Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. heinäkuuta 2014

MUSTA LISTA NRO: 9 Porin kaupungilla "tauti" leviää ja oikeudenmukaisuutta ei ole. Pian uppoaa Winnovan ohella Porin kaupunkikin...Helteisin tykistökeskitys Porin vääryyksiin...
(myös 33' asteeseen loosin... ;) )

Ja "tauti" vääryyksineen senkuin leviää Porissa...

(Lopussa Mikko Elon hyvä kirjoitus...)----------------------

Heikki Rakkolainen kirjoittaa Lauri Kilkulle.

LAURI KILKKU PORIN KAUPUNKI:

Mihin toimiin hallintopäällikkönä aiotte ryhtyä Porin viranomaisten minuun kohdistuneissa ilmeisen laittomissa toimenpiteissä. On syntynyt jopa mielikuva tahallisesta asioiden salaamisesta asioiden pitkittymisen johdosta.
Työnjohtaja Kalevi Jokiniemi ei kommentoi vakavaa läheltäpiti-tilannetta josta ulkopuolinen asiantuntija antoi lausunnon: Epätodennäköistä että on tapahtunut itsestään. Edelleen, Kalevi Jokiniemi ei kommentoi omilla toimenpiteillään aiheuttanutta työturvallisuuteni vaarantamista, jota voidaan pitää tahallisena tekona työnjohtajalta jonka tulee ymmärtää toimiensa seuraukset. Sama koskee häirintäilmoitustani. Näihin tapauksiin en saa kommentteja ja selvityksiä työsuojelupäällikkö Ulla Roiniselta, työsuojeluvaltuutettu Antero Kivelältä ja TPK.n joht, Jukka Kotiniemeltä, enkä luottamusmies/ kaupunginvaltuutetuilta Tommi Raunelalta ja hallituksen jäsen Martti Lundenilta, jotka eivät suostu selvittämään kanssani kirjallisesti, eivätkä suullisesti. 

Satakunnan työterveysliikelaitoksen joht. työterveyslääkäri Tuula-Maria Asikainen ei suostu antamaan minulle kaikkia potilastietojani ja lokitietojani, joita on muunneltu laittomasti suorittamassaan työkykytutkimuksessa, sekä mm. poistanut työhöntulotarkastuksen potilastiedot, jotka kertoivat maratonkunnostani mm. keuhkojen osalta, ja muunnellut toisen lääkärin tekemää diagnoosia. Sen sijaan lisännyt sinne kuulumattoman tiedon joulukortin lähettämisestä. Potilasasiamies Päivi Apajasalo ei suostu varaamaan minulle aikaa asioiden selvittämiseen. Vt. joht. Petri Kiippa ei suostu käymään läpi potilastietoja kanssani ja selvittämään em. asioita ja on kieltänyt tietoturva-asioista vastaavaa Tiina Tuomolaa hoitamasta virkaansa asianmukaisesti. Myöskään hallintoneuvoston puheenjohtaja Päivi Kolehmainen ei vastaa yhteydenottopyyntöihini jotta voisin selvittää tilanteen hallintoneuvostolle. Henkilöstöpäällikkö Helena Metsälä ei suostu keskustelemaan palaverista kaupungintalolla, syömälakkoni keskeyttäneestä, allekirjoittamastaan pöytäkirjaehdotuksesta, joka on laadittu ainoastaan suojelemaan kaupungin viranomaisia, eikä vastaa todellisuutta. Työsuhdepäällikkö Anna Elenius on antanut tästä virheellisen lausunnon, että olisin saanut vaikuttaa ehdotukseen, sekä antanut perustelemattoman lausunnon, että työsuhteeni on purettu laillisesti. On vaikea löytää laillisia perusteita heidän toimilleen haluaisin kuulla teidän perustelunne ja ohjeistuksenne


Heikki Rakkolaisen tapauksesta lisää mm. täältä:

https://www.facebook.com/groups/224174243936/10152258354348937


http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/tama-kaikki-sensuroitu-heikki.html

---------------------Kommenttia: Porin poliittiset- ja okkultistiset pahaveliverkostot on äärimmäisen tehokkaasti Porissa "viritettyinä"... Taatusti ei tavallinen Porilainen helpolla todellakaan oikeutta Porissa saa... MELKEIN KAIKKIALLA PORIN ELIITISSÄ, JOHDOSSA JA ESIVALLASSA ETC. ON SALAILUA, KORRUPTIOTA, AHNEUTTA JA MÄDÄNNÄISYYTTÄ.

Olen jo pitkään ollut todella huolestunut Porissa tapahtuvista vääryyksistä, todella laajalla rintamalla ja sektorilla. Porin "tauti" on täysin pois hallinnasta. Millään ei ole mitään väliä, kunhan eliitti etc. saa ylisuuret palkkansa kerran kuussa ja "kissanristiäisissä" edustetaan Poria, joka todellakin kituu moraalittomuuksissaan ja mädäisyydessään, sekä epäoikeidenmukaisuuksissaan... Ahneus toimii tehokkaasti melko laajasti Porin eliitissä mm. köyhän kustannuksella, AINA, köyhältä viedään loputkin.. Ahneuden piru on iskenyt Porissa eliittiin ja eliitti piittaa muista viis... sekä jotkut Porilaiset porin oikeudettomissa toimissa päätyy systemaattisen välinpitämättömyyden ja kiusaamisen takia itsemurhaan.... "Juu, salataan ne..."

Etvk on tehnyt hienon arvojulistuksen, jota kannattaa oikein urakalla "isompikenkäisten" tutkia...

ARVOJULISTUSTA (Etvk) KOKO PORIN KAUPUNGILLE, ESIVALLALLE ETC.... JA TIETENKIN WINNOVALLE! SEKÄ MIKKO ELON TOTUUKSIA ESILLE TUOVA HYVÄ KIRJOITUS...


ALKAA PIKKUHILJAA, JOPA PORISSAKIN, TOTUUS PÄÄSEMÄÄN ESIIN KAIKEN NOITUUDEN, MÄDÄNNÄISYYDEN, KORRUPTION JA PORILAISTEN AHNEIDEN, ERIKOISTEN TAPOJEN JA TOTTUMUSTEN ALTA! (PORIN TAUTI="KATEUS JA KEUHKOTAUTI" JA "PIRU OOT JOS PORISTA OOT JA KOKOPERKELE JOS KOKEMÄELTÄ") http://www.etvk.fi/?p=3986

28.7.2014
Deus Protector Noster
Olli Hakala Pori
http://ollihakala.blogspot.fi/2014/07/musta-lista-nro-8-kiusaajat-valtiolla.html

--------------------------------------------------------


VAPAAMUURARIT KAIHTAVAT JULKISUUTTA
JULY 24, 2014 Mikko Elo

Aika ajoin maassamme käydään kiivastakin keskustelua vapaamuurarien toiminnasta. Itse olen ollut lähinnä huolissani vapaamuurarien vaikutusvallasta politiikassa, jolloin veli auttaa veljeä hädän hetkellä ja muutenkin. Vieroksun erityisesti vapaamuurarien salaperäisyyttä. Sehän ei ole kaikille avoin järjestö, vaan veljet kutsutaan ja he tarvitsevat lisäksi suosittelijoita. Hyväksyminen järjestöön tapahtuu salaisten rituaalien avulla, ja näistä rituaaleista ei ulkopuolisilla ole tietoa. Vapaamuurarien järjestöä ei todella voi kutsua avoimeksi eikä demokraattiseksi.

Jos vapaamuurarit puuhaisivat pelkästään omissa suljetuissa leikeissään, ei minulla olisi syytä kirjoitella heistä mitään. Näin ei kuitenkaan ole, vaan monilla paikkakunnilla veljet osallistuvat aktiivisesti politiikkaan. Tällainen paikka on esim. kotikaupunkini Pori. Voi perustellusti väittää, että Porin kokoomuksessa keskeinen valta on jo pitkään ollut vapaamuurareilla. Jo edesmennyt Juhani Kause oli vapaamuurari ja Kokoomuksen kiistaton johtaja Porissa 1990-luvulla. Kausea ovat seuranneet mm. Matti Linnainmaa, joka oli kaupunginvaltuuston puheenjohtaja viime vuosikymmenellä. Hänen jälkeensä kiistattomaksi johtajaksi tuli Pentti Kilkku, myös hän vapaamuurari ja Porin kaupunginhallituksen puheenjohtaja vv. 2009-2012. Muita merkittävissä asemissa toimineita ja vieläkin toimivia ovat Antti Kokkila, Jouko Kairtamo ja Harri Kesti. Myös Porin elinkeinoelämän kehittämisestä vastaavan Prizztechin toimitusjohtaja Risto Liljeroos on vapaamuurari samoin kuin Porin Linjojen toimitusjohtaja Markku Hermonen. Myös nykyinen Porin ja Satalunnan Kokoomuksen johtaja Juha Vasama on vapaamuurari, kuinkas muuten? Kuten huomataan naisten nimiä ei täällä näy, koska naisilla ei ole pääsyä vapaamuurariveljien leikkeihin.

Vapaamuurarit näyttävät olevan lähes sataprosenttisesti oikeistolaisia. Keskustasta vain maanviljelijä Antti Linnainmaa on tunnettu vapaamuurari ja kaupunginvaltuuston jäsen. Demareista tunnen vain yhden merkittävän vapaamuurarin, Altti Lammin, joka oli mm. Harjavallan kaupunginjohtaja ja Satakunnan sairaanhoitopiirin johtaja. Kun huomautin Lammille, ettei sosialidemokraatti voi kuulua vapaamuurareihin, hän loukkaantui ja ilmoitti haluavansa kuulua “veljiin”. Pari vuosikymmentä sitten Jyväskylän silloisen kaupunginjohtajan Jaakko Lovenin vapaamuurarius oli esillä jopa SOS.dem.puoluehallituksessa.

Eroaminen vapaamuurareista on ymmärtääkseni vaikeaa samalla tavoin kuin eroaminen on vaikeaa esim. Jehovan todistajista tai laestadiolaisista. Kuuluminen vapaamuurareihin on laillista, koska järjestöä ei ole lailla kiellettyä. Silti vierastan tällaista sisäänpäin lämpiävää järjestöä, jossa veljen tärkein tehtävä on auttaa veljeä. Se ei ole kovin demokraattista eikä läpinäkyvää.

Summary:

Freemasons is an international organisation, which has branches in almost all countries. It is a secret and closed organisaation which only accepts men as its members. In many places freemasons also play an important role in local politics. This is the case, for example, in my home town Pori, where several freemasons are also important figures in the local conservative party. The activities of freemasons are legal, but perhaps not so acceptable for a lot of reasons. Politics should be open and transparent, but the freemason organisation doesn’t meet any of these requirements. 


-----------------------

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2014/05/asianajajatuomari-joka-n-300.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2014/02/porissa-paskaa-paalle-totuuden-esilla.html


.

2 kommenttia:

 1. Joko oikeutta Heikki Rakkolaiselle?! Heikiltä uutta infoa:

  SOSIAALI-JA TERVEYSMINISTERIÖn Lääkintöneuvos Helena Vorma on siirtänyt kanteluni Satakunnan työterveysllikelaitoksen minulle suorittamasta laittomasta ja keskeytyneestä työkykytutkimuksesta Lounais-Suomen aluehallintoviraston tutkittavaksi. Tämä on ensimmäinen kerta kun joku Suomen virasto virkatyönä siirtää asiani eteenpäin toiselle viranomaiselle jonka koimivaltaan tutkinta kuuluu.

  VastaaPoista
 2. EXTEMPORE VIDEO 32,9 CELSIUS ASTETTA...
  ARTO LAURI JA OLLI HAKALA IHMETTELEVÄT 6.8.14
  YDINVOIMA-ALAN VALHEITA, KORRUPTIOTA ETC.
  ----------------------------------
  Deus Protector Noster
  Olli Hakala Pori
  http://youtu.be/nqCXXJEeDVg
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.