Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 29. toukokuuta 2014

Suomessakin valitettavasti plutonium talous ja ydinvoima ENERGIA NEGATIIVISTÄ!
Olli Hakala ja Arto Lauri29.05. 2014 Arvoisa Suomen kansa pitkästä aikaa! Helatorstain kunniaksi tuon esille tämän vakavan asian, johon pahoin korruptoitunut Suomen eduskunta, hallitus ja esivalta ei ole ainakaan vielä KUNNOLLA reagoinut...

Huolestunein terveisin:

Olli Hakala Pori / Deus Protector NosterOlli Hakala

Etsitään Suomen esivallasta, eduskunnasta, vaikuttavasta eliitistä nimiä, blokeja, face yms. sivuja jotka ovat 100%:sesti tappavaa ydinvoimaa vastustavia, sekä eivät ole erilaisten valheen agendoimien luulojen ja valhepropagandan vietävissä, sekä tuuliviirin kaltaisia takinkääntäjiä vakavassa asiassa. 

-Ydinvoima tulee lopulta tappaamaan käyttäjänsä- 

-Albert Einstein-

Siis etsitään ydinvoimaa vastustavia esivallasta, eduskunnasta, vaikuttavasta eliitistä jne. joiden sivulle voi tuoda materiaalia asiasta ja yrittää jopa keskustella ilman maksettuja ydinvoima myönteisiä häiriköitä ja törkeästi pilkkaavia manipulaattoreita...

-----------------------

Arto Lauri on Suomen kansallissankari, mitä tulee plutoniumtalouden ja saastaisen ydinvoiman vaarojen esille tuomiseen. Hän on monien tuhansien Suomessa olevien ydinvoima-alan työntekijöistä (yli 20 vuotta, korkeimmat turvaluokitukset omaavana) ainoa, joka rohkenee kertomaan totuuden atomien halkomolaitoksista, baalinuhriverialttareista/temppeleistä, jotka levittävät ympärilleen vain kuolemaa, kuten Albert Einsteinkin on todennut.

DEUS PROTECTOR NOSTER / SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™http://tinyurl.com/q5ewzap

HALUATKO KUOLLA SÄTEILYYN ENNENAIKAISESTI TEKEMÄTTÄ MITÄÄN...?

Olkiluoto 1ja 2, jotka vuotaa valitettavasti kuin seula säteilyä yliaikaisen käytön vain pahentaessa tilannetta... kaikki tämä rahan ahneuden, salaisen pu-239 kaupan takia... ei sähkön takia. Sähkö on ollut jo vuosia energianekatiivistä tuottaa Ollkiluodossa! Asiantuntijan mukaan 1 tai 2 voi oikeasti jysähtää koska vain.

MIksi mm. tvo saa tappavalla säteilyllä tappaa, hitaasti kiduttaen (kaihi, kilpirauhas ongelmat, syövät erilaiset etc.) Suomen ihmisiä ja luontoa? Kuka on komentoketjussa viimeisenä, joka sallii tämän kaiken hulluuden yksin salaisen pu-239 kaupan takia. (plutoniumia atomipommeihin yli 1.000.000,- € / kilo) Millä valtuudella/lailla tälläistä voidaan Suomessa sallia? Eikö lakimme enää pohjaudukkaan 10 käskyyn? Suomen esivalta oli käsittääkseni aikoinaan eniten euroopassa näin lakinsa toteuttanut. Onko nykyään jah-bul-on esivaltamme voimanlähde, itse lucifer helvetin syvyyksistä, useissa loosseissa, enentyen ylimmillä asteilla, saatanallisin rituaalein ja salaisin valoin kuolemanrangaistuksen uhalla vaieten... Noituuden voimilla Suomea johdetaan valitettavasti... Niin monia tuhansia mm. vapaamuurareita ja odd fellows miehiä Suomessa puoskaroi esivaltaamme (myös 95%:sesti omistamansa median kautta) luciferin tahdon mukaiseksi! Armahda Jeshua/Jeesus Suomea, sillä monet heistä ei käsitä mitä tekevät, monet okkultismin aloittelijat ja alemmilla asteilla olevat!

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™
http://ollihakala.blogspot.fi/

Uutta Suomessa ETVK! 

Mustanpörssin plutonium-239 kauppa kukoistaa... Mediavalheen vastapainoksi siis totuudellisiakin uutisia!

Nyt sinulla on myös aidosti lisämahdollisuus vaikuttaa Suomen asioihin ETVK:kin kautta! http://tinyurl.com/ocpc4vm

Megasuosion Suomessa saanut koko kansan video: perustotuuksia ydinvoimasta ja sen vaihtoehdoista (osat 1 ja 2)...
http://tinyurl.com/ocj7nwd

Uraania, epäjumalanpalvelumolokintemppeli.... 
http://tinyurl.com/mrj7ejm

Tvon:n kriisipalaveri: 
https://www.youtube.com/watch?v=S8zb0TVKTpE

Googlaa: Arto Lauri tai Olli Hakala Pori, Deus Protector Noster, Ydinvoiman armoilla, Humppilan "plutonium" kenttä, faktaa ydinvoimasta, Yrjö Kallinen elämmekö unessa etc.

Red Alert: http://tinyurl.com/qg64sx4

Arton videoita: http://tinyurl.com/n3hjpjo (Todella selventäviä videoita ydinvoiman hirveyksistä....)
Ollin videoita: http://tinyurl.com/bvynj7t

https://www.facebook.com/olli.hakala.7


https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-Eduskuntaan-2015/169238789756946?fref=ts.

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.