Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Eliitti rankaisee mm. pakkohoidolla mielisairaalaan...

(Uusinta 3 vuoden takaa päivitettynä...)

Mielisairaala? (Kuin mm. Teemu Vehkala?) Kuolema? Vai totuus atomien halkomisesta!!!


SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™


Yli 10.000 Suomen eliitistä...
palvelee riiteissään, valoissaan luciferiä loosseissaan... aste-asteelta enemmän... Suomen ja itsensä tuhoamiseksi, aluksi ehkä hetken tiedostamattaan, varsinkin alemmilla aste tasoilla...SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

Arto Lauri

Jos saatte tietoonne, että olen kuollut. Tiedätte 100 % varmasti, että minulla EI ole ollut pienintäkään aikomusta lopettaa, saati luistaa ydintiedotuskanavilta vuosikymmeniin millään toimintatasollani! Jos olen näin häivytetty, tiedätte 100 % varmasti, että asialla on sisäministeriön, IAEA:n murhaajat... Kiitos ei tältä erää muuta. Kirjoitan tämän memon ja muistion Eurajoella talletukseksi tuleville 16.10.2011. Hyvissä ruumiin ja sielun voimissani. Tasan tietoisena siitä, mitä pääni menoksi Suomen ydinhallinto parhaillaan kehittelee! SUPO on vuosikymmenen synkät mielessään ihmetellyt sitä tietokanavistoa, jonka varassa kirjoittelen. Saavat sitä ihmetellä m y ö s jatkoon! Koska sitä en paljasta julkisesti i k i n ä. ..

------------

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

Nimilistaa sitten vain lisää... Omilla sektoreillani 2001-2011 aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta Suomessa esille tuoden myös nettierämaassa. Allekirjoitan Arto Laurin tekstin. Jos siis minullekin tapahtuu jotain... Tietäkää, olen terveenä, hyvässä ruumiin, sielun ja hengellisissäkin voimissani 16.10.2011 Olli Hakala Pori, Deus Protector Noster, Porin vaakunamme tekstin mukaisesti.

Tellus, Suomi ja jopa Pori ennalleen asetetaan ja hyvin piankin monilla sektoreilla, takaisin aitoihin alkuperäisiin arvoihinsa, jotka Tellukselle on annettu Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kautta.

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

"Tiitisen lista"... Ei vaan Olli Hakalan lista Suomalaisista, jotka ovat jollakin tavalla toimineet viimeaikoina Suomen aidoksi parhaaksi.

Poliittisen (mm. ateistinen ja liberaali humanistinen) ja luciferistisen Suomen eliitin hyvävelijärjestelmät eivät pidä kaikista Suomalaisista, monista erilaisista syistä. 1. Yhteisenä tekijänä on se, että he isoilta osin edustavat omilla sektoreillaan totuutta tai arvoja, jotka ovat Suomen pelastukseksi. 2. Toisena tekijänä on se, että jollakin tasolla jokainen on kokenut myös pilkkaa, jopa vainoa...

Mm. Arto Lauri, Teemu Vehkala, Seppo Lehto, Henri Lentonen, Harri Veijonen, Leo Meller, Teuvo Hakkarainen, Jussi Halla-Aho, James Hirvisaari, Eero Kavasto, Olli Hakala, Heikki Dillström, Jari Lehti ("Oloneuvos"), Juhani Julin (†), Janus Putkonen, Mikko Elo, Päivi Räsänen... jne. (Osa varauksin...) Pääosin valtaeliitin omistama media globaalisesti ei totuutta enään kerro kuin korkeintaan "silmälumeeksi"...

Ps. Ehdota lisää nimiä jotka 1 ja 2 kohdan täyttävät, tänne;https://www.facebook.com/profile.php?id=100000211325318

-----------

SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

Keskustelupalstoja häiritään mm. Facebookissa jne. Totuutta ydinvoimasta, maahanmuutosta, looshien riiteistä ja valoista etc.


Suomen eliitistä/esivallasta käsin palstoja häiritään, uhkaillaan etc. Avoimena silti vaan.... informaatio kaikille Suomalaisille, ymmärtäville...

Ja kaikki ydinmyönteiset (valheeseen tykästyneet) klikkauksella pihalle.... Ja jos palstoilla pitää henkisiä ja hengellisiä aina välillä "vääntää" niin sitten mieluummin aitoja kristillisiä asioita/arvoja... muut uskonnot ja henkiset hölynpölyt muualle täältä. (taktikoitua, tahallistakin provoa) Suomessa ollaan ja vanhoilla konservatiivisillä arvoilla + ydinvoima paskasta tietoisena kaikilla sektoreilla... Olen useita vuosia seurannut, Suomenkin pystyssä pitänyttä aitoja kristillisiä arvoja pilkataan säännöllisin väliajoin ajoin monilla sekroreilla ja mm. http://www.share.fi/ tyyppistä paskaa/okkultismia ihannoidaan ym. liberaali humanistista roskaa/hulluutta.

Aitoa, totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta aidoilla arvoilla + informaatiota Suomea tuhoavasta pu-239 (Ydinpommin räjähdettä, plutoniumia) massa valmistamisesta eetteriin + atomien halkomisen kaikki tuhoavat, saatanallisen vaaralliset/tappavat/säteilevät asiat esille globaalisesti.

Suvaita pitää asiallisesti, mutta ei valhetta, syntiä etc. pidä suvaita! Uskonnonvapaus laki ja suvaitsevaisuus käsitteet ovat "melkeimpä" isästä perkeleestä. Ihmisellä on toki mahdollisuus valita totuuden ja valheen väliltä edelleen. Mutta lakeina tyhmyydet (huonot, moraalittomat) mahdollistavat synnin monistumisen bakteerien tavoin. Kuten liberaali humaanissa Suomessa parhaillaan tapahtuu mm. vihervasemmiston + rkp:n toimesta, vähemmistöjen ajaessa oman kansan ohi!

Että tälläinen tehopalsta, bloki tms. pitäisi saada äkkiä laittomalle, saatanalliselle, oksettavalle YDINVOIMALLE! Suomesta ollaan tekemässä Euroopan/Eu:n plutonium-239 tehdasta, eli saastuttaa koko Suomi säteileväksi syöpien, murheen, KUOLEMAN MAAKSI. FINLAND, THE END!
Minullakin on jo ihokin pilalla mm. Olkiluodon säteilyjen takia...ja lissää tulee säteilyä, kun ytimien halkomolaitokset tuntuvat poksahtelevan rikki kuin popcornit ympäri Tellusta. 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=245007938849582&set=a.243967122286997.78265.100000211325318&type=3&theaterKIRJOITA GOOGLEEN: OLLI HAKALA BLOGI
ISLAM, SÄTEILY JA PLUTONIUM-239 TALOUS, RAPPARIT, HOMO LAKI, TYÖPAIKKA- JA KOULUKIUSAAMINEN ENSIMMÄISTEN JOUKOSSA... (MYÖS "OLONEUVOS" ON MUISTETTUNA.)

8 kommenttia:

 1. TIEDOKSI:

  Copyright-oikeuksistani

  Vastauksena "Facebookin" uudelle politiikalle vakuutan, että kaikki minun henkilötietoni, valokuvani, piirustukseni, kirjoitukseni ja niin edelleen ovat minun Copyright-oikeuksiani (kuten Bernin yleissopimus sanoo). Facebookin Oikeus siirtää minun henkilökohtaisia tietojani kolmansille osapuolille 01.01.2015 alkaen on mitätön, koska olen julkisesti etukäteen kieltänyt tämän mahdollisuuden.
  Kaupallinen ja muutoin hyödyntäminen koskee kaikkia edellä mainittuja copyright-oikeuksiani. Kussakin tapauksessa julkaisemiseen vaaditaan minulta jokaista kertaa varten kirjallinen lupa.

  "Facebook" on julkinen yhtiö. Siksi käyttäjille suositellaan sosiaalisen verkoston sivulleen laittamaan tietosuojaa koskeva lausunto, muutoin (jos ilmoitusta ei julkaista sivulla ainakin kerran), olet automaattisesti antanut luvan tietojesi käyttöä varten, kuten sivusi, valokuvasi ja kaikkia tietoja joita julkaistaan sinun viestiseinälläsi.

  Jokainen, joka lukee tämän tekstin voi kopioida sen Facebookin seinälleen. Tämän jälkeen sinä olet suojattu tekijänoikeuslailla. Tämä tiedonanto on ilmoitus "Facebookille" - tämän tiedonannon jälkeen, kopiointi, jakelu ja minun henkilökohtaisten tietojeni tai muiden laittomien toimien suhteessa profiiliini sosiaalisessa verkostossa on ehdottomasti kielletty!

  Pori 3.12.2014
  Olli Hakala

  VastaaPoista
 2. SE MITÄ TUON ESILLE ON PÄÄOSIN PITKÄÄN TUTKITTUA JA KUIN LÄÄKÄRIN TAVOIN "VALHEITA" POIS SULKIEN, KUNNES TOTUUS JÄÄ JÄLJELLE...

  ESIM. MINKÄ ESIM. MINÄ SILLE VOIN, ETTÄ ILLUMINAATTI ON GLOBAALISESTI SUUNNITELLUT TELLUKSEN SOPIVAKSI VÄKIMÄÄRÄKSI REILU PUOLI MILJARDIA JA LOPUT TAPETTAKOON TURHINA YLENSYÖJINÄ JA TURHAKKEINA... SE ON ILLUMINAATIN, LUCIFERISTINEN SUUNNITELMA.... + MONET ORGANISOIDUT SUUNNITELMAT/AGENDAT KAIKKIEN AITOJEN KRISTILLISTEN ARVOJEN ALASAJOON JA LOPULTA NÄITÄ PUOLUSTAVIEN TEURASTAMISEEN...

  (Toki osa lähtee häihin, osa marttyyrinä jälkikäteen ja paljon tosiaan kuolee telluksella ihmisiä 7 vihan vuoden aikana)

  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/11/presidentti-sauli-niinisto-auta.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/fema-leirit-pahuudenluciferin.html
  Yksi "molokintemppeli" lupa tuli taas... !?
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-4-tvo-molokin-temppelit.html
  Ottakaa selvää omia reittejänne kautta... Mitkä on mm. Eurajoen todelliset aidot syöpätilastot ;) (aivosyöpä etc.)

  Suvaitkaa nyt sentään totuuden TORVEAKIN, VIESTIN TUOJAA ja Jumalan hullua... :) <3 Ja jossei kestä lukea, ei oo pakko...

  Terveisin teidän armahdettu syntisäkki: Olli Hakala Poriiist...
  Deus Protector Noster!

  VastaaPoista
 3. https://www.youtube.com/user/artolauri/videos
  https://www.youtube.com/user/HakalaOlli/videos
  Tvo:n korkeimmat turvaluokitukset omaavana reilu 20 vuotta ydinvoima touhua nähneenä... Arto Lauri paljon on aitoa informaatio esille tuonut... Toki hänen esille tuomiaan asioita kaikella liberaali humanismin voimin yritetään pilkata ja estaa järeimminkin keinoin...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html

  VastaaPoista
 4. Olemmeko kaikki (mm. Evankeliumi, Sana/raamattu/historiallinen totuus/eskatologia) aidossa totuudessa, moraalissa ja oikeudenmukaisuudessa kinni roikkuvat ihmiset; Ankeuttajia? ;)

  Siteeraan eläkkeellä olevaa ystävääni kirkon pappia Eero Kavastoa, joka on esille tuonut termin: Ankeuttaja.

  "Sitten tulee vielä epämääräinen joukko poliitikkoja, dignitaareja ja kirkon tirehtöörejä, jotka päät soikeina miettivät, miten saada minut hiljaiseksi.

  Vapaamuurarit on kielletty aihe, Jumalan apuun pyytäminen on kielletty aihe, liian tunkeilevien kysymysten esittäminen on kielletty aihe ja kielletyn aiheen esittäminen on kielletty aihe, joten tieni on monin eri tavoin tilkitty niin umpeen ettei paremmasta väliä.

  Ei tässä mitään kiirettä ole. Kaikki menee Jumalan oikean ja oman aikataulun mukaan, ei tarvitse kuin olla möllöttää, aiheuttaa vain lisää ankeutumisen aihetta, saada yhä useampi ihminen pyörryksiin, että mitä se Kavasto oikein mahtaa ajaa takaa ja viime kädessä - saada ihmiset hereille.

  Useat ovatkin jo nitisseet liitoksissaan, heidän mielenrauhaansa on saatu järkytettyä pahemman kerran, on saatu avattua heidän silmiään sen suhteen, että onko niillä tirehtööreillä ja muilla vaatteita ollenkaan päällään vai muutenko vain tepastelevat kaiken kansan edessä ja luulevat ettei kukaan huomaa mitään."

  https://www.google.fi/#q=eero+kavasto

  Kommentti: Veljeni Eero Kavasto on tehnyt Herrassa hyvää työtä Porissa ja valtakunnallisesti... Tälläiset ihmiset ovat (liberaali) humanismin silimissä ankeuttajia, kuten ilmeisimmin minäkin... :) <3

  Terveisin: ankeuttaja kaksi (2) Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster, Porin vaakunan sanoin...
  http://ollihakala.blogspot.fi/
  https://www.google.fi/#q=Olli+Hakala+blogi

  Johanneksen evankeliumi:
  3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
  3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
  3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
  3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
  3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
  3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

  .

  VastaaPoista
 5. Joko Porissakin jopa oikeudenmukaisuus alkaisi toteutua vai jatkuuko rakenteellinen korruptio, moraalittomuus ja luciferin okkultismi?!

  Heikki Rakkolainen jatkaa oikeudenmukaisuuden hakemista Porin kaupungissa. Asiaan on minutkin mukaan liitetty, eli tutkinnan osalta Poliisi tutki olenko osallistunut rikokseen, koska olen Heikki Rakkolaisen tekstejä tuonut esiin mm. blokissani, toisin sanoen taistelua Porilaista moraalittomuutta vastaan Porin kaupungin mädäntyneessä henkilöstöpolitiikassa, henkisessä väkivallassa, laittomissa irtisanomisissa, moraalittomassa työterveyshuollosta Porin kaupungilla, sekä suurimpana Porilainen huippuunsa viety poliittinen ja okkultistinen pahavelijärjestelmä, eliitin, virkamiesten, esivallan edustajien etc. toistensa suojelu, välittämättä juurikaan enään siitä toteutuuko oikeus oikeudenmukaisesti vai ei.

  Minä itse koin myös henkilökohtaisesti 2008 henkisen väkivallan Porin kaupungilla ja oikeudenmukaisuutta vuosia etsineenä, lopputuloksena oli rikolliset potkut Winnovasta 2014 toukokuussa. Jari Lehti mm. ja monet muut ovat tämän Porissa kokeneet. Osa jopa on rääkätty systemaattisesti aivan loppuun asti Porissa, mutta minä olen jäänyt henkiin ja arkistoinut Porilaisen em. eliitin kauheuksia, sekä olen monasti kehunut Heikki Rakkolaisen jaksamista taistella asiansa eteen, vaikkakin ihmisinä olemmekin hyvin erilaisia. Mutta asiat, negatiiviset kokemukset, vääryydet, rikokset ovat Porilaisissa työyhteisöissä etc. hyvinkin kummallekin tuttuja ja monelle, monelle muulle!

  Johtajat, johtoryhmät, eliitti, esivalta ja muut moraalittomat Porilaiset mennä porskuttaa vaan etiäpäin mm. salaisia tulospalkkioita odottaen, hanke- ja koordinaattori sekä pakasteviroissa/tehtävissä, nepotismissä, sulle mulle ja kaikessa enemmän tai vähemmän rikollisessa toiminnassa, Porin "tavalliseksi" muodostuneeseen tyyliin, välittämättä kansasta enää tuontaivaallista!

  Ahneus, itsekkyys, moraalittomuus jne. on lisääntynyt yli 4000,-/kk tienaavien joukossa hälyyttävälle tasolle koko Suomen maassa, mutta etenkin Porissa, jossa looshi porukkaa (mm. rapparit) on rebekat päälle lukien yli 250kpl, eli eniten väkilukuun nähden Suomessa ja siitä tämä Porin tauti enimmäkseen johtuukin: okkultismista, riitein ja saatanallisten valojen kautta oikeudenmukainen oikeus vääristetään ja ajaetaan vaan ns. omia asioita köyhän kustannuksella, pääosin ja enentyvästi kaikkialla Porissa. https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

  VastaaPoista
 6. Sattumalta kävin suomi24 porin palstalla ja huh, huh! Puhutaan, että kun totuutta tarpeeksi peräänkuuluttaa, kohtalo olisi pakkohoito!
  http://keskustelu.suomi24.fi/t/13542267

  VastaaPoista
 7. En ole pariin vuoteen kirjoittanut mitään suomi24:sella ja tilanne onkin jo pahempi kuin tiesinkään Satakunnassakin... jopa minuakin syytettiin seuraavan linkin takana?! http://keskustelu.suomi24.fi/t/13513798

  VastaaPoista
 8. Ja vielä... Mutta viimeistään morsiusseurakunnan häiden alkaessa tulee aika jolloin globaalisesti kaikkialla toteutuu: "He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle. Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua." Tässäkin historia toistaa itseään... Niin Juutalaiselle kuin pakana kristityllekin... esitäyttymys on toteutunut ja n. 2000 historian aikana ja vielä uudestaan on tulossa ja rajuna 7 vuoden vihan aikana myös lohkoissa ja lahkoissa, sekä ekumeenisessa porttokirkossa... Aitoa ja oksastettua Jumalan kansaa on aina pilkattu, vainottu ja tapettu, eniten tähän mennessä yllätys, yllätys kirkon toimesta, paavin vallan toimesta viimeisten laskelmien mukaan jopa 50 miljoonaa. Nykyäänkin n. 200.000 vuodessa tapetaan, mutta lehdistö ja media on vaiti pääosin... Miksikö? Koska se on globaalisesti illuminaatin hallussa--> luciferin, loosi asteet 30, 31, 32 ja 33. (new world order, ordo chaos) Suomessakin luciferia palvoo vajaa 10.000 henkilöä esivallassa ja siellä missä raha, sekä valta on, myöskin tuhoten agendoillaan kaiken hyvän, Jumalan säädökset. Mikään ei ole sitä miltä se näyttää Suomessakaan ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Valitse siis aito totuus (hengellistä viisautta, ei arkkipiispan) Jeshua Kristus Nasaretilainen ja hylkää valheet/noituus/traditiot eksyttävät ja ihmisjärkeily. Siunausta etsintääsi... T: -Satakunnan Olli-, armahdettu syntinen...  

  Factat pöytään... http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo
  ------------
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.