Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 6. helmikuuta 2012

Vainotaanko minua Suomessa aidon totuuden, moraalin ja oikeudenmukaisuuden tähden?!

Viestiä pukkaa erikoista kännykkään…

19.36.53
5.2.2012
 Salam …alakiom ..olli J


19.45.57
5.2.2012
Ollli you are in our list …we will come and meet you …you writ too much in facebook


19.52.18
5.2.2012
Your day is coming

Kaikki 3 viestiä tuli numerosta  +32483399856

Johtunee siitä, että olen islamistakin paljon kirjoittanut... Googlesta lisää: Olli Hakala Pori


DEUS PROTECTOR NOSTER!
(AABRAHAM, IISAK, JAKOB)

7 kommenttia:

 1. Read... Lue...!
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

  VastaaPoista
 2. Minun tekstini islamista Markku Huusko sensuroi vuosia sitten... aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta vihervasemmisto, rkp, ateistit, okkultistit (mm. odd fellows, vapaamuurarit) ja yksin/pelkästään liberaali humanismiin tukeutuvat eivät kestä.

  Emme halua Suomeen hudnaa, taqiahiaa, kitmannia... etc.

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/10/suomessa-on-islamista-tehty.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/tottakai-aktiivinen-muslimi-nai.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/08/islamin-helvetillinen-loppunaytos.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/06/avoin-kirje-us-markku-huuskolle.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/02/vainotaanko-minua-suomessa-aidon.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/05/islam-tulisi-heti-kriminalisoida.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/06/mosab-hassan-yousef-hamasin-poika.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2014/08/isisislamkoraani-etc.html

  VastaaPoista
 3. Olen toistakymmentä vuotta varoittanut Suomen kansaa, esivaltaa, supoa etc. mm. islamista ja nyt sallitaan tälläinen Suomen itsemurhaksi koituva invaasio?! Sitä islamia tulee mukana nyt ovelasti samalla Suomeen. Kaikki ihmiset ovat Jumalalle rakkaita, mutta ihmisen omat väärät harrastukset ja epäjumalat sitä ei todellakaan ole! (kuuepäjumala allah on 1/360 epäjumalasta, jonka Muhammed sitten valitsi. Historiallinen facta.) Sillä ei ole mitään tekemistä Aabrhamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, joka on juutalaisuuden ja kristinuskon taustalla/historiassa, ei vaikka kuinka katolilainen kirkko niin väittäisi ekumenian huumassaan/valheessaan... tulevassa maailman porttokirkkoudessaan.

  Mutta olit kuka tahansa, ja luet tätä, totuus ei pala tulessakaan... Johanneksen ewankeliumi 3: 16-21

  3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.
  3:17 Sillä ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa, vaan sitä varten, että maailma hänen kauttansa pelastuisi.
  3:18 Joka uskoo häneen, sitä ei tuomita; mutta joka ei usko, se on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainokaisen Pojan nimeen.
  3:19 Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat.
  3:20 Sillä jokainen, joka pahaa tekee, vihaa valkeutta eikä tule valkeuteen, ettei hänen tekojansa nuhdeltaisi.
  3:21 Mutta joka totuuden tekee, se tulee valkeuteen, että hänen tekonsa tulisivat julki, sillä ne ovat Jumalassa tehdyt."

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 4. Arabic modern standard Jeshua (Jesus) Bon apettit... (Saa sen monille, monille muillekin kielille, jopa Suomeksikin... ;) )
  http://jesusfilmmedia.org/1_22658-jf-0-0/

  VastaaPoista
 5. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/12/2015-ns-joulun-ajalle-aitoa-sanomaa.html

  VastaaPoista
 6. Joulu totuus 2015

  (+ Vuoden 2015 kuvien kuva! Enemmistön n. 80% hyvin ymmärtämä Suomen moraaliton tila, esivallassa, mm. oma kansa hyljäten...)

  Suosittelen kokeilemaan liberaali humanistien haukkumisesta huolimatta, he itse eivät aina edes tajua tuhoavansa yhteiskunnan aitoja arvoja! Minäkin yllätyin 2-3 kuukatta sitten vaihtoehto medioiden tavasta kertoa enemmistön, n. 80% Suomen kansan tunnoista, niinkuin ne on, huomattavasti enemmän totuudenmukaisesti, kuin valtamediat tekee!

  Jokainen media tekee virheitä, koska inhimillisiä virheitä aina tapahtuu, mutta valtamedioissa tapahtuu em. virheiden lisäksi omistuspohjan takia joko asioiden kertomattomuutta, vääristelyä, manipulointia ja sensurointia, eli aina siten uutisoidaan, miten se parhaiten palvelee pääosin poliittista ja okkultistista, rakenteellisesti korruptoituneita ja tietysti eniten 33 asteen "pride mason" eliittiä!

  Siksi MV ja muutkin vaihtoehtomediat on pääosin number one! http://mvlehti.net/

  -Satakunnan Olli-
  http://ollihakala.blogspot.fi/
  Arvokonservatiivinen totuus löytyy blogini etusivun tekstistä mm.

  VastaaPoista
 7. Ruotsin "säätyvaltamme" on raskaasti pettäneet Suomen 30-40.000 kpl kuu epäjumala sharia tuhonnan tänne organisoimisesta, Saulin ja Karin ("esivalta ja kirkko") tuella, kristillisen, kansallisen maamme FIN-LANDIAN SUOMEN lopulliseksi tuhoksi, agenda 21/30!

  http://mvlehti.net/2017/03/28/ruotsi-yrittaa-lahettaa-5000-pakolaista-unkariin-unkari-sanoo-ei/

  20-30 VUOTTA TÄYSIN SUUNNITELTUA GLOBALISMIN PETOSTA MM. 33* FREE PRIDE MASON BANKSTEREIDEN TOIMESTA. INVAASIO NYT YKSI PAHIMMISTA PETOKSISTA SUOMEA KOHTAAN KANSAINVÄLISILLÄ (PETOS) LAKIEN AVULLA JA/TAI NIIDEN VÄÄRINKÄYTÖKSIEN.

  Kuntavaalien jälkeen, jos niitä edes on, sillä nyt asiat kiihtyy niin hurjaa vauhtia, eskatologisestikin, niin maailman tietyn eliitin paineesta johtuen Suomenkin "matutus" pyritään Ruotsin kautta jatkamaan kymmenillä ja kymmenillä tuhansilla kuu allahisteillä jihadin turmioksemme ja geopolitiikan tilanne on välillisesti ehkä Suomen ainoa pelastus täystuholta, toisin sanoen Venäjän Suomeen tulo. Toinen vaihtoehto olisi välitön "Niiniveen" kaupungin ihme esivallassa, kolmantena olisi joku vielä käsittämätön Suomen pelastava Jumalan ihme... Nyt näyttää jo hyvin läheiseltä turva-alueiden muodostuminen Suomessa ilman maamme pettureita mm. mason loosi okkultisteja, kaiken suvaitsevia, liberaali kulttuurimarksisteja ja sharia kuu islamisteja etc. Alue n. 1323 pähkinaaren linjan välittömään läheisyyteen lännen puolelle, jotka ilmeisemin tulee melko hyvin toimeen itäisen miehittäjänkin kanssa. Rannikot pitkälti " natotuksessa" ja islamisaatiossa suvakkien...

  AI NIIN, MITEN ÄÄNESTÄT KAIKEN VALHEMEDIAN JA PÄÄOSIN PÄÄPUOLUEIDEN SAMOJEN AGENDOJEN (MM.21/30) PETOKSESSA?? :) HARVALLA, TODELLA HARVALLA EHDOKKAALLA ON TIETO MISSÄ SUOMI OIKEASTI NYT MENEE, ITSETUHON TIELLÄ, MUTTA GLOBALISTIEN SUUNITTELEMANA!!!

  Nyt jos koskaan, on tärkeää Joh. 3:16-21

  (Ja ole minulle syntiselle "lihassa", armollinen, "hengessä" jo täydellinen ja auta siis "puolustaja" minua joka hetki vanhurskaasti kilvoituksen tiellä, luoksesi asti...)

  Politiikkokin, Porin Muutoksen pj

  -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster, Finland Pori http://blogit.mvlehti.net/satakunnanolli/ - https://ollihakala.blogspot.fi - https://vk.com/id357217808

  - http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html (Sopii judaisteillekin)

  - Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  - http://ollihakala.simplesite.com/

  Saa tosiaan jakaa, jos "särmää" löytyy, mielellään esivaltaan asti...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.