Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Politiikkaanko takaisin, ehdokkaaksi 2015?
Tukisitko vai tuomitsisitko... ;) ? (En ole koskaan ollut "tuuliviiri"...)


Hmmm... Palaisinkohan politiikkaan takaisin? Ans kattoo ny! Satakunnan Olli eduskuntaanko 2015?! Äänestäisitkö, jos politiikkaan palaisin gallup?

Ja löytyisiko Suomesta puoluetta, joka aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta rohkeasti puolustaa... ? Suvaitsee siis esim. arvokonservatiivisen kristitynkin, vaikka sitten sitoutumattomana mukaan Suomen lintukotoa pelastamaan. Liberaali humanismi ei yksin riitä Suomen lintukodossakaan, eikä maailman historiakaan sitä vahvista.

Olen siis käytettävissä jos em. asiat täyttyvät.

(Muutos 2011 167 ääntä eduskuntavaaleissa ensikertalaisena 2011, myös PerusSuomalaisissa jäsenenä, itse eronnut 10/2014))


3 kommenttia:

 1. Jouko Pihon teksti 15.12.2014, johon samankaltaisesti suhtaudun...
  Olen siis käytettävissä poliittisella sektorillakin myös, jos puolue löytyy ja sitoutumattomana.

  --------------

  Uuden maailmanjärjestyksen vastustaminen

  Maailmassa on kaksi pääliikettä, jotka tiedostavat Uuden maailmanjärjestyksen olevan syntymässä ja jotka vastustavat sitä.

  Ensimmäinen on maallinen Totuus-liike, joka on melko hyvin perillä maailman todellisten taustavaikuttajien eli vapaamuuraritaustaisten raha- ja valtaeliitin edustajien globaalista agendasta yhden maailmanhallituksen luomiseksi, jota varten parhaillaankin ollaan sytyttelemässä sodan liekkejä, jotta kaaoksesta voitaisiin sittemmin synnyttää uutta järjestystä. Tämä maallinen liike ei enää juuri usko poliittiseen ja demokraattiseen vaikuttamiseen, koska peli on jo ikään kuin menetetty, vaan sen piiristä nousee yhä useammin ääniä radikaalin poliittisen vallankumouksen puolesta.

  Toinen on uskovista koostuva hengellinen liike, joka näkee nykyisten tapahtumien olevan Raamatun lopunajan ennustusten toteutumista, jonka takia suurin tarve olisi hengellinen herätys, koska paha saa kuitenkin palkkansa aikanaan ja maalliset valtakunnat kukistetaan, mutta tärkeintä olisi pitää huoli siitä, ettei kadota omaa sieluaan.

  Uskovilla on kaksi eri näkemystä, mitä pitäisi tehdä. Toisten mukaan maallisiin asioihin ei pidä sekaantua millään tavoin, vaan on parasta keskittyä vain uskonasioihin ja oman sielun pelastumiseen ja yritykseen pelastaa siinä samalla mahdollisimman paljon muitakin. Toisten mukaan ainakin joillakin uskovilla on myös kutsumus olla mukana maallisessakin politiikassa tarkoituksena olla mädässä maailmassa tervehdyttävä suola ja pimeässä maailmanajassa loistava totuuden valo. Kuten varmaan kaikki kirjoituksiani seuranneet tietävät, minä kuulun tähän jälkimmäiseen joukkoon.

  Silloin tällöin käy ilmi, että maalliseen totuus-liikkeeseen kuuluvat ei-uskovat henkilöt eivät voi mitenkään ymmärtää uskovia ja alkavat hyökätä heidän uskoaan vastaan. Ehdotan kuitenkin maallisen puolen edustajille malttia, koska meillä on yhteinen vihollinen, jota vastaan me taistelemme. Silloin ei kannata tuhlata ruutia sellaisia vastaan, jotka ovat tässä asiassa samassa rintamassa.

  VastaaPoista
 2. Satakunnan Olli Eduskuntaan 2015
  https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-Satakunnan-Olli-Eduskuntaan-2015/169238789756946?fref=ts

  VastaaPoista
 3. Tätä myös hartaasti toivon... Ettei yhtäkään Suomalaista enää hyljättäisi / kiusattaisi työpaikalla tai koulussa tai missään / henkisesti tai väärässä hengessä rääkättäisi itsemurhaan asti... (n. 1000 vuosittain tekee itsemurhan Suomessa ja niistä noin 300 on työpaikka- ja koulukiusattuja!) Ja tekijät sanktioihin pahoista teoistaan. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1003826642967704&set=pb.100000211325318.-2207520000.1418910689.&type=3&theater

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.