Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. tammikuuta 2014

MUSTA LISTA NRO: 6 / ELIITTI 4000,-/KK PALKKA, ELÄKE JA PÄÄOMA LEIKKURIIN...Jyrki Saari:

Riistokapitalisti haluaa toisen töihin mitättömällä korvauksella jolla ei tule toimeen, menis itte eikä vinkus muita. Eettisyyden tärkeimpiä kulmakiviä lähes kaikkialla maailmassa ja kaikissa valtauskonnoissa on:"älä tee muille mitään mitä et halua itsellesi tehtävän".

-----------

Orjiksiko köyhät?

Nwo tuloo...?

Jyrki; niin oikein, niin oikein kuin vain voi olla... Porissakin eliitti täysin vastuutonta, kokoomuslaisia ja demareita eniten!


Kaikki Suomen eliitti 4000,-/kk palkka, eläke ja pääomatulo leikkuriin. Kaikkeen tulon saantiin 48.000,- euron katto vuositasolla! Suomalainen ja Porilainenkin eliitti haluaa sitä orjatyövoimaa... Tekispä Porilainen ahne, moraaliton, märäntynyt packa eliitti nyt ensin vaikka sanktiona 10 vuotta työkokeilua n. 500,- euron kk/palkalla vaikka puistotoimessa Porin siistijöinä/siivojina tumppeja ja roskia keräämässä, vaikkapa ruohoa leikkaamassa, ihanaa terapiaa eliitille kaiken saamarin ahneuden jälkeen köyhän selkänahasta. Arrghh! Pitää taas muistaa mainita sekin tosiasia, etteivät kaikki Suomalaiset ja Porilaiset ole ahneita ja moraalittomia, mutta osa on ja köyhän kustannuksella, sekä köyhän selkä nahasta!

Tilanteen hulluuden huipennus on sekin, että vasemmistolaisista on tullut samanlaisia ahneita, itsekkäitä mammonan kerääjiä kuin muistakin em. "kapitalisteista"... ja kaikki revitään köyhän selkä nahasta

Olli Hakala PoriUPPORIKAS NALLE


.


04.02.2014

Moraali, moraali ja moraali...

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö peräänkuuluttaa kohtuutta ja oikeudentajua johtavassa asemassa olevilta.

Niinistö sanoi valtiopäivien avajaisissa, että jos johto ei näytä hyvää esimerkkiä, ei sitä kohtuudella voi vaatia muiltakaan.


Niinistö viittasi viime vuoden tapahtumiin, jotka ovat herättäneet paheksuntaa ja epäluottamusta. Hän ei yksilöinyt niitä, mutta sanoi, että niitä on ollut niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla.

– Pienikin paha paljastaa ja puhuttaa paljon, etenkin jos se kertoo ylimielisyydestä, siitä ettei kohtuudesta ja oikeudentajusta piitata, Niinistö sanoi.

Niinistön mielestä keskustelussa hyvästä hallinnosta on syytä edetä toimiin, jotta hyvän hallinnon periaatteet muuttuvat käytännöiksi.


1 kommentti:

 1. Oh, hoh meneekö satatuhatta lukijaa rikki jo helmikuussa 2014. Lukijoiden määrä keskiarvona jo toistasataa pitkälti päivässä! Kiitos kaikille lukijoille.

  Toistaiseksi vielä työelämässä "pahnanpohjimmaisilla" palkoilla, myös kaikesta vääryydestä ja laittomasta syyllistämisestä huolimatta ajan aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta Suomessa, Porissa ja Winnovassa, jonka suhteen tilanne on hyvin vakava. Ilmeisesti Winnova ajautuu tilanteeseen, jonka Satakunnan Kansan Kerberos pilapiirroskin jo taannoin ennakoi, Winnova uppoaa johdon ja hallituksensa moraalittomuksiin, kuten Titanic. Kerberoksen kuvauksessa luki kahden Winnovan johtajan puhuvan skoolaillen ja sikaria tuprutellen; Hyvin menee, mutta menköön! Mm. 5 miljoonaa sopettamisrahaa sulateltu Winnovan käynnistämiseen, puskurirahoja ei ole saatu aikaiseksi, toista sataa pihalle yt 1:sessä ja laittomat tulospalkkiot opetusalalla ja yt 2:sessa toista sataa taas pihalle... Ja johto eliitin nauttiessa ylisuuria palkkojaan opetusalalla, sekä tietysti vastuuta kantamatta ja säästö esimerkkiä itse mitenkään näyttäen, mutta sitä muilta vaatien.( Puheita, materiaalia, juristien tekemiä korulauseita etc. mutta totuus taustalla on ahneus, laiskuus ja hyväksi käyttö, ei vastuunkantoa.)

  Tilipäivinä vieno hymy kasvoillaan jatkavat Porin kaupungin totuttuja tapoja, verorahojamme moraalittomasti ja epäeettisesti käyttäen ja ahnehtien... mm. poliittisissa ja okkultistisissa suojatyöpaikoissaan. Oy on opetusalalla kapitalistisen ahneuden huipentumaa Winnovan eliitissä. 4000,- / kk leikkuri voisi Winnovankin pelastaa ja asiallinen moraali KOORDINAATTORI.

  Winnova lisäksi pyrkii aivan syyttömän työpaikkakiusatun, monin tavoin loukatun, yksin jätetyn, syyllistämään, kuten minulle on käynyt 2008-2014.

  Aikansa kutakin, olen rehti, hyvä työntekijä, näin minulle on kerrottu ja nyt likapyykkiä yritetään vielä Winnovan "maineen" tuhoamisesta ja työkawerien kiusaamisesta kaataa päälleni, jollaista en suostu tietenkään kantamaan. Olen oikeastaan jo ylpeä siitä, että nostin kissan pöydälle 2008 ja palkinto tästä kaikesta siintää jo, näkyväksi oikeudenmukaisuuden toteutumiseksi Porin kaupungilla ja Winnovassa... ajallaan.

  Deus Protector Noster
  Olli Hakala Pori
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.