TAKIA JO VUOSIA SITTEN!)

  SAMAA SANOO RAINER WENDT!!!

  Voi, voi, voi, voi.... Mitä teette SUOMELLE looshi eliitti, esivalta, politiikot, vihervasemmisto, rkp etunenässä... Voi, voi, voi mitä teette tyhmyydessänne, liberaali humanistisuudessanne... Oletteko nyt tyytyväisiä, kun kaikki aidot arvot on (kristilliset) melkeimpä alasajettu Suomesta?!

  Aktiivinen islam on ongelman ydin ja sitä tulee rajojemme yli kuin troijan hevonen konsanaan! Historiaa toistaa itseään! Voi pyhä yksinkertaisuus, kun kaikki aito on unhoitettu ja osa kansasta "auttaa" maamme itse tuhoon???!

  SAKSAN POLIISI JOHTAJA PUHUU SIITÄ, MISTÄ OLEN SUOMEA VAROITTANUT YLI KYMMENEN VUOTTA! MUTTA KYSYN VIELÄ EDELLÄ MAINITULTA KANSANOSALTA, MYÖHEMMIN, OLIKO, OLIKO MINULLA FOLIOHATTU PÄÄSSÄ, OLINKO RASISTI, OLINKO SITÄ TAI TÄTÄ, KUN PUOLUSTIN AITOJA ARVOJA, JOTKA OLEMME SAANEET AABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALALTA! MEILLÄ OLISI OLLUT TIETOAKIN, MUTTA LOOSHI MEDIA OLI VALJASTETTU ORDO CHAOKSEEN /NWO:HON JA KANSA KUSETETTIIN MONIN AGNEDOIN VALHEESEEN, MONELLA SEKTORILLA!

  LAITA RASISTIKSI YMS. HAUKKUVA PUUPÄÄ EDES SUOMENNOS PÄÄLLE VIDEOSTA!!!

  Voi, voi, voi kun sattuu sydänalasta oikein osan Suomalaisten tyhmyys ja osan maan petos ja osan jopa tarkoituksella ylimmillä asteilla luciferin looshien...

  https://www.youtube.com/watch?v=Sj0SGTA4gYw&ab_channel=H%C3%A4mistuubi

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/suomi-finland-case-closed.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.