Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 27. lokakuuta 2015

Suomen ja kansamme pelastaa enään yksin aito tieto/totuus, ei mason pankkiirien valhemediat useine saatanallisineen agendoineen...LUE, NIIN TIEDÄT MITEN MAAILMA MAKAA, SUOMIKIN.
KOMMENTTIA:

RAAMATUN KANSSA HÄMMÄSTYTTÄVÄN SELVENTÄVÄ KIRJA JA ET VARMASTI SEN JÄLKEEN EKSY ESIM. ISLAMIN KANSSA. ESKATOLOGISESTI ERITTÄIN AVARTAVA MYÖS. SUOSITTELEN TODELLISEEN MAAILMAAN TUTUSTUMISTA!

LIBERAALI HUMANISMI, POLIITTISET JA OKKULTISTISET AGENDAT SIKIÄVÄT, EKSYTTÄVÄT, MUTTA TÄMÄ KIRJA EI SITÄ TEE!

-------

DEUS PROTECTOR NOSTER, PORIN VAAKUNAN TYYLIIN

-SATAKUNNAN OLLI-

"POLITIIKKA LIBERAALI HUMANISMIN ARVOIN VIE AINA PERIKATOON HISTORIANKIN MUKAAN, MIKSEMME JO VIHDOIN OPPISI JA NÖYRTYISI SUOMEN ESIVALTA...?" (KUIN NIINIVEEN KAUPUNKI KONSANAAN!)

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/ollin-paiva-veisin-perheen-syomaan-mutta.html

Nyt jos koskaan... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/turva-alueita-kaupunkeja-eusta-irti.html

Muslimille: http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html


Masonisteille etc; http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

 Varautuakin voi: http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

Puheeni 2015: https://www.youtube.com/watch?v=2Qi_hD_a2HE

"Lunta tupaan on tullut urakalla": http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/oikeusmurha-porissa.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

Ydinvoima helvetistä: http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html

6.11.2015 Atomin paluu (mukana myös Arto Lauri): https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=atomin+paluu


.1.3.2011: http://ollihakala.blogspot.fi/2011/03/esivalta-suomen-laki-2011.html


.

10 kommenttia:

 1. http://mvlehti.net/2015/10/26/shiiamuslimit-juhlivat-eilen-profeetta-muhammedin-lapsen-lapsen-husayn-kuolemaa/

  http://uberuutiset.fi/2015/10/26/islamistit-marssii-helsingissa-video/

  Suomessa sallitaan siis Helsingissä 26.10.15 jo saatanalliset kuuepäjumala allah juhlatkin jo! (Historiallinen facta 1/360 on, että Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalla ei ole mitään tekemistä allah kuuepäjumalan kanssa, vaikka paavin valtakin aloitti siitä juuri valhe propagointinsa!) Kyllä nuo Helsingissä olivat, mutta jos esim. ateistit tai vaikka kristityt laulaisivat Syyriassa, Irakissa, Iranissa samalla tavalla... Olisivat hyvin pian 30-40 cm lyhyempiä pituudeltaan... En voi käsittää enää??! Suomi on syvällä kusessa, kiitos esivallan SINISILMÄISEN TYHMYYDEN! Eikä uutisointia ollenkaan, salaa, nyt viimeistään tiedätte kuka median omistaa ja mitkä tietyn globaalisen looshi astemies eliitin agendat ovat!!! (Suomessakin!!!!!) Ordo chaos --> nwo. Suomikin polvilleen...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html

  VastaaPoista
 2. Todellakin "dynamiittia" Ruotsista, Suomen teksteillä.... Wake up FINLAND!
  http://paavotajukangas.com/2015/06/07/ruotsalainen-imaami-vaarauskoiset-tapetaan/

  VastaaPoista
 3. Maailmassa on yksi Usko: Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaan.
  (Joka sielun pelastaa ikuiselta kadotukselta, helvetiltä.)

  Maailmassa on myös yli 4000 uskontoa, ihmisten itsensä tekemiä pettäviä, luomuksia, lohkoja ja lahkoja yms. kauhistuksia, kuten mm. allah kuuepäjumala 1/360 historiallinen facta, valehdelkoon nyt sitten jo vaikka paavikin (eskatologinen porttokirkko) kuuepäjumalasta mitä tykkää...

  Maailmassa on siis vain yksi usko, yksi pelastus Jeshuan sovintoveressä ristillä, joka tapahtui jo n. 2000 vuotta sitten... Muut yli 4000 kpl on "sillisalaattia", traditioita, valheita, petosta, epäjumalia etc.

  Johanneksen evankeliumi kaikille:

  3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
  3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
  3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
  3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
  3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
  3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

  Kaikille pakanakansalle maailmassa viesti Paavalilta... http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1&kirjat=roo

  VastaaPoista
 4. Todellakin totta! Muuten hyvä uutinen, mutta "vihasaarnaajat, taistelijat, isis etc. aktiivinen islam" on juuri sitä aitoa, normaalia islamia! Ns. rauhallisemmat ovat vain passivoituneet aidosta (toki ymmärettävistä syistä, mutta heidät saadaan nopeasti ruotuun pääosin, aktiivisten kuolemalla uhkailulla.) kafiiria kohtaan julmasta Islamista, joka on kafiiria (Kuffar) kohtaan julma... Henki pois tai 2-luokan kansalaiseksi veron maksajaksi. Tavoitteena maapallolle vain yksi ja ainut kuuepäjumala allahin uskonto. Eipä säätiö äijäkään tiedä totuutta loppuun asti tai sitten käyttää kitmannia ja/tai taqiahiaa... 
  https://www.youtube.com/watch?v=7oGyNna7SYw

  VastaaPoista
 5. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1223970957619937&set=a.1106560352694332.1073741894.100000211325318&type=3&theater

  Annammeko n. 0,6 prosentin väestön maailmassa (Suomessakin ylimmän asteen looshilaiset mm. medioineen jne.) tapattaa meidät pääosin, Suomalaisetkin?!!!

  Maailman laajuinen suunnitelma, agenda! Suomenkin rikkain looshi eliitti (13-17 miljardin verotkin laistamalla vuosittain...) tapattaa meitä, Suomen kansaa lähitulevaisuudessa isonevin määrin, soluttautuen, manipuloiden ja käskemällä (riitein, valoin) esivallan tekemättömyyteen monien Suomelle vaarallisten agendojen suhteen... Aktiivisen islamin ollessa ehkäpä näkyvin ja tehokkain ordo chaokseen / nwo:hon Suomessa. Astemiesten, saatanallisten mm. free mason, odd fellows etc. koordinaattorilla jah-bul-on luciferilla on kiire aikomus Suomessakin tapattaa sieluja helvettiin mahdollisemman ison määrän!

  Vai mitä Kari Mäkinen ja Sali Niinistö, 3 SSS hallituksesta puhumattakaan?!!
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Ei ole nyt "foliohattuu" etc. vaan totisinta totta!

  Jakoon!

  VastaaPoista
 6. Terve, Herve!

  Herve, jos et ole vielä korruptoitunut, tule Suomeen ja Poriin paljastamaan eliitin puliveivaamiset!

  Miksi maksaisit muuten veroja, kun rikas okkustistinen eiittikään ei sitä tee, esivaltaan soluttautuneet marionetteineen ajaessaan vieläpä Suomea tuhoon monin eri agendoin...???!

  Maailman 0,6% rikas, pääosin okkultistinen looshi astemiesten eliitti luciferin pimittää ja jättää verot maksamatta... ;) Suomessakin n. 13-17 miljardia vuosittain ja jopa siis Porissakin...

  Tältä näyttää nykypäivän, tuon moraalittoman ahneen valojen/riittien eliitin nimeämä "pankkirosvo", paremminkin Robin Hood!

  Hervé Falciani on nykyajan oikeudenmukaisuuden Hood, Robin Hood, jonka työkalu on tietokone eikä jousipyssy....

  HSBC-pankin työntekijänä hän varasti sveitsiläispankin asiakastietoja eri valtioille, kun näki, ettei tilien varoista (180 miljardia) maksettu veroja. Näin hän mursi Sveitsin pankkisalaisuuden. Miestä vastaan jatketaan maanantaina oikeudenkäyntiä Sveitsissä.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Herv%C3%A9_Falciani

  VastaaPoista
 7. Aktiivisessa islamissa taqiahia (taqiyya) tarkoittaa vääräuskoisille kafiireille (kuffar) sallittua valehtelemista, jopa palkittavaa sellaista. Kitman on taasen asian vierestä ovelasti puhumista. https://www.google.fi/?gws_rd=ssl#q=taqiyya+tarkoittaa

  VastaaPoista
 8. http://www.thereligionofpeace.com/
  Suomen esivallalle... Rajat kiinni!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.