Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 19. elokuuta 2014

Porissa mm. Winnovan henkilöstön potkiaiset lähestyvät...
Olen tarkkaan seurannut Heikki Rakkolaisen ihailtavaa taistelua oikeuksiensa puolesta Porin kaupungilla.
https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts Hän on suuren, valtavan työn myös tehnyt sen eteen, että Porin kaupungin henkilöstöpolitiikka korjattaisiin todella törkeistä vääryyksistä, epäoikeudenmukaisuuksista, virkamieseliitin toistensa suojelemisista etc.salailusta, jopa sellaisista asioista, jossa työntekijä uhri on systemaattisesti savustettu törkeillä tavoilla työstään, työpaikastaan keinoja kaihtamatta... ja uhri on väsyessään prossessiin, saamatta mistään kunnollista aitoa apua, päätynyt itsemurhaan!

Porin kaupungin sairas henkilöstöpolitiikka, eliitin ahneus, korruptio, poliittiset- ja okkultistiset pahaveli järjestelmät (myös rebekat), em. monet suojatyöpaikat, sukulaisten suosimiset etc. Paljon pahaa löytyy lisää, ja paljon on täytynyt pahaa tehdä, että "kivetkin" alkavat huutaa vääryyksien puolesta.

Pian alkaa Porin kaupungin tyylillä potkiaiset Porin Winnovassa... suojatyöpaikkojen ja salaisten tulospalkkioiden tyyssijassa, jossa kaikki vääryys, epäoikeudenmukaisuus yritetään piilottaa, työpaikkasi menettämisen uhalla uhkaillen... moni on nyt Winnovassa peloissaan. Winnovan johtoryhmältä ja hallitukselta (vanhalta ainakin voi aikoinaan...) voi odottaa aivan mitä vain, mutta n. 20 eniten tienaavilla potkuja osuu kohdalle harvoin, paljon töitä tekevälle, niin fyysistä kuin henkistä , vaativaa työtä tekevää tukihenkilöstöä lennätetään pääosin pihalle ja taas, tuleeko salaisia tulospalkkioita, kun potkuilla saadaan tulokset näyttämään hyviltä?!

Minä taistelin 6 vuotta ja laittomat potkut olen saanut "kumileimasin" Winnovan tj Lasse Shultzilta, joka myönsi minun olevan useassa asiassa oikeassa, mutta Porissapa vieläkin annetaan poliittisen pahavelijärjestelmän, Porin kaupungin väärien "totuttujen tapojen" hallita, jäävuoren huippuna väkilukuumme nähden Suomen suurimpina kaiken vääryyden "rakentelijat" esivallassamme, riitein, valoin, noituudella, itse luciferistä voimansa, pahansa ammentavat loosi miehet, pahentuen aste asteelta viimeistä 33 tasoa lähestyessään, joilla raha ja valta Porissakin valitettavasti on, häärätä pahuuksiansa Deus Protector Noster kaupungille; Porille.

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Kaikki veroeuroillamme työssä/viroissa olevat pahaa todellisuudessa Porille ja Porin kansalle tekevät mm. free mason ja odd fellows loosilaiset tulisi välittömästi eroittaa tehtävistään. Itse ajoin Winnovalle aidosti todellista hyvää ja "palkkana" sain laittoman irtisanomisen toukokuussa 2014 totuuden esillä pitämisestä, kuten on saaneet monet muutkin. Minulla on monta senttimetriä paksu nippu materiaalia, todisteita kaikesta vääryydestä mitä minuun tulee ja aika tulee jolloin ne julkistetaan ja oikeutta haetaan, niin ettei kenenkään tarvitsisi kokea samaa, jopa itsemurhaan asti, josta minä Jumalan armosta olen selvinnyt hengissä 2008-2014.

Henkinen väkivalta, valehtelu, salaaminen, toisten kustannuksella eläminen, savustaminen, työpaikan menettämisellä uhkaaminen oikeudettomasti jne. on mitä suurinta rikollisuutta mitä Porissa harrastellaan eliitissä.

Olen vain totuuden tuonut esille monessa asiassa, enkä muuta voi ja varmasti olen riittävästi kärsinyt... Nyt on Porin kaupungin, Winnovan vuoro, sillä pahoista teoista on seuraamuksensa eliitilläkin, on aika puhdistaa ainakin Porista pahuus/korruptio pois, joka tapauksessa eskatologisesti se aika on lähellä.

Porin aitoa parasta yhä ajatellen:

19.08.2014

Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/2014/07/musta-lista-nro-9-porin-kaupungilla.html

Ps. Muillakin sektoreilla hyvää ja totuutta ajetaan...
http://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
http://www.youtube.com/user/artolauri/videos-------------------------------

2.9.2014

Syyskuussa 2014 alkaa siis työntekijöiden "potkiaiset" mahdollisine salaisine tulospalkkioineen 2015 "hyvin tehdystä työstä..." Tukihenkilöstö on tulilinjalla ja esteelliset, opetusalalla ylipalkkaiset, poliittiseen- ja okkultistiseen pahavelijärjestelmään osalliset, suojatyöpaikkalaiset, pääosin korruptoitunut porin surullisen kuuluisan tyylinsä/ahneiden tapojensa orjat, "harhaanjohtoryhmä" johdossa (hallituksen siunauksellako?!) porukkaa laittomasti eroittamassa.

Ensimmäiseksi Winnovan johtoryhmä saisi pääosin eroittaa itsensä ja välittömästi hylätä oy toimintamuoto ja palata vanhaan/parempaan.

MINÄ SAIN LAITTOMAT POTKUT WINNOVASTA JO 19.5.2014 ALKAEN! KOKOUS ASIASTA OLI 19.3.2014 WINNOVAN "KAUPPIKSESSA".

Lisätty jälkeenpäin 18.9.2014 Oikeudettomat potkuni Winnovasta 19.5.2014 on aikalailla ristiriidassa hyvään työtodistukseeni, joka arvostelultaan on ihan paikkansa pitävä.


-SYYT OLIVAT SAMAT KUIN ENNENKIN, ASIAT ON KÄÄNNETTY YLÖSALAISIN, TÄYSIN OIKEUDETON RATKAISU. TILAISUUDESTA ON MYÖS HYVÄ ÄÄNITE, JOKA KERTOO ASIAT HYVIN. ASIAA HOITAA JATKOSSA ETVK WWW.ETVK.FI JA TUOMARI, ELI ASIA RIITAUTETAAN... HYVIÄ LINKKEJÄ ASIASTA LÖYTYY BLOKISTA:
http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

YHTEISKUNNASSAMME ON AITO TOTUUS, MORAALI JA OIKEUDENMUKAISUUS SYÖKSYKIERTEESSÄ ALASPÄIN.

Niin, nyt itse valokuvan asiaan, joka tammikuussa Winnovassa oli usealle oppilaalle lähetetty. Materiaali on todella epätodennäköisesti kenenkään oppilaan masinoima. Mitä etvk:n, minuun ja Jyrki Saareen tulee, levitelty kirje sisältää todella törkeää valhetta, mustamaalausta, asiavirheitä etc. mutta päätelkää itse osaako tuollaista nuorehkot opiskelijat tehdä. En siihen itse usko alkuunkaan. Mutta törkeän kunnianloukkauksen merkistöt täyttyvät moneen kertaan minua ja Jyrki saarta kohtaan.

Tuon tämän kirjeen nyt vasta esille, koska törkeydet oikein urakalla alkavat syyskuussa 2014 Winnovassa Juha Vasaman johdolla. Jopa Lasse Shultz oli monesta asiasta samaa mieltä kanssani, että asiat eivät ole oikein Winnovassa, kuten ei ne olekkaan. Poria, esivaltaamme, kuten Winnovaakin johtaa yli 250 henkilön loosi, voimalla saatanallisin riitein ja valoin, omia etujansa ajava okkultistinen noituus organisaatio, toiminnan aina pahentuen, mitä korkeimmalle asteelle kuulut. (max. 33 aste) Luciferin organisaatioon kuuluu myös Juha Vasama (kok. nro 1), josta häntä varoitin henkilökohtaiset yli 2 vuotta sitten, koska työkawerina koin sen velvollisuutena, ystävällisyytenä häntä ja hänen tulevaisuuttaan ajatellen.

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Jokainen itse valitkoon tiensä, ja olen tasan tarkkaan Winnovan aitoa hyvää/parasta monin erikeinoin yrittänyt, velvollisuutena... mutta palkkioni on ollut oikeudettomat potkut Porin taudin tyyliin.... Jari Lehti, Heikki Rakkolainen ja moni muu, jotka on savustettu työpaikoistaan Porissa, ompa itsemurhaan päätyneitäkin, jonka itse onneksi vältin. Kiitos siitä Jumalalle!

Haluan voimakkaasti siis tuoda esille, että paha pitäisi Porissa kitkeä kaikilta sektoreilta pois, että toteutuisi; Deus Protector Noster, vihdoinkin.... Winnovassakin.Olli Hakala Pori

Deus Protector Noster1 kommentti:

  1. http://ollihakala.blogspot.fi/2013/10/vaalimainos-winnova-tyosuojeluvaltuutet.html

    Heh, Porissa, Winnovassa, jhl-027:ssa on suojeltu hyvin korruptio, vääryys, epäoikeudenmukaisuus, suojatyöpaikat, nepotismi, poliittinen- ja okkultistinen pahavelijärjestemät, saatanallinen henkilöstöpolitiikka, salaiset tulospalkkiot, johdon ylisuuret palkkaukset, ahneus, valehtelu etc.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.