Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. syyskuuta 2016

Meitä on Suomessa jo n. 40% 2,2 miljoonaa globalistin kusettamaa. Haluavat meistä orjiansa tai tappaa...


http://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/voitko-auttaa-minua-meita-yli-4000.htmlKyllä on raskasta lukea valtamedian, pääosin harhautus "todellisuutta"... Olen läksyni lukenut ja humanismin (varsinkaan liberaali ja sekulaari) paskalla yksin ei maatamme enää pelasteta. Varsinkin viimeisen 20-30 vuoden aikana maamme on mädätetty. 200-300 ihmistä hallitsee maailmaa ja sieltä suunnalta, loosi okkultismin ja väärien juutalaisten ja väärien kristittyjenkin suunnalta rahoitetaan rajattomilla miljoona määrillä, sotia, järjestöjä, yhdistyksiä, politiikkaa, kaikkea mahdollista ja tarkkaan suunnitellen, miten eniten kansa saadaan taistelemaan toisiaan vastaan ja heikoksi, moraalissakin, kaikessa! Tämä hyödyttää mm. 33* loosi eliitin saatanallista, "orja" kansan hallintaa ja tuhontaa... Ovathan suomalaisetkin 90% pian kaikki roskia, rasisteja, fasisteja ja natseja. Te 10%, te tuhoatte maamme, ahneuksissanne, okkultismissa, liberaali humanismissa, kaiken suvaitsevaisuudessa, (synninkin) kera riittien ja valojen, omistamanne valhemedian kautta, "länsimaisen" globaalisti ja muuallakin.

Vimeisin reilusti näkyvä mädätys, agenda 21, on tuhovoimaisimpia suunnitelmia valtioiden tuhoksi ja on sitä pitkään ja tarkkaan suunniteltukin maailman rikkaimman eliitin salamenoissa.

Kuu epäjumala (1/360) invaasio (paavin vallan vatikaanikin hyväksyi ekumenian hapatuksessa allahin 2015 lopullla) on vain yksi kokonaisvaltaista suunnitelmaa, siihen kuuluu myös plutonium talous ( järkyttävä, suomessakin), kaiken aidon, moraalin ja totuuden alasajo! Historia toistaa itseänsä ja se rahan himo!! Mm. saatanallinen eliitin vokkibisnes maassammekin... TULEE KALLIIKSI NYT JO! MAASSAMME OLI ONGELMIA TAPPIIN ASTI ENNEN INVAASIOTAKIN!

YLI 10 VUOTTA (OSAA YLI 30 VUOTTA) TUTKISKELLUT MM. ISLAMIA, USKONTOJA, OKKULTISMIA, FREE MASONEITA, PLUTONIUM TALOUTTA, VALTAMEDIOITA, HISTORIAA JA SEN TOISTUVUUTTA, ESKATOLOGIAA ETC. JA KERMANA PÄÄLLE 5 VUOTTA PUOLUEKURI, LUME DEMOKRATIAA...

JOTEN OSALLE SANON, LOPETTAKAA PASKAN JAUHAMINEN JA SE MITÄ NYT OSITTAIN TÄSSÄ KERRON, KRIMINALISOIDAAN, RAHAN VOIMA PYRKII SIIHEN NYT JOPA SUOMESSAKIN, TOTUUDEN PUHUMISESTA PYRITÄÄN TEKEMÄÄN RIKOS, JOPA ERITTÄIN, ERITTÄIN PAHA SELLAINEN....

SUOMEN KANSA, ESKATOLOGISESTI AJATELLEN AIKA ON LOPPU JA OLEMME ILMESTYSKIRJAN NÄYTTÄMÖLLÄ JA ENNALTATIEDETTÄVISSÄ VAIHEISSA, AIVAN TARKKAA SUOMEN KOHTALOA EI TIEDÄ KUKAAN, MUTTA PALJON IHMISIÄ TEKEE "TYÖTÄ", ETTÄ SE OLISI NIINIVEEN KAUPUNGIN KALTAINEN.

KATSOKOON JOKAINEN NYT ITSE ETEENSÄ, AIKA ON TODELLA PAHA.


http://ollihakala.blogspot.fi/

---------------------------------------------------------------------
Totuuden puhumisesta tulee rikos, tai onhan se jo... (Kuva/teksti Teemu Vehkalan blogista) .

8 kommenttia:

 1. Eettisten sääntöjen Tiedotus- ja Valvontakeskus Ry
  Social responsibility organization
  http://www.etvk.fi/

  VastaaPoista
 2. LUONNONMUONA OHJELMA LUMO-85 18.9.2016 ainakin toimiva linkkki. Pyydän sinua, talleta itsellesi tämä pdf! Voi olla arvokaskin pian! (kultaakin arvokkaampi?!) http://puolustusvoimat.fi/documents/1948673/2258487/PEVIESTOS-luonnonmuonaohjelmalumo1985.pdf/9fe0d164-62ea-4a26-b3b4-f93abebe1cd8
  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/07/survival-lumo-85.html

  VastaaPoista
 3. 1 pvä - 2 vuotta, tulette näkemään miten historia toistaa itseään... Hyvää ei ole tulossa, sillä kaikki on suunniteltua, invaasiota myöden (agenda 21)... Onko Venäjä välillisesti Suomen pelastus, vaiko joku suuri "tapahtuma", vai Jumalan suuri ihme? Tämä jää nähtäväksi. Historian kautta yksin tutkittuna, mädätys, moraalin alasajo ja geopolitiikka huomioden katatrofi tulossa, ordo chaos... Naton ja politiikan ja "unelman", sekä ekumenian petoksen kautta tulee ainakin aidon totuuden, mm. 33* rahasukujen, "sorosilainen", globalistinen vaino ja kansallisen, ex-itsenäisen ja puolueettoman Suomen tuho tällä menolla... Ugh, olen hieman puhunut. Se siitä, ei mulla muuta, enään... ;)

  Ps. Henkilökohtaisella tasolla toki kannattaa silti työtä tehdä Suomen todellisen aidon hyvän eteen, ja todella tehdäänkin, vaikka välillä on turhauttava olo valtamediaa seuratessa, jonka " he" omistavat...

  VastaaPoista
 4. Kun maailman yksi "ykseys" uskonto on luotu loppuun asti ekumenian hapatuksen kautta...

  Loka- marraskuussa nyt Mälmössäkin Ruotsissa on suuri "yhdentymisen" vaihe valheeseen, koskien Suomeakin. (2017 500 vuotta Lutherin teeseistä, hyödynnetään petollisesti.) Ja kuu epäjumala tullaan hyväksymään laajasti, toivottavasti ei Suomessa kokonaisvaltaisesti sharioineen, taqiahioineen, kitmanneineen jne. Sillä totuuden puhujista tulee mm. kafiireita (kuffar), gojimeita, vääräuskoisia ja ne pitää... (George Orwell)

  No ateisteilla on sama kohtalo tässä "scenessä"...

  Em. rakenteen, globaalin "porttokirkon" (epä) jumala on eskatologisesti ennalta tiedettynä "vihtahousu... "

  VastaaPoista
 5. Alkaisko ajaa omaa taksia heinäkuun alusta 2018? 5 vuoden lupakin olisi 2019 loppuun asti voimassa. Katsellaan nyt, tuohon hetkeen mennessä kerkiää tapahtumaan vaikka mitä Suomessakin!
  http://www.lvm.fi/-/liikennekaari-etenee-ratkaisu-loytynyt
  Ideoikaas minulle taksille nimi, kohde ryhmä, hinnasto, työssä/ajossa olo ajat Porissa, auton merkki ja uusi vai hyvä käytetty jne...??! ;)
  (Huom. ajanut renkinä 30%:salla ja maxi taksiakin!!)
  a) https://www.facebook.com/Maxi-Taxi-100544379988493/?fref=ts
  b) https://www.facebook.com/Taksi-Pori-Taxi-119560644779206/

  Vai politikoidaanko etc. vaan takkia kääntämättä?

  VastaaPoista
 6. Alkaisko ajaa omaa taksia heinäkuun alusta 2018? 5 vuoden lupakin olisi 2019 loppuun asti voimassa. Katsellaan nyt, tuohon hetkeen mennessä kerkiää tapahtumaan vaikka mitä Suomessakin!
  http://www.lvm.fi/-/liikennekaari-etenee-ratkaisu-loytynyt
  Ideoikaas minulle taksille nimi, kohde ryhmä, hinnasto, työssä/ajossa olo ajat Porissa, auton merkki ja uusi vai hyvä käytetty jne...??! ;)
  (Huom. ajanut renkinä 30%:salla ja maxi taksiakin!!)
  a) https://www.facebook.com/Maxi-Taxi-100544379988493/?fref=ts
  b) https://www.facebook.com/Taksi-Pori-Taxi-119560644779206/

  Vai politikoidaanko etc. vaan takkia kääntämättä?

  VastaaPoista
 7. Yli 10 vuoden aikana jottain nähny Suomen "nettierämaassa"... ;)

  "sorosilainen" mädätys tekee tälläistäkin 20-30 vuoden tuloksena, suoraan, välillisesti tai "kautta rantain"...

  Tuossa toisessa linkissä, jonka arkistoin jo 2011, on todella suurta vaivaa nähty muunnoksen väännössä...

  Myllis seppoa, seppo myllistä, metallurgia, ville eerolaa jne.

  http://keskustelu.suomi24.fi/t/14178606/seppo-myllis-mies-myytin-takana
  http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/2001-alkaen-on-saatana-vihannut.html

  VastaaPoista
 8. Tälläinen ilmoitus tuli: "Tämän blogin hakukenttägadgetin hauissa näytetään 29. syyskuuta 2016 alkaen vain hakutulokset tästä blogista. Hakutuloksissa ei enää näytetä internetistä, blogilistalta tai linkkiluettelogadgetista teksteihin linkitettyjä sivuja." ?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.