Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Minulla on unelma...
Minulla on unelma...

(Vuoden 2013 alusta asti ollut.)

Oletko yltäkylläisyydestäsi halukas auttamaan? Vai haluatko muutenvain tulla mukaan tukijaksi, tai onko Jumala peräti unessa sinulle puhunut monitoimirakennus hankkeesta Intiaan?Sinäkin voit sponsoroida / tukea


Hyljätyille, orvoille ja vähäosaisille ruokaa


Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta Sanasta / evankeliumista

Haluatko lähettää tukeasi Intiaan?


Pastori Ashok Midasala
https://www.facebook.com/ashok.midasala?fref=ts


Meitä Suomalaisiakin on jo muutamia sen tehnyt...
Tukeasi tarvitsevat köyhät, orvot, lesket, aids tartunnan saaneet etc.

He saavat myös evankeliumin sanoman lisäksi ruoka-apua ja mahdollisuuksien (varojen) mukaisesti muutakin apua.


Isossa Intian maassa moni janoaa evankeliumia


Keskellä vanhempi rouva on juuri käynyt raamatullisella kasteella

Jos lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa, kerätkää, auttamalla lähimmäisiänne, aarteita taivaaseen...

Pori

Finnair

Olli Hakala unelma / hankekoordinaattori

Uskon Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin (ei erehtymisen mahdollisuutta) Jumalaan, mutta en kuulu mihinkään humaaniin lohkoon tai lahkoon. Ystäviä globaalissa morsiusseurakunnassa on kaikkialla maailmassa ja on hyvä hyvää tehdä odotellessa "hää lounasta".

Minulla on unelma... en tiedä toteutuuko se! Mutta mm. ihottumaa, psoriaista, atoopia jne. sairastaville kyseinen paikka (Intian itärannikko, Singarayakonda, noin 5km merenrantaan. 300km Chennai turistipaikkaan.) on edullinen paikka ihonhoitomatkoille ja todella edullisille 2 viikon aurinkolomille ilman "turistirysiä" sekä rahastusta,  alemmalla mukavuustasolla ainakin toiminnan alussa, pyrittäessä hinnat pitämään mahdollisemman alhaisina. 

Halutessa on mahdollista (ei pakko) jopa ihmisten kongreettinen auttaminen kristillisin periaattein, lomailun yhteydessä. Haaveena yhteis- ystävyystoimintaa esim. Porin WinNovan (Porin kaupunki?) kanssa esim. maahanmuutto koulutuksen (jatkossa esim. lähihoitajakoulutus) merkeissä kristillisin arvoin tietysti ja Suomen lakien mukaisesti.

Kiinnoistuitko, haluatko tukea jollakin tavoin unelmaa / hanketta?
Kaikki apu / ideat tervetulleita.

Haaveena aluksi on rakentaa monitoimirakennus, jossa voisi kohderyhmää monintavoin auttaa, sekä mm. motelli / hotelli tyyppistä tilaa majoitusta / ruokailuja / palveluja varten, jonka tuloista toimintaa voisi sitten jatkossa rahoittaa.

Toiminnassa ei pyritä liikevoittoon ja ohjekirjana tulonjakauttamiseen (mahdollinen voittokin) on UT ja kohteena Intian orpojen, köyhien, sairaiden ja vähäosaisten auttaminen.

Unelman / haaveen budjetti

Blokin oikeassa reunassa on yritykseni (ei toimintaa tällä hetkellä) vanha toimiva tili, jonka kautta voisi rahaliikennettä hoitaa. Rahan lähettäminen pienissä erissä kerrallaan Intiaan ei ole järkevää, koska pankki ottaa n. 16,- € palkkiota joka kerta.

Monitoimirakennuksen budjetti olisi noin
24.000,- € (31.974,05 usd / 1.693.579,21 inr) 
ja 5 vuoden kestoinen.

Sekä 400,- € / kuukaudessa (532,90 usd / 28.226,32 inr) Intiaan lähetettynä.

Piirustukset ovat hahmottumassa ja vinkkejä kuunnellaan... Sekä tutkitaan tarkoin mitä kyseisellä summalla Singarayakondassa saa rakennettua. (Pieni kokoisia hotelli / motelli tyyppisiä 2-4 hengen huoneita ainakin tarvitaan paljon ja ne soveltuvat moneen tarkoitukseen.)

Herra Jeshua (Jeesus) johdata! Amen!Ystävällisin terveisin ja kerro unelmasta / hankeesta muillekin!
Hanke toteutuessaan; voin luvata sinulle vaatimaton * yhden tähden / one star (aluksi näin, ettei kukaan pety ainakaan) tasoltaan, mutta edullisen hinnaltaan, mielenkiintoisen ja maailmaa avartavan 1-2 viikon matkan Intian itärannikolle.

Olli Hakala Pori

(Viimeksi muokattu 27.03.2013)

Deus Protector Noster, Porin harvinaisen vaakunan tekstin mukaisesti!
(Jumala turvanamme, suojelijamme)-

2 kommenttia:

  1. Ollilla on unelma. Niin liki Jumalaa. . .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arto... on se laittoman plutonium kaupan ja kansan hitaasti tappavan, säteilevän ydinvoiman alasajokin edelleen unelmani myös...

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.