Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 3. toukokuuta 2011

Suomi tuhansien järvien maa, ulkomaille menetetyn Nokian tavoin, emme saa menettää järviemme vettä...

Ennustan Suomenkin tulevaisuutta. Järvien vedet nousevat arvoon arvaamattomaan! Ydinvoimalat, yli tuhat kpl maailmassa, ehjätkin saastuttavat kaikkien suojien läpi pääsevällä mm. beta ym. säteilyllä, Japanissa "koiruohoa" valuu mereen leviten globaalisti... humaani "kreikkalainen" mukamas "viisas" ihminen on sitten TYHMÄ!

Vielä kunnon metereoiitti? Ja se on siinä, jos Fukushima, Tsernobyl, eli ihmisten luomat kauhistukset eivät riitä saamaan ihmisiä havahtumaan aitoon todellisuuteen Telluksella... Sanaan ja Jumalan säätämyksiin sekä lakeihin!

Ilmestyskirja

8:11 Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.

9:6 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.

11:18 Ja pakanakansat ovat vihastuneet, mutta sinun vihasi on tullut, ja tullut on aika tuomita kuolleet ja maksaa palkka sinun palvelijoillesi profeetoille ja pyhille ja niille, jotka sinun nimeäsi pelkäävät, pienille ja suurille, ja turmella ne, jotka maan turmelevat."


https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=221431601207216&id=100000211325318

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000211325318

https://www.facebook.com/pages/Olli-Hakala-kunnallisvaaleihin-2012-ja-eduskuntaan-2015/169238789756946

6 kommenttia:

 1. RS: Mykistävää. . .!

  Mitä voikaan sanoa ? Maailmassamme on 4kpl reaktoria parhaillaan kiinailmiössä.

  Vähintään 25kpl täysin tuhoutuneena. Ja mitä tekeekään ydinpakanamaiden kärkiterroristivaltio Suomi?

  Vaikenee, vaientaa ja salaa aiaa viikosta toiseen! Aihe ydinpaholaisuuksista On TABU!

  Onko tällaisiin ydinrikoksiinsa sortuva nykyinen poliisivaltioateismimaamme e d e s oikeutettu selviämään tekojensa jälkeen? . . . .

  VastaaPoista
 2. RS: Olen e d e l l e e n melkoisen hämmästynyt, että löydän näin avoimesti rohekeaa ja poikkeavaa näkemystä nimenomaan tavassasi yhdistää Raamatun puhuttelevia ennustuksia ja ihmiskunnan pahuutensa synonyymia YDIN- rikollisuutta.

  Oikeasti . . uskotko, että ihmiskunnalla on enää edes mahdollisuuksia selvitä tästä kaikesta YDIN-tuhomeristään . .?

  Itse ydinalalla vuosikymmenet olleena toki tiedostan, ettei ihmisen pahuudella. Ydintuhonsa "kiimalleen" löydy mitään järjellistä perustetta, rajaa tai edes h a l u a selvitä. Aikamme ON kertakaikkiaan enemmän kuin paha!

  Jos jatko on ihmisistä itsestään kinni niin lopu On selviö, hirveä ja peruttamaton.

  Mutta eihän maailma kuulu lopultakaan pahuudelle. Vaan vielä koittaa aika edessämme, tuolla jossain. Jolloin suuri ja armollinen VALO laskeutuu laupeudellaan lastensa tykö. . Näinhän. .? Kerro omin sanoin.

  Itse e n usko maailmamme loppuun tässä ja nyt. Vaikka pahuus on tässä ja takanamme, aikamme survojana. Valtion ydinrikollisuuksien meretön aava avautuu kaiken pahuuden rannattomuuksinsa. Oi ihminen tekojasi. Voi pahuuden raukeista saaliita!

  VastaaPoista
 3. Do diin... En ydinasioissa ole aivan niin sisällä tiedossa kuin esim. eskatologiassa, eli siinä mitä tuleman pitää aivan lähiaikoina... Mutta aloitit positiivisessä hengessä, niin minunkin on helpompi aloittaa ja pikemmin alhaalta kuin ylhäältä...

  Jos Jumalaa ei olisi, Telluksemme todellinen lähtölaskenta todelliseen tuhoon alkoi ensimmäisistä atomipommien räjäytyksistä tietenkin... Ja paljon tulee ihmisiä valitettavasti eskatologisesti ajateltuna tuhoutumaan ja suorana seurauksena siitä, että ihmiskunta pääosin on hyljännyt Telluksen luojan antamat säätämykset ja lait. Poliittisesti voisi karrikoida... silloin kun juutalaiset sanoivat; anna meillekin kuningas kuten pakana valtioilla/epäjumalan palvelijoilla oli...niin alamäki senkuin kiihtyi. Nyt politikoidaan pääosin humaanilla järjellä...suvaiten milloin mitä hulluutta enemmän ja enemmän...ja mahdollisia nappulan painajia alkaa olemaan enemmän ja enemmän, erittäin vakavien ydin onnettomuuksien lisäksi. Mutta tilanne ei ole toivoton, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalala, eli "lihana" golgtalla maailman synnitkin sovittanut Jumala, Jeshua Kristus Nasaretilainen tulee puuttumaan viime hetkellä...Muutoin ihmiset oikeasti tuhoisivat lopullisesti Telluksen. Monin paikoin 2/3 osaa ihmisistä saavat surmansa... Mutta ei Jumalan syystä kuten valhemedia mielellään väittää, maailman okkultistisen globaalin johdon intressien takia... freemason 1-30 ja illuminaattien 31-33 tasoilla ja 33 tasolla he sitten palvovatkin avoimesti lusiferiä/saatanaa. Kaiken pahan takana on raha, ahneus, kateus, irtaus, epäjumalan palvonta ja roomalaiskirje 1: 18-32 kertoo loput... maailmassa on tällä hetkellä yli 4000 humaania lohkoa ja lahkoa, politiikka on korviketta Jumalan tottelemiseen etc.

  Yksinkertaisesti Tellus on melkein kokonaan pahan vallassa, mutta toistaiseksi on vielä "pidättäjä" hetken täällä ja sen poistuttua 7 vuodeksi palatakseen takaisin, niin silloin täällä on "helvetti" käynnissä monella sektorilla. "Googin" sota voi alkaa hetkellä minä hyvänsä...mutta se ei ole se iso sota... Harmagedon todennäköisesti on 7 vuoden valherauhan loppupuolella... Ja silloin loppuu tämän maailman ruhtinaan aika ja alkaa 1000 vuoden rauhan valtakunta... eli 7 vuosi jolloin Herra luodessaankin lepäsi, eli sabatti/launtai... Sunnuntaihan on oikeasti viikon ensimmäinen päivä... Eli 6 päivää luotiin Tellusta = 6000 vuotta ja 7 päivä alkaa nyt ja pakanoiden armotaloukausi päättyy ja 1000 vuotinen, eli viimeinen päivä alkaa. Raamattu toistaa itseään ja todistaa itsestään Jumalallisen hienosti, luomisessa, VT:ssä ja UT:ssä + monien profeettojen kirjoituksista evankeliumeihin jne.

  Japanissa tällä hetkellä tilanne on käsittääkseensi miljoona kertaisesti pahempi mitä uutisoidaan, Japanin pääministerin "atomipuolen" neuvonantaja itkuinen eroilmoitus oli jo hyvin erikoinen Japanilaiselle... Taistelu henkivalloissa on jo kovaa ja se heijastuu ns. normielämään joka sektorilla... lohdutuksen sanana Sana sanoo näitten kaikkien "mullistuksien" teitä lähestyessä, lohduttakaa toisianne sillä vapautuksenne hetki pahasta on lähellä ja pitäkää USKO TOTUUTEEN! Jeshuaan Kristukseen Nasaretilaiseen! Hän on sovittanut maailman ihmisten pahuuden sovintoverellään joka on "punainen lanka"!!!...halutaanko Häneen jo uskoa? Hän odottaa vielä hetken... Johanneksen evankeliumi on paras lähtökohta totuuden tielle... (ps. korjasin jo 3 kirjoitus virhettä... toivottavasti ei jäänyt montaa, nyt tutimaan... ;))

  VastaaPoista
 4. RS: Mielenkiintoinen ja ajallemme vähintäänkin "harvinainen" lähestymistapasi maaliseen maailmaamme kiinitti minun huomioni palstaasi.

  Erilaisuus on a i n a merkki hapantuneessa ajanvirrassamme siitä, että kirjoitaja "tietää" jotain enemmän. Myös se kertoo tietotason olevan normia lähempänä totuutta. Ettei täällä näy edes kaikialle tunkeutuvien sisäministeriöiden häiriködatailijoita.

  Yhtä kaikki ympätään. Edes s i n ä siis ET usko ihmiskunnan tuhoutuvan lopullisesti tässä meneillään olevasa katastrofissamme? Et edes vaikka ihan o i k e i n oivaltaneena kerroitkin Fugushiman olevan miljoonasti pahempaa kuin mitä julkisesti kerrotaan?

  Hei vaikkei tämä ehkä ihan palstasi ilmanalaan täysin sovi niin katsoppa vaikka tämä puhutteleva video. Korostan, että suurin osa kuvissa vilahtelevista valkopallosista On ihmistekoa mielestäni. Mutta. .

  Juu siniset valopallot maassa on kanssa kovin mielenkiintoisia. Vaikka toki "voisivat" olla esim. murskaantuvan kallioperän synnyttämiä klassisempia pietsokidesähkövaloja. Minusta suoraan maan pinnassa puolestaan päivänvalossa valkeina liikkuvat ja valkeaa savuvanaakin jättävät e i ole UFO:ja. Vaan paljon kömpelömpiä USA:n millitäryluomuksiksi sopivia. Kenties USA armyn jopa TVO:lla poliisien käyttämiä miehittämättömiä helikopterikiekkomaisia "satelliitteja". Siis sellaisia metriluokan kameravakoilun lentopelejä. Ihan selvästi laitteistoilla reaaliaikaisesti tuhoja seuraillaan i h a n vesien pinnassa. Tällaiset hitaahkot koneet ehtii paikalle v a i n sellaisen ohjaamana joka tuhon tiesi ennakkoon
  _________________________________________________

  aiheuttamanaan tulevaksi! Tämä on erityisen tärkeää ja karmiva tieto esim. etenevässä tuhotsunamikuvissa. Ennen kaikkea. Miksi normaalisti tällaiset videot hakee miljoonia katsojia maailmalta. Nyt v a i n tuhatkunta!?
  http://www.youtube.com/watch?v=eaH6nyoB1M0&feature=grec_index

  VastaaPoista
 5. Jep, osan olinkin jo nähnyt ja Jerusalemissa ja siellä sekä täällä on nyt näkynyt erikoisia tapahtumia taivaalla... Osa voi olla teknologiaa, joista ei kerrota globaalisesti kansalle tai ovat luonteeltaan hengellisiä... Kuten sanoin nyt ei ole taistelu "lihaa ja verta" vastaan vaan taivaassa olevia pahoja henkivaltoja vastaan. Tulemme näkemään lisää erittäin ihmeellisiä tapahtumia, sillä "alakerran" ukkeli pyrkii myös järjestämään humaaneille järjen "jättiläisille" tunnetasolla ja joka sektorilla ihmeteltävää, jotta vain totuus unohdettaisiin Telluksella. Em. mainitussa osiossa kerroin ketä maailmaa oikeasti hallitsee toistaiseksi ja pyrkimyksenä on oikeasti saada maailma globaalisesti täyteen kaaokseen... (ydinvoimalaitokset 1 hyvä esimerkki)

  Kaikella tällä on liberaali humanistien silmissä viisauden maine, mutta totuushan onkin erilainen. Globaaliset agendat toimivat silmienne edessä täydellä teholla, kaikki todelliset ja kristilliset alkuperäiset arvot pyritään tuhoamaan Telluksella...

  Kaikki on "rakennettu" valmiiksi kahden tuloon... Ensinnäkin umj, sitten 1. poliittinen maailman johtaja sekä 2. maailman uskonnon (porttokirkon) johtaja, jonka ekumeeniset pääosin kaikki tulevat hyväksymään.

  www.share.fi / mm. Maitreya, umj, nwo lukijat googlettamaan....

  VastaaPoista
 6. 2 Satakuntalaista politiikkoa (Joista minä toinen) olisi lähdössä Japaniin tutkimaan asioita, miten ne oikein ovat Fukushimassa. Jos vain rahoituksen saisi kuntoon...

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=128300663912487&id=100000211325318

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.