Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 24. elokuuta 2015

Ari Heiska, puhut täyttä roskaa, seison sanojeni takana vaikka korkeimpaan oikeuteen asti!
Täyttä roskaa puhut Ari Heiska!

Näin puhuu Perus Suomalainen mies bisnes rahan himoissaan, joka ei tiedä aktiivisesta islamista juuri mitään, kuten ei moni muukaan valheellisen (+ islamin taqiahia ja kitman) median takia Suomessa. On totta, että kaikki ihmiset ovat Jumalalle rakkaita, mutta kaikki ihmisen harrastukset ja epäjumalat ei sitä todellakaan ole! Invaasion mukana tulee nyt ovelasti mukana paljon aktiivisia kuuepäjumala allahiin alistuneita (historiallinen facta 1/360) ja islamin tarkoitus on valloittaa koko maailma ja Suomikin! Kafiirin (kuffar) kohtalo islamissa on järkyttävä ja/tai vähintään korkealle verolle 2-luokan kansalaiseksi. (Kuten he sosiaalitukemme sellaiseksi laskevatkin jo ja ovat siihen mielestään oikeitettujakin!)

Suomi tulee maksamaan raskaasti mm. Petteri Orvon toimista liberaali humanismissaan. Islam vain odottaa (hudna), että se on tarpeeksi vahva maassamme ja hyökkäys alkaa kuin "troijan hevosesta" konsanaan tuhoten loputkin Suomalaisesta identiteetistä arvoineen etc. Muutama vuosikymmen taaksepäin ja tälläinen mm. Ari Heiskan toiminta olisi rinnastettu maanpetokseen aivan varmasti. (Nyt vaan suvaitaan ihan kaikki... mm. rkp, vihervasemmisto etc. hys, hys...) Olemme enemmistö Suomalaisista todella huolissamme, pikemmin järkyttyneitä kieroilevasta demokratista, tälläistä ei olisi päässyt tapahtumaan suoran demokratian maassa!

Emme ole enemmistö Suomen kansaa rasisteja jos rakastamme Suomea ja näemme mitä on ordo chaosta (nwo) parhaillaan Suomessa on monin eri agendoin, islamin ollessa nyt yksi pahimpia niistä, kuten on rakenteellinen korruptiokin maassamme useiden, useiden tuhansien looshilaisten, saastaisissa istunnoissaan, kera saatanallisten riittien ja valojen, koordinaattorinaan itse baphomet / saatana / lucifer ylimmällä 33 asteessa vasta ovelasti paljastuen jäsenilleen... Ovela on siis alakerran pahuus maassammekin monin agendoin mm. poliittisissa- ja okkultistisissa pahavelijärjestelmissä!
Sherwood † Real † Media † News from Pori -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster kaupungista Porista... Ps. Jos teksteistäni löytyy jotain todistettavasti aivan totaalista virhettä, olen valmis kuten ennenkin, taloudellisen tilani huomioiden, tarjoamaan lounaan ruokajuomineen, vähintäänkin korjaan ja oikaisen tekstin ja osaan pyytää anteeksikin. Arvoni, kriittinen tutkiva "harjoitteleva" journalismini perustuvat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan antamiin arvoihin, säätämyksiin ja lakeihin, kuitenkin uudenliiton/testamentin mukaisesti. (Kuten Suomessakin, ollut ainakin...!?) Tekstini ovat pääosin omakohtaista tutkimusta ja mielipidettä kuitenkin, eikä edusta mitään poliittista, eikä muutakaan instanssia. Tavoitteeni on aina aito Suomen paras ja Porinkin, jossa asun. Ei liberaali humanismi etc. todellakaan. Muissa teksteissä mahdolliset oikaisu pyynnöt: ope.hakala [@] gmail.com

4 kommenttia:

 1. Puhe Ruotsin eduskunnassa ...(Youtube) Oma kommentti: Aito kristillisyys ei ole sitä, että pitäisi suvaita maamme identiteetin totaalisen tuhoamisen esim. sivutuotteena ovelasti tulevalla kuuepäjumala allahiin alistuneilla, jotka valtaan päästyään murhaa ja/tai laittaa korkealle verolle maamme kansan 2 luokan ihmisiksi. Jos on ihan pakko, realistisen maksukyvyn mukaan, ottaa, niin edes kristittyjä, jotka suostuvat maamme lakeja noudattamaan, jota aktiivinen muslimi ei tee, kuin korkeintaan taqiahiaa ja kitmannia puhuessaan kafiireille (kuffar). (allah on kuuepäjumala 1/360, historiallinen facta.) Virossa on vuodesta 1997 asti otettu 114 turvapaikan hakijaa 18 vuodessa. (Realismia maksukykyyn nähden?!) Suomi on tekemässä katastrofaalisen teon, itsemurhata oma maansa liberaali humanismilla teoilla etc. hulluudella vailla aitoja arvoja, monin eri agendoin, joista blogissani lisää!

  Olemme pian tätämenoa ex-kristitty maa, jonka aitoja kristillisiä arvoja mm. rkp, vihervasemmisto jne. eniten vihaa ja nyt olemme sitten tässä tilanteessa! Meillä on todellisuudessa rasismia Suomalaista identtiteettiä vastaan ja konservatiivisiä arvojamme vastaan, esivallassa ja eniten edellä mainituissa puolueissa + ateistit ja liberaalit päälle... On poliittista- ja okkultistista pahavelijärjestelmää, kaikista löytyy voimakkaat suuntaukset Luojamme luomia arvoja ja lakeja vastaan. Haluavat kaiken oikean raiskata kuin sodomassa ja gomorrassa konsanaan... Näin on marjat Suomessa nyt! https://www.youtube.com/watch?v=PnzJLuNEXsY

  VastaaPoista
 2. Iso osan mukana tulee islam... http://mattikorh.blogspot.fi/2012/07/tutkintapyynto.html?spref=fb

  VastaaPoista
 3. Olisikohan mm. Erkki Tuomioja ja samanmieliset Anderssonit ja V Niinistöt etc. tälläinen vihapuhetta? Ettekö näe eteenne nenäänne pitemmälle?

  Jo 2012 islamista huolestunut kansalainen on tehnyt tutkinta pyynnön... On mielenkinntoista, että samaan aikaan nyt jopa 100 hengen päivä vauhtia Suomeen tulee turvapaikan hakijoita, ellei enemmänkin... Ja isossa osassa heitä, tulee maahamme ovelasti islamia samalla... ja rahaa muka riittää 1500,- - 4750,-euroa/kk statuksesta riippuen yhtä henkeä kohden! (Eli 18000,- - 57000,- euroa vuodessa yksi "mamu"!) Samaan aikaan 3 x ässää (SSS): leikataan, leikataan, leikataan... Oliko se nyt 19 kohdasta! Aivan käsittämätön yhtälö!? http://mattikorh.blogspot.fi/2012/07/tutkintapyynto.html?spref=fb Ordo chaoksen suunnitelmaa tämä on aivan selkeästi! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  VastaaPoista
 4. Rikkaan eliitin kusetusta globaalisesti, myös Suomessa... Monet heistä mukana myös globaalisessa poliittisessa- ja okkultistisissa pahavelijärjestelmissä ("rebekoineen") mm. free mason ja odd fellows , sekä muut luciferisistisissa/saatanallisissa hierarkioissa olevat monet organisaatiot telluksella. Ylimmissä saatanallisissa suunnitelmissaan, agendoissa pääosin globaalinen moraaliton eliitti loosheissaan 33 asteessa, jopa suunnittelevat köyhän, turhan ylensyöjän eliminoimista kokonaan tellukselta, monin eri agendoin. Ovat suunnitelleet jopa sopivaksi asukas määräksi n. 500-700 miljoonaa, loput siis tuhottakoot... Alakerran herran suunnitelmia nämä ja ordo chaos tavoitteena + nwo. (mm. islam invaasio saatanallisine tavoitteineen kuuepäjumalineen, 1/360 historiallinen facta). Kaikki tämä, rahan ahneus, kaiken pahan alku ja juuri on telluksen saanut tämän kaiken aikaan, jossa monet saatanalliset agendat nyt kulminoituvat, täyteen valheen voimalla tapahtuvaan kaaokseen, jottei Jumalan hyvät asiat ikinä toteutuisi, vaan langenneen luciferin petos ja mahdollisimman monen ihmisen kuolema synneissään, ilman pelastusta Jeshuan Kristuksen Nasaretilaisen sovituksessa golgatan ristillä. (Joh. 3: 16-21)

  Kun tämän kaiken näkee koknaisuutena, globaalisti, voikin todeta, että oikeastaan mikään ei ole sitä miltä näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. Eskatologisesti nyt on nykyisen maailman ruhtinaan viimeiset hetket ja se raivoaa monin erikeinoin ihmisten välityksellä, agendoin ja haluaa tuhota, tappaa, eksyttää mahdollisimman monia... Mutta 1000-vuotinen rauhan valtakunta tulee alakerran kovasta vastuksesta huolimatta... Ja islamin nyky invaasiosta, öljyrahasta huolimatta ja monista muista saatanallisista suunnitelmista, agendoista huolimatta... Mutta paljon on tuskaa ja kuolemaa telluksella, ihmisen liberaali humanismin ja organisoidun petoksen, manipuloinnin takia pääosin eliitin omistaman median kautta. Mutta, valitse sinä aito totuus, se on vielä löydettävissä hetken. Amen. (Mutta "vihreydessä" on myös vaaransa... ;) ) https://www.maailmantaloudentekijat.fi/blogi/satu-hassi-ylikansallinen-veronkiertaja#.Vd4sZQUxH0c.facebook

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.