Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 20. elokuuta 2015

Ex-varuskunnatkin etc. täyteen, pitäiskö rynkytkin samantien antaa...?

Keuruun ex-varuskunta

Karrikoiden ja tykisti factaa nyt kehiin... ;) Mutta ei sitä tiedä enään todellakaan, mitä esivalta Suomen identiteetin tuhoamiseksi seuraavaksi keksii! Kukahan on tälläisen mahtikäskyn Suomessa antanut ja kaikki puolisalaa ilman suoraa demokratiaa, kansalta kysymättä?!. Olet tai olette paljosta vielä vastuussa, sen sanon. Finlandian tuhoaminen sisältäpäin ei olekkaan sitten ihan pikkujuttu! Suunnaton "troijan hevonen" kun aktivoituu vetäen passiiviset kurkun leikkauksen uhalla mukaansa yhtaikaa Suomessa, ei olekkaan sitten leikin paikka.

Eli nyt tulee ympäri Suomea kuin sieniä sateella aktiivista ja passiivista kuuepäjumalaa allahiakin tuosta vaan "oheistuotteena" ovelasti suoraan jo varuskuntiinkin! (Keuruun ex-varunkunta jne). Harjavallan sairaalaan Satalinnaankin n. 260 hengen  (aluksi ;) ja pian tontti täyteen miehistötelttoja kaminoineen) Sotalinna, pääosin nuorille islamin uskonsotureille! Pitäisikö rynkyt antaa vielä samantien hyvä rkp, vihervasemmisto ja tämän Suomen sisäisen itsemurhan salliva liberaali humanistit + looshien todellisesti kaiken päättävät luciferin kätyrit ylimmällä asteella riitteineen ja saatanallisine valoineen?! Niin pitäiskö?

Voi pojat, ei tälläistä olisi ikinä uskonut!?

Tagiahiaa, kitmannia, hudnaa kafiireille (kuffar) ja meidän maamme johtoa viedään 10-0! Ei muuten vietäisi, jos Suomen kansa saisi päättää! Meillä on vielä toistaiseksi enemmistönä viisas Suomen kansa, mutta jos se manipuloidaan valheeseen monin erikeinoin, eli agendoin... silloin ei auta pian suora demokratiakaan!

Sen takia Suomessa olenkin julistanut Defcon 1, hätätilan kansallisen identiteettimme puolesta, tavallaan kuin Slovakia konsanaan nyt. Slovakian uutinen vapautti ison painon hartioiltani, on maa joka uskaltaa toimia. http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/slovakia.html

Ja etten ole todellakaan turhaan varoittanut toistakymmentä vuotta jo Suomessa, kun Slovakiakin noin reagoi. Monikulttuuri on ok. Mutta monikulttuuri islamilla petosta. Ei mulla muuta. (antistubb) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

3 kommenttia:

 1. Me Satakuntalaiset vastustamme Harjavallan Vastaanottokeskusta! Ja kuulemma salaisesti ilman demokratiaa tulossa ainakin 4-5kpl sisäistä Suomen identiteetin tuhoamiskeskusta lisää Satakuntaan... http://www.adressit.com/suomi_ja_oma_kansa_ensin

  VastaaPoista
 2. Defcon 1 hälytystila julistettu Suomeen! Eu tuhoaa Suomeakin oikein urakalla ja saamaton, korruptoitunut esivaltamme on pääosin työntänyt päänsä maakuoppaan, kuten "strutsi" konsanaan Suomen tehdessä "sisältä päin" kuolemaa... Voi liberaali humanismia, mitä kaikkea pahaa se tekeekään maassamme parhaillaan!

  Heti kun saatte tietää Suomessa, että ihan naapuriinne tulee vastaanottokeskus, myykää varmuuden vuoksi asuntonne HETI! Invaasio vaan isonee ja puoli salaa... (Jo 20.000-30.000 vuosittain arviona ja isonee...?!) Demokratiaako? Ei, vaan Suomen kansallisten arvojen ja kulttuurin täysi alasajo meneillään, sekä irvikuvaa suorasta demokratiasta!

  Kuka maksaa? Valtio, eu etc...? ELI LOPULTA SINÄ JUURI MAKSAT KAIKEN! Rikkaat elitistit keplottelevat veronsa aina lähes olemattomiin...

  http://mvlehti.net/2015/08/21/media-vaikenee-suomi-aikoo-ottaa-20-000-30-000-turvapaikanhakijaa-vuosittain-2/

  VastaaPoista
 3. On tää omituista - puolustusvoimat valmistautuu soitellen sotaan Venäjää vastaan samalla kun oman selustan tilanne päivä päivältä heikkenee ja edes kristityt eivät halua havahtua hereille. Kukaan ei HALUA hahmottaa tilanteen kokonaiskuvaa. PV säästöt olivat tosiaan tekosyy näin jälkikäteen katsottuna ja sen olisi pitänyt valjeta jo kenelle hyvänsä kun monikulttuurista ei säästetä vaikka mikä olisi.

  Ei ihme jos Suomen henkinen selkäranka, kristilliset seurakunnat, pyritään mädättämään ensimmäisenä etteivät rukoukset Suomen tasavallan puolesta lähde Kaikkivaltiaalle Suomen pelastamiseksi ja kansakunnan täten takaisin tolkkuihinsa saamiseksi.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.