Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 9. lokakuuta 2014

MUSTA LISTA NRO: 10 Satakunnan työterveysliikelaitos

Heikki Rakkolainen

Lähetin tämän tekstin asiallisilla ohjeistuspyynnöillä, kysymyksillä ja kannanottopyynnöillä varustettuna Oikeusministeriöön, Valviraan ja Satakunnan työterveysliikelaitoksen vt. johtaja Petri Kiipalle.
Niin, viranomaistoiminta josta ole näillä sivuilla kertonut heidän kykenemättä selvittää asiaa, osoittaa jonkin olevan pielessä Porin kaupungin hallinnossa. Tämä teksti kertoo Porin kaupungin työterveyshuollosta joka nykyään tunnetaan nimellä Satakunnan työterveysliikelaitos. Se on kuntalain 10§ mukainen, ja sen johtokunnan puheenjohtajana toimii Päivi Kolehmainen kok., joka sivumennen sanoen ei ole vielä ottanut yhteyttä minuun hallintoneuvostolle ( hänelle ) lähettämäni kantelun johdosta. Laitoksen omistaa pääasiassa Porin kaupunki muutaman muun kunnan kanssa. Kantelu taas koskee laitoksessa harjoitettua todella törkeää ihmisoikeuksien loukkaamista, jota saamieni tietojen mukaan voidaan pitää järjestelmällisenä. Vakavimmin tätä ovat harjoittaneet johtava työterveyslääkäri Tuula-Maria Asikainen, joka on joutunut eroamaan tästä virasta ilmeisesti kirjoitteluni ja selvitysteni johdosta, jatkaen kuitenkin laitoksen palveluksessa. Toinen henkilö on työterveyshoitaja Mirva Polvi, ja molempien toimintaa voitaisiinkin kuvata lähinnä poliittiseksi. Muun henkilökunnan lähinnä katsoen sivusta ja totellessa käskyjä. Voidaankin vain kysyä, minkälaisia paineita tämä aiheuttaa pätevälle henkilökunnalle ja harjoitetaanko tämän kaltaista toimintaa myös muissa kaupungin organisaatioissa.
En lähde tässä kuvaamaan tarkemmin tapahtumia, mutta ne täyttävät tyypillisesti työpaikkakiusaamisen tunnusmerkit ollen kuitenkin törkeämpää koska sitä harjoitetaan terveydenhuollon nimissä, henkilöiden kanssa jotka jo muuallakin harjoittavat häirintää. Minun tapauksessani mm. työnjohtaja Kalevi Jokiniemen toimesta yhteistyössä mm. luottamusmies / kaupunginvaltuutetut Tommi Raunela, Martti Lunden ja TPK.n johtaja Jukka Kotiniemi. Tarkoituksena tällä häirinnällä on täysin päinvastainen kuin mitä terveydenhuolto edellyttää, eli saattaa ihminen pois tasapainosta. Psykiatri Seppo Ojanen, laitoksen korkeimmin koulutettu joutui sivuun tutkimuksesta tuodessaan ilmi minun tapauksessani toiminnan olevan järjestelmällistä työpaikkakiusaamista, katsoi minun olevan poikkeuksellisen vahva luonne ja täysin työkykyinen. Lausunto on ristiriidassa Tuula-Maria Asikaisen tekojen ja lausumien kanssa, mutta Asikainen osoitti tutkimuksen tarkoitusperät sivuuttamalla tämän lausunnon ilmoittamalla kysyessäni häneltä, että hän määrää tästä tutkimuksesta, tiedustelematta Ojaselta hänen lausumansa perusteita! Se, että näitä asioita ei ole voinut saada oikeuslaitoksen käsittelyyn kertoo taas suomalaisesta oikeuskäytännöstä josta olen tiedustellut Oikeusministeriön kantaa.
Tästä kirjoituksesta muokkaan kirjeen Oikeusministeriölle ja Satakunnan työterveyspalveluiden vt. johtaja Petri Kiipalle.Porissa sikamaista toimintaa työyhteisöissä, kouluissa.... Kiusaamista, henkistä väkivaltaa. Etunenässä poliittinen ja okkultistinen pahavelijärjestelmä tälläistä harjoittaa/aikaan saa... (Totuttuna Porin tapana = Porin tauti = ahneus ja keuhkotauti)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.