Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Miten Suomi aivopestiin saatanalliseen eu:hun!

 
 
 
 
 
 
 
Mediapomo katuu lehtitalojen yhteistä EU-lobbausta


Ihmettellessäsi miksi ja miten valtamedia on vaiennut eduskunnassa käsittelyssä olevasta perustuslakimuutoksesta - tai jos kuvittelet, etteikö Suomen valtamedia voisi toimia yksimielisesti europolitiikan puolesta, kannattaa muistaa EU-kansanäänestystä edeltänyt ja sittemmin sisäpiirin itsensä paljastama mediakampanja.


- Silloinen Iltalehden kustantaja ja päätoimittaja Pekka Karhuvaara paljasti vuosi sitten kesällä 2010 katuvansa mediatalojen yhteistä EU-kampanjointia 90-luvun alusssa.

Toimittajat: Janus Putkonen, Riikka Söyring
26.9.2011, Verkkomedia.org


Mediapomo katuu lehtitalojen yhteistä EU-lobbausta

Keskiviikkona 21.7.2010 Ilta Sanomat uutisoi otsikolla 'Mediapomo katuu', kuinka MTV3 toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara piti lähtöä yhteiseen EU-kampanjaan virheenä, joka haisi pahalle. Porin Suomi-areenan tapahtumassa Karhuvaara paljasti miten laajaa ja keskitettyä isojen lehtitalojen lobbaus Suomen EU-jäsenyyden puolesta 90-luvun alussa oli.

Karhuvaaran mukaan EU-hankkeen primus motor oli Sanomien pääomistaja, ministeri Aatos Erkko.

- "Aatos Erkko soitti Turun Sanomat -konsernin pääomistajille Ketosille ja Alma Median toimitusjohtajalle, esimiehelleni Matti Packalenille. Erkko esitti kysymyksen, voisivatko kaikki nämä lehdet, Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat, Alma Median Aamulehti, Iltalehti, Kauppalehti, Satakunnan Kansa, Lapin Kansa ja sitten Helsingin Sanomat ja Ilta-Sanomat tehdä koko sivun kampanjan EU-jäsenyyden puolesta", kirjoitti Ilta-Sanomat Karhuvaaran sanoneen porilaisyleisön edessä.

Näin olikin myös tapahtunut. Päätöstään Karhuvaara piti kuitenkin pahana erehdyksenä.

- "Vaikka se olikin vaan ilmoitus, niin siinä isot mediatalot, siis valtaosa suomalaisesta painetusta viestinnästä, asettui kimppaan jonkin yhteiskunnallisen ratkaisun puolesta. Juttu haisi tosi pahalle ja oli yhteiskunnallisesti väärin".

Paikalla keskustelua kuuntelemassa ollut ja jo tuolloin entinen pääministeri Matti Vanhanen oli kertonut toimittajalle olleensa yllättynyt mediapomon paljastuksesta. - "Erkon kanta oli kyllä jokaisen tiedossa mutta sitä en tiennyt, että hän oli aktiivisesti vaikuttamassa myös muihin omistajiin. Mutta ei se toisaalta mikään yllätys ollut". Matti Vanhanen totesi Karhuvaaran uutisesta.
 
 
------------------------
 
 
Saatanan pää-äänenkannattaja Suomessa eli Hesari

Hesaria lukiessa on aina muistettava, että Erkko oli viemässä vaalikarjaa,
kuten Suomea EU:hun ja sen kautta euroon. Alla muistutukseksi hänen
tempauksensa ennen -94 kansanäänestystä. Erkko oli niin vapaa-ajattelia, vapaamuurari kuin vahva Suomen lännettäjä ja USA:n ystävä sekä bilderbergiläinen. Mitä muuta häneltä voi
taustat tuntien odottaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.