Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 21. marraskuuta 2011

ARTO LAURI SENSAATIO VIDEO JA "HYPERHYDROPOMMI"!


SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

Arto Lauri
Dutcinse sensaatiovideo.

Sensaatio!

2011.11. Kuulin Australian kautta aivan uskomattoman tiedon tästä Fukushiman tapahtumien videostani. Se oli ollut kuulema Twitterin listalla maailman kolmanneksi suosituin video!!..Aivan huikeaa! Tuskin suomalainen tekstitetty video tehnyt tuollaista ennätystä. Saati periaatteessa puhuva pää joka esittää pelkkää ydindataa.. .
http://www.youtube.com/watch?v=JAUY-Y3Kiek&feature=related

Tiesin, että video oli käväissyt Yotuben listoilla 50 paikkeilla kahdesti. Mutta tämä viimeisin listaus oli aivan mykistävä. Nyt onkin epäselvää MITÄ Interpol poisti siihen liittyvistä kommenteista sellaista uutta materiaalia joka oli räjäyttänyt sen suosikiksi globaalisti juuri Pohjois- Amerikassa. Kaikki viittaa siihen, on tullut todistuksena maailmalta, että väitteeni tuossa videossa olivat todistettuna olleet t o t t a ! CIA ei tasan tarkkaan puuttuisi videooni, jos ei olisi paljastunut jotain aivan uniikkia, mykistävää ydinalan salaisuutta.
--

Lehtitiedefoorumi Iltalehti

Iltalehti 20.11.2011. "Näyttökertaa, joista 500 000 kappaletta tapahtui julkaisupäivänä. Eikä se edes ole kaikista suosituin video. Jos videosi olisi supersuosittu, sen katselukertojen määrä pitäisi olla vähintään miljoonan kieppeillä, kun näin vanhasta pätkästä puhutaan. Vai meinaatko, että Interpol olisi poistanut videostasi 2 500 000 katselukertaa saadakseen sen pois näkyvistä?"

* NiinPÄ!... Kuvan kaappaimella tämä Twitteristä maailman vapaammassa maassa Australiassa otettu Fuklushima theoreman kolmossijan tieto yllätti todella myös rajuudellaan minutkin! En yhtään ihmettelekään, että puhellaan CIA:n miljoonaluokan sensurointiäänimääristä. Minua puolestani kiinnostaa lisäksi miksi satamääräiset m u i d e n asialliset ja dokumentin todennetuista totuuksista kertovat kommentit kaikki haluttiin yhtäkkiä poistaa? Nimittäin normaalistikin jos joku yksittäinen kommentti menee poliisien tajunnan ulkopuolelle, niin sensuurit iskevät silloin vain yhteen. Erityisen mielenkiintoista oli miksi juuri se kommentti, joka kasvatti vanhan videoni suosion pilvin poistettiin? Miksi, mitä todistusta oli kommenttiin Japanista saatu? Ai niin, että kaikki videotioetoni olivat totta. Niinpä niin!)
--

* Jälleen arvokasta lisädataa Australiasta. On laskettu julkisuuteen videostani todennäköisyyksiä sille mitä mm. A. Gundersen on sanonut Fukushimassa tapahtuvan jatkossa. Puhutaan siitä miten Fukushiman ytimen jatkuvasti maan sisään etenevä kiinasulaydin tulee aiheuttamaan vääjäämätttä. Paljon kertova termi on "HYPERHYDROPOMMI". Kuulitte aivan oikein. Neutronivuotojen eroosioreiässään parhaillaan valuvat 4 reaktorin ja ydinjätevarastojen massat kohtaavat samanaikaisesti toisensa alla odottavassa pohjavesikertymäkerroksessaan. Kaikki kiinailmiösulat suistuvat samanaikaisesti neutronivuota estävään räjähdysaltistavaan materiaalikerrokseen kuukausienn edetessä. Muodostuu käsittämättömän iso kriittinen massa, jossa räjähtävät surutta mukaan mm. 5 ja 6 reaktorienkin materiaalit.

* Normaalissa Hiroshiman ydinpommissa fissioi luokkaa 52kg uraania. Nyt tässä tulevassa Fukushiman CIA:n sensuroimissa videoteksteissäni ja jälkikommentoinneissa on puhuttu kuulemani mukaan yli miljoonan kilon kriittiseksi tulevasta kiinailmiön uraanipommimassoista. Jonka seurauksena mm. Japani katoaa 54kpl reaktoreineen. Mukana menisi puolet Aasiaa. Koko maailma saastuisi seuraavassa käsittämättömän isossa ydinpommiräjähdyksessä. Minkä ydinpommiräjähdyksen tuloa on videokommentissa pidetty väistämättömänä!? .. Nyt siis tiedätte m i k s i videoni satapäiset kommentit olisi sensuroitu hätäpaniikissa. Juttuni olivat aivan liian totuudellisia.. Ja mikä Interpolista pahinta ihmiset alkavat näin itsekin tajuta mistä kertoilin jatkotuhojen lähtevän liikkeelle.
---

Jouni Newsfeed S.
http://www.youtube.com/watch?v=36VrXtAS2uE

Nyt Arton haastattelu enkkuteksteillä!http://www.youtube.com/watch?v=iCl3QkRU-tg&feature=related
---___________---

*Jos joku vielä luulee, että neteissä ei k a i k k e a ydinala ja SUPO:n tyyppiset rikoliset kontroloisi, niin lukekaas vaikka tää:
Nina Maarit Tuomikoski 25. elokuuta 2011 13:30

Heh just laitoin (yotubeen) kommentin että Cesiumilla ja Tippitapituksella ei ole youtubeprofiileja - SUPO! :D ja sensuroitiin välittömästi :D . .* Ja hei Yotuben sentään pitäisi olla SUPO vapaa monellakin tasollaan!. . .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.