Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 14. toukokuuta 2011

STUBB... EIKUN HAKALA: HÖLMÖILY TUKIPAKETISTA YMS. TUHOAA SUOMEN

Stubb... Eikun Hakala: Hölmöily tukipaketista Suomen ja Euroopan tappio

Kansanedustajaehdokas/tutkija/työhyvinvointikoordinaattori Olli Hakala (M11) näkee kokoomuksen ja SDP:n saman tyylisen kannan Suomen ja Euroopan tappiona. Hakala kommentoi tilannetta Portugalin tukipaketista tänään Facebook sivullaan.

Hakala toivoo, että Suomen peruslinja EU:n suhteen pysyy kriittisenä ja pikimmiten eu:sta eroavana. Hän uskoo, että Suomen toimet tukipaketin suhteen ovat heikentäneet maan asemia EU:ssa. Muiden EU-maiden kostoa on Hakalan mukaan syytä pelätä.

Hakala toteaa hallitusneuvotteluissa alkavan nyt todellinen kuhina, mm. humaanien liberaali suvaitsevaisten toimesta Suomen alasajon loppuun suorittaminen/suunnittelu.

- Portugali-paketti yms. vievät Suomen tuhoon... Tämän jälkeen alkaa 4 vuoden jakso, jota Suomi ja Suomen kansa ei enää kestä, Hakala toteaa.

Deus Protector Noster / Markka Takaisin Uutiset / PoriLiberaali humanistit yrittävät ajaa alas kaikki aidot, Suomenkin pystyssä pitäneet arvot...
Liberaali humanistit yrittävät ajaa alas kaikki aidot, Suomenkin pystyssä pitäneet arvot...
Pikimmiten pois eu:sta...
Pikimmiten pois eu:sta...
6000 x 57000,- = 342 miljoonaa vuodessa...
6000 x 57000,- = 342 miljoonaa vuodessa...
Kafiirit raiskataan...
Kafiirit raiskataan...
Ei miljardeja eurooppaan...
Ei miljardeja eurooppaan...

1 kommentti:

 1. Muunneltu (luvalla) pakina...

  Mustavalkoisesti maailmaa tiirailevan epätietäväistön (johon valitettavasti kuuluu myös kansanedustajia) keskuudessa liberaali suvaitsevaisuus merkitsee nykyään näköjään aika usein samaa kuin välinpitämätön, mistä syystä sitten kaikkia suvaitsevaisia vastustetaan siltä pohjalta kuin he oikeasti olisivat välinpitämättömiä. Tämä on kuitenkin pahimman luokan olkinukke (= henkilön omalle virhetulkinnalle rakentuva kuvitteellinen vastustaja jota sitten surutta mäiskitään kaksin käsin). Todellisuudessa suvaitsevaisuus on (Vai onkohan sittenkään?) hyvin kaukana välinpitämättömyydestä, mitä havainnollistakoon seuraava haastattelu:

  Haastattelija: ”Vastustatko suvaitsevaisuutta?”
  Paavin kirkko.: ”Tietenkin! Suvaitsevaiset ovat meitä huonompia ja lisäksi tyhmiä ja rumia ja puhuvat urvonkuuloisia kieliä.”
  Humanisti liberaali: ”En tietenkään.”

  Haastattelija: ”Vastustatko suvaitsevaisten haluamaa maahanmuuttoa?”
  Paavin kirkko: ”Tietenkin! Ei kerettiläisillä ulkomaalaisilla ole mitään asiaa Suomeen rumentamaan audiovisuaalista katukuvaamme ja haisemaan oudoille mausteille.”
  Humanisti liberaali: ”En tietenkään.”

  Haastattelija: ”Vastustatko ulkomaalaisten asettumista Suomeen pysyvästi?”
  Paavin kirkko: ”Tietenkin! Suomi suomalaisille, muu maa muukalaisille.”
  Humanisti liberaali: ”En tietenkään.”

  Haastattelija: ”Vastustatko ulkomaalaisten työntekoa Suomessa?”
  Paavin kirkon isooo… palkkainen piispa: ”Tietenkin! Ulkomaalaiset ovat meitä huonompia ja silti vievät meidän työpaikkamme koska tyytyvät niin paskaan palkkaan, koska ovat tyhmiä. Ja vievät vielä kafiiri naisemmekin, vaikka ovat rumia ja tyhmiä. Lirkuttelevat joutavia niillä urvonkuuloisilla kielillään, perkele...”
  Humanisti liberaali: ”En tietenkään.”

  Haastattelija: ”Vastustatko ulkomaalaisten elämistä Suomessa yhteiskunnan rahoilla?”
  Paavin kirkko: ”Tietenkin! Ulkomaalaiset ovat...”
  Humanisti liberaali (keskeyttää): No vihdoinkin päästiin asiaan. En näe mitään perusteita sille, miksi Suomen valtion, joka on Suomen kansalaisten edunvalvontakoneisto, pitäisi käyttää suomalaisten maksamia verorahoja muiden kansojen elättämiseen. Jos joku ei pysty elättämään itseään siksi, ettei sopeudu Suomen lakeihin ja tapoihin eikä työllisty täällä, ei ole mitään tarvetta elättää häntä suomalaisten varoilla. Emme pysty estämään omien huono-osaistemmekaan syrjäytymistä, joten mitä järkeä on raahata tänne lisää ihmisiä vain syrjäytymään ja rötöstelemään ja heikentämään yhteiskunnan turvallisuutta? Yhteiskunta pysyy pystyssä vain kun elättäjiä on riittävän paljon enemmän kuin elätettäviä. Kaikki ulkomaalaiset jotka tulevat tänne töihin ovat ilman muuta tervetulleita, mutta pelkkiä sosiaalipummeja meidän ei ole järkevää ottaa vastaan. Huono-osaisia ihmisiä autetaan taloudellisimmin ja tehokkaimmin panemalla elinolot kuntoon heidän omassa maassaan.
  Suomen kansalaiseksi päästäkseen ulkomaalaisen täytyy asua Suomessa riittävän kauan, opetella kieli, olla nuhteeton ja elättää itsensä. Eikö olisi järkevää, että silloin kun ulkomaalainen ei itseään kykene elättämään (eikä siksi saa kansalaisuuttakaan), vaadittaisiin ainakin loput kaksi kriteeriä: että hän opettelisi kielen ja olisi nuhteeton? Rikolliset käyttävät väärin ja halveksuvat Suomen vieraanvaraisuutta, joten Suomen ei tarvitse enää tarjota sitä heille vaan heidät voidaan karkottaa takaisin kotimaahansa. Tämä sanktio pitää tehdä maahanmuuttajille selväksi heti alussa – jos joku on ollut kotimaassaan todellisessa hädässä eikä halua joutua karkotetuksi sinne takaisin, hän ei tietenkään syyllisty Suomessa rikoksiin. Heh, piti vielä jatkaakin… mutta toisaalta, jos se Sodoma ja Gomorra jutska jne. onkin totta, emmä tiiä…pitäiskö sittenki palata takasin aitoihin arvoihin, niinku varmuuden vuoksi, täh?! Poikki! Tätä et sit laita Hesariin, kuuliks!

  Toivottavasti tämä esimerkki selventää, mitä eroa on Paavin ”ekumeenisella kirkko porukalla” ja liberaali suvaitsevalla, ihan kaiken, synninkin suvaitsevalla.
  Häh, onko niillä sittenkään oikeasti mitään eroa?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.