Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. marraskuuta 2014

ELIITTI MÄDÄNNYTTÄÄ SUOMEN JA KANSAN! SE HAISEE JO!
Heikki Rakkolaisen tapaus on uskomatonta luettavaa, Suomi on paljon mädäntyneemmässä tilanteessa kuin uskoinkaan! Suomen eliitillä, virkamiehillä ei ole sanktioita, vaikka tekisivät mitä tai tekemättä jättäisivät!!

SUOMESSA EI OIKEUTTA SAA ENÄÄ KUIN RIKKAAT...

Huom!  Suomen Presidentti, oletteko tietoinen...?

-Eduskunta / kansanedustajat
-Kirkko
-Suomen esivalta kaikilla sektoreilla... mm. Oikeudenjako ja valvonta sen toteutumiseen!
-Ammattiliitot
-Poliisi
-Työsuojelu
-Paikallispolitiikka ja kaupungin / kylän johtaminen


Kaikkeen yllä mainittuun on luikerlellut poliittinen- ja okkultistinen käärme, mädännyttäen kaiken hyvän Suomesta. 

Porilainen uskomaton tilanne; kymmeniä virkamiehia etc. kieltäytyy Heikin asiaa oikeudenmukaisesti käsittelemästä!

Heikki Rakkolaisen kirje:
EDUSKUNTA PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA

PUHEENJOHTAJA JOHANNES KOSKINEN


Liitän oheen Satakunnan käräjäoikeuden laamanni Martti Juntikalle (09.04.2014) osoittamani 25 kysymyksen listan joihin hän, ei Oikeusministeriö, eikä Valtakunnansyyttäjän virasto ole antaneet vastausta. Valtakunnansyyttäjän virasto on toistuvasti palauttanut kysymykset perusteena, että on annettu käsky palauttaa ne. Olen pyytänyt tietoja määräyksen antajasta ja sen perusteista kirjallisesti. Viraston palautuskirjeet ovat kirjattu heidän kirjaamoonsa ja käsittääkseni kysymyksenikin olisi tullut kirjata jotta asiakokonaisuus tulisi ilmi. Listasta ilmenee varsin poikkeuksellisia tapauksia! Mm. 2kpl. Sat. Käräjäoikeudessa minuun kohdistuneet laittomat, salaiset ja oikeudenkäymiskaaren vastaiset näytösoikeudenkäynnit, joista on olemassa erilaisia päätöksiä. Näitä ei ole myöskään kirjattu em. viraston kirjaamoon. (pyynnöistäni huolimatta). Poliisin minulle järjestämä laiton putkaan vienti, toinen yritys josta Valtakunnansyyttäjän virasto teki tutkimattajättämis-päätöksen, ja palautti minulle rikosilmoitukseni, (sitä ei haluttu kirjata kirjaamoon). Sekä oikeudenkäymiskaaren vastaisesti hylätty kanteeni / haastehakemus Porin kaupunkia kohtaan. ( Laiton työsuhteen purku, työpaikkakiusaaminen, häirintä, vakava läheltäpiti-tilanteen tutkimatta jättäminen josta ulkopuolinen asiantuntija antoi lausunnon; Epätodennäköistä, että on tapahtunut itsestään! Työturvallisuuteni vaarantanut tilanne joka tapahtui joko työnjohtajan ymmärtämättömyydestä tai tahallisuudesta, Ja laittomasti suoritetusta, ilman lääketieteellistä näyttöä ja perustetta tehdystä työkykytutkimuksesta, (tutkittaessa oli tiedossa että olen Mensan testin läpäissyt 156 pistettä, maratonkuntoinen, ei sairauksia, poissaoloja eikä lääkityksiä), yms! Pyytäisin teiltä ja perustuslakivaliokunnalta kantaa miten tämä kaikki on mahdollista Suomessa, ja miten minä saan asian joko selvitettyä, tai saan sen perustuslain suomin oikeuksin Suomen oikeuslaitoksen käsittelyyn. Mihinkään näistä tapahtumista ammattiliitto JHL ei ole antanut oikeusapua. Kaksi Oikeusaputoimistoa toimi asiakkaan edun vastaisesti, enkä ole saanut niistä oikeusapua mainitsemillani termeillä kirjattuna!


Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
https://www.facebook.com/groups/224174243936/

Yli 200 aloitusta Suomen lintukotoa uhkaavista vaaroista yms. joista mediat välttelee totuutta puhumasta eliitin käskystä!  
http://ollihakala.blogspot.fi

.

Vapaamuurareiden looseista sikiää kaikki pahuus Suomessa.
Mitä korkeammalla olet asteissa, sen lähempi Luciferin "työväline" pahuuteen olet...
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

4 kommenttia:

 1. Parhaimmistoa Arton seurassa 2014... https://www.youtube.com/watch?v=ketNB6pLbUk

  VastaaPoista
 2. Heikki Rakkolainen tekee loistavaa työtä!

  KANTELU VALVIRA.
  Ohessa asiakirja jonka olen saanut kotiini liittyen Porin kaupungin Satakunnan työterveysliikelaitoksen minulle suorittamaan "työkykytutkimukseen". Pyydän kiinnittämään huomion asiakirjan tekopäivään 11.08.2009 ja itse tekstissä mainittujen tapahtumien päiväyksiin (esim. 17.11.2009 j), jolloin tulee ilmi, että asiakirja on väärennös. Minulle tämä asiakirja on toimitettu kirjatussa kirjeessä psykologi Raija Sandbergin toimesta 20.09.2013. Olette ilmoittaneet minulle kirjallisesti että Raija Sandbergin ammattinimike on psykologi. Joten Tuula-Maria Asikainen työterveyslääkäri SV nro.236034 joka tämän väärennöksen on tehnyt, myös harhauttaa minua. Tämä asiakirje ei ole aiheuttanut minulle mitään toimenpiteitä ja onkin nähtävissä että tämä liittyy ko. "tutkimukseen" tarkoitukseen eli työpaikkakiusaamiseen. Tämän asian sanoi minulle myös psykiatri Seppo Ojanen joka antoi lausunnon kun kerran tapasin hänet. Hän piti minua poikkeuksellisen vahvana henkilönä ja liitti "työkykytutkimukseen" raportin jossa ilmoitti minun olevan täysin työkykyinen, mutta tutkimus pitkittyessään saattaa muuttaa tilanteen. Tästä huolimatta "tutkimusta" jatkettiin Asikaisen toimesta, Kokonaisuudessaan "tutkimusta" tehtiin laittomasti, vailla lääketieteellistä näyttöä ja jota käytännössä johti Porin kaupungin TPK:n johtaja Jukka Kotiniemi. Kyse on siis tavasta toimia vastoin terveydenhuollon tarkoitusta ja poliittisin perustein ja T-M Asikainen oli täysin tietoinen em. seikoista, sekä siitä, että olen Mensan testin läpäissyt pistein 156 ja maratonkunnossa. Lisäksi potilastiedostoani väärennettiin mm. poistamalla sieltä työhöntulotarkastuksen tiedot, ja sen sijaan tuotiin merkintä," ei ole tarvetta kirjata ylös koska niissä ei ole mitään erikoista". Joten ko. laitos on toiminut täysin rikollisesti. Pyydän teitä puuttumaan asiaan.

  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  VastaaPoista
 3. JÄRKYTTÄVÄÄ STUBB

  14.11.2014 --- Neljä Suomen hallituksen ministeriä vieraili perjantaina Talvivaaran kaivoksella Sotkamossa tapaamassa muun muassa kaivoksen henkilöstön ja konkurssipesän edustajia. Pääministeri Alexander Stubb ilmaisi hallituksen tukevan Talvivaaraa "sataprosenttisesti".

  – Tämä on suuri suomalainen hanke ja yksi suomalaisen kaivosteollisuuden merkkipaaluja. Teemme kaikkemme sen eteen, että tämä jatkuu, pääministeri Stubb sanoi.

  Stubbin mukana kaivoksella olivat myös elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok.), ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasonen (kok.) ja työministeri Lauri Ihalainen (sd.).

  Monta kysymystä on edelleen auki.

  – Meillä on käytännössä kolme tavoitetta: ympäristö, työntekijät ja uusi omistaja. Jatkamme aktiivisesti toimintaa sen eteen, että löydämme Talvivaaralle jatkajan, Stubb vakuutti.---

  -----------------------

  Kommenttia:

  Koivisto/ Mitterand- sopimus 1986 ---> Talvivaara

  Suomi Euroopan ainoa uraania jalostava maa!!? Salaisista miljardeista on kysymys tänäpäivänä (plutonium talous), mitä tulee 1986 sopimukseen, joka velvoittaa ydinjätteen varastoinnin Suomen kansan tuhoksi, lapsiemme ja lasten lasten tuhoksi, lintukotomme tuhoksi! Em. sopimus tekee Suomen koko Euroopan säteilevän (hitaasti ja varmasti tappavan) ydinjätteen kaatopaikaksi (ns. varastoinnin) ja tietysti sen TÄRKEIMMÄN, jälleen käsittelyn, eli Pu- 239 aseplutoniumin valmituksen atomipommien, monikärki ohjusten räjähdys materiaaliksi. Muistanette jo että, ydinpommi pelotteen omaavat maat tarvitsevat toimivaa plutonium-239 ohjuksiinsa, koska räjähde vanhenee ja on uusittava n. 5 vuoden välein! Rauman Lakari ja Humppilan maailman suurimpia lentokenttiä "valmiina" odottaen em. kansanmurhan toteutumista.

  Stub, Vapaavuori etunenässä ajavat Suomea "ydinasevaltioksi", sairaaseen plutonium talouteen ja säteileväksi, tappavaksi kaatopaikaksi lapsen lapsillemme.

  Muistakaa, kaikki tämä on siis kerrottu etukäteen kansalle, mutta Suomen media, stuk, tvo jne. on valjastettu valheen kertomiseen Suomen kansalle. Media on määrätty valheen kertomiseen, medianhan omistaa 95%:sesti eliitti, okkultistinen- ja poliittinen pahavelijärjestelmä... mm. vapaamuurarit, joista isoin pahuus Suomessa sikiää maamme tuhoksi ja kokoomus edustaa tätä "noituutta" eniten Suomessa.

  Olli Hakala Pori

  Deus Protector Noster

  (Kiitos ydivoima tietoudesta Arto Laurille ja mm. Albert Einsteinille, joka on todennut: Ydinvoima lopulta tuhoaa käyttäjänsä!)

  Ps. Vaasaan suuntaanko muutto edessä Porista, viisasta se ainakin olisi... jo nyt. Sen verran kovia säteilypiikkejä on mm. vesisateiden aikaan. Ja ne säteilyt eivät tule avaruudesta, eikä maaperästä... ;) Vaikka kuinka mm. stuk valehtelisi!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista
 4. 14.11.2014

  WINNOVA irtisanoo 20 työntekijää

  Satakunnassa ja Vakka-Suomessa ammatillista koulutusta tarjoava Länsirannikon koulutus Oy eli Winnova irtisanoo 20 työntekijää säästösyistä. Taustalla on usean miljoonan euron säästötavoitteet.

  Ammatillista opetusta tarjoava Winnova irtisanoo 20 työntekijäänsä.
  Nyt päättyneiden yt-neuvottelujen lähtökohta oli enintään 40 henkilön vähentäminen. Winnovan mukaan vähennykset kohdistuvat sekä opetus- että tukipalveluhenkilöstöön. Yhtiön uusi organisaatio aloittaa ensi vuoden alusta. Winnovan mukaan myös hallintoa on kevennetty esimiestehtäviä vähentämällä.

  Ensi vuoden 4,5 - 5 miljoonan euron säästötavoitetta Winnova on saanut pudotettua noin miljoonalla eurolla. Winnova sanoo hakevansa jatkossa säästöjä myös toimitilaratkaisuista ja viittaa Porin ja Rauman kampushankkeisiin.

  Winnova antaa ammatillista opetusta Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Sen palveluksessa on tällä hetkellä noin 660 henkilöä.  Mika Viljanen

  Yle Satakunta

  ---------------------------------------

  Kommenttia: Minähän sain jo oikeudettomat/laittomat potkut Winnovasta toukokuussa 2014! Tervetuloa joukkoon! Kesälläkö 2015 jälleen salaiset tulospalkkiot? Hävetköön pääosin mädäntynyt Winnovan johtorymä moraalittomuuksisaan (HYVÄKSYY TALOSSA LISTOILLAAN JOPA NOITUUTTA/LOOSEISSA LUCIFERIN HARRASTAVIA HENKILÖITÄ) ja opetusalalla ylisuurissa palkoissaan... JA VERONMAKSAJIEN RAHOILLA!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/matapaise-winnovan-hallituksessa-ja.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.