Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. marraskuuta 2011

EROA MM. VAPAAMUURAREISTA JA ODD FELLOWSISTA
SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

SUOMEN OKKULTISTIT MM. VAPAAMUURARIT JA ODD FELLOWS SAATANAN PALVOJAT TUHOAVAT SUOMEA!


Aito valkeus

Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika (Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen) ylennettämän, että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä. Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa (Jeshuaa) maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.

Valkeuden matkija lucifer

Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, SE ON JO TUOMITTU, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen. Mutta tämä on tuomio, että valkeus (Jeshua) on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä (baphomet, lucifer, valkeuden matkija, valhettelijoiden äiti) enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.

Eroa, nöyrry aitoon totuuteen ja pelasta sielusi

Sillä jokainen, joka pahaa tekee, (loosseissa, riiteissä, valoissa aste asteelta lisääntyen) vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi. (matkallaan helvettiin tiedostaen/tiedostamattaan, riippuen asteesta ja aidon tiedon määrästä) Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt. (Ihminen saa anteeksiannon nöyrtyessään aidossa totuudessa, yksin armosta, ettei yksikään ihminen kerskaisi)

Deus Protector Noster; Porin vaakunan sanoin!

Juhani Julinin paljastuksia em. saatanallisista lahkoista, kunnoittaen.


http://www.tv7.fi/vod/player.html?id=15677

VAARALLISTA, VAARALLISTA...! (MM. ODD FELLOWS MYÖS!) http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html


Olli Hakala Pori

1 kommentti:

 1. "Ja niinkuin Mooses ylensi käärmeen erämaassa, niin pitää Ihmisen Poika (Jeshua/Jeesus Kristus Nasaretilainen) ylennettämän, että jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä."

  Käärmeestä tekivät sumerilais-kaksipääkotkan kannattajat oman Nehustan-lahkonsa. Liekö sen peruja nämä 'vad stena, odd fellas' -käärmelahkojen kannattajat?
  Kts http://erilainen.files.wordpress.com/2009/05/dagon3s.jpg?w=434&h=381

  Jesus-iittain Petos lähtee tästä käärmeestä joka oppinsa mukaan olisi Jeesus Kristus, Jumalan Ainokainen Poika. (Luepa mitä mieltä Jeesus itse on iittain toimista, kts. Ilm.2)

  Tuon ajan - kuin beduuinilaumain tänäänkin - tapana on viiltää voitetulta pää (k0raanista 0hjeet) , nostaa se juhliinsa kepin nenään.

  Vastaansanomaton voittomerkki, eikövaikka.

  Näin myös vaskikäärme kepin nenässä: Jumala ikäänkuin sanoo käärmeenpuremalle israelilaiselle "jos uskot että käärme on kuollut, Minä Olen Herrasi, silloin sinä katsot voitonmerkkiäni, vaskikäärmettä... Joka uskoo, katsoo ja pelastuu, Joka ei uskonut, kuoli ja kuopattiin.

  Ja nykyajan kaksipääkotkan iitoille risti merkitsee samaa. Miksikö? Koska heidän ristissään siinä yhä roikkuu irvokas ruho... katso Paavin ristinkeppiä tahi mitä tahansa katollis ikonia - ruhoa riiputtavat Jesus-iitat (=jeesuksen yläpuolelle asettautuneet) - voitonmerkkinään.

  Pointti kaikessa tässä on se, että protestantin RISTI ON TYHJÄ! Jeesus voitti kuoleman, toi pelastuksen Totuutta rakastaville. Eikä oikean kristityn Pelastaja riipu enää ristillä vaan Hän Istuu Isän, Kaikkivaltiaan Oikealla puolella.

  Siksi ristimme - meidän VOITONMERKKIMME on tyhjä. Kääntäen: Siksi jesus-iittain on PAKKO häpäistä ristiä oksettavissa menoissaan. Katsos kuinka se tehdään Jerusalemissa, tänäänkin. Korkeimman Oikeuden Rotschild illuminaattien rakennus:

  http://wp.me/sx1AT-528

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.