Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. toukokuuta 2011

MINUA ON ALKANUT PELOTTAA, MIKSEI SEPPO PÄÄSE KOTIIN?!


Pelottaako teitä iltaisin, yöllä, aamulla, päivällä? Seppo on oikeusmurhan uhri! Seppo ei ole vieläkään päässyt omaan kotiin?! Miten on 6000 Somali perheen yhdistämisien, kotiin pääsyjen laita?
Hinnan jo tiedämme islamin vaarallisuuden lisäksi... 6000 x 57.000,- € = 342 miljoonaa euroa  VUODESSA.
Suomen kansaa, enemmistöä pelottaa...

(Onneksi totuus on tehnyt minusta nykyään vapaan ja pelko häviää...)


Arabit jne. on Jumalalle rakkaita ihmisiä, mutta koraanin tekstit, kuuepäjumala (1/360) allah muuttaa heidät väkivaltaisiksi...

2 kommenttia:

 1. Mitähän se tutkija (maahanmuuttokeskustelun) Suvi Keskinen tuumaa tutkija Olli Hakalan tutkimuksista:

  Haluaisin tietää mitenkä mm. Astrid Thors vaikuttanut Suomalais naisten raiskauksien lisääntymiseen vuosien mittaan. Etenkin kiinnostaa raiskaajan uskonto, sillä islamia aidosti harjoittava maahamme tulija pitää mm. Suomalaista naista kafiirina, eli vääräuskoisena. Sen takia he niitä raiskauksia tekevät, koska heille se ei ole lainkaan niin paha asia jos vääräuskoinen, täysin arvoton raiskataan.

  Kuinka monta prosenttia Suomessa raiskaavasta maahantulijoista edustaa islamin uskontoa?

  Aidon islamin silmissä kafiiri eli vääräuskoinen on laitettava raskaalle verolle tai surmattava; Ensinnä (tuholistalla ovat) juutalaiset, joita koraani vielä kutsuu (5:60) apinoiksi ja sioksi, sitten kristityt sekä myös sitten ateistit perässä... Periaatteessa islamin agenda on tuhota kaikki muut uskonnot siten, että vain islam olisi jäljellä oleva uskonto maailmassa.

  Maahamme tulija, joka omaa tullessaan (aidon, aktiivisen) islamin uskonnon humaanin opin, ei tule koskaan kotiutumaan, sopeutumaan Suomen lakeihin... Voivat kyllä kaikilla valheenkeinoilla kyllä yrittää väittää muuta, mutta se on taqiahiaa, eli meille kafiireille sallittua valehtelua, jopa palkittavaa, se on islamia se! Se on fakta, ellei hän sitten muutu penseäksi muslimiksi, silloin on toivoa jopa siitä, että todella aidon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan löytävät, kuuepäjumala allahin (1/360) tilalle.

  He ovat toki Jumalalle rakkaita ihmisiä, mutta koraani muuttaa heidät väkivaltaisiksi... (aktiivinen muslimi)

  Mutta katsotkin kenties islam tai Hämeen-Anttila "silmälasien" takaa asiaa, väitättekö, että teen jotain laitonta Suomessa, jos kerron faktoja, tai kysyn faktojen perusteella? Jos yhdenkin valheen tai rikollisen asian löydät teksteistäni niin se on ihme!

  Olen asiaa tutkinut jo 2000 luvun alkupuolelta asti ja voin vain toivoa, että Suomen kansa heräisi nopeammin mm. vihervasemmisto liberaali kaiken suvaitsevasta suvaitsevaisuudesta nopeammin tai Suomelle tulee kovat ajat Ruotsin malliin kun ongelmat alkavat isontua!

  Pysytään tosiasioissa ja niistä pitää voida keskustella SUOMESSA, ilman että esille tuoja syyllistetään mitä ihmeellisimmillä väitteillä!

  Suomessa käy kuten Ruotsissa seuraavassa vaiheessa, ellemme kansana heräjä totuuteen heti!

  VastaaPoista


 2. ILTASANOMISTA 2012 / TILANNE PAHENEE / MM. ASTRID TÄTI SAI AIKAAN TÄMÄN...

  Somalien hinta Suomelle 855 miljoonaa!!!

  -----------

  Somppujen huoltosuhde on noin 10 ja tiedossa olevien tukien mukaan sommpu saa 57.000€/vuosi discohilloa, somppuja on noin 15000 Suomessa.

  Tarkoittaa seuraavaa:
  Somppuihin menee rahaa 57.000 x 15.000 = 855.000.000
  Tähän lyödään luonnollisesti kaikki monikulttuurikustannukset päälle, tulkit, oikeus, poliisi, terveys, jne

  Somppuja tarvitaan elättämään 10 x 15.000 suomalaista veronmaksajaa. Eli esim. Turku tai Tampere voitaisiin vapauttaa kokonaan veroista ilman somppuja, heidän verot menevät pelkästään somppujen elättämiseen, eikä riitäkkään.

  Etninen värinä ei ole ilmaista...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.