Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Porin kaupungista ja Winnovasta...
SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™


Onhan nimikin yhdistelmä WinCapitaa ja NovaGroupia...  (Osa teksteistä lainattu SK:san mielipide sivulta...)

Jokos tässä firmassa Winnova tuli kymmenen henkeä ylijohtoa täyteen? Sitten kun näille hankitaan avuksi ne sihteerit ja assistentit, jotka työt varsinaisesti tekevät kasvaa pääkonttoriväki helposti kymmeniin. Lisäksi siinä tarvitaan hulppeita tiloja ja autoja lisää. Ja opetusta ja oikeita työntekijöitä taas leikataan.

Poliittisesti räikeintä touhua pitkiin aikoihin.

5v turva ajan täytyttyä Winnovassa, kenkän kuvia tulee perssauksiin...
"Pahnan pohjimmaisia" vähemmän eliittin arvostamia, "orja" palkalla kituvia ihmetyttää lisäksi Winnovassa työpaikkakiusaajien (lue: henkinen väkivalta) valehtelijoiden suojelu (tai välinpitämättömyys) ja toki Porin jhl pelleliiton, sekä Porin kaupungin järkyttävä toiminta. (mm. minun ja "oloneuvoksen" tapaus ja lisää löytyy.)

http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite?c=AMArticle_C&childpagename=SKA_newssite%2FAMLayout&cid=1194650995475&p=1194613459185&pagename=SKAWrapper

Olen vuodesta 2008 saanut itseoppineena "työhyvinvointikoordinaattorina" oppia omakohtaisesti kantapään kautta, että Porin kaupungilla ja Winnovassa kulissit juuri ja juuri pysyy kasassa, muuten kaikki on stressiä, stressin päälle. Monet on savustettu tehtävistään pois, monia on yritetty... vastuun kantajia EI OLE WINNOVASSAKAAN! Käyriä, kuvastoja, tutkimuksia, titteleitä etc. tulee, mutta mikään ei muutu! Minunkin tapauksessani kaikki ovat tietääkseni työssä edelleen, osa harjoittaa edelleen törkeää henkistä väkivaltaa mm. Winnovassa.

Ahneus, omanedun tavoittelu, henkinenväkivalta sanktioitta (periaatteessa), 2 x hyvävelijärjestelmä... poliittinen ja luciferistinen! En olisi ikinä uskonut tätä todeksi, mutta se on totta Porissa, jopa Winnovassa! Monet Porilaiset sen jo aavistavat/tietävät, mutta harva niistä uskaltaa kirjoittaa. Nyt on aika!

Periaatteeni ei ole tuhota, vaan rakentaa aidossa totuudessa, moraalissa ja oikeudenmukaisuudessa... Porin aidoksi yhteisesksi hyväksi. Liberaali humanismi/ateismi + okkultismi tuhoaa kaiken Porissa 110%:sentin varmuudella hitaasti, mutta varmasti!

Deus Protector Noster

Olli Hakala Pori

Ps.
-------------

"Eipä unohdeta VAPAAMUURARIUTTA! Veli veljeä tukien jne."
-------------
Niin, nyt osui ja uppos! Porin ykkösongelma on poliittinen "huippuunsa hiottu" (sdp) hyvävelijärjestelmä ja sitten on vielä TOINEN! Luciferistinen hyvävelijärjestelmä useine loosseineen. Baphometille, eli lucifer saatanalle tehnyt riitit, valat paljastuvat aste asteelta, ja free mason kaverit, kuten odd fellows kaveritkin tukevat toinen toisensa nopeasti eliittiin.... loppujen lopuksi aina vähä-osaisten PORILAISTEN kustannuksella. Petosten petosta siis Porin eliitissä ja monella sektorilla!

Olli Hakala Pori

Deus Protector Noster, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, ennalleen asettaa jopa Porinkin moraalin etc. hyvin piankin!

http://ollihakala.blogspot.com/2011/11/eroa-mm-vapaamuurareista-ja-odd.html

Saastaisten valheiden, petosten paljastumisen vuosi 2011!

http://tinyurl.com/cx3fv4v

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.