Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. maaliskuuta 2013

KALEVA.fi valehtelee vapaamuurareista...

KALEVA.fi
Sunnuntai 10. maaliskuuta 2013
------------
Kurkista Oulun vapaamuurareiden uusiin kokoustiloihin - katso kuvagalleria

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kurkista-oulun-vapaamuurareiden-uusiin-kokoustiloihin-katso-kuvagalleria/623654/

Vapaamuurareiden symboli löytyy heti temppelin ovenpielestä. Sisäpihan puoleisessa eteläpäädyssä ovat urutkin.
Vapaamuurareiden symboli löytyy heti temppelin ovenpielestä. Sisäpihan puoleisessa eteläpäädyssä ovat urutkin.
Jarmo Kontiainen

Kotimaa 6:00 |Kari SankalaMuuta tekstin kokoa-+
Kaleva pääsi katsomaan oululaisten vapaamuurareiden pyhintä. Se, mitä kokouksissa tai vapaamuurareiden rituaalisessa opetuksessa tapahtuu, jäi ulkopuolisille edelleen salaisuudeksi.

Oulan Killan lukuun on Kirkkokatu 29:n ullakolle valmistunut uusi loosihuoneisto, jota kutsutaan arkisesti kokoustilaksi tai temppeliksi. Se otettiin käyttöön 10. tammikuuta 2013.

Vapaamuurarit ovat toimineet Oulussa vuodesta 1961 runsaat 50 vuotta. Nykyisin Oulussa on kahdeksan vapaamuurari loosia ja yhteinen yhdistys Oulan Kilta. Looseja Suomessa on noin 170.
Oulan Kilta ry:n puheenjohtaja Jarkko Marttila kertoo, että uusi temppeli tuli maksamaan muutaman satatuhatta euroa. Tilat on suunnitellut oululainen arkkitehti Jorma Teppo.

Naisilla ei ole Oulussa vapaamuuraritoimintaa, mutta Suomesta löytyy looseja, joissa on pelkästään naisia tai sitten sekä miehiä että naisia.
Nelivitonen vastaa ruoka- ja juomahuollosta

Oulan Killassa on jäsenenä 338 veljeä. Kilta vastaa rekisteröimättömien loosien kokousjärjestelyistä, kun se omistaa Saaristonkatu 12:n taloon oikeuttavat osakkeet. Se on osa Asunto-osakeyhtiö Kirjokulmaa, jonka virallinen osoite on Kirkkokatu 29.

Kirjokulmassa toimi ennen kirjakauppa Kirjola. Nykyisin tiloissa on Finlaysonin myymällä.
Vapaamuurareiden Oulan Killan osakkeessa on vuokralaisena kolmessa alimmassa kerroksessa Ravintola 45 Special. Kaksi ylintä kerrosta on pyyhitetty vapaamuurareiden omana toimintaan.
Nelivitonen vastaa vapaamuurareiden ruoka- ja juomahuollosta kokousten yhteydessä.
Kahdeksalla eri loosilla on luonnollisesti eri kokouspäivät. Yksi loosi kokoontuu keskimäärin yhdeksän kertaa vuodessa. Pari kertaa vuodessa loosin kokousohjelmassa on joku esitelmä ajankohtaisesta aiheesta aivan samaan tapaan kuin rotarien toiminnassa.

Huomautuksena vapaamuurareiden läsnäolosta löytyy Saaristonkatu 12:n päätykolmiosta vapaamuurareiden symboli iso G, kulmamitta ja harppi.

Iso G kertoo, kuinka on olemassa yksi korkein. Se voi olla kristittyjen tai juutalaisten Jumala tai muslimien Allah. Vapaamuurarijärjestöön on pääsy vain kyseisten kolmen uskontokunnan jäsenillä.
Lue lisää tämän päivän Kalevasta.
----------------------------

Kommentti:

KALEVA.fi valehtelee vapaamuurariudesta. Oikeastaan mikään ei ole sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen. "Mm. rapparit", rebekat, odd fellows etc. eivät palvo Telluksen yhtä ja ainutta Jumalaa, eli aitojen kristittyjen ja juutalaisten; Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaa.

(Joka samalla on myös lihaksi tullut Jeshua [Jeesus] Kristus Nasaretilainen, sovintoverineen, maailman syntien sovitukseksi armosta, yksin Uskon kautta, ettei yksikään "liha" kerskaisi.)

Vapaamuurarien epäjumala paljastuukin juonekkaasti vasta ylimmillä (1-33) tasoilla/asteissa, jotta eksytys saatanan joukkoihin olisi mahdollisemman ovela ja kyllä niihin (saatanallisin riitein ja valoin)  sitten on urakalla eksyttykin mm. vallan, rahan, tittelin, elitismin himossa. He palvovat (jah-bul-on) epäjumalaa/lia, baphomettia luciferiä/saatanaa... kuten muslimitkin (1/360), eli allah kuuepäjumalaa.

Blokistani löytyy yllinkyllin lisämateriaalia näistä vapaamuurarien ja muslimien valheista. Olemme ajassa ennaltatiedettynä, jolloin valhe totuudeksi yritetään kääntää joka paikassa, mm. lehdistössä ja toimittajien toimesta, jotka eivät monikaan enää totuudessa pysy.

Tässä alkuun pääsemiseksi:

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

Ja googlaa ehdottomasti esim.  Juhani Julin / baphomet / jah-bul-on / umj / illuminaatti


Terveisin:
Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster (Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala)

1 kommentti:

  1. http://www.kaleva.fi/uutiset/galleriat/oululaisten-vapaamuurareiden-uudet-tilat/7786/#.UTxAihiEbUk.facebook

    Kurkista Oululaisen valheen sikiämisen pesään...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.